|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
5.6.2013 10:18:57   
dansas
Joj, kako sem jaz počasna s tem pisanjem - preden svoj post zdokončam, se ponavadi vmes še kaki trije novi pojavijo. Se vidi, da mam še cajta morje, ko bo pa user posted image zunaj, bom pa mogoče glih kakšen nedokončan stavek napisala user posted image .

dvojčica06, kaj pri vas bo tudi še ena baba user posted image ; ne vem, če sem zasledila, da si spol otročka že izdala. Ker mene namreč tud vsi tako sočutno pogledajo, ko jim povem, da bo še ena punca user posted image - tretja. "Joj, pa to boste samo za najlonke in vložke delal pri vaši hiši!", pa razni "No ja, bo šlo pa v četrto rado." user posted image . Men je bilo čist vseeno kaj bo, mogoče sem samo zaradi mojga malo bolj za fanta navijala - on bi rad, da bi bilo malo bolj pisano, pa da bi lahko s kom fuzbal gledal user posted image - no, sej se ne obremenjuje preveč

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
5.6.2013 11:14:30   
ursika_ursi
Uh, ste že naklofale enega branjauser posted image user posted image
Preden mi uspe tale RR odpret itak mine 15min, pol vmes že kaj drugega najdem, da bi blo treba narest in pol spet pristanem na RR čez kakšno urouser posted image
Ravno malicam granulke, me zanima, če bo kaj učinkauser posted image Če bo vse skupaj ekspresno, pol je ziher to touser posted image Mam namreč ful občutek, da bo pri meni traaaaajaalo in traaaaaajaaalo....user posted image Imajo pa rok trajanja do 2018, če se nam vmes slučajno zalušta še kakšnega juniorja in če bo granulk kaj ostalouser posted image user posted image

sover in ursonok- zelo lepa trebuščkauser posted image user posted image Se pa vidi kako ga ima ena višje kot drugauser posted image A to se pri vseh trebušček spusti, pol ko si že bližje porodu ali ni nujno? Jaz imam že od začetka malo nižje in lahko med joške in trebuh komot dam eno dlan. SPuščen trebušček pride še nižje?

giotti- lepo te je videt po tolikem času med nami.. Skoraj ne mine dan, da ne bi pomislila nate, ker najprej zagledam tvoje ime, ko pridem na našo temouser posted image Navijam za user posted image v čim krajšem časuuser posted image

sonce987- mene pa moj kliče ''bunko''user posted image user posted image Čisto v ljubkovalnem smislu, ker valda noben od naju ni navajen, da nosim tak trebuhuser posted image Gibam se zaenkrat še vedno normalno, tudi vstajanje zjutraj iz jogija mi ne dela problemov, čeprav zaj že moja mami čisto panično sprašuje, kdaj si bova postelnji okvir pripeljalauser posted image Ma, ga sploh ne rabim, mi ni treba sesat pod postlo, hehehe user posted image user posted image
Morem naslednjič, ko bom šla k našim domov, mami nahecat za šiviljski meter, da se še jaz zmerim, me res zanimauser posted image Pomoje sem tam okoli 95cm, mam tak občutek.

Tašča in M sestra- hm, zaenkrat je še koliko toliko mirno, ampak me že bolj pogosto kličejo in sprašujejo, če me že kaj špika, če sem že rodila itd. Ja, porkafliks, saj, ko bom rodila, bojo itak sms dobili, al kaj?!user posted image user posted image Zna pa bit tašča pametna in vsiljiva po rojstvu- jaz sicer ful apeliram na to, da me bo pustila na miru, ker bo zaposlena z vnukico, ker njena hčerkica pa ima PDP julija in bo pretežno pri njej visela- upam vsaj! Tudi moji mamici sem že povedala, da ne bom prenašala kakršnegakoli pametovanja, sploh pa trganja otročka iz rok- tule se mi pa pomoje kar zmešauser posted image user posted image No, to bi mogla posebej tašči povedat, ker ona to zelo rada delauser posted image Pa če bom dala malega M, da slučajno ne bi pol njemu iz rok ''pipali'', ker tako pač ne gre oz. tega ne bom pustila in tolerirala. Ko ga bom želela dat komu, ga bom dala sama od sebe. Po pravici povedano, me je tega še bolj strah kot pa samega poroda (ker pač ne vem kako točno bi naj zgledal), da bojo vsi pametni in oh in sploh. Ehh... Bo žeuser posted image

Peeby- te čisto razumem in sočustvujem. Jaz sem do zdaj v rokah tu in tam držala samo nečakinjo pa še to ne več kot 3minute. Tako da tudi mene malo skrbi kako in kaj, ampak mislim, da pol kar veš kako je trebauser posted image Vsaj upam, nouser posted image user posted image Sem pa včeraj odprla eno pleničko pa mi ni bilo čisto jasno kako in kajuser posted image Ok, 2 trakca na sprednji in 2 na zadnji strani, ampak se je pol ustavilo, ker nisem vedela kje je kakšna samolepilna zadeva, da se pol to skupaj primeuser posted image user posted image Nisem pa pol hotela dalje kaj rihtat, bojo že v P pokazali, upamuser posted image user posted image Še nisem nikoli previjala nobenega dojenčkauser posted image

dvojčki- jooooj, jaz pa jih 3/4 prav ne prebavljamuser posted image user posted image So vsi tako hudirjevo ''pametni'' in prepričani v svoj prav, da mi to kar živce žreuser posted image Zato bo tale dojenček pravi izziv, razen če se bo držal prvotnega PDPja in bo rakec- rakce mam pa radauser posted image user posted image Sicer pa, če zdaj hendlam s tipičnim škorpijonom, pol mislim, da tudi dvojček ne bi smel bit tak velik problemuser posted image user posted image

Drugače pa punce, čakam na nov naval dojenčkov, katera bo naslednjauser posted image user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
5.6.2013 11:20:54   
andreja_p
Kako ste pridne, kar celo stran ste napisale. Si mora človek kar čas vzeti,da vas lahko prebere.
Tašča vam kar mal zavidam,ker imate mir pred njimi in vam ne pametujejo za vsako malenkost. Ne vem kako bo to pri nas ko bom rodila,mogoč se bo malo skulirala, da mi potem ne bo pametovala pri vzgoji.
Dojenje jaz še nisem dojila,ker je to prvi otrok in upam,da ne bo preveč boleče.Se bom potrudila, ker to je najbolje za otroka,pa še cenovno je najbolj ugodno. Sem pa opazila, da imam že sedaj boleče bradavice,pa kolobarje tudi. Vedno po tuširanju si jih močno zdrgnem z brisačo, mi je mama tako svetovala, da se jih že sedaj utrjujem počasi. Seveda ne smete pretiravat,da vas preveč ne boli ali pa da ne pride do kakšne krvavitve. Lahko pa kar možeka zaposlite,baje tudi pomaga.
Držanje otroka sem si pogledala filmček in mislim, da je kar poučna zadeva.Imam pa mnenje,da je vseen bolje manj komplicirati da se vsaka mamica potrudi po najboljših močeh in da ne glede na prijem pazi na otroka in glavico. Sproščenost pri dvigovanju je najbolj pomembna,vsaj zame. Otrok začuti,če je mama pod pritiskom in potem imaš še večji problem kar se tiče otroka dvigovanja,hranjenja.Je prav da so neke smernice,sam se pa verjetno sama potem odloči vsaka mamica kako ji najbolje leži prijem otroka.
Otrdevaje trebuha a vam kaj otrdeva trebuh??? Meni kar naprej,pa ne vem če bi lahko bil to kakšen znak?Sem začela gledat na uro, pa ugotovila da se pojavlja kar pogosto. Ponoči me je začelo nekaj pikati spodaj,ampak sedaj je to izginilo. Verjetno je lažno vse skupaj,sem pa vseeno pozorna. Za spremembo sem prespala noč,čeprav sem morala 2x na wc.
Izkoristite sonček,l.p.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
5.6.2013 14:05:32   
helga7
Ojla,

tasca mam podobno kot dvojcica......zlata, samo smo skupaj in vcasih se:-(mi cisto nic ne da se z njo debatirat, ona bi pa kar... pa vsak nas odhod iz hise je zabelezen, kar te zacne motit, ko ms otroke...

Valery tudi jaz naročila in dobila Elle Tens, sem preiskusila in upam da bo pomagalo... V katero P greš?

Jaz upam na hiter poroduser posted image user posted image , samo punce, ki ste čez rok pa držim pesti za takoj, ker vem da ni fino čakat 10 dni ali pa še več, dajmo dajmo....user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
5.6.2013 14:18:17   
Valery83
Pozdravljene vse  So user posted image ..
Končno, imam danes spet srečo da lahko kaj napišem...kriza s tem RR.. Če ni tukaj problem, potem pa delo doma, in za službo, kot da ne vedo da sem že na porodniški od sredine meseca..

Mislim da od mojega zadnjega javljanja ni nobena rodila, al na srečo al na žalost. Verjamem da precej na žalost - predvsem Ursonok in Sover, ki še kar vztrajata. Jaz si že zelo želim, da kmalu ne bi bila več 2v1, ker komaj čakam da končno dobim svojega prvega user posted image  v naročje, da se ukvarjam z njim, ga cartam.. tako da Ursonok, Sover - dlje bosta vztrajali 2v1, slabše zame, in dlje bom čakala tud jaz, ker sem se odločila da definitivno rodim za vama, ker se mučita tako že dlje kot jaz.. Tako da glejta da pohitita, in da bomo imele majhne "zakajčke"... Čeprav seveda z rakci ni nič narobe, ali pa bikci..ker tud sama se čisti bik tako po karakterju, kot vse tako da...

Tasca - vedno sem bila mnenja da imam super taščo, in jo tud imam, sem še vedno tega mnenja, a ravno danes imam tak dan, ko mi je pošteno stopla na živec, ker vsak dan oz. vsak drug dan pokliče mene, tisti dan vmes pa mojega, in sprašuje kako je, vsakič znova pove zgodbo, kako je bilo pri njej...itd itd... in dans verjamem da sem bila kar malo nesramna po telefonu, ma bo že preživela. Bolje da jo navadim zdaj ko sva 250 km narazen, kot pa da se sporečeva, ko bova imeli med sabo razdalji merjeni samo v nadstropjih čez kaka 2-3 mesece (nadstropje, pritličje).

Helga7 - no me veseli, da si se tud ti odločila za Elle Tens. Jaz verjamem da nama bo pomagalo, in da bo porod oz. bolečine, ki so prisotne čimbolj olajšane, ter da bom s pomočje letega čimprej fit, ok, se posvetila vsemu kar me čaka po porodu...
Jaz grem v P Izola. Pa ti?

Lepo bodite, in daj bejžte že v P no..
Drugače pa uživajte v bušijih, in sončku seveda...

(odgovor članu helga7)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
5.6.2013 15:04:44   
anush_86
Ojla

Kako fino da ste tako aktivne na forumu, da imam veliko materiala za prebiranjeuser posted image

Mene še en teden loči do roka, ampak jaz bi šla kar danes, če bi se dalo. Vsega sem naveličana pa še vsak dan bolj me je strah poroda. Zadnjič sva šla z mojim na sprehod in me je začelo ful špikati, tako, da sem se morala večkrat ustaviti med hojo in zajeti sapo. Ravno med enim takim postankom pa vidim enega najstnika, kako me gleda čisto prestrašen. Revež je verjetno mislil da bom kar tam, sredi ceste rodila user posted image . Za piko na i pa sem imela še rjav izcedek, tako da sem mislila, da se bo res nekaj začelo že tisti dan. Kličem v porodnišnico, pa pravijo, da če ni prisotna sveža kri, da ni potrebno priti na pregled. Sicer imam pa v ponedeljek CTG, naslednji petek pa amnio, pa bomo videli kako in kaj.

Bradavice: meni so tudi starejše ženske rekle, da naj si jih masiram in rahlo ščipam, da se utrdijo. Potem pa so nam v šoli za starše to odsvetovali, ker naj ne bi nič pomagalo. No ja, jaz vseeno poslušam nasvet in to delam, škodovati ne more.

Tašča
: moja je grozno vsiljiva, ampak sem ji že pred dvema letoma (ko sva z mojim začela živeti skupaj )povedala : da se pokliče preden se pride na obisk in da niti slučajno nočem, da se vtika v moje gospodinjstvo. Vem, da sem nesramna, ampak jaz pravim da je boljša prva kot zadnja zamera. Ampak očitno bo treba stvari na novo postaviti na svoje mesto, ker že sedaj napoveduje, kako bo ona nama kuhala, ko pridem iz P. Nekaterim bi to mogoče ustrezalo, meni pa niti malo, ker nočem da nekdo tretji brklja po mojem stanovanju. Polega tega imam doma M, ki je čisto sposoben sam skuhati. Sva pa z mojim dogovorjena, da v kolikor bo preveč na obisku visela in pametovala, da bo to on uredil. Ker jaz niti slučajno ne mislim izgubiti mleka zaradi obremenjevanja s taščo.

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
5.6.2013 18:27:20   
ursika_ursi
Jooooj, jaz tudi ne maram, da mi kdo brklja po kuhinjiuser posted image Me pa to čaka vsako leto vsaj 1x, ko je trgatevuser posted image Lani sem skoraj znorela, ko se mi je vse razmetalo pa še po steni je nekaj letelo- ne vem no, meni prej to v enem letu ni ratalo pa vsak dan kuham- zdaj pa še tudi morem javit, da ko pridem s tamalim iz P, da imam nekaj zadev že v zmrzovalniku, nekaj bo verjetno mami prinesla, kaj malega pa pričakujem, da bo kar moj porihtal. No, tudi če tašča kaj skuha, pač naj skuha doma in se pol k nam samo prinese.

Si ravno glavo razbijam kam bomo s plenicamiuser posted image A čem kupit še en koš, kar bo itak najboljša varianta, ampak tu se pa pol ustavi. A kupim navadnega pa pol vsako plenico posebej dajem v vrečke, kot so za v zmrzovalnik, al kupit tistega, ki je na kasete? No, to boste bolj vedele svetovat tiste, ki že imate doma malčka..

(odgovor članu anush_86)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
5.6.2013 19:34:21   
dvojčica6
ursika...ma po moje ne rabiš nekega posebnega koša... js sm sicer mela pralne plenice, ma sem tudi s pamperskami kombinirala in smo metali v tisti koš k ga mamo v kopalnici...skupaj z mojimi vložki po čišči se je kar hitro nabralo, tako da smo pač dnevno nosili...pa daš še ostale smeti, ki jih ne posortiraš med plastiko in papir zraven, pa maš takoj polno...

dansas... hehe, nič nismo vprašali, še nikoli nismo, ker sva oba taka staromodna user posted image pač, al bo fantek al punčka, vsakič je ta možnost, samo zdej k mava že dve punčki, nama vsi želijo enga fantka, da ja ne bi bla kej prikrajšana user posted image sej pravim, običajno me taki komentarji v smeh spravijo, samo če si ravno dobre volje pa ti kak brez otrok posoli eno tako brezvezno...pa sej, je šlo že mimo user posted image

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
5.6.2013 19:46:44   
lina3

IZVIRNO SPOROČILO: ursika_ursi

Si ravno glavo razbijam kam bomo s plenicamiuser posted image A čem kupit še en koš, kar bo itak najboljša varianta, ampak tu se pa pol ustavi. A kupim navadnega pa pol vsako plenico posebej dajem v vrečke, kot so za v zmrzovalnik, al kupit tistega, ki je na kasete? No, to boste bolj vedele svetovat tiste, ki že imate doma malčka..

Jaz sem v prvo kar imela "palčka zavijalčka" in to lepo zraven previjalne mize. Sem ga kupila na bolhi za 15€, pa ni pol res nič smrdelo. Smo pa na dva dni praznili. Tudi zdaj bomo imeli tako. Jaz bi ti kar priporočala.

A ni nobena rodila?user posted image

jaz imam jutri pregled, držite pestiuser posted image

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
5.6.2013 21:23:48   
športnica
No pa se koncno oglasam user posted image

V petek sva koncno dobila v roke tezko pricakovanega fantka. user posted image

Vse je ok, od ponedeljka smo ze doma in se privajamo na nov ritem.
Porod ni bil taka groza, kot sem pricakovala glede na izkusnje prijateljic. Trajal je 4 ure... Se mi zdi da smo kar hitro zrihtal, glede na to da je to prvi otrocek. Najvecja podpora pa mi je bil moj moz. Imam en siv, ki mi ne dela nekih preglavic in normalno lahko sedim na trdem stolu.

Mi smo presrecni in v nebesih. Mali je tak cortek. Kaksna noc je boljsa od druge, ampak bomo ze ;)))

Srecno vsem v pricakovanju user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 5.6.2013 21:24:52 >

(odgovor članu lina3)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
6.6.2013 0:14:13   
ninocka26
Športnica čestitke user posted image Pa je bil na koncu vseeno majček user posted image Cartajte se še naprej, pa veliko prespanih noči vam želim.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
6.6.2013 6:44:07   
sover
Športnica čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam h G na CTG. Se javim kasneje.

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
6.6.2013 7:05:30   
dvojčica6
sportnica cestitkeeee user posted image ruser posted image sam res, glih si majcka se ulovila user posted image super za lep porod, zdej pa lepo cartkanje vam zelim...

sover, sva ze dve user posted image se javim.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
6.6.2013 8:08:49   
ursonok
Vcerajsnji da bil nor..
bila sem noro utrujena in nerazpolozena, na poti v center sem padla in si otolkla komolec popoldne sta me otroka spravila ob zivce ob 19h sem spila 25ml ricinusovega olja -vec ga nisem dobila. Ni zadostovalo niti za drisko.
Vsa obupana ob 22.30 dobim mega popadke, kar ne verjamem, da se mi to res dogaja..

Skraatka -rodila sem v avtu, pred P, ob okoli 0.10. Okoli nas pa cel kup ljudi! Skratka, spektakel.
Se vedno sem v totalnem shoku, sppala morda eno uro -mala ves cas budna, na joski. Umiram. Aja, pa raztrgala sem se, na zalost.

Sicer pa : Aurora, 3360gr.

Hvala za vso spodbudo in pozitivne misli. Drzite se!

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
6.6.2013 8:13:50   
ursonok
3660gr! Velika babnica user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
6.6.2013 8:16:07   
jagoda#
Iskrene čestitke za deklico!!! Jooooj sam da si rešena in da jo lahko stiskaš in lubčkaš. Vse ostalo se bo že poštimalo. user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
6.6.2013 8:28:41   
Lethe
DOBRO JUTRO! user posted image

Najprej lepo po vrsti. Športnica, čestitam. Super, da je še majček user posted image

Ursonok, čestitam tudi tebi, končno je prišla na svet. V velikem sloguuser posted image user posted image Saj vem, da sem ti povedala, da moraš včeraj rodit, ampak tako divje pa tudi ne bi bilo trebauser posted image Lepo, da ubogata, obeuser posted image
Da ne omenjam, da mi je ravno včeraj mami razlagala, kako je moja sestrična prvega otroka rodila pred porodnišnico...hmmm...zanimivo naključje user posted image
Pa ime sem prav vedela user posted image Lepo.
Če bo še Sover tako ubogljiva, bo njen otrok današnji oz. nekaj čez polnoč user posted image

Jaz pa še čakam na vrsto. Upam, da bo čim bližje PDP. So mi včeraj vse znanke in kolegice govorila, naj ne odštevam, ker se zadnji mesec itak tako vleče. Jooj, meni se sploh ne, gre čisto prehitro. Ni še čas, nisem še pripravljena. In ne me vprašat kdaj bom user posted image Sem se komaj navadila, da sem noseča, zdaj pa že kar konec. Ne gre to takouser posted image

Sem najprej prišla na forum, zdaj moram pa na sprehod in potem zajtrk...

Lepo se imejte in uživajteuser posted image

p.s. Sover, srečno user posted image user posted image

(odgovor članu jagoda#)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
6.6.2013 8:28:45   
sonce987
športnica čestitma za vaš res dolgo pričakovani sonček user posted image

ursonok-NOROOOOO. Mene bi kap...ne morem verjet. Skratka čestitam, končno si prišla na vrsto, čeprav verjamem, da si nisi mislila, da bo takole. Tole nam boš mogla bolj natančno opisat, ko boš pri močeh in šok popusti. Jaz sem bila prvič cel dan v šoku po porodu, pa sem rodila normalno v P na mizi!!! Upam, da vama dojenje tokrat ne bo delalo težav in da ti ne bo psihično prenaporno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoda#)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
6.6.2013 8:54:24   
lina3
Dobro jutro,

predno odpeketam proti LJ, da se javimuser posted image .

športnica...čestitkeuser posted image user posted image . Sem vedla, da nekoga pogrešam goruser posted image .

ursonok...čestitke tudi tebi user posted image . Pa saj to je noro. Kolk daleč od P pa ste, da je šlo vse tako hitrouser posted image user posted image . Važno je, da je user posted image ok.

Jaz sem že pojedla zajtrk, user posted image telovadi po trebuhu. Upam, da bo tako tudi na CTG-ju.

Grem pa se kasneje oglasim.

(odgovor članu sonce987)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
6.6.2013 8:57:00   
Saša33
Jutro,

danes se pa spet malo oglašam, da bo še kaj od dojenčkov za brat.

Pri nas smo malo ulovili ritemuser posted image user posted image . Tamali je koočno včeraj zamenjal dan in noč in bil buden čez dan, ponoči pa smo jedlo na 3h in spaliuser posted image user posted image .

Evo pijem kafe, mali spi, lara spi. Paše pa ker je mož vsaj še en teden doma. Potem pa mislim, da nam bo čisto lepo laufalo.

Počutje: Sem kar pri sebi, sicer potim se še malo, čišče praktično ni. Ne vem katera me je že spraševala zaradi pitja Plahtice. Plahtica samo povzroča krčenje maternice in zato se priporoča piti pri ženskih težavah kot so neredne menstruacije, zanositve, po porodu, če imaš pap pozitiven. Odsvetuje se jo pa piti ko enkrat zanosiš, ker lahko povzroči splav. Meni je pomagala ker sem imela 2x pap c.  Kg sem bila na plu 11 pred porodom, sedaj jih imam še ene 4 plus. Bradavice me niti ne bolijo, ker mali nima tako močnega sesanja. Me pa bajno srbi koža po obrazu, telesu, vratu. Ne vem pomoje so hormoni, pojma nimam.

Adam: Mali je res pravi jedec. Se pozna, da so fantki drugačni od punčk. Se morm prav navadit, da ne bom primerjala Laro in Adama. Vsak je pojava zase. Drugače pa je pridobil v 7 dneh 700g. Haloo, kam daje. Pa še ene smešna zadeva je. Ko se naje, jamra, eno uro, ko kaki stari atek.  Kot mamli, spi in glasno jamra. Ga potem cel cajt gledam če je ok, sam spi. Smešno res.

Koš za plenice in plenice: Midva imava koš v katerega daš lahko navadno vrečo in potem ko se jih ene 20 nabere vržeš z vrečo skupaj v smeti. Imava pa midva to kar pred vhodom v hišo,  ker smrdi drugače. Glede plenic sem kupila od DM samo so res velike od 4-6. Tako, da sva sedaj dva paketa Pampersk kupila številka 2.
Sicer pa bo imel kmalu 4 kg, jedec.

Tehtanje: Meni je pri Lari res motilo ker nikoli nisem vedela kok poje, a je sita al kaj. Potem sem si sposodila vago in mi je lažje. Posebej zvečer. Ga previjem zvagam in podojim. Na obrok poje od 90 do 110 ml.  Če toliko poje potem tudi spi vsaj 3h. Doji se pa okoli 20 do 30 min. Vmes kdaj zaspi in potem ga zvagam in vidim če poje samo 40, podreva kupček in še malo podojim. Drugače se pa cel cajt sprašuješ a je dosti pojedel, a je lačen a kaj.... Tako, da je fajn met vago za tako vmes kontrolo.

Čestitke: Športnici, pa ostalim.... bo vsaj še kaj debate od tamalih tuki gor....

Vam pa povem, res ne moreš verjeti potem si kar brez trebuha, otročka imaš v naročju, dan poteka čisto na glavo. zadnji mesec si res sit trebuha, vseh težav..... in potem pride in te gleda čist od blizu, rine nos v tvoj vrat in zaspi na tvojem trebuhu, iz ust mu teče mleko.... res noro, pozabiš vse tiste nočne muke.....in si čist presrečen da si lahko spravil to bitje na svet. Ni ti pa jasno kje je bil v trebuhu.....

Ursonok: Držim pesti da danes rodiš...., tvojo punco..,..

pa lep dan

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
6.6.2013 8:59:32   
Saša33
Haloo, vmes vidim da si rodila

Ursonok: user posted image user posted image user posted image , česitam za Auroro. Babnco in pol, ki ti je dala vetra!!!

Vse dobro in super podvig v avtu.

Vse dobro

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
6.6.2013 9:07:44   
Valery83
Hej..
Vau, saj ne morem verjet... sem pogledala še pozno sinoči okrog osme na RR, je zgledalo da bo mirna noč..
Sportnica in Ursonok - ČESTITAM !!! user posted image user posted image user posted image
Obema oz. vsem želim hitro in lepo okrevanje, da ste čimprej doma, in da samo še uživate...
Samo želim si tako lepega in hitrega poroda kot sta ga imeli vidve.

No Sover zdaj pa ti, zato da lahko potem grem tud jaz - prosim te.
Lina3 - dobro opravita na ctg-ju.
Lethe - verjamem da se že veseliš, ampak tudi iz svojih izkušenj ti povem, da se res vleče zadnji mesec, zadnji teden, ko gledaš koledar in tisti datum.. Meni so npr na BHR dali datum 6.6.13, moja G pa 10.6. in priznam da je že nekaj dni psiha na vrhuncu, cel čas imam v mislim, in tud če me kdo vpraša rečem vsem: čakam pred mano samo še Ursonok in Sover, potem pa grem tud jaz. Večinoma me vsi čudno pogledajo, ampak.. In potem še tisti čudni klici, sms - kje si, še doma? itd...

Nič, dovolj za zdaj, SREČNO danes vsem ki imate preglede - ctg-je in seveda srečno tudi tistim ki se odločite da danes rodite ...

LP, user posted image

(odgovor članu lina3)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
6.6.2013 9:13:24   
niinii
Čestitke sportnica in ursonok :) Končno a?

Midve sva se danes prvič sami skopali. Kolk tale naša dečva uživa v vodi :)

(odgovor članu Valery83)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
6.6.2013 9:14:58   
kitkat17
Ursonok - cestitke.. user posted image ampak tvoj porod je pa bil ekspresn,da se v P nisi prsla. Uglavnem,da sta ok,in se cimprej pocajtata in gresta domou.. :)

Sportnica - tudi tebi user posted image

Js mam tud danes pregled in ctg,pa da se narocim na cr.. drugac pa komi cakam da vidim soncka,ceprav so same packarije na UZ,se bolj pa komi cakam da se spoznamo v zivo.. ;) sem ze 38 5/7,tako da imam ze dost.pocasi.. :)

Ce pa docakamo nedeljo 2v1,mamo pa obhajilo od sestricne,in ker sem frizerka me ocitno caka se friziranje, tete + njenih dragih 5 otrok.. :) jao jao.. :)

Komaj cakam se na kaksno lepo novicko,pa srecno vsem nam danes na pregledih,oz. kamorkol nas napotijo.. :)

Lp

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
6.6.2013 9:52:26   
dansas
O,

se je pa dogajalo - končno user posted image

Čestitke športnica in ursonok user posted image user posted image user posted image - no uronok, pa si rodila tako kot si hotela (no, verjetno ne čist do pikice tako user posted image ) - skoraj kot porod doma, brez medicine, pa tvoj je otroka ulovil user posted image . Skratka, še ena krasna (in zelo dramatična user posted image ) porodna zgodba user posted image . Lethe, če sem jaz prav prebrala, je rodila danes user posted image .

(odgovor članu kitkat17)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?