|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
26.2.2013 14:26:44   
I love my life
Pozdravljene nosečke user posted image

da še jaz malo delim dogajanje pri nas...sem v 20. tednu in imam v ponedeljek 4.3. morfologijo. Zadnji pregled sem imela 18.1. in že komaj čakam da spet vidim malo pikico in zvem kako napredujemo...je bilo kar dolgo tole čakanje vmes :) Pa upam da bomo zvedli tudi kaj pričakujemo, Tako kot Gloria1 imam tudi jaz občutek da bo fantek, medtem ko moj dragi čaka punčko user posted image
Tudi midva sva že kupila voziček in sicer Jaguar Car rdečega ki je v akciji, dobila sva vse 3 zadeve v enem kompletu in to ful ugodno, tko da sem fuuulll vesela user posted image
Drugač pa naše malo bitjece tudi jaz že kakšne 3 tedne čutim, najprej so bili samo metuljčki, oz kot bi mi mišica trzala, zdej pa pomoje že kr prevale dela, ker čutim pritisk najprej na eni strani pa potem na drugi, pa tud že dve brciki sem lahko čutila površju trebuščka :) Najboljši filing :) Samo moj se jezi ker je obakrat zamudil hihihi user posted image

Lepo se imejte in uživajte v trenutkih ;)

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 851
26.2.2013 15:06:59   
I love my life
Aja punce še to sem vas hotela vprašat: Ali še katero daje pomanjkanje kratkoročnega spomnina? jaz sem kot ribica Doris iz Nemota user posted image ...
Kar v službi sploh ni smešno... user posted image

(odgovor članu I love my life)
Neposredna povezava do sporočila: 852
26.2.2013 15:14:03   
pupa82
I love my life jaz sem pozabljiva že ne vem koliko časa!! Včeraj šla v trgovino po samo 3 stvari, od tega kupila samo eno user posted image  pa šla še enkrat in kupila drugo stvar. No, danes pa mi je uspelo kupit še ta tretjo stvar... Toliko o pozabljivosti!! Če nimam napisano, potem ni nič...
Jaz pa imam morfologijo 25.3. ko bom v 23. oz 24. tednu. Joj, komaj čakam, da vidim malo pikico, ki vsak dan raste skupaj z mano user posted image
Ali imate kdaj občutek, da vas spodaj tišči, kot bi vam hotlo kaj ven past? Al pa ko kihnem...
Kako ste kaj s telovadbo? Ste se kam vpisale? Jaz čedalje bolj razmišljam, da bi začela hodt na pilates za nosečnice. Tole vreme je katastrofa, še ven ne morem it k je tako posrano in poscano!! Groza! Kaj pa orbitrek? Mislite, da lahko grem in počasi vrtim? Sej hitr itak ne morem, ker začnem dihat kot slon... zato bi pa rada malo nazaj v formo prišla, da ne bom zadnji mesec sam ležala...
Uživajte in čuvajte svoje zakladke!!

Neposredna povezava do sporočila: 853
1.3.2013 12:35:06   
anjake
Živjo!
Se vam pridružuje še ena julijka user posted image rok imam 8.7., sedaj sem v 22.tednu in sem imela v sredo morfologijo. Vse je v najlepšem redu, lepo raste in se razvija. Izvedeli pa smo tudi, da bo fantek user posted image Tole je najbolj osrečilo mojega, saj vsem ponosno razlaga, da bo dobil sina user posted image Meni je bilo vseeno kaj bo, samo da bo zdravo, ampak je pa lepo izvedeti katerega spola bo otročiček in na katero barvo se osredotočiti.
Od začetka nosečnosti nimam nekih problemov, nobene slabosti, le sedaj me malo tišči kadar se na hitro vstanem. Noge me začnejo hitro boleti ter križ. Brcike čutim pa od 18. tedna, na začetku so bile zelo močne, sedaj pa so malo manj izrazite. Saj to ni nič narobe a?
Pupa82 tudi mene tako tišči, še posebej ob nenadnih gibih ter kihanju. Ven pa ne bo padlo user posted image
Z nabavo bom še malo počakala, saj nočem že sedaj vsega nabaviti in potem le čakati user posted image Nakupovala bom postopoma, vsakič po malo. Dobila pa sem že ogromno oblačil, tko da s tem ne bom pretiravala.

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.3.2013 18:34:29   
NistaKontraSplita
Hellouuu, jst ze komi cakam morfologijo v torek. Bom pa glih v 23. tednu in upam da se bo vidlo spol, ker bi rada nabavla vozicek in ne bi rada falila barve. Sem se odlocla, da tud ce bo pupika (za katero oba navijava) be bom pretiravala z roza barvo. Ker tisto vse roza mi je malo prevec. Za tavecjega sem imela abc design trikolesnik, zdej bom pa verjetno kupla Esprit je za 200 eur razlike v ceni v avstriji. Res oderuska je ta nasa Slovenija glede cen.
Evo nas na frisno preseljene, celi tedn sem mela pospravljanja cez glavo in mi je se kar dosti ostalo. Zvecer mrtva padem v postli od bolecin v krizu in stegnih. Do zdej se mi ni trebuscek sploh poznal, je prisel neopazno v teh parih dneh i
n sem ocitno cist pozabla na njega.
Brcike so ze kr mocne ocitno je po mojem dragem misice dobil hehe.
A je kera iz mb, da bi skupi vozickale? ;-)
Se javim ko pridem z morfologije. Lp vsem okroglinkam O:-)

(odgovor članu anjake)
Neposredna povezava do sporočila: 855
1.3.2013 18:35:03   
NistaKontraSplita
Hellouuu, jst ze komi cakam morfologijo v torek. Bom pa glih v 23. tednu in upam da se bo vidlo spol, ker bi rada nabavla vozicek in ne bi rada falila barve. Sem se odlocla, da tud ce bo pupika (za katero oba navijava) be bom pretiravala z roza barvo. Ker tisto vse roza mi je malo prevec. Za tavecjega sem imela abc design trikolesnik, zdej bom pa verjetno kupla Esprit je za 200 eur razlike v ceni v avstriji. Res oderuska je ta nasa Slovenija glede cen.
Evo nas na frisno preseljene, celi tedn sem mela pospravljanja cez glavo in mi je se kar dosti ostalo. Zvecer mrtva padem v postli od bolecin v krizu in stegnih. Do zdej se mi ni trebuscek sploh poznal, je prisel neopazno v teh parih dneh i

(odgovor članu anjake)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.3.2013 18:36:22   
NistaKontraSplita

(odgovor članu anjake)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.3.2013 18:37:00   
NistaKontraSplita

(odgovor članu anjake)
Neposredna povezava do sporočila: 858
4.3.2013 12:18:24   
sladka_malina
Živjo,

še ena presrečna julijka tukaj user posted image rok imam 1. julija, sedaj pa sem v 24. tednu user posted image
Na morfologiji sem že bila in so rekli, da bo fantek user posted image , ki pa že pridno brcauser posted image

Vsem nosečkam želim same lepe stvari in razvajajte se user posted image !!!!

Lp*

(odgovor članu anjake)
Neposredna povezava do sporočila: 859
4.3.2013 20:29:59   
nicolette

IZVIRNO SPOROČILO: NistaKontraSplita

mi lahko prosim poveš, kje točno si kupila voziček od esprit-a....jaz sem imela enega nagledana sicer preko nemške strani lila beli , ampak je razprodan......morda ga imajo v avstriji.....hvala
drugače so meni všeč tile retro vozički ......nevsakdanji....

(odgovor članu NistaKontraSplita)
Neposredna povezava do sporočila: 860
4.3.2013 20:31:09   
nicolette
no jaz sem za spol že izvedela v 14 tednuuser posted image , sem imela biopsijo v lj.....a imena že imate vse ?

< Sporočilo je popravil nicolette -- 4.3.2013 20:32:09 >

(odgovor članu nicolette)
Neposredna povezava do sporočila: 861
6.3.2013 12:57:03   
I love my life
Hej nosečke user posted image

v ponedeljek sem imela morfologijo in zvedela da imamo zdravo punčko user posted image mojemu dragemu se je kar zasvetilo v očeh ko je G. rekla da bo punčka, je bil noro vesel...jaz pa itak tudi user posted image

Pupa82 mene tudi vse tišči, ko zakašljam pa tudi boli ampak G pravi da je to povsem normalno da so vezi v trebuščku tok napete ker se vse širi.

Jaz sem ravno začela s plavanjem v Ljubljani, ki je sicer samo 1krat tedensko, tako da me zelo mika še kakšen pilates ali pa druga vadba...mi je tudi ginekologinja predlagala zaradi bolečin v hrbtu in križu...

Anjake jaz tudi že kar nekaj časa čutim brcike kakšen dan mal bolj kakšen dan malo manj...pa saj so ti najbrž na morfologiji potrdili da je vse ok z malo pikico...potem naj te ne skrbi user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu nicolette)
Neposredna povezava do sporočila: 862
7.3.2013 12:45:18   
Smrkolinka
Hej bejbe!

Se spet malo oglašam, zadnje čase imam gužvo v službi da je noro... Še 1 mesec moram zdržat, ker samo še 1 mesec delam potem začnem pa dopust koristit do porodniške (lanski+letošnji), tako da bom več kot 3 mesece pred PDP-jem že frej in užiiivaaalaaaa user posted image

Morfologija je potrdila izvid od AC, da dobimo punčko, tko da sva oba ful vesela ker bomo imeli parček (s prvorojencem bo cca. 3 leta razlike).
Jaz imam pa zdej dober izgovor za dodatni shopping, da mala ne bo imela samo fantovskih oblačilc na sebi user posted image

Telovadim nič, čakam da se otopli da začnem na sprehode hodit, ker zdej sm čist brez kondicije ampak po tej plundri in megli se mi res ne da sprehajat... Itak pa dost letam po stanovanju za prvorojencem user posted image

< Sporočilo je popravil Smrkolinka -- 7.3.2013 12:46:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 863
10.3.2013 11:46:23   
Kass
Pozdravljene julijke user posted image
Morfologija tudi ze za nami, trenutno vse vredu in za spol smo izvedeli da bo puncka kar si tudi oba bolj zeliva. Vbistvu ze dvakrat receno ceprav nevem zakaj imam obcutek da bo fantek user posted image no kar bo naj bo samo da bo zdravo user posted image A mi lahko katera pove koga je potrebno kontaktirat za FB skupino?

(odgovor članu Smrkolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
11.3.2013 20:25:20   
happyme
Pozdravljene user posted image !

Končno se vam lahko tudi jaz javim mi ringaraja full nagaja.
Morfologijo sem imela prejšnji teden v 23 tednu z našim korenjakom je vse v najlepšem redu.
A ste že vse nakupile vozičke? Sama sem se odločila da ga kupim komaj maja. Seveda pa kukam že sedaj okrog.

(odgovor članu Kass)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.3.2013 16:35:06   
MONY25
Čao!

Evo, koooončno se mi je uspel pridružit julijkam... user posted image
Za nazaj sicer nism nč brala, tko da ne me čudn gledat, če bom kej vprašala, kar ste že obdelovale user posted image no, moj PDP je 18.7., doma imam že sinkota (Aleks), ki bo junija dopolnik 4 leta...drug mesec bom stara 30 let (grrrrrr...), sm že prej celo nosečnost visela na ringaraji, zdaj mi pa nikakor ni ratal...pridno hodim v službo, komaj pa že čakam, da grem (samo še 2 mesca user posted image ).

V torek imam morfologijo, kjer upam, da bom zvedla tudi spol...na nuhalni se žal ni vidl...si pa moj dec zeeeeelo želi punčko (ima že izbrano ime in povsod razlaga, da bo punčka)...men načeloma je pa vseen...sam da bo zdravo, res...

Priznam pa, da me je kr mal strah spet jit čez to...od začetka...pa zbujanje ponoč, pa skrbi...itd. ampak, sj boooo user posted image

ne vem sicer, kaj naj še napišem...no, bom sprot...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu happyme)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.3.2013 16:52:00   
MONY25
hmmm....vidm, da niste tok gostobesedne...

no, jaz sem mela prvič carski rez po 12h mučenja s popadki, mojimi in pol še umetnimi...sm bla kr boga.. AMPAK SE JE SPLAČAL user posted image , tko da pričakujem nekak, da bo tokrat enako in da bo prej...a ma kera izkušnje s carskim rezom v drugo??

a pozna mogoče ktera, k bi mela voziček za prodat (res lepo ohranjenega) s košaro? Pri Aleksu žal nism mela košare, sm dubla en voziček, zdj pa vem, da je tisto zelo nepriročno, pa bi rada kupla druzga...s košaro...pa neb rada novga, k bova vrjetn ostala pri dveh otrocih...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 867
13.3.2013 21:16:29   
Rakica7
Pozdravljene srečke user posted image ,

po današnjem pregledu pričakujemo zdaj user posted image , ker od nuhalne dalje smo pričakovali user posted image user posted image Ampak važno, da bo otroček na koncu zdrav, a ne user posted image

< Sporočilo je popravil Rakica7 -- 13.3.2013 21:21:00 >

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.3.2013 22:09:12   
Sonce32
Dobrodošla, MONY25 user posted image

Tale forum je res čisto zamrl. Na žalost. Na začetku je bilo tu kar aktivno, potem so jo pa punce popihale na fb. :)
Lepo, da je z vašim bejbijem vse ok. Upam pa, da boš tokrat imela lažji porod. 12 ur popadkov, na koncu pa še carski rez! Pa ti si prava borka. Ampak pravijo, da gre v drugo dosti hitreje. user posted image
Glede vozička ti pa ne znam svetovat. Midva sva kupila novega. Bolho si že preletela? Se najde kar precej uporabnega.

Rakica7, no to je pa moral biti šok. Iz punčke v fantka. user posted image Ampak te napovedi je treba vedno vzeti malo z rezervo. Pri marsikateri so se že zmotili. user posted image

Kass, pobrskaj malo po zgodovini tega foruma. Ena punca je že večkrat vprašala, če katera želi, da jo doda v njihovo fb skupino. Pa ji piši na ZS.

Lepo božajte svoje bušije in naj naše štručke čimdlje ostanejo v njih user posted image

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.3.2013 23:03:57   
katerina123
Ojla!

No, pa se še jaz oglašam po dolgem času…
Midva pričakujeva fantka, sem slutila, da bo punčka, ampak nič hudega, sem zdaj še bolj vesela user posted image . Dva tedna nazaj sva šla na dopust in sem kar na enkrat dobila buši, tako da zdaj ni več dileme, je kar opazno, pa tudi kile gredo gor….

Vidim, da nekatere že razmišljate o nakupih, sama sem rekla, da do maja nič, se zadržujem user posted image .

Dobrodošle vse nove!

Lp

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 870
14.3.2013 9:51:47   
leliika
Pozdravljene!

5.3. sem imela morfologijo in G mi je povedala da pričakujem punčko user posted image (70%). Drugače zgleda da je vse vreduuser posted image .. Me je pa zelo zmotilo ker je opravila zelo zelo hitro UZ v 5 minutah! Razumem, da ima dosti dela ampak bi si vseeno lahko vzela malo veča časa mi pokazala in razložila.. v glavnem ekspresno hitro!! In to naj bi bil zadnji UZ user posted image Zato me pa mika, da bi šla na 3D.. je pa res, da je malo predrag.. Se katera odloča zanj ali je že katera bila??
Pa zredila sem se za 6kg do zdaj.. malo me skrbi ker bo komaj zdaj začela teža hitreje naraščati! Brcike že pa zdaj konkretneje čutim vsak dan bolj user posted image
Konec meseca še me pa čaka test za nosečniško sladkorno.. Upam, da ne bo preveč pokazalo ker sem postala velika ljubiteljica sladkega user posted image

MONY25: Midva sva kupila rabljeni voziček na bolhi star 8 mesecev in res zelooo lepo ohranjen.. Tako, da malo pobrskaj, se splača ker res so cenovno ugodni!

(odgovor članu katerina123)
Neposredna povezava do sporočila: 871
14.3.2013 17:35:04   
MONY25

IZVIRNO SPOROČILO: Rakica7

Pozdravljene srečke user posted image ,

po današnjem pregledu pričakujemo zdaj user posted image , ker od nuhalne dalje smo pričakovali user posted image user posted image Ampak važno, da bo otroček na koncu zdrav, a ne user posted image

haha...ta je pa dobra...vas je presenetl, a? upam, da niste že vse v roza kupoval user posted image

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 872
14.3.2013 17:40:10   
_Kepica_
Živjo, souser posted image .

Tudi jaz sem z morfologije in je G rekel, da je vse ok user posted image . Naj pa bi pričakovali fantka user posted image .
Brcike so res že prav konkretne. Čutim jih že kar nekaj tednov in zadnje čase se me mali korenjak kar dobro privošči user posted image .

Dobrodošle vse nove nosečke. Sonce32 se strinjam, da je tukaj vse zamrlo. Jaz sem prijavljena samo na forum (in ne na fb), ampak velikokrat prej zgubim živce, preden mi odpre okno za pisanje odgovora. Bi bila zelo vesela, če bi tale debata bolje stekla.
Leliika meni se 3D tudi zdi zelo drag, če prav bi ga bilo najbrž fino vidt z vseh strani user posted image . Kako pa je s tem testom za nosečniško sladkorno? Mora to vsaka opravit? Meni bodo zdaj spet samo pregled krvi vzeli, da vidijo, če vse štima.

Tudi midva bova z nakupi še malo počakala (čeprav sva kar nekaj stvari že dobila od drugih). Me pa vsakič mika, da bi kaj kupila. Se je kar težko zadrževat user posted image

Nosečke, lepo se imete, pa božajte bušije, da bodo še bolj brcali user posted image

(odgovor članu leliika)
Neposredna povezava do sporočila: 873
14.3.2013 17:42:16   
MONY25

IZVIRNO SPOROČILO: leliika

Pozdravljene!

5.3. sem imela morfologijo in G mi je povedala da pričakujem punčko user posted image (70%). Drugače zgleda da je vse vreduuser posted image .. Me je pa zelo zmotilo ker je opravila zelo zelo hitro UZ v 5 minutah! Razumem, da ima dosti dela ampak bi si vseeno lahko vzela malo veča časa mi pokazala in razložila.. v glavnem ekspresno hitro!! In to naj bi bil zadnji UZ user posted image Zato me pa mika, da bi šla na 3D.. je pa res, da je malo predrag.. Se katera odloča zanj ali je že katera bila??
Pa zredila sem se za 6kg do zdaj.. malo me skrbi ker bo komaj zdaj začela teža hitreje naraščati! Brcike že pa zdaj konkretneje čutim vsak dan bolj user posted image
Konec meseca še me pa čaka test za nosečniško sladkorno.. Upam, da ne bo preveč pokazalo ker sem postala velika ljubiteljica sladkega user posted image

MONY25: Midva sva kupila rabljeni voziček na bolhi star 8 mesecev in res zelooo lepo ohranjen.. Tako, da malo pobrskaj, se splača ker res so cenovno ugodni!

tud men gre to ful na živce, k vse toook hitr opravjo, madonish...se mi zdi, da so na nuhalni še najbolj dovzetni, prvič zato, ker plačamo, drugič pa vrjetn zato, k so naši deci zravn (če so) user posted image ...se jih pomojm mal bojijo... drgač pa na 3D še nism bla, sm pa prvo user posted image ful hotla jih, pa je moj reku, da je brez veze, k je drago itd.

a ti maš šele zdj test za sladkorno? no, da povej, js jo mam...so me zdj kr direkt poslal na Vrazov trg, brez da sm kkšne teste delala, samo zato ker sm jo mela tud prvo nosečnost-in te pol kr avtomatsko pošljejo tud v drugo. Drgač pa sploh ni panike, nimam visokih vrednosti, sam pač morm mal pazt, to je to...je pa hudo zarad sladkarij user posted image ampak se vseen pregrešim...user posted image

drgač se pa prvo nosečnost nism niti za 1 kg zredila...user posted image glih zarad te sladkorne mal, sm pač res mal bl pazila, kaj jem, pa da sm večkrat po malem, pa bl zdravo in raznoliko itd. pa so bli vsi fuuul zadovoljni z mano :) sam po pravic povedan, bi pa zdle toooook eno pico zmazala, da je kr joj user posted image

(odgovor članu leliika)
Neposredna povezava do sporočila: 874
14.3.2013 17:45:11   
MONY25

IZVIRNO SPOROČILO: _Kepica_

Dobrodošle vse nove nosečke. Sonce32 se strinjam, da je tukaj vse zamrlo. Jaz sem prijavljena samo na forum (in ne na fb), ampak velikokrat prej zgubim živce, preden mi odpre okno za pisanje odgovora. Bi bila zelo vesela, če bi tale debata bolje stekla.

sploh nism pričakovala takega zamrtja...pri prvi user posted image smo vse skoooooos gor visele...če sm 1 dan zamudla, sm mela kr neki dela, da sm vse prebrala user posted image

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?