september*
|
Pozdravljene, iris1978, mijateja in tanjita. iskrene čestitke ob plusku, želim vam prijetno nosečnost ter veselega in zdravega dojenčka . rožica86 sporoči kako je šlo na posvetu v Mb, sem celo jutro mislila na vaju, upam , da so vama povedali veliko vzpodbudnih stvari, pa da bosta lahko čimprej štartala v nov postopek in novim zmagam naproti. a kako sem jaz? nič kaj nisem dobre volje, ker sem doma (v bolniški) ves čas štejem koliko dni je že, koliko jih je še do testa, pa berem in berem po internetu. znaki- jih niti nimam, oz. nevem če so to ravno znaki, je ponavadi vedo tako pred teto , pa po Prometriumu. drugače me pa prsi močno bolijo, predvsem ponoči ne vem več kako naj spim, kako naj se naštimam, ker me tak močno bolijo, čez dan ni tako hudo, ker mam moderček gor. imam poleg bolečih tudi bolj polne in na dotik močno občutlijve bradavice, no če gledam nazaj me tako kot me sedaj bolijo me še niso , mogoče je pa to znak. drugače, me pa od jutra nekaj zvija, kot pred , pa dol mi tišči vse,če sem predolgo na nogah(mogoče je to od punkcije????) pa malo roza izcedka sem imela, do je še cel teden, danes sem 7 dan po ET, šele. se pa pripravljam na to nama ni uspelo in sama sebe prepričujem, da ni, ker me je zelo strah razočaranja, mi bo nekako lažje, ko bo prišla . (po drugi strani pa po tihem pričakujem da je ne bo). no, danes sem se pa razpisala. vsem novim nosečkam še enkrat čestitke. lp
|