LuLu
|
Ko pa se prikaže Doll, postane zabavno... Ok, tweety83... pri nas je bilo tako... mali je bil dolgo brez plenice čez dan, ponoči pa jo polnil. Sem probala brez, pa se je parkrat polulal. Potem sem počakala par mesecev, da bo bolj toplo in ga potem odvadla. Je uspelo, le 1x se je polulal. Sem pa istočasno še 1,5 let mlajšo sestro odvajala in je ona takoj to sprejela in bila suha čez noč. To, da je boljše naenkrat jaz nisem slišala, mi pa tudi nikakor ni uspelo. Nekaterim mogoče ja. Kar se pa tiče forsiranja... jah, so mamice, ki otroke že od dneva 1 ne oblačijo v plenice, in ja... na svojo željo. Seveda otrok nima tu besede. Če bi svojega sina poslušala in ga spraševala za mnenje in gledala na polulano plenico, bi mogoče še zdaj, pri 6-ih bil v njej. Njega ni plenica motla ponoči, mene pa je Valjda, da nekatere stvari malo poguramo pri otroku, ga navadimo na kaj novega, ga odvadimo nečesa.. pa če je to forsiranje, je pač forsiranje Probaj dalje, zdaj so tople noči, obvezno lulanje pred spanjem, mogoče še kdaj vmes ponoči jo pelji, brez pitja čajčkov, vode, sokov pred spanjem, da se ne napolni mehur, luč blizu wc-ja, da najde pot, če jo pritisne (tako sem jaz naredila), obvezna pohvala po uspešno suhi noči ...nekaj trikov, ki pač pomaga...
|