|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.3.2013 13:34:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Metuljčica 2013)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
   [Brisano sporočilo]
25.3.2013 7:58:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
   [Brisano sporočilo]
25.3.2013 8:34:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: Bodoče nosečke
25.3.2013 8:50:41   
mamica deklicam
michelle1 dobrodošla nazaj user posted image user posted image

bo sedaj tu na tej temi vsaj malo bolj pestrouser posted image . So očitno vse punce ušle.

V Parizu sem bila davnega leta 1995 in očitno imajo še vedno gužvo po cestah. user posted image user posted image Ampak zanimivo, tam kar vsi lepo čakajo in se po polžje premikajo, nobenega trobljenja. In ja Po Elizejskih poljanah in okoli slavoloka zmage se vsi peljejo, kot da bi bili kaskaderji v kakšnem akcijskem filmu. Če se slučajno zaletijo, gredo pogledat škodo in če ni nič hujšega, gredo kar naprej in si še roko dajo včasih. Nisem mogla verjeti ko sem to videla.

Neposredna povezava do sporočila: 1379
   [Brisano sporočilo]
25.3.2013 10:06:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
25.3.2013 10:44:46   
bybyka_1987
waw michele dobrodosla nazaj....
cudovite slikce....
jaz se opravicujem ker se bolj malo javlam...imamo kar nekaj blemov dam...oba tamala sta prinesla uske dam in je grozn....gora pranja....kupila sem sicer sampon...a je se kako drugo dolgotrajno sredstvo?naj omenim da sem obema dajala zascitni sprej proti uskam...
jutri pa sem le docakala prvi pregled

Neposredna povezava do sporočila: 1381
25.3.2013 11:10:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

waw michele dobrodosla nazaj....
cudovite slikce....
jaz se opravicujem ker se bolj malo javlam...imamo kar nekaj blemov dam...oba tamala sta prinesla uske dam in je grozn....gora pranja....kupila sem sicer sampon...a je se kako drugo dolgotrajno sredstvo?naj omenim da sem obema dajala zascitni sprej proti uskam...
jutri pa sem le docakala prvi pregled

se bo slišalo čudno a uši ne gredo na umazano glavo. Ko so se lani pojavile pri nas v vrtcu, sem jaz kar počakala z umivanjem las. Ne boš verjela ampak jih ni dobila. V primeru, da ti jih prinesejo domov ti bom poskusila najti link, ker so se ravno kakšna dva tedna nazaj pogovarjale mamice o tem

http://www.ringaraja.net/forum/Usi%2C_gnide_in_podobna_zalega%25%25%25/m_6045378/tm.htm

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   [Brisano sporočilo]
25.3.2013 11:18:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1383
   [Brisano sporočilo]
25.3.2013 11:21:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1384
   [Brisano sporočilo]
25.3.2013 11:29:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1385
   [Brisano sporočilo]
25.3.2013 11:40:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1386
25.3.2013 12:32:44   
bybyka_1987
Metuljčica 2013 ]user posted image user posted image cestitke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1387
25.3.2013 12:38:06   
bybyka_1987
ja paranit sprej je za zascito...sem ga pozabila en sam dan naspricat in glej ga zlomka....drugace pa super deluje
jaz jih hvala bogu nisem dobila....sem danes za vsak slucaj si se sama umila z samponom za uske in mi je sestra precesala vsak pramern in hb nicesar...imam jih pa tudi do polovice hrbta....
tamala ima tudi daljse tako da pri njej je res hudo no....kuro se ponovimo enkrat cez en teden...do tkrat pa zascitni sprejcek,,,
naj bi pomagalo tudi kis za vlaganje ter lak za lase...
jaz totalno sovrazim to nadlogo....so pa tudi nekateri starsi izredno neodogovorni da ne poskrbijo za odstranitev usk :(
ne wem no moja tamala je sama seb nardila stalo v soli jih je od drugih dobila in ewo danes ze vsem razlagala da jih mela malo vec hnid in so vsi sli stran..ne wem no enkrat ne more biti tiho zato pa se ne we za nosecnost....
ja seveda bom porocoala o pregledku :)
je pa moje pocutje extra izboljsano....

Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
25.3.2013 13:52:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.3.2013 14:13:17   
bybyka_1987
8t2d oz v 9tednu :)po raznih koledarckih jutri koncno vse bolj tocno zvem...kar ne morem verjet da je ze jutri jutri hehe ja res je...
upam sam da bo akcija unicenja usk,gnid uspela....enx sem jih dobila in so mogli lasi stran :(

Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.3.2013 16:22:54   
Metuljčica 2013
michelle, dobrodošla nazaj, hvala za poročilo in slikice iz Pariza ... ja, bo treba tudi enkrat it a ne? user posted image
bybyka_1987, o groza, ti povem, da smo imeli kaki dve leti nazaj uši, tamala jih je zadnje dni pred poletnimi počitnicami prinesla domov, nismo se jih mogli znebit, pokupila sem vse tadrage preparate proti ušem, lase sem sebi in tamali oprala s kisom, sebi sem lase pobarvala, žal neuspešno user posted image , še na dopust smo jih zravn vlekli user posted image , da ne govorim kako sem bila obupana že od vsega, počutila sem se popolnoma nesposobna zatret uši user posted image ... No in na koncu sem kupila najcenejši šampon proti ušem, katerega mi je svetovala soseda, NAJCENEJŠI in smo se jih rešli en, dva, tri ... je pa bela škatlica in nekaj rumenega je gor narisano, res se ne spomnim kak se imenuje ...

Zdaj pa bojda spet razsajajo v skupini, no mi jih zaenkrat nismo pokasirali, upam, da tak ostane!

pa HVALA vsem za čestitke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.3.2013 16:24:23   
Metuljčica 2013
aja, glede pranja vseh igrač in vsega pa... sem brala, da uške NE skačejo, ampak se plazijo, tako, da NI take potrebe prat in razkuževat vsega v stanovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.3.2013 20:59:34   
bybyka_1987
Ufbi blo prewec ce bi vse igrace oprala
Morem pa pliskote kateri so w postlicah bli saj imata svoje mehko gnezdece pliskotov v katerem spita!
Nekaj pa sm jih dala ven na hodnik k je urng mrzl!
Nc punce sibam spat jutri pa javim kakobo receno na pregledu ;-)
Nocka

Neposredna povezava do sporočila: 1393
25.3.2013 21:14:02   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

Ufbi blo prewec ce bi vse igrace oprala
Morem pa pliskote kateri so w postlicah bli saj imata svoje mehko gnezdece pliskotov v katerem spita!
Nekaj pa sm jih dala ven na hodnik k je urng mrzl!
Nc punce sibam spat jutri pa javim kakobo receno na pregledu ;-)
Nocka

dobro opravi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
26.3.2013 7:34:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.3.2013 7:39:58   
ta*mala
Ojla. sem prišla mal prečekirat, kaj se dogajauser posted image

Čestitke Metuljčica!!! in srečno do konca user posted image

bybyka_1987 - srečno na pregledu! Itak more bit vse superuser posted image Potem pa maš da mi prideš končno n Fb, da kakšno rečemo... tole čist predolgo traja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1396
26.3.2013 8:17:08   
čenča84
Drago vreme, go f**k yourself!! user posted image

Michelle1, hvala za izčrpno poročilo. Sem se počutila skoraj kot na potopisnem predavanju ;) Tudi sama imam enkrat željo obiskati Pariz. Za cene sem pa slišala, da so v oblakih. No, še dražja je Norveška. Na rit me je vrglo, ko sem si na njihovi ribji tržnici naročila nekaj za na hitro prigriznit (podobno kot če bi šel na Lj tržnici na pečenega piščanca :) ) in sem dala za tisto 25€!! Alkoholna pijača je pa sploh nesramno draga

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
26.3.2013 8:18:44   
čenča84
Aja, bybyka, poročaj, prosim! Me kar mal nastalgija daje, ko se spomnim, kako sem jaz vedno na trnih te preglede čakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čenča84)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
26.3.2013 8:25:52   
čenča84
Halo, a je to sploh možno, no??!!

http://po-sloveniji.com/vreme/vreme-10-dni/

Vse mori zarad tega vremena, vsi smo depresivni, tamala je tečna (že tko je velik bolj vremenska kot js, pa sem že js do konca), v tej bajti cel dan zaprti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čenča84)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   [Brisano sporočilo]
26.3.2013 8:46:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu čenča84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?