|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
12.4.2013 8:16:14   
ela23
Že za dobro jutro sem se nasmejala:delo ni zajec, da bi lahko pobegnilo. user posted image Ta vikend si bom tale rek kar pretvorila v učenje ni zajec ... user posted image Bojim se pa, da me to ne bo pripeljalo do diplome, kaj šele do službe. Mene na trenutke precej skrbi, kje se bom lahko zaposlila. user posted image S fantom se pogovarjava, da bi bilo morda celo bolje, če nekaj časa ostanem doma, nama pridelujem zelenjavo in skrbim za celo četo prihajajočih otrok. user posted image Če bi se kje pojavila kakšna dobra priložnost, bi jo, jasno, pograbila z obema rokama. Nikakor ne mislim, da delo trgovke, tajnice ... ni dovolj častno, le zdi se mi, da bi za svoj blagor in za blagor najinih otrok na ta način naredila več. No ja, bom videla, kaj bo čas prinesel.user posted image
michelle1, res ti priporočam, da poskusiš pravi čaj. Neprimerno boljši je, v ceni pa ni razlike. 100g čaja imam jaz za kar nekaj časa, ker rabiš samo eno žličko listja, pa še to lahko prekuhaš 2krat.

mamica deklicam, super, da svojim puncam pustiš, da ustvarjata v kuhinji. Le tako se bosta kaj naučili, pa še dobro boš jedla čez leta. Meni je recimo naravnost smešno, ko moje vrstnice ne znajo ničesar skuhati, če že, pa so to testenine s tuno. user posted image

No, sonce je v času mojega pisanja izginilo user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
12.4.2013 9:21:22   
mamica deklicam
ta majhna je tako pridna, da jo imam vedno pod nogami. Ampak res vedno. Sem ji včeraj po nesreči prst na roki poškodovala, ko sem vrgla poleno v zaboj, v tistem trenutku je pa ona z roko dala drugega noter. Sem kar videla, kaj bo a preprečiti se ni dalo več. Predvčerajšnim sem jo pohodila po nesreči user posted image ,. je pa tako pridna, da je to prenesla na taveliko, ki ima karakter moje mame. Beri: sama ne delam nič, ampak ukazujem drugim, da delajo namesto mene. Grozauser posted image user posted image Sem že mislila, da sem se mame "znebila", sedaj sem pa nekaj podobnega rodila.

Tiste, ki ste brale poste za nazaj, potem malo veste, da sem imela težko otroštvo in imam na žalost za mojo mamo mišljenje: manj jo vidim, bolj jo imam rada.

Smo v nedeljo panirale puranje zrezkeuser posted image user posted image ja, vse tri. Jaz sem imela en komplet krožikov, mladi pomočnici pa drugega. In je bila tavelika kar huda, ko je videla da bom preveč zrezkov jaz spanirala in sem ji morala zadnje prepustiti user posted image user posted image
A si predstavljate kuhinjo potemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
12.4.2013 9:25:06   
TANJA.t
Pozdravljene bodoče mamice,

vidim da imamo vse močno željo po otroku. Midva z možem se že trudima od novega leta in morem reči, da sem že prav razočarana. Sem mislila, da bo šlo hitreje user posted image .
Upajmo, da bo kmalu. Še pa nimava otrok in zdi se mi kot da vsi ostali takoj zanosijo...

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
12.4.2013 9:46:23   
3Sonček3
metuljčica2013 hvala za lepe besede
TANJA.t dobrodošla. Ja res je tko ko ti ne uspe dovolj hitr se ti zdi da drugi sploh nimajo težav pri tem, ampak js vedno pravm ko bo čas za to se bo zgodilo nekej silt je brez veze

in tko smo se tut mi odločili da ne bomo več poskušali, pa ne da predolgo traja al pa kej sploh ne. ampak sva se s partnerjem včerej mal pogovarjala in sva prišla do zaključka da bi blo bolše trenutni čas izkoristt za stanovanje. Trenutno živimo pri moji tašči, razumemo se in vse je uredu da nebo kera narobe razumela, ampak vse pa tut veste da ni lepšga kot it na svoje. nekej sva sicer že začela, kukr so pač finance dopuščale, vmes sva dobila našo kraljično in lahko bi rekli da mamo vse pa nimamo nič. Dela s stanovanjem je tkole na grobo še za okoli 15.000 €. Nisva zahtevna ampak sva dobila golo podstrešje kjer sva mogla najprej nardit tla da se lahko hodi in da smo lahko zamenjali streho, potem smo podrli in na novo pozidali špice potem so pršla na vrsto okna navadna in strešna pol se je pa kr mal ustavlo (ja tut k nam denar ne priteka po žlebovih :) ) Tko smo vložili že cca. 10.000€ pa nimamo kej konkretnega za pokazat. Ampak počasi se daleč pride zdej mamo naslednje v planu izolirat in zaprt strop, pa stopnice nrdit pa vhodna vrata zmonterat. Ploščice sva že kupila tko da bomo lahko hodnik, kuhinjo in jedilnico že opremli po tleh ostalo bo po vsej verjetnosti laminat... ampak to še vse pride. Uglavnm bolj mi je trenutno pomembno da si zrihtamo stanovanje, ker imamo lahko kasneje še enga dojenčka, če pa imamo zdej še enga dojenčka ... daš use otrokom in je use ostalo na drugem mestu. da ne boste narobe razumele zelo si želim še enga otročka in učerej je blo res teško govort o tej temi ampak ni pa za rint z glavo čez zid. Konc mesca useeno nrdim test, še vedno bom ostala na forumu in klepetala z vami, ker čeprav ne načrtujem v bližnji prihodnosti sem vseeno bodoča nosečka ane :)
no to je zaenkrat od mene use, mam otročka doma in je treba nazaj v pogon. Lep dan želim vsem skupaj čeprou je bolj deževen je pa zato petek :)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1579
12.4.2013 11:34:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

metuljčica2013 hvala za lepe besede
TANJA.t dobrodošla. Ja res je tko ko ti ne uspe dovolj hitr se ti zdi da drugi sploh nimajo težav pri tem, ampak js vedno pravm ko bo čas za to se bo zgodilo nekej silt je brez veze

in tko smo se tut mi odločili da ne bomo več poskušali, pa ne da predolgo traja al pa kej sploh ne. ampak sva se s partnerjem včerej mal pogovarjala in sva prišla do zaključka da bi blo bolše trenutni čas izkoristt za stanovanje. Trenutno živimo pri moji tašči, razumemo se in vse je uredu da nebo kera narobe razumela, ampak vse pa tut veste da ni lepšga kot it na svoje. nekej sva sicer že začela, kukr so pač finance dopuščale, vmes sva dobila našo kraljično in lahko bi rekli da mamo vse pa nimamo nič. Dela s stanovanjem je tkole na grobo še za okoli 15.000 €. Nisva zahtevna ampak sva dobila golo podstrešje kjer sva mogla najprej nardit tla da se lahko hodi in da smo lahko zamenjali streho, potem smo podrli in na novo pozidali špice potem so pršla na vrsto okna navadna in strešna pol se je pa kr mal ustavlo (ja tut k nam denar ne priteka po žlebovih :) ) Tko smo vložili že cca. 10.000€ pa nimamo kej konkretnega za pokazat. Ampak počasi se daleč pride zdej mamo naslednje v planu izolirat in zaprt strop, pa stopnice nrdit pa vhodna vrata zmonterat. Ploščice sva že kupila tko da bomo lahko hodnik, kuhinjo in jedilnico že opremli po tleh ostalo bo po vsej verjetnosti laminat... ampak to še vse pride. Uglavnm bolj mi je trenutno pomembno da si zrihtamo stanovanje, ker imamo lahko kasneje še enga dojenčka, če pa imamo zdej še enga dojenčka ... daš use otrokom in je use ostalo na drugem mestu. da ne boste narobe razumele zelo si želim še enga otročka in učerej je blo res teško govort o tej temi ampak ni pa za rint z glavo čez zid. Konc mesca useeno nrdim test, še vedno bom ostala na forumu in klepetala z vami, ker čeprav ne načrtujem v bližnji prihodnosti sem vseeno bodoča nosečka ane :)
no to je zaenkrat od mene use, mam otročka doma in je treba nazaj v pogon. Lep dan želim vsem skupaj čeprou je bolj deževen je pa zato petek :)

boš videla, ko boš najmanj pričakovala, bo pa test pokazal +

za drugega otroka ne rabiš veliko novih stvari, samo oblačila, če je nasproten spol, pa še tam se lahko znajdeš (spletne strani podarim, bolha, mojalbum). Se da dobiti veliko za malo ali celo nič denarja

Se pa 100% strinjam, da je najlepše biti na svojem user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
12.4.2013 11:53:21   
3Sonček3
Js ubistvu nebi rabla neki dost kupvat ker je bla tut sanja rojena februarja, če bi zdej ratou dojenček bi biu rojen januarja oz. decembra (če bi bla spet te sreče da bi mesec prej rodila. tut če bi biu fantek bi lahko ponucala veliko večino cun ker sem vedno kupvala univerzalne barve, na kozlanje mi že gre punčka v strogo rozastem, recimo njej ful paše sivo rumena kombinacija in barve ustrezajo tut fantom. Razn kakšnih res punčkastih majčk. Če pa fantka oblečeš doma za spat v roza bodi pa tut mislm da nebi blo hecno. Ja to je res ko najmanj prčakuješ se zgodi, ampak zdej se nekej časa ne bomo ukvarjali s projektom dojenček ampak stanovanje, mislm da je tko najbolš. To je treba use ostalo pride samo od sebe user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 12:02:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1582
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 12:09:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TANJA.t)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
12.4.2013 12:36:32   
mamica deklicam
HAHA , michelle1 kako ti vedno prav zadaneš user posted image user posted image

tvojim postom se lahko nasmejim in še tako dobro znaš napisati. Najdeš prave besede user posted image user posted image

a si ti že dobila nagrado? Jaz sem v sredo prejela 250g gorenjkino čokolado. Mi bi morali dobiti kar tri ali štiri, da bi zdržale več kot pet minutuser posted image user posted image . Jo je en dva tri zmanjkalo

Neposredna povezava do sporočila: 1584
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 13:28:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1585
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 13:40:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 13:45:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1587
12.4.2013 13:59:44   
3Sonček3
haha stavek js sm dežurna tut pr nas uporabljamo vsakodnevno in ga je tut prnesla iz vrtca ampak se mi dopade. Doma prakticiram velik for ki jih imajo v vrtcu in tut ena se še ni ponesrečla.
tkole bom rekla glede roza barve. Ko je bla mejhna smo ji kupvali univerzalne barve tut tko da je blo mal bl pisano. vse kar je dobila od rugih je blo roza. dobimo tut cunice od mamice dvojčic in vse je rozasto. Tko sm se že naveličala roza barve da je prou za oči sproščujoče če ima kakšno drugo barvo na sebi. drgač mi je roza barva ušeč (v prihajajočih dneh se bom celo pobarvala na roza) ampak usak dan jo gledat v roza oblekcah pa ne hvala lepa. Pr naši zdej prevladuje rdeča barva vse bi mela rdeče raketo, pištolo, čelado. ma ni da ni kaj nebi ona mela rdeče. Drgač smo ji šli pa zanč kupt nove kavbojke in js ji dovolim da jih sama izbere js ji samo izberem velikost ona se pa pol odloča sama in je izbrala kaj mislte? ja roza kavbojke. sej ji ful pašejo sm upam da jih bo prerasla še preden se jih naveličam :)

Neposredna povezava do sporočila: 1588
12.4.2013 14:07:22   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
bincha, 28, 1 user posted image , Kranj
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
CherryBlossom, 23, 1 user posted image , 2 user posted image , Goriška
čenča84, 1 user posted image
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
ela23, 23, 0 user posted image , Dolenjska
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
michelle1, 34, 3 user posted image , 1 user posted image , Posavje
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Night
Perzefona*, 24, 0 user posted image , Ljubljana
poli*, 1 user posted image
pridna_janja, 37, 0 user posted image , 2 user posted image , Brestanica
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember, 26, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Tanja.t
*tedy*, 4 user posted image
Tippi, 39, 1 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska
3Sonček3, 23, 1user posted image , Ribnica

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

babysmile
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Metuljčica 2013, 1 user posted image
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 34

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
12.4.2013 14:13:19   
BVM1
Seznamček urejen!

Imamo tudi novo nosečko! user posted image d_m_b, še tukaj iskrene čestitke. user posted image Pa saj veš, kakšen feed-back od tebe je vedno dobrodošel. user posted image

No, katera bo naslednja??? user posted image

BVM1 = michelle1

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 14:40:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
12.4.2013 14:51:22   
ela23
sonček, midva tudi preurejava stanovanje. Trenutno sva v fazi podiranja sten, stare tlake sva že razbila, naročenega imava že vodovodarja in električarja ... Čaka naju pa še veliko, veliko dela in skrbi ... Je pa tko lušno po sejmih, trgovinah hodit in izbirat pohištvo. Našla sva tudi eno super arhitektko, ki nama je ogromno pomagala pri razporeditvi prostorov pa še ugodna je bila. user posted image Tudi sicer super punca :) Kaj bosta pa vidva dala po tleh v kuhinji?
Saj bom kar nehala spraševat, da ne bo zgledalo, ko da smo na forumu Pod svojo streho. user posted image

Michelle1, učila bom, slovenščino, če mi bo sreča naklonjena.

Sicer pa moje user posted image še vedno ni ... BT imam še vedno povišano (36,8), test pa je bil negativen ... No, sicer me danes tako špika, kot da jo bom vsak čas dobila. Naj že enkrat pride, če misli, da bo pol mir. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
12.4.2013 15:50:56   
3Sonček3
Mi smo naši lani kupili avto. mislni smo sicer kupt hello kitty ampak smo si premslni smo uzeli enga čist običnega rdečga pa dokupili smo hello kitty nalepke tko da jih je polepla in zdej je veselje (pa še usaj 100€ smo pršparali).
ela23 komaj čakam da prideva do faze opremljanja js mam že celo rože zbrane za v prostore pa sploh še sten nimam postavljenih :) ja baba sm kaj čm. v kuhinji bom dala po tleh ploščice. se je tko izšlo da je kuhinja precej majhna in za tista pohodna dva kvadrata mislm da bo najbl priročno met ploščice če se že karkoli zgodi se lažje pobriše..... če te karkoli zanima kr prašaj sej tle smo zato da si krajšamo čas. al kaj.user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
12.4.2013 18:31:16   
TANJA.t
mamica deklicam
Prenavljanje stanovanje je najbolj stesna zadeva. meni je bilo hujše kot zagovor diplome. Predvsem zato ker je vse bilo vedno v zamudi. Midva z možem sva bila že poročena in sva en mesec še čakala da so stanovenje obnovili, da sva se lahko vselila. Groza!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
12.4.2013 19:11:00   
TANJA.t

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: TANJA.t

Pozdravljene bodoče mamice,

vidim da imamo vse močno željo po otroku. Midva z možem se že trudima od novega leta in morem reči, da sem že prav razočarana. Sem mislila, da bo šlo hitreje user posted image .
Upajmo, da bo kmalu. Še pa nimava otrok in zdi se mi kot da vsi ostali takoj zanosijo...

OK, tale stavek mi ni preveč všeč. Kot da je to kakšna doba! Glavo gor, pa nasmeh na lička. Pa kakšno razočaranje neki! Gremo naprej... user posted image   

Imaš prav ta stavek je res hecen.

Neposredna povezava do sporočila: 1595
12.4.2013 20:19:00   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

user posted image    user posted image     user posted image   Pri nas pa Hello Kitty, ki je pa skoraj po defaultu vedno roza.  user posted image  Čeprav sem se sedaj spomnila, da ima  tudi eno  turkizno majčko s tistim mačorom. user posted image   Pa zadnjič so ji na internetu pokazali rozastega skuterja Hello Kitty. Se ji je čisto zmešalo! Ona bo imela tudi takšnega, ko bo velika. user posted image

Drugače moja najnovejša ukana pri njej, ko noče jesti. "No, če ne boš jedla, ne boš imela velike zize." In takoj posnede cel krožnik. Starejša bo ta mesec trinajst. Seveda so že modrčki aktualni (čeprav med nami, ni še kaj konkretnega za dati v tiste košarice user posted image , še dobro, da so podložene user posted image ). Torej bi tudi Nina rada  nosila modrčke. In si vsak dan dviguje majčko in nam kaže, kako ji  rastejo zizeuser posted image

hello kitty imajo na različnih barvah oblačil. preverjeno, imam doma dve punci, ki tudi hočeta to nositi in če se le da, gledam da je v kakšni drugi barvi in ne samo v roza. Imata veliko roza a gledam, da so tudi druge barve, ker drugače sta takoj umazaniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
13.4.2013 7:34:15   
TANJA.t
Dobro jutro vsem,

našla sem en zanimiv članek, ki se delno nanaša tudi kako prebeliti sobo.

http://bansi.rtvslo.si/novica/5789

Neposredna povezava do sporočila: 1597
13.4.2013 10:01:35   
*tedy*
joj, kdo je naročil tale dežuser posted image user posted image user posted image a ni bilo rečeno da bo že zjutraj sonček....jets pa tolk na vrtu za delat.....sem hotela krompir posadit, pa mal solate , pa por.....pa nekaj rožic je treba presadit, jutri pa dobimo dve veliki ameriški borovnici ( so eni rekli da jih bodo stran vrgli) in je treba še lukne naredit

kličem sonček , sonček, sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANJA.t)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
   [Brisano sporočilo]
13.4.2013 11:23:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
   [Brisano sporočilo]
13.4.2013 11:25:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?