betricija
|
punce dajte mi povedat če je to normalno...v sredo zvečer in četrtek čez dan sem imela krvi samo na papirju..samo nitke..nič drugega. reš itak pravi, ko se vlije se vlije. v petek se je vlilo, no kri je bila na vložku, čez cel dan, vendar ne hujše krvavitve, potem pa v soboto dobim menopur, čez dan skoraj da več nič krvavitve, nekaj rjavih izcedkov, danes še nekaj nitk in to je to????res je da imam od poroda naprej čisto drugačno menstro, prej full močne, sedaj pa kr nekaj, skoraj da ni, samo a naj kaj panike naredim??je imela katera podobne probleme? jona klara...kje boš delala spontan postopek?v ljubljani, a to imaš še toliko hormonov v sebi, da imaš kar 7 foliklov? vauuu..pa toliko jih nimaš niti ob doziranju hormonov. pridna, naj bo uspešno! mamica deklicam, srečno in naj hitro mine. a jutri boš že operirana ali greš notri..joj tiste priprave, ki sem jih jaz imela samo za odstranitev pregrade...nkol več nočem odvajala!!!pa lačna sem bila kot hudič hehe. sem bila pa vsaj prva na vrsti in sem potem hitro jedla hihi... mila27, menopur se isto meša kot dephereline. meni je čisto simpl. odpreš vodo, vzameš injekcijo najprej z debelo iglo vzameš dephereline, si vbrizgaš v bušija, pustiš debelo iglo v steklenički, da je sterilna, potem pa ko si že ta tanko iglo vbrizgaš dephereline, to iglo odvržeš, vzameš ono debelo iglo in greš po vodo iz ene flaške, pa še v drugo flaško,potem pa samo v vsako stekleničko ki je tabletka notri spustiš vso tekočino jo izprazniš, in paziš, da daš malo zraka ven, tako da injekcijo obrneš, da je zrak zgoraj, pa spet stopiš novo tabletko. paziti moraš edino, da ni zraka notri v injekciji predno si jo vbrizgaš,pač malo potrkaš po njej, da se vsi mehurčki dvignejo, ker drugače boš imela čisto zelen trebuh..pa saj bo šlo sicer pa v ljubljani delajo zame čisto zgrešeno no... čisto ti spremenijo ciklus, v bistvu te spravijo v meno..začneš 22. dan od 1dne zm, jemlješ suprefact, vmes dobiš menstro, po 14 dneh prideš na uz in če je vse čisto brez menstre, pa da je endometrij tanek, začneš z hormoni...pol pa traja kot traja. pri rešu je pa to tako, da začneš enkrat proti koncu ciklusa s dipherelinom, 2.dan menstre pa prideš k rešu in začneš s hormoni.. reš ne daje bolniške. niti za punkcijo ne..čeprav je tako, da mene ni pri njemu punkcija ničččč bolela, lahko bi šla takoj plesat, v ljubljani pa sem 1x skoraj skupaj padla, pa sem imela lokalno v rit in v nožnico...kako reš tako nežno dela pojma nimam, vendar mu dam z veseljem noge narazen hihi in jaz sem vzela 1 naglasin pol ure pred punkcijo...da me pol ni bolelo ko se malo razboli. kar se hrane tiče, po postopku nisem nič drugače jedla, jemala sem pa aspirin 100, elevit, sirotko in proteine, kar v hervisu za športnike kupljene..takrat je ratal, prej pa nikoli nič... mišamašaa a reš dovoli, da greš v postopek pred dopolnjenim 1 letom otroka? v ljubljani mislim, da te ne sprejmejo. bravo in držim pesti..a ne..rešu je najbolje kimat, če ima slabi dan in te začne kurit in dajat v nič, pa sploh slišat ne smeš... antigona juhuhu..čakamo, da greš še na krvnega..čestitke aksuram, ja čestitke za en srček. a druga vrečka se je tudi videla??tako je bilo pri meni..samo a lahka samo mal napišem, pa ne se vstrašit..če pride kakšna krvavitev, se ne vstraši, ker se lahko ta vrečka odstrani...jaz sem imela tako..krvavela zaradi te vrečke in hematoma do 16t...pa srečno in mirno nosečnost do konca
|