saramiska
|
Hej, punce! No, malo pa je le oživela naša tema! Jaz zadnje čase kar k junijkam kukam, ker so zelo zgovorne, sam majo pa take teme, da v glavnem sam gledam in se čudim Jaz sem sedaj v 25. tednu. Pupa82, meni se je tudi dogajalo, da po par dni nisem čutila tako močnih gibov, potem pa spet, sam jst si to razlagam s tem, da se otrok obrne tako, da brca nekam nazaj pa se zato manj čuti, ker na Dopplerju se je pa fajn slišalo premikanje, čeprav ga nisem čutila. No, zdaj je vedno bolj divje, tudi na trebuhu se vidi, ko brca in moj mož je ves prestrašen, če je to normalno in če me nič ne boli Prejšnji vikend sva bila v Ikei, sva kupila posteljico in vse, kar pride zraven, bo sicer ostala zapakirana za vsak primer, če bo kaj narobe, sam sva šla raje zdaj, ko sem še za silo "mobilna". Imam namreč že 2 meseca težave s krči in otrdevanjem maternici ob hoji pa vedno slabše je (Buscopan in Magnesol mi nista nič pomagala), tako da sva pohitela z nabavo. Voziček verjetno maja, ostalo pa na koncu. Do sedaj sem nabrala kakšnih 4-5 kg in sem zelo zadovoljna, prijateljica mi je sicer danes rekla, da bom morala kakšne hlače kupit, ker svojih ne bom več dolgo mogla zapet... Pa sem bila malo šokirana, ker nosim nosečniške hlače že od Božiča Ampak očitno to pomeni, da me zunanji svet ne zaznava kot zelo nosečo. Sama sebi sem pa itak kot kit! Na test za sladkorno ne bom šla, ker ni nobenega znaka za nosečniško sladkorno, mi je sicer ginekologinja ponujala, če hočem it, pa sem prepričana, da nisem v nevarnosti. Spola pa se na morfologiji ni videlo, ph! Ha, sem se kar razpisala! Nič, bodite fajn in se beremo, če že ne bomo šle na tisti sok!
|