Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 5.6.2013 22:18:33
|
|
|
|
dekca
|
Po moje v sprejemni, da dobiš tisti rumeni list... Ker to ne paše v isto poglavje kot uz za spremljanje foliklov. Lahko pa, da se motim. No, jaz imam vse sorte namišljenih simptomov. Domišljija dela, samo očitno ne tako zelo, da bi delala test.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 5.6.2013 22:24:55
|
|
|
|
maoo
|
Pozdavljene, zame bo to prvi postopek, se vam lahko pridružim?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 5.6.2013 23:29:06
|
|
|
|
metuljčica 82
|
Pozdravljene punce, tudi jaz vas berem in upam, da se vam lahko pridružim. Ravno včeraj sem dobila datum za et zamrznjenčkov. Vsem vam pa, ki čakate na dan D želim, da vam čas hitro mine in da ugledate velike pluske.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 7:09:38
|
|
|
|
dekca
|
Ne, nisem ga delala, preden sploh katera vpraša. jaz, se mi je uspelo še en dan zadržati.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 7:27:06
|
|
|
|
tamala86
|
Dobro jutro! Punce moje danse sem delala test in...........++++++++++++++++++++++++++++++++++++! Nosečnost 1-2 tedna. Sploh ne morem verjet, da nama je uspelo. Glih učer je tamala govorila, da bi imela sestrico, pravi, takega čist mejčkenga dojenčka. Želja se ji bo izpolnila, samo da bo zdrav! Sedaj pa odštevat dni do UZ. Upam, da je vse na svojem mestu! Navijam za vse! LP;)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 7:47:57
|
|
|
|
željica
|
tamala!!!! Joj, kok sem vesela kot da bi jaz zagledala +! Super, super, iskrene cestitke res, od srca! Zdaj pa naj se ti pluski nadaljujejo ta mesec! Dekca, ti pa nas mal drazis! Res, dobra si da tolk zdrzis! Poka, bebica25, maoo, metuljcica 82, dobrodosle med nami in srecno v postopku! Jaz sem danes na polovici, 7.dan od et-ja, tako da mislim da delam test danes teden, bom potrpezljiva kot dekca. Tamala, oprosti sem pozabila, pri kom si ti in kateri postopek je to zate? Srecno vseh 9 mesecev!
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 9:04:24
|
|
|
|
pišanec
|
Tamala86 - naj se po tebi junij pozna... Jaz sem ze doma s punkcije, pridelala 12 celic. Transfer naju čaka v torek 11.6 - torej 5.dan. Držim pesti vsem... P
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 9:39:01
|
|
|
|
mila27
|
,jutro Vidim da ste ze vstale'jaz sem si danes mal daljsi spanec privoscla. Dekca dobra si da se lahko zadrzis,kolki dan je dans pri tebi. Zeljica si ze na pol,midve z misomaso pa grema za tabo. Dans je moj 4 dan,kr naj hitro mine. Dekca pisala si o namisljenih znaki,kaksni pa so to,sej men tut domisljija dela 100/h. Tamala cestitke. Kolki dan si delala test in a si mela kaksne posebne znake. Pozdravcek tut vsem novim. Drzmo pesti za pluske'ostalim pa uspesno pikanje in punkcijo. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 9:39:51
|
|
|
|
mišamašaa
|
joj tamala86huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odlično si začela tale mesec. Upam, da ga me nadaljujemo . Jst sm kr mal solzne učke dobila. Dekcame še zmer navijamo za test pišanecsuper za celice, jih je bilo pa kar veliko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 9:51:53
|
|
|
|
mišamašaa
|
A ima katera kakšne izkušnje z seznami? da bi ga še me naredile. meni se zdi to ful fino, ker je potem večji pregled. k jat skoz hodm nazaj gledat katera ima kaj in kdaj... Al imam jaz preveč časa, da razmišljam o tem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 10:44:55
|
|
|
|
mamica deklicam
|
prav super vas je brati. Čestitam vsem , za druge pa , da se jim pridružite
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 13:10:30
|
|
|
|
mladika
|
Tamala86,ostale pa kar lepo za njo!!! Dobrodošle vse nove, vsaj ne bom sama na tej temi ko bodo vse,ki so že v postopku . Jaz pa že odštevam dneve do preglede,ki ga imam v sredo,da dorečemo kaj pa kako bo pri nama v bodoče vse potekalo!!
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 13:19:20
|
|
|
|
tara.81
|
tamala86 ja čestitam!!! super začetek meseca res, oz. kar nadaljevanje prejšnjega pišanec super za toliko celic. Potem si dobro reagirala na menopur? koliko dni si se pa pikala zdaj in prejšnjič? maj4 kako je šlo danes s prvo piko? Aleda kaj pravi beta? Jaz pa začnem jutri, kar ne morem verjet. Sam me je kar strah, kako bom zmogla z delom, izpiti in z hormoni na pohodu , sam bo že nekako, ne? Toliko sem se prejšnje dni pritoževala, kje je sonček, kje vročina in evo danes mi je že preveč toplo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 13:49:09
|
|
|
|
pišanec
|
Tara.81 Z menopurjem sem se špikala en dan dlje (10 dni) kot v prvem postopku z puregonom (9 dni). Imela se vec foliklov kot prvic, saj je bilo prvic 10 tokrat pa 12 celic. Bomo pa videli, koliko jih pocaka do 5. Dne, saj so prvic pocakale 'le' 3. Sem pa menopur slabše prenašala kot puregon, morda samo zato, ker je bilo še več foliklov ali pa pač mi je manj ustrezal (prve 4 dni stalen glavobol, potem pa 'zelo' tezki jajcniki pa popoldan manjse slabosti). No ja, vse to bo pozabljeno, ce naju v torek pricaka kaksen lep zarodek. Tako si zelim, da bi tokrat uspelo, da ne znam povedat. No ja, kar je usojeno... Veliko srece... P
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 13:54:47
|
|
|
|
Aleda
|
tamala86 jupiii četitke sam tako naprej vseh 9 mesecev tara 81- sej sem imela že uz danes, sam ni nič kaj spodbudno vse skupi, sama ne vem... so mi rekl da naj pridem čez en teden še enkrat. Vidna je bila gestacijska vrečka sam je vse skupi čist majhno, zdaj bi se moglo že dobro videt. Že ko sem prvič šla dat kri za beto sem imela vrednost sam 111, 6 čez tri dni pa čez 200. Škoda ker mi niso še danes vzeli kri, sem pa sama nardila digitalni cb in je pokazala nosečnost 3+. A je možno da se je zelo pozno ugnezdil zarodek? Sam men je vseeno sumljivo že zaradi znakov ker nimam nobenih
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 14:02:06
|
|
|
|
mišamašaa
|
aleda ne sekiraj se preveč.mogoče je samo prekmalu. jaz sem šla tako prvič na pregled in mi je ginekolog rekel, da ne vidi bitja srčka in, da sedaj bi se pa že moglo videti in mi zatrjeval ne vem kaj vse in me naročil isto čez en teden. sem šla domov vsa sesuta in objokana. potem sem imela pa čez par dni pri rešu pregled in je bil že viden srček. jaz skoz pravim, da ga tile dohtarji kar malo pihajo vsake tolk časa.me smo pol pa čist sesute.držim pesti. Pa še tako je bilo, da je bil najprej samo eden viden, na drugem pregledu, pa sta bila 2. sicer je eden kasneje odmru. ampak pomoje je možno, da se kasneje prime. tako se je pomoje meni taprvič.
< Sporočilo je popravil mišamašaa -- 6.6.2013 14:04:17 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 14:06:26
|
|
|
|
tara.81
|
aleda tudi jaz poznam eno punco, kateri je G naredil cel kup sivih las. Narobe ji je izračunal PDP in ji na začetku govoril, da je IMN, po beti ji je rekel, da bo itak splavila in danes je v 25. tednu brez vseh težav. Pojdi če ne v isti laboratorij in daj samoplačniško pregledat beto, da boš bolj pomirjena. Da se ne boš cel teden sekirala in bila v skrbeh po nepotrebnem.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 17:10:42
|
|
|
|
maoo
|
Tamala86 , vsem ostalim pa hvala za . Jaz sem danes dobila tetko na obisk, malo me je presenetila, je prišla prej, tako da se jutri pridružim Tara.81 . Pupe zanima me, če ste jemale, kakšna protibolečinska zdravila med , preden ste začele s špikanjem, ker jaz imam zelo boleče tako, da ponavadi zlezem skupaj in uporabljam Naprosyn (žal mi druga ne pomagajo kaj dosti), pa me je malo strah, da ta zdravila ne bi škodila pri razvoju jajčec. Za ta dan sem si planirala dopust, ker sem ga hotela preležat brez zdravil, žal pa moram jutri pod mus v službo. Vsem skupaj želim veliko + + !
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 17:40:33
|
|
|
|
coala
|
evo pa malo vzpodbude
< Sporočilo je popravil coala -- 6.6.2013 17:42:26 >
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 18:14:09
|
|
|
|
dekca
|
Lepa pupa No, mene je začelo malo šraufat, tako da zdaj pa niti pod razno ne mislim delat testa, bom rajši še malo v oblakih.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 19:12:55
|
|
|
|
coala
|
dobra si,da zdržiš :-)
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 19:25:37
|
|
|
|
dekca
|
Trma na delu, drugače imam že CB doma, lepo zapakiran...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 20:01:49
|
|
|
|
mila27
|
dekca dobra si ti, to pa je trma, kateri dan pa si že danes , ker bi ti že test ziher pokazal. Js komaj čakam da bo nekje 11.dan po et in da nardim test, da vidmo a je +++. tamala86 kdaj si pa ti mela et oziroma danes ko si delala test kateri dan je bil. A si mela prenos dveh zarpdkov al enga. Misamasa, željica kako kaj gre, a mine al ne? Kaki znakci? Lp želim pa vsem nam ki čakamo da nam mine čimprej, ostalim pa uspešno pikanje in punkcjo z velik dobrih celic. Jst pa komi čakam soboto ko greva z mojim na eno poroko in bo tole vse skupaj lahko malo bolj odmislila. papa
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 20:25:44
|
|
|
|
jagodka80
|
Pozdravljene vse! Občasno vas še berem, pišem pa skoraj ničesar, ker sem se v zadnjem postopku malo odmaknila od forumov. Malo vsem za vzpodbudo: v 5. ICSI je tudi nama uspelo, sedaj sem v 8. tednu, pod srcem pa nosim dvakratno srečo Torej je bil, kot ste ugotavljale, maj res čaroben mesecec. Kar nekaj vas ta čas trepeta, vem, kako je to, sama sem to doživljala kar osemkrat (z zamrznjenčki vred) in naj gredo k vragu vsi tisti, ki se delajo pametne in govorijo, da moraš vse odmisliti, potem pa bo. Tisti, ki smo dali vse to skozi, vemo, kako to gre. Odmisliš lahko kvečjemu za dve minuti, potem pa ne gre več. V zadnji postopek sem šla dobro "fizično in psihično pripravljena" in enostavno se je vse "poklapalo". Čudežne formule seveda ni, sem pa imela že po parih dneh od transferja čisto drugačne občutke kot prej sedemkrat. In nekako sem že kar vedela, da tokrat pa bo. Ampak s plusom na testu se, kot vidim sedaj, vsa kalvarija šele začne. Zdaj šele trepetam, kako bo. Verjetno bomo mirne šele, ko bomo prinesle otroke iz porodnišnice :) Torej, punce, držim pesti za vse, da vse zagledate
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI maj/ junij 2013 6.6.2013 20:46:41
|
|
|
|
mišamašaa
|
Dekcane vem kako zdržiš.mene bi pobralo. Je pa tud mene začel danes nekaj šraufat. Pa sej ne vem a me šraufa al mi bo jajčnike ven pometal... A je to možno še od vseh inekcij, al se prpravlja ta zlobna teta? Nč dobr ne zgleda. Ampak še tiščim noge skupi, se ne dam do zadnjega Jst mam tud CB doma, še od prejšnič, ko sem šla po zamrznjenčke. Mila kaj pa tvoji znaki?a so kakšni? željicati pa že uživaš ne? a pr teb se kej dogaja. Jagodka80 , držim pesti, da bo do konca potekalo vse ok. drugače pa, ne ne boš mirna, ko jih boš prinesla iz porodnišnice, takrat se taprave skrbi šele začnejo . coalaa to je tvoja?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?