Anonimen
|
Pozdravljene nosečke! No, pa sem vam še jaz pridružim, sedaj ko smo bolj v varnih vodah. Lani sem namreč imela v pol leta dva ss (prvi v 5/6 tednu, sem se sama sčistila, drugi v 8 tednu, je bilo potrebno čiščenje, ker je plod umrl), tokrat pa sem tudi v 8/9 tednov (pred 14 dnevi) začela krvaveti in pristala na urgenci. Na srečo je bilo s plodom vse ok, imam pa spet hematom kot pri prejšnji uspešni nosečnosti (doma imam namreč eno zelo kmalu 4-letnico), tako da sem spet na bolniški oziroma v postelji kot pri hčerki. Pri hčerki mi ni bilo nič slabo, toda sedaj mi je slabo zjutraj, zvečer, ponoči, če sem lačna, ko kaj pojem ... vedno . Pred krvavitvijo sem bila tako utrujena, da sem vso zalogo energije porabila v službi, doma pa sem lahko samo ležala. Ful hrane mi smrdi, strašansko sem izbirčna, napihnjena kot balon, zaprta, bradavic se niti dotaknit ne smem ... v glavnem daleč od tega, da sploh ne bi vedela, da sem noseča. Ni kaj, malo geni, malo pa emšo . Pri meni že vsi vedo od tistega dne, ko sem naredila test, saj imam teorijo, da želim tako lepe kot nelepe občutke deliti, tako da vsi, ki me poznajo, držijo pesti, da nam tokrat uspe in verjamem, da toliko pozitivne energije pa se mora nekje poznati . Poljubčki na trebuščku od moža in hčerke pa še toliko bolj pomagajo. Hčerka že posluša srček in mi je prejšnji teden rekla, da je nekaj slišala. Sem ji odgovorila: To pa še ni dojenček, to je črevesje . Pa še podatki za seznamček: - rok poroda: 4. november 2013 - doma že imam eno skoraj 4-letnico - starost 36 let - živim v Muljavi pri Ivančni Gorici Toliko zaenkrat iz moje strani, pa pridno božajte svoje bušije in držim pesti za nas vse, da pridemo do konca s čim manj težavami Čao, NenaLena
|