|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.3.2013 11:26:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
   [Brisano sporočilo]
6.3.2013 11:42:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
   [Brisano sporočilo]
6.3.2013 11:47:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
   RE: Bodoče nosečke
6.3.2013 11:49:04   
mamica deklicam
verjamem, da je bilo tvoji kolegici hudo, a hvala bogu, da je rodila mrtvega. Vem, da me boš imela zdajle za brezčutno a pomisli, da tak otrok ostane otrok in bogve koliko je prizadet, vedno ostane na naših plečih. In veliko zakonov tega pritiska ne zdrži. Je bilo že bolje tako, bo pač morala še enkrat čez vso kalvarijo.

Tudi jaz imam primer, ko je šla sošolka s faksa na porodniško tiste zadnje tedne in nato je ravno okoli božiča rodila mrtvega fanta, pa ni bilo z njim nič narobe. Kar naenkrat mu je srček nehal delati. In to ni osmaljen primer. Do konca ne veš, kako se bo izcimilo.

Je tudi moja druga hčerka nekje tukaj. So mi na dan poroda sprožili, čeprav ni nič kazalo, da misli kaj kmalu pokukati na svet, samo je bila preveč mirna. Nato sem kasneje, ko sva bili že po porodu v sobi opazila na njenih papirjih, da je imela okoli vratu ovito popkovnico. In tudi tega se ni videlo na UZ, pa mi jih je delala na vsakem pregledu, ker sem morala jemati metildopo zaradi pritiska. In bi lahko tudi mrtvo rodila

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   [Brisano sporočilo]
6.3.2013 11:59:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.3.2013 12:15:45   
mamica deklicam
na nuhalni zato ne odkrijejo takih otrok, ker če je ženska mlada, ji to zelo vpliva na razmerje. Pri starejših jih sedaj že praktično najdejo vse otroke, mlajše so pa tu hendikepirane in rodijo prizadetega otroka.

Jaz sem pri prvi imela amniocintezo, ker sem ravno padla na mejo, ko mi še pripada. pri drugi pa ne, ker sem dala kri v 8 tednu, NS sem delala kasneje in so potem drugačni izvidi. Pri prvi sem oboje delala na isti dan. Sedaj sem pa že toliko stara, da mi amniocinteza pripada in jo bom šla delat.

Aja pa danes sem dobila user posted image . To pomeni, da grem lahko dat kri za nadaljne preiskave in opravit UZ zaradi ciste.

Neposredna povezava do sporočila: 1006
   [Brisano sporočilo]
6.3.2013 12:25:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.3.2013 12:36:58   
bybyka_1987
Ajej mi kar solze gredo k tole berem user posted image
Am men pa nekaj ni jasn zredila se zaenkrat nism nc,ampak me je
noro razgnal v noge hrbet roke boke in rit v trebuh nit ne,k da bi dobla najman 10kg gor nebene hlace
miniso vec prav zarad doblenga obsega v zgoraj navedene predele!a je to normaln?
Iz dneva v dan kipim a kg stojijo!prvo sem misla da vaga laze a na konc 3isto pokazale!
Poleti sm obleka 38,40,42 zdaj pod 44ne gre!mam sicer 5kg vec od poletjaampak sem se lahk nosla vsa oblacila do zdaj. 2t nazaj!
Drgc pa na vecer ze mam micken ižbocen busi in napet,v leze sploh vceraj k me je ful krcl,cez dan se pa skrije :-S
Pa razdrazliva ful!sam pocutje dase izbolsa pa bo ok!
Me pa moj vescas pripravla da sta 2 ne en,heh :-) kr je obcutna urng razlika od prejsnih 2nos.
No pregled pa imam cez 19dni,ki se je to :-(
Aja pa mozole sm dobla povsod td po lašiscu :-( nkol mela

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 6.3.2013 12:44:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.3.2013 12:36:59   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Jaz pa sporočam, da sem pravkar pospravila svoj jabolčni zavitek. Sedaj pa razmišljam, kaj bom za malico ob dveh??? user posted image
Na razpolago imam samo sadje...  user posted image  Bom verjetno  v kuhino skočila po jogurt. user posted image

a bi ti nehala meni delat skomine. jaz sem uradno na shujševalni. Je 98 na mojih ubogih 162cm krepko preveč

Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.3.2013 12:39:32   
bybyka_1987
heh jaz jh mam 97.5pa 175,176cm!

Aja pa NS prvic bla k sm mela 18let pa pol torej v 1.nos in je ok pokazalo,2nism bla zdaj pa ne wem bi sla al ne,studiram urng na to!

Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.3.2013 12:40:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

Ajej mi kar solze gredo k tole berem user posted image
Am men pa nekaj ni jasn zredila se zaenkrat nism nc,ampak me je
noro razgnal v noge hrbet roke boke in rit v trebuh nit ne,k da bi dobla najman 10kg gor nebene hlace
miniso vec prav zarad doblenga obsega v zgoraj navedene predele!a je to normaln?
Iz dneva v dan kipim a kg stojijo!prvo sem misla da vaga laze a na konc 3isto pokazale!
Poleti sm obleka 38,40,42 zdaj pod 44ne gre!mam sicer 5kg vec od poletjaampak sem se lahk nosla vsa oblacila do zdaj. 2t nazaj!
Drgc pa na vecer ze mam micken ižbocen busi in napet,v leze sploh vceraj k me je ful krcl,cez dan se pa skrije :-S
Pa razdrazliva ful!sam pocutje dase izbolsa pa bo ok!
Me pa moj vescas pripravla da sta 2 ne en,heh :-) kr je obcutna urng razlika od prejsnih 2nos.
No pregled pa imam cez 19dni,ki se je to :-(

saj ti vse pišejo, da se v vsaki nosečnosti prej pozna. Pa hormoni ti razganjajo. Verjetno ti voda zastaja. Ne, ne bo to, če je teža enaka. mogoče se bo umirilo

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.3.2013 12:42:40   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

heh jaz jh mam 97.5pa 175,176cm!

Aja pa NS prvic bla k sm mela 18let pa pol torej v 1.nos in je ok pokazalo,2nism bla zdaj pa ne wem bi sla al ne,studiram urng na to!

koliko si stara?
Meni je nuhalna pri drugi že pripadala, ker sem bila 36, po 37 pa pridada amniocinteza

Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.3.2013 12:48:11   
bybyka_1987
Aprila bom 26 tako da sm samoplacnisko,mi pa pripada v 20t uz plodovga srcka v lj,pr dr.podnarju ker se mi je sinek rodil z prirojeno srcno okvaro :-( in ga tudi ta dr.spremla

Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.3.2013 12:50:13   
mamica deklicam
tole je pa hudo brati. user posted image Upam, da je s sinkom sedaj bolje

Neposredna povezava do sporočila: 1014
   [Brisano sporočilo]
6.3.2013 13:05:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1015
   [Brisano sporočilo]
6.3.2013 13:10:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.3.2013 13:13:30   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

tole je pa hudo brati. user posted image Upam, da je s sinkom sedaj bolje

V bistwu ni imel nikol tezav,in tudi na videz mu neben dr ne bi dal tega!
Je popolnoma istikot vsak "zdrav" otrok,nimava trenutn omejitev!
Edino kar nakazuje na to je da bo potreboval mogoc ze zdaj kot otrok,ali kot najstnik. Ali pa ko bo odrasel operacijo na odprtem srcu in sicermenjavo zaklopke,torej kobo ta zacela prepuscat!jaz upam da se dolgo ne bo!
Imel je v 6t starosti balonskodilatacijo,in mogoce jobo letos ponovn k ze en baloncek poposca po malem!kontrole imawa na 6mesecev!tako da ja srecna sva lahko da je trenutn breztezav,ceprav je okvara prisotna in res upam da se ostane tako kar lep cas!
in ja zmeraj sem si noro zelela sina,in potemga to doleti!ne me narobe razumet hcerko tudiljubim bol kot vse na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.3.2013 13:15:11   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

bybyka - joj, srček mali. Upam, da nič hujšega.  user posted image  za tvojega sineka.

Drugače tvoje nosečniške težave... Dobrodošla v klubu TRETJERODK!!! Ne dolgo nazaj sem pisala o tem...  user posted image

Hvala za pikepoke!am potem je to v3 normaln?:-D

Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.3.2013 13:17:18   
CheryBlossom
michelle1 če nama uspe zanositi, potem imam tudi jaz PDP 20.12. user posted image Glede ostalih žalostnih zgodb pa lahko povem, da jo imam tudi sama.. Lani nama je umrla punčka v 38. tednu nosečnosti - se ji je ustavil srček.. No, pa sva zbrala pogum in predvsem je pri obeh želja zelo velika.. Sicer sva oba mlada (imam 23let), pa vendar je zelo hudo.. Sploh boli, ko ti kdo reče, da Bog že ve kaj delaitd. Je res, da se vsaka stvar zgodi z razlogom, ampak dokler se ti ne zgodi samemu gledaš na te stvari čisto drugače, saj te prizadene, vendar se malo kdo lahko resnično uživi v bolečino in praznino mamice, ki je izgubila otroka. Jaz molim, da bo v prihodnje vse v redu - do konca nosečnosti in potem, ko bo dete že na svetu. Te pa taka izkušnja precej spremeni, jaz sem se začela bolj poglabljati vase, počistila sem določene ljudi iz življenja in se obdala ter zatopila v tiste stvari, ki me razveseljuejo... Na življenje pa gledam drugače kot prej, saj NIč ni samoumevno in predvsem živim za danes, nekih planov v daljno priodnost si sploh ne delam..

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.3.2013 13:28:09   
pupika29
Dober dan rozice moje...

...joooj kolk ste pridne in ful pisete. Juhuhu.user posted image
Zal sem samo na hitro preletela vase objave, ker sem v totalni guzvi, ampak samo toliko, da veste, da nisem pozabila na vas...
...kot berem je kar nekaj problemckov, pri vsaki kaksna smotana zadevica, zato posiljam vsaki eno veeeliko, srece polno user posted image da vam pomaga cimpreje resiti vse tisto, kar vam tezkega lezi na dusici ali karkoli konkretnega, kar vam otezuje te dni.user posted image

user posted image vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.3.2013 13:32:53   
Anonimen
nehajte s takimi zgodbah :( prvega otroka sem zgubila v 28t srček je nehal bituser posted image user posted image drugo nosečnost se je končala v 12t,3 nosečnost ne vem kako naj se odločim ker sem že 39 let stara :( čeprav delamo na tem pa še ni nič verjetno tudi več ne bo tako da po pravici povedano sem čist na tleh user posted image user posted image user posted image vsak mesec sem razočarana ko pride user posted image in obenem me je strah če bom zanosila kaj bojo mislili domači ????? da sem prestara bla bla bla mama mi še zdaj govori kaj boš imela otroka si že stara bla bla tko da res ne vem kaj bi .....si pa želiva otroka na stara leta bova sama dva user posted image punce vsak dan jokam in se sekiram user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.3.2013 13:50:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nehajte s takimi zgodbah :( prvega otroka sem zgubila v 28t srček je nehal bituser posted image user posted image drugo nosečnost se je končala v 12t,3 nosečnost ne vem kako naj se odločim ker sem že 39 let stara :( čeprav delamo na tem pa še ni nič verjetno tudi več ne bo tako da po pravici povedano sem čist na tleh user posted image user posted image user posted image vsak mesec sem razočarana ko pride user posted image in obenem me je strah če bom zanosila kaj bojo mislili domači ????? da sem prestara bla bla bla mama mi še zdaj govori kaj boš imela otroka si že stara bla bla tko da res ne vem kaj bi .....si pa želiva otroka na stara leta bova sama dva user posted image punce vsak dan jokam in se sekiram user posted image

glej vsaka nosi s seboj eno ali več žalostnih zgodb in mislim, da je lažje ko jo enkrat izliješ iz sebe. Verjamem, da te boli in te bo še bolelo, ker za mamico je verjetno najhuje, ko je že čez polovico nosečnosti ali tik pred porodom, a se zgodi nekaj strašnega. Poskusi iz svojih zgodb potegniti najbolje. Ali ni bolje, da se je končalo v 28 tednu nosečnosti, kakor da bi imela celo življenje bolanega otroka?

sama sem se v četrtem letniku zavestno odločila in prekinila nosečnost. A ne mine leto, da si sredi januarja ne rečem, no sedaj bi bil/bila stara toliko in toliko. Pa sem se takrat odločila tako in mi je še vedno hudo. A če takrat ne bi naredila tega koraka, danes ne bi bila tu, kjer sem in imela dveh punc doma. Takrat bi jaz ostala sama z otrokom in verjetno sedanjega moža niti ne bi spoznala.

Če si dvakrat zanosila in toliko časa bila noseča, bo uspelo tudi v tretje. In se boš lahko pohvalaila, SEM MLADA MAMICA! user posted image Ne oziraj se na mnenje okolice. To je stvar tebe in tvojega moža.

Jaz tudi ne govorim tašči, da načrtujemo še enega, ker mi je po drugem porodu rekla, no sedaj imaš pa dovolj otrok. HALO, ali jih ona živi. Sem brezposelna a še vedno načtrujeva povečanje družine. Pa nam zato nič ne manjka. KOliko otrok in predvsem kdaj jih bom imela, je pa samo najina stvar.

Zato anonimna, vsedi se s svojim, povejta si o vseh strahovih. Ima jih tudi tvoj, samo drugače pokaže. Pogovorita se in če sta za, potem AKCIJA!!!
Glede na to, da si moj letnik, pojdi k zdravnikom in naj ti pomagajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
   [Brisano sporočilo]
6.3.2013 14:14:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.3.2013 15:09:43   
SweetNovember
Ojla, tu pa tam vas malo preberem, pisati pa utegnem samo na vsake toliko, bom mogoče za vikend več:)šola&otroci zahtevajo precej mojega časa, ampak saj bo bolje :)

vikend v toplicah je bil krasen:) sva bila tudi pridnauser posted image , zdaj pa spet preveč delam (in ne morem,da ne bi). Moj si že zelo želi otročka, v bistvu prav hčerkico user posted image meni je pa vseeno kaj bi imela, glavno da bi bil zdrav otroček.

malo sem brala vaše zgodbe, res nikoli ne vemo kaj nas v življenju čaka, lahko le optimistično zremo naprej..tudi če se nam zgodi kaj tragičnega.
Moja pokojna babica nama je s sestro vedno govorila "šola bo, fantje bodo, ti samo bodi vesela" (v smislu, da se za nobeno stvar ni vredno sekirat in da naj ohranim nasmeh na obrazu:)

tamala super, da tako hitro raste pikica :)

Kako pa je z nuhalno - zakaj razlika med mlajšimi in starejšimi ženskami oz. jaz pri 26 bi morala samoplačniško?
mamica napisala si "na nuhalni zato ne odkrijejo takih otrok, ker če je ženska mlada, ji to zelo vpliva na razmerje. Pri starejših jih sedaj že praktično najdejo vse otroke, mlajše so pa tu hendikepirane in rodijo prizadetega otroka." ne razumem tega, a lahko malo pojasniš...

Anonimna, razumem, da ti je težko, ampak kar pogumno naprej...ne oziraj se na druge, glej nase.

Pozdravček od mene, in že šibam delat naprej..

aja, že 3 noči slabo spim (2 noči sploh nisem spala -in nisem imela posebnih težav z otroki, prejšnjo noč sem pa tudi tako na pol prespala). A katera ve, kateri domač pripravek (ne bi rada nobenega zdravila) bi mi zagotovil dober spanec (razen mleka z medom)? Ne bi samo rada čakala, da nespečnost mine.:)

Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.3.2013 15:23:16   
darhaha84
CheryBlossom – moje sožalje in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image . Res se ne more poistovetiti nihče s teboj in nihče razumeti kaj preživljaš. Vem pa kako je ko po rojstvu trepetaš 4tedne, če bo otrok preživel in boš lahko z njim ali se bo predal… kako je ko cele dneve sediš ob njemu in ga gledaš in spodbujaš, in kako je kako se novorojenček kljub veliki dozi morfija še vedno zvija od bolečin in kako je ko se ga odvaja od protibolečinskih sredstev in se trese kot zasvojenec ki potrebuje svojo dozo heroina. Vendar bi vse dala še neštetokrat čez, samo da preživi… Res si pa ne predstavljam bolečine, ki si/sta jo dala čez…
Anonimna – ne oziraj se na mnenja drugih. Če sta vidva pripravljena potem je primeren čas…
Pošiljam enega sončka da razvedri ta turoben dan…
Ta*mala – joj, gre hitro…super da tako lepo napreduješ… Jaz sem si tudi v prvo želela dvojčka (je moj in njegov oči dvojček)user posted image

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?