|
RE: starost ob drugem, tretjem otroku 29.5.2013 8:48:43
|
|
|
|
ronja
|
Na tvojem mestu ne bi čakala. Nisi stara, ampak vsako dodatno leto prinese dodatne možnosti za komplikacije - dokazano je, da s starostjo narašča število ss, zapletov v nosečnosti, pri porodu, itd... Če ni treba, ker si otroka že zdaj želita, zakaj bi tvegala? Po moje manj reskiraš pri službi kot pri otroku, če si ga želiš. Ker služba - itak ni ziher, tudi če počakaš, otroka pa tudi ni ziher, je pa hujše ostat brez slednjega, če si ga želiš, ker službo boš verjetno kakšno že našla, ne? Sploh ker sta brez kreditov, imaš dodatno dejavnost, če bi bilo treba, skratka, imaš kritje, finančno vam gre, želita si ga - ni ovir:). Če češ moj nasvet: pejta delat otročke . Itak v nobeni službi ne bojo veseli, če 3. zanosiš, ampak če bi se na to ozirale, bi že izumrli;). Sama sem bila sicer stara pri prvi ravno 29, pri drugi 30, pri tretjem pa 33. Sva jih imela kampanijsko tudi zato, ker sva hotela do 35 končat proizvodnjo:D. Ni to nobena magična meja, to je bila samo najina želja, da so skup, da ne bo hude krvi.
|