|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013
5.6.2013 22:18:33   
dekca
Po moje v sprejemni, da dobiš tisti rumeni list... Ker to ne paše v isto poglavje kot uz za spremljanje foliklov. Lahko pa, da se motim.

No, jaz imam vse sorte namišljenih simptomov. Domišljija dela, samo očitno ne tako zelo, da bi delala test.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 51
5.6.2013 22:24:55   
maoo
Pozdavljene,

zame bo to prvi postopek, se vam lahko pridružim?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 52
5.6.2013 23:29:06   
metuljčica 82
Pozdravljene punce,
tudi jaz vas berem in upam, da se vam lahko pridružim. Ravno včeraj sem dobila datum za et zamrznjenčkov. Vsem vam pa, ki čakate na dan D želim, da vam čas hitro mine in da ugledate velike pluske.user posted image

(odgovor članu maoo)
Neposredna povezava do sporočila: 53
6.6.2013 7:09:38   
dekca
Ne, nisem ga delala, preden sploh katera vpraša. user posted image jaz, se mi je uspelo še en dan zadržati.

(odgovor članu metuljčica 82)
Neposredna povezava do sporočila: 54
6.6.2013 7:27:06   
tamala86
Dobro jutro!

Punce moje danse sem delala test in...........++++++++++++++++++++++++++++++++++++! Nosečnost 1-2 tedna. Sploh ne morem verjet, da nama je uspelo. Glih učer je tamala govorila, da bi imela sestrico, pravi, takega čist mejčkenga dojenčka. Želja se ji bo izpolnila, samo da bo zdrav! Sedaj pa odštevat dni do UZ. Upam, da je vse na svojem mestu!

Navijam za vse!

LP;)

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 55
6.6.2013 7:47:57   
željica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tamala!!!! Joj, kok sem vesela kot da bi jaz zagledala +! Super, super, iskrene cestitke res, od srca! Zdaj pa naj se ti pluski nadaljujejo ta mesec!
Dekca, ti pa nas mal drazis! user posted image Res, dobra si da tolk zdrzis!
Poka, bebica25, maoo, metuljcica 82, dobrodosle med nami in srecno v postopku!
Jaz sem danes na polovici, 7.dan od et-ja, tako da mislim da delam test danes teden, bom potrpezljiva kot dekca. user posted image
Tamala, oprosti sem pozabila, pri kom si ti in kateri postopek je to zate? Srecno vseh 9 mesecev!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 56
6.6.2013 9:04:24   
pišanec
Tamala86 user posted image user posted image user posted image - naj se po tebi junij pozna...
Jaz sem ze doma s punkcije, pridelala 12 celic. Transfer naju čaka v torek 11.6 - torej 5.dan.

Držim pesti vsem...
P

(odgovor članu željica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
6.6.2013 9:39:01   
mila27
,jutro

Vidim da ste ze vstale'jaz sem si danes mal daljsi spanec privoscla.

Dekca dobra si da se lahko zadrzis,kolki dan je dans pri tebi.

Zeljica si ze na pol,midve z misomaso pa grema za tabo.

Dans je moj 4 dan,kr naj hitro mine.

Dekca pisala si o namisljenih znaki,kaksni pa so to,sej men tut domisljija dela 100/h.

Tamala cestitke. Kolki dan si delala test in a si mela kaksne posebne znake.

Pozdravcek tut vsem novim.

Drzmo pesti za pluske'ostalim pa uspesno pikanje in punkcijo.

Lp

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 58
6.6.2013 9:39:51   
mišamašaa
joj tamala86huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Odlično si začela tale mesec. Upam, da ga me nadaljujemouser posted image . Jst sm kr mal solzne učke dobila.

Dekcame še zmer navijamo za testuser posted image

pišanecsuper za celice, jih je bilo pa kar veliko.

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 59
6.6.2013 9:51:53   
mišamašaa
A ima katera kakšne izkušnje z seznami? da bi ga še me naredile. meni se zdi to ful fino, ker je potem večji pregled. k jat skoz hodm nazaj gledat katera ima kaj in kdaj... Al imam jaz preveč časa, da razmišljam o temuser posted image

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
6.6.2013 10:44:55   
mamica deklicam
prav super vas je brati.

Čestitam vsem user posted image , za druge pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da se jim pridružite

Neposredna povezava do sporočila: 61
6.6.2013 13:10:30   
mladika
user posted image user posted image user posted image user posted image Tamala86,ostale pa kar lepo za njo!!!user posted image
Dobrodošle vse nove, vsaj ne bom sama na tej temi ko bodo vse,ki so že v postopku user posted image .
Jaz pa že odštevam dneve do preglede,ki ga imam v sredo,da dorečemo kaj pa kako bo pri nama v bodoče vse potekalo!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 62
6.6.2013 13:19:20   
tara.81
tamala86 ja čestitam!!! user posted image user posted image super začetek meseca res, oz. kar nadaljevanje prejšnjega user posted image

pišanec super za toliko celic. Potem si dobro reagirala na menopur? koliko dni si se pa pikala zdaj in prejšnjič?

maj4 kako je šlo danes s prvo piko?

Aleda kaj pravi beta?

Jaz pa začnem jutri, kar ne morem verjet. Sam me je kar strah, kako bom zmogla z delom, izpiti in z hormoni na pohodu user posted image user posted image , sam bo že nekako, ne?

Toliko sem se prejšnje dni pritoževala, kje je sonček, kje vročina in evo danes mi je že preveč toplo user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 63
6.6.2013 13:49:09   
pišanec
Tara.81
Z menopurjem sem se špikala en dan dlje (10 dni) kot v prvem postopku z puregonom (9 dni). Imela se vec foliklov kot prvic, saj je bilo prvic 10 tokrat pa 12 celic. Bomo pa videli, koliko jih pocaka do 5. Dne, saj so prvic pocakale 'le' 3.
Sem pa menopur slabše prenašala kot puregon, morda samo zato, ker je bilo še več foliklov ali pa pač mi je manj ustrezal (prve 4 dni stalen glavobol, potem pa 'zelo' tezki jajcniki pa popoldan manjse slabosti).
No ja, vse to bo pozabljeno, ce naju v torek pricaka kaksen lep zarodek.
Tako si zelim, da bi tokrat uspelo, da ne znam povedat. No ja, kar je usojeno...

Veliko srece...
P

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 64
6.6.2013 13:54:47   
Aleda
tamala86 jupiii četitkeuser posted image user posted image user posted image sam tako naprej vseh 9 mesecev user posted image

tara 81- sej sem imela že uz danes, sam ni nič kaj spodbudno vse skupi, sama ne vem... so mi rekl da naj pridem čez en teden še enkrat. Vidna je bila gestacijska vrečka sam je vse skupi čist majhno, zdaj bi se moglo že dobro videt.
Že ko sem prvič šla dat kri za beto sem imela vrednost sam 111, 6 čez tri dni pa čez 200. Škoda ker mi niso še danes vzeli kri, sem pa sama nardila digitalni cb in je pokazala nosečnost 3+. A je možno da se je zelo pozno ugnezdil zarodek? Sam men je vseeno sumljivo že zaradi znakov ker nimam nobenih

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 65
6.6.2013 14:02:06   
mišamašaa
aleda ne sekiraj se preveč.mogoče je samo prekmalu. jaz sem šla tako prvič na pregled in mi je ginekolog rekel, da ne vidi bitja srčka in, da sedaj bi se pa že moglo videti in mi zatrjeval ne vem kaj vse in me naročil isto čez en teden. sem šla domov vsa sesuta in objokana. potem sem imela pa čez par dni pri rešu pregled in je bil že viden srček. jaz skoz pravim, da ga tile dohtarji kar malo pihajo vsake tolk časa.me smo pol pa čist sesute.držim pesti.

Pa še tako je bilo, da je bil najprej samo eden viden, na drugem pregledu, pa sta bila 2. sicer je eden kasneje odmru. ampak pomoje je možno, da se kasneje prime. tako se je pomoje meni taprvič.

< Sporočilo je popravil mišamašaa -- 6.6.2013 14:04:17 >

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 66
6.6.2013 14:06:26   
tara.81
aleda tudi jaz poznam eno punco, kateri je G naredil cel kup sivih las. Narobe ji je izračunal PDP in ji na začetku govoril, da je IMN, po beti ji je rekel, da bo itak splavila in danes je v 25. tednu brez vseh težav.

Pojdi če ne v isti laboratorij in daj samoplačniško pregledat beto, da boš bolj pomirjena. Da se ne boš cel teden sekirala in bila v skrbeh po nepotrebnem.

Neposredna povezava do sporočila: 67
6.6.2013 17:10:42   
maoo
user posted image user posted image user posted image Tamala86 user posted image , vsem ostalim pa hvala za user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes dobila tetko user posted image na obisk, malo me je presenetila, je prišla prej, tako da se jutri pridružim Tara.81 user posted image .

Pupe zanima me, če ste jemale, kakšna protibolečinska zdravila med user posted image , preden ste začele s špikanjem, ker jaz imam zelo boleče tako, da ponavadi zlezem skupaj in uporabljam Naprosyn (žal mi druga ne pomagajo kaj dosti), pa me je malo strah, da ta zdravila ne bi škodila pri razvoju jajčec.

Za ta dan sem si planirala dopust, ker sem ga hotela preležat brez zdravil, žal pa moram jutri pod mus v službo.

Vsem skupaj želim veliko user posted image + user posted image +user posted image !

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 68
6.6.2013 17:40:33   
coala
user posted image evo pa malo vzpodbude user posted image

< Sporočilo je popravil coala -- 6.6.2013 17:42:26 >

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu maoo)
Neposredna povezava do sporočila: 69
6.6.2013 18:14:09   
dekca
Lepa pupauser posted image

No, mene je začelo malo šraufat, tako da zdaj pa niti pod razno ne mislim delat testa, bom rajši še malo v oblakih.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 70
6.6.2013 19:12:55   
coala
dobra si,da zdržiš :-)

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 71
6.6.2013 19:25:37   
dekca
Trma na delu, drugače imam že CB doma, lepo zapakiran...

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.6.2013 20:01:49   
mila27
dekca dobra si ti, to pa je trma, kateri dan pa si že danes , ker bi ti že test ziher pokazal.

Js komaj čakam da bo nekje 11.dan po et in da nardim test, da vidmo a je +++.

tamala86 kdaj si pa ti mela et oziroma danes ko si delala test kateri dan je bil. A si mela prenos dveh zarpdkov al enga.

Misamasa, željica kako kaj gre, a mine al ne? Kaki znakci?

Lp želim pa vsem nam ki čakamo da nam mine čimprej, ostalim pa uspešno pikanje in punkcjo z velik dobrih celic.

Jst pa komi čakam soboto ko greva z mojim na eno poroko in bo tole vse skupaj lahko malo bolj odmislila.

papa

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 73
6.6.2013 20:25:44   
jagodka80
Pozdravljene vse!

Občasno vas še berem, pišem pa skoraj ničesar, ker sem se v zadnjem postopku malo odmaknila od forumov. Malo vsem za vzpodbudo: v 5. ICSI je tudi nama uspelo, sedaj sem v 8. tednu, pod srcem pa nosim dvakratno srečo user posted image Torej je bil, kot ste ugotavljale, maj res čaroben mesecec.user posted image

Kar nekaj vas ta čas trepeta, vem, kako je to, sama sem to doživljala kar osemkrat (z zamrznjenčki vred) in naj gredo k vragu vsi tisti, ki se delajo pametne in govorijo, da moraš vse odmisliti, potem pa bo. Tisti, ki smo dali vse to skozi, vemo, kako to gre. Odmisliš lahko kvečjemu za dve minuti, potem pa ne gre več. V zadnji postopek sem šla dobro "fizično in psihično pripravljena" in enostavno se je vse "poklapalo". Čudežne formule seveda ni, sem pa imela že po parih dneh od transferja čisto drugačne občutke kot prej sedemkrat. In nekako sem že kar vedela, da tokrat pa bo. Ampak s plusom na testu se, kot vidim sedaj, vsa kalvarija šele začne. Zdaj šele trepetam, kako bo. Verjetno bomo mirne šele, ko bomo prinesle otroke iz porodnišnice :)

Torej, punce, držim pesti za vse, da vse zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu mila27)
Neposredna povezava do sporočila: 74
6.6.2013 20:46:41   
mišamašaa
Dekcane vem kako zdržiš.mene bi pobralo.

Je pa tud mene začel danes nekaj šraufat. Pa sej ne vem a me šraufa al mi bo jajčnike ven pometal... A je to možno še od vseh inekcij, al se prpravlja ta zlobna teta? Nč dobr ne zgleda. Ampak še tiščim noge skupi, se ne dam do zadnjegauser posted image
Jst mam tud CB doma, še od prejšnič, ko sem šla po zamrznjenčke.

Mila kaj pa tvoji znaki?a so kakšni?

željicati pa že uživaš ne? a pr teb se kej dogaja.

Jagodka80user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bo do konca potekalo vse ok. drugače pa, ne ne boš mirna, ko jih boš prinesla iz porodnišnice, takrat se taprave skrbi šele začnejouser posted image .

coalaa to je tvoja?

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?