ursika_ursi
|
Uh, ste že naklofale enega branja Preden mi uspe tale RR odpret itak mine 15min, pol vmes že kaj drugega najdem, da bi blo treba narest in pol spet pristanem na RR čez kakšno uro Ravno malicam granulke, me zanima, če bo kaj učinka Če bo vse skupaj ekspresno, pol je ziher to to Mam namreč ful občutek, da bo pri meni traaaaajaalo in traaaaaajaaalo.... Imajo pa rok trajanja do 2018, če se nam vmes slučajno zalušta še kakšnega juniorja in če bo granulk kaj ostalo sover in ursonok- zelo lepa trebuščka Se pa vidi kako ga ima ena višje kot druga A to se pri vseh trebušček spusti, pol ko si že bližje porodu ali ni nujno? Jaz imam že od začetka malo nižje in lahko med joške in trebuh komot dam eno dlan. SPuščen trebušček pride še nižje? giotti- lepo te je videt po tolikem času med nami.. Skoraj ne mine dan, da ne bi pomislila nate, ker najprej zagledam tvoje ime, ko pridem na našo temo Navijam za v čim krajšem času sonce987- mene pa moj kliče ''bunko'' Čisto v ljubkovalnem smislu, ker valda noben od naju ni navajen, da nosim tak trebuh Gibam se zaenkrat še vedno normalno, tudi vstajanje zjutraj iz jogija mi ne dela problemov, čeprav zaj že moja mami čisto panično sprašuje, kdaj si bova postelnji okvir pripeljala Ma, ga sploh ne rabim, mi ni treba sesat pod postlo, hehehe Morem naslednjič, ko bom šla k našim domov, mami nahecat za šiviljski meter, da se še jaz zmerim, me res zanima Pomoje sem tam okoli 95cm, mam tak občutek. Tašča in M sestra- hm, zaenkrat je še koliko toliko mirno, ampak me že bolj pogosto kličejo in sprašujejo, če me že kaj špika, če sem že rodila itd. Ja, porkafliks, saj, ko bom rodila, bojo itak sms dobili, al kaj?! Zna pa bit tašča pametna in vsiljiva po rojstvu- jaz sicer ful apeliram na to, da me bo pustila na miru, ker bo zaposlena z vnukico, ker njena hčerkica pa ima PDP julija in bo pretežno pri njej visela- upam vsaj! Tudi moji mamici sem že povedala, da ne bom prenašala kakršnegakoli pametovanja, sploh pa trganja otročka iz rok- tule se mi pa pomoje kar zmeša No, to bi mogla posebej tašči povedat, ker ona to zelo rada dela Pa če bom dala malega M, da slučajno ne bi pol njemu iz rok ''pipali'', ker tako pač ne gre oz. tega ne bom pustila in tolerirala. Ko ga bom želela dat komu, ga bom dala sama od sebe. Po pravici povedano, me je tega še bolj strah kot pa samega poroda (ker pač ne vem kako točno bi naj zgledal), da bojo vsi pametni in oh in sploh. Ehh... Bo že Peeby- te čisto razumem in sočustvujem. Jaz sem do zdaj v rokah tu in tam držala samo nečakinjo pa še to ne več kot 3minute. Tako da tudi mene malo skrbi kako in kaj, ampak mislim, da pol kar veš kako je treba Vsaj upam, no Sem pa včeraj odprla eno pleničko pa mi ni bilo čisto jasno kako in kaj Ok, 2 trakca na sprednji in 2 na zadnji strani, ampak se je pol ustavilo, ker nisem vedela kje je kakšna samolepilna zadeva, da se pol to skupaj prime Nisem pa pol hotela dalje kaj rihtat, bojo že v P pokazali, upam Še nisem nikoli previjala nobenega dojenčka dvojčki- jooooj, jaz pa jih 3/4 prav ne prebavljam So vsi tako hudirjevo ''pametni'' in prepričani v svoj prav, da mi to kar živce žre Zato bo tale dojenček pravi izziv, razen če se bo držal prvotnega PDPja in bo rakec- rakce mam pa rada Sicer pa, če zdaj hendlam s tipičnim škorpijonom, pol mislim, da tudi dvojček ne bi smel bit tak velik problem Drugače pa punce, čakam na nov naval dojenčkov, katera bo naslednja
|