dansas
|
Hej, samo se pa res dogaja tuki gor ... se vidi, da nas je še veliko , pa tudi tiste z ste pridne... sover, ursonok: kako lepo je videt slikico nosečke, ki je čisto na koncu - se sama sebi več ne zdim tako ogromna . Mi zadnje čase vsi dajejo pripombe, glede velikosti trebuha, kako velikega imam, pa da zgledam kot da mam dvojčke (pa ne po horoskopu ); tako, da je prav lepo videt še kak velik trebušček - samo jaz imam še kaj drugega veliko, vama se pa vidi, da ko bosta rodili, bosta že isti kot pred nosečnostjo tašča: moja je krasna in prijazna, ampak se vseeno glih ne poštekava - zgleda, da nisva čist kompatibilne, tako, da mi je čist v redu, da se vidiva toliko kot pač se (cca 1x na 2 meseca) Peeby: saj jaz tudi nisem svojih prvih dveh takole "pravilno" držala in prenašala, kot je opisano v tistem linku, se bom pa pri tej potrudila, ker mislim, da je koristno za . Ko sem mela prve dve, je bil velik poudarek na dojenju, zdaj je pa zmeraj večji tudi na baby handlingu, ampak glej, zrastejo tudi tisti otroci, ki so na flaški in tudi tisti, ki niso čist pravilno nošeni. Najbolj važno je, da se mamica najde neko svojo pravo pot rokovanja in se ne obremenjuje preveč, če ni vse v skladu z vsemi "pravilnimi" napotki. Tija01: pa vse najboljše za nazaj Anjuškaaa: sem bila prepričana, da si že rodila - čestitke za donošenost pristavljanje: he, he, jaz sem pa majčico čist dobro razumela, kaj jo boli, ko se dojita... Sem imela iste probleme, razpokane in krvaveče bradavice prvič, tako da sem bila drugič do zob oborožena z raznimi nastavki in kremicami - ampak nimaš kaj - bolijo pri pristavljanju, dokler se ne utrdijo... čez nekaj časa, ko so tudi že bolj močni in aktivni, pa se lahko zaletavajo v zizo kot mladi bikci in jo vlečejo sem in tja, pa mamica niti trzne ne več . Mi je bilo pa zanimivo, ko mi je ena mamica, ki je prvega odstavila in nato v kratkem rodila drugega, razlagala, da je bila prepričana, da njo pa že ne bojo bolele bradavice, ker jih je imela utrjene še od prvega, pa se je močno zmotila mislim, da sem hotela še ene sto stvari napisat, pa se zdaj seveda ne spomnem več papa
|