|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moška ljubosumnost
18.4.2013 14:23:46   
Anonimen
Imam problem, ki se ji reče moška ljubosumnost. Oba sva zelo liberalna, a on ne more preboleti to, da sem se 1x udeležila trojčka, še predno sva se poznala... Imate poodobne težave kot jaz? Kako ste ji reševale?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moška ljubosumnost
18.4.2013 16:03:43   
daddy
Ma pogovor reši vse, pravi pogovor user posted image .

< Sporočilo je popravil daddy -- 18.4.2013 16:05:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2013 16:17:12   
liliana
Pogovor vedno ne reši vse....ravno pogovor o preteklosti je pripeljal do problema.....user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2013 16:33:42   
Anonimen
a nisi to mogla preskočiti? pozabiti?, enostavno, včasih je boljše da nekatere stvari ostanejo v preteklosti oz. enostavno jih pozabiš.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.4.2013 16:45:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2013 17:41:03   
mateyka
ja, vse pa res ne rabi vedet. grem stavit, da mu nisi povedala kok si bla stara, ko si dobila menarho. enako velja za "trojčke". razen če si jih rodila seveda, potem je bolje da ve user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2013 6:59:16   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Pogovor vedno ne reši vse....ravno pogovor o preteklosti je pripeljal do problema.....user posted image

Ah, no, Lili, sej zato je poudarjeno "pravi" pogovor, a veš user posted image . Pa v bistvu ne, sploh ni rečeno, da ju je ravno pogovor pripeljal do omenjenih težav, saj nikjer ne piše, da mu je sama povedala. Res pa to samega problema nič ne spremeni. Zato anonimni zdaj ne preostane kaj drugega, kot to, da se pametno pomeni s partnerjem, najprej v smislu da je preteklost pač preteklost, pa tudi, da že dolgo nismo več v 18. stoletju in da take in podobne prakse že lep čas niso več noben tabu ali bavbav ( sej vem, za nekatere je še samozadovoljevanje še vedno tabu, je pa takih občutno vse manj ). Tudi to, kar v tej temi pravi Ankica, se mi zdi ( kot vedno ), zelo pametno.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2013 8:06:44   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Nimam takega problema, nisem se šla trojčka user posted image . Pa tudi sicer ni ljubosumen.

Kako to rešit? Ne vem, mogoče da mu odločno in večkrat zagotoviš, da je tisto v preteklosti in tega ne moreš zbrisat, zdaj pa je tu samo in izključno on ter da se ne nameravaš več opravičevati za svoja dejanja v preteklosti in da bi to obremenjevalo vajino prihodnost. Ti hočeš živeti z njim sedaj in v prihodnje in ne toliko in toliko let nazaj.

To je to! Kufre iz preteklosti je treba kar tam pustit. In se strinjam tud z mateyko. Vsako stvar iz preteklosti pa tud ni treba povedat! Recimo jaz sploh ne poznam preteklosti mojega dragega. Govorim o bivših vezah. Ker me ne zanimajo. Niti nisem nikoli spraševala,niti ko je poskušal mi kaj povedat, sem mu dala jasno in glasno vedet, da me ne interesira. In obratno tudi. Ok, ve pač za očeta mojega otroka, logično, pubertetnice s 176 centimetri, res ne bi mogla skriti user posted image , ampak za vse ostalo ni nikoli nič spraševal, jaz pa tudi nisem polagala računov za nazaj.

Enostavno je v življenju tako, da je treba preteklost pustit za sabo in pičit dalje! Pa naj bo to kaj v zvezi z bivšimi vezanimi, ali pa s čim drugim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2013 8:57:19   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Nimam takega problema, nisem se šla trojčka user posted image . Pa tudi sicer ni ljubosumen.

Kako to rešit? Ne vem, mogoče da mu odločno in večkrat zagotoviš, da je tisto v preteklosti in tega ne moreš zbrisat, zdaj pa je tu samo in izključno on ter da se ne nameravaš več opravičevati za svoja dejanja v preteklosti in da bi to obremenjevalo vajino prihodnost. Ti hočeš živeti z njim sedaj in v prihodnje in ne toliko in toliko let nazaj.

To je to! Kufre iz preteklosti je treba kar tam pustit. In se strinjam tud z mateyko. Vsako stvar iz preteklosti pa tud ni treba povedat! Recimo jaz sploh ne poznam preteklosti mojega dragega. Govorim o bivših vezah. Ker me ne zanimajo. Niti nisem nikoli spraševala,niti ko je poskušal mi kaj povedat, sem mu dala jasno in glasno vedet, da me ne interesira. In obratno tudi. Ok, ve pač za očeta mojega otroka, logično, pubertetnice s 176 centimetri, res ne bi mogla skriti user posted image , ampak za vse ostalo ni nikoli nič spraševal, jaz pa tudi nisem polagala računov za nazaj.

Enostavno je v življenju tako, da je treba preteklost pustit za sabo in pičit dalje! Pa naj bo to kaj v zvezi z bivšimi vezanimi, ali pa s čim drugim.

točno tako!! kar je bilo, je bilo- zdaj ko si pa že povedala, je pa pač treba mu dopovedat, da se tega ne greš več in je to stvar preteklosti.
Če tega ne bo sprejel, bo pa res težka!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2013 21:30:39   
hubi
Jaz pa mislim, da ni ljubosumen, ampak ti je fouš. user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2013 23:20:19   
Lukka
Mirno se vsedi z njim dol in ga vprašaj, če ga to moti tako zelo, da tega nikakor ne bo mogel preboleti. Ker če ga, potem popokaj kuferčke in pojdi stran!

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2013 9:09:41   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ah, no, Lili, sej zato je poudarjeno "pravi" pogovor, a veš user posted image . Pa v bistvu ne, sploh ni rečeno, da ju je ravno pogovor pripeljal do omenjenih težav, saj nikjer ne piše, da mu je sama povedala. Res pa to samega problema nič ne spremeni. Zato anonimni zdaj ne preostane kaj drugega, kot to, da se pametno pomeni s partnerjem, najprej v smislu da je preteklost pač preteklost, pa tudi, da že dolgo nismo več v 18. stoletju in da take in podobne prakse že lep čas niso več noben tabu ali bavbav ( sej vem, za nekatere je še samozadovoljevanje še vedno tabu, je pa takih občutno vse manj ). Tudi to, kar v tej temi pravi Ankica, se mi zdi ( kot vedno ), zelo pametno.

Glede na to, da je avtorica teme napisala, da sta oba s partnerjem zelo liberalna (verjetno je mislila spolnostuser posted image ), sta o teh zadevah že govorila in tudi njen partner zaradi svoje libaralnosti verjetno ve, da podobne prakse niso več tabu in bavbav......user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2013 9:53:52   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

lol, a veš da maš verjetno res prav; ko se liberalc razburi zarad trojčka, bo verjetno res v tem grmu zajec. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.4.2013 9:54:11 >

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2013 18:11:32   
daddy

Glede na to, da je avtorica teme napisala, da sta oba s partnerjem zelo liberalna (verjetno je mislila spolnostuser posted image ), sta o teh zadevah že govorila in tudi njen partner zaradi svoje libaralnosti verjetno ve, da podobne prakse niso več tabu in bavbav......user posted image

Ja, Lili .... kaj vse je na tem ljubem svetu verjetno, a ne ..... a žal samo verjetno, ne pa nujno tudi res user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.4.2013 18:14:44   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ko se liberalc razburi zarad trojčka, bo verjetno res v tem grmu zajec.

Si sploh ne upam predstavljat, kaj bi šele bilo, če ne bi bil liberalc user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2013 18:15:31   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Pa upam, da ne sklepaš po sebi user posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2013 20:03:26   
hubi
Ne, nimam težav z ljubosumjem, pa tudi toliko liberalna nisem. Si pa predstavljam, da je ta možakar ali imel možnost trojčka, pa je stisnil rep med noge, ali pa bi se šel, pa ni bilo možnosti. Sem bolj za drugo verzijo, ker prve verjetno ne bi priznal.

< Sporočilo je popravil hubi -- 20.4.2013 20:07:29 >

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2013 20:17:21   
malaMravljica
Ni mi cisto jasno s cim ima ta tvoj problem. Torej, ce si se ti sla trojcka enkrat preden si zacela s sedanjim in on to sedaj ve in ima problem, potem bi mu mogoce predlagala, da skupaj poisceta se nekoga in bos se z njim preizkusila trojcka oz ga bo se on s teboj. Ce sta oba liberalna potem je njegov problem mogoce to, da ti si on pa ne ali mogoce on ne s teboj. Ker je tudi on liberalen ga mogoce je, sam ne s teboj in je to sedaj njegov problem.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.4.2013 20:19:50   
Anonimen
To je to! Kufre iz preteklosti je treba kar tam pustit. In se strinjam tud z mateyko. Vsako stvar iz preteklosti pa tud ni treba povedat! Recimo jaz sploh ne poznam preteklosti mojega dragega. Govorim o bivših vezah. Ker me ne zanimajo. Niti nisem nikoli spraševala,niti ko je poskušal mi kaj povedat, sem mu dala jasno in glasno vedet, da me ne interesira. In obratno tudi. Ok, ve pač za očeta mojega otroka, logično, pubertetnice s 176 centimetri, res ne bi mogla skriti , ampak za vse ostalo ni nikoli nič spraševal, jaz pa tudi nisem polagala računov za nazaj.

Jaz se ne bi s tem hvalila. Pač niso vse veze takšne kot tvoja in tako kot je tebi brez veze sedanjega partnerja seznanjat s tvojo preteklostjo, je drugim brez veze nekaj tajiti. Tako je med mnogimi. Od dveh , ki imata za sabo nekaj kilometrine, ker pač nista več najstnika, je brez veze pričakovati, da se je tvoj partner rodil šele takrat, ko je spoznal tebe. Če partner želi izvedeti kaj iz njene preteklosti mu pač pove ( s tem ne misli razlaganja podrobnosti, vendar ne dela se sedaj bebaste in pač odgovori če ga kaj zanima)enako se zdi fer , da tudi ona pokažem zanimanje, če ji on želi povedati kaj iz preteklosti. Nekateri ste pa res čisto čudni. Tisto "jasno in glasno vedeti da me ne zanima" mi je tudi hudo dober partnerski stil in se bo sto posto obneslo za vedno.Saj v partnerstvu pa ja poslušamo samo tisto kar nas interesira in nič drugega. Ja moj recimo tudi ve pri katerih letih sem dobila ta rdečo tečko (menarho) . Grozna sem vem.To je ja stvar preteklosti in bi jo morala obdržati zase.
Glede trojčka:kako to misliš ne more preboleti?Ali te zaslišuje o tem ali zganja ljubosumje?Ker , če je tako liberalen kot praviš, potem tu ne more biti ljubosumja ampak je kvečjemu želja, da tole sprobata še vidva skupaj in nekdo povrh.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
20.4.2013 20:37:08   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ja, Lili .... kaj vse je na tem ljubem svetu verjetno, a ne ..... a žal samo verjetno, ne pa nujno tudi res user posted image

Verjetno je v tem kontekstu mislila strankarsko pripadnost........user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.4.2013 21:16:45   
daddy

Verjetno je v tem kontekstu mislila strankarsko pripadnost........user posted image

Ne bi vedel, ker se ne ubadam s tem, kaj je avtorica mislila. Izpostavila je pač problem in odzovem se na to, kar je dejansko napisano. Kaj je verjetno in kaj ni, pa rade volje prepuščam tebi user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.4.2013 1:07:29   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam problem, ki se ji reče moška ljubosumnost. Oba sva zelo liberalna, a on ne more preboleti to, da sem se 1x udeležila trojčka, še predno sva se poznala... Imate poodobne težave kot jaz? Kako ste ji reševale?

Ne razumem, zakaj si to sploh povedala in ne razumem, da sama ne vidiš kakšna je v resnici vajina težava. Imam iz prejšnje zveze slabo izkušnjo z ljubosumjem sicer zaradi njegove slabe vesti (naskočiti vsako in vse), bi pa rekla, da če je ljubosumen na "bivše", kako se bo šele izkazal pri "morebitnih"...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.4.2013 7:48:51   
Zora*
Meni pa se zdi, da je liberalen le zase, zate pa ne. Zato lubosumje.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.9.2013 13:30:30   
devo
Predlagaj še zdaj enega trojčka, da ne bo jamral user posted image

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.9.2013 14:22:39   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ja moj recimo tudi ve pri katerih letih sem dobila ta rdečo tečko (menarho) . Grozna sem vem.To je ja stvar preteklosti in bi jo morala obdržati zase.

se vama že da pogovarjat o tvoji prvi menstruaciji. enim se pač ne zdi to neka posebej zanimiva tema, da bi jo obravnavali s partnerjem v debati. mislim, če vpraša ja, sej poveš. samo - zakaj to sploh rabi vedet? če je ginekolog, še razumem; profesionalna radovednost. da bi pa to debatirala kot neko zelo zanimivo temo z mojim možem, pa res ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!