**M**
|
hehe tudi mene so hecali. jaz mislim, da je prav, da je otrok veliko zunaj, kaj naj delam med 4 stenami, mi smo še v bloku in je toliko slabše, ker nimaš vrta. Je bla vedno zelo vesela, da potem ko je začela racat nisem smela rečt, da greve ven dokler nisem imela vse naštimano, ker je šla kar na vrata, ona bi takoj šla Pa so mi vsi govorili, da kok otroci spijo če so veliko zunaj, figo. Edino na morju je pa spala tok, da sva jo skos tipala če diha Mah ja, iščeva kaj pametnega, nekaj čisto ob morju pa je treba kar mal prej, drugače je že vse zasedeno. Pa rabiva oba en ornk dopust, sva čist zdelana Samo, da o cenah ne govorim Sva se malo pogovarjala, da bi šli kam z avionom, pa kar mal cvikava, čeprav grejo še z manjšimi, najbrš komplicirava ampak teško greš iz svoje kože. Moj gre pa rad, se spomnim prvič, ko sva šla, on s starši nikoli ni bil na morju, in mu je bilo res čudno, da 14 dni ne delaš. Ampak je videl, da je res fajn in, da človek rabi nekam it, da si nafila baterije in odmakne od vseh. Zdaj se že na morju pogovarjava za naslednje leto Zimo pa sploh sovražim, čeprav mi tut 35 stopinj ne paše, nekje vmes bi blo idealno. Mogoče veš za kak preverjen apartma ob plaži in, da je primerna za otroke? u občutljivost ja, kok mi je znana. Dokler naju ni in če slučajno spi v svoji posteljici, je ok, spi kot medved, sam midva prideva se že vrti, nevem ali jo motiva al kaj. Zdaj po novem je pa tko, da če jo daš v posteljico spat, se po pol ure zbudi, če ostane v najini, lepo spančka Tako, da že lepo pokaže, kje kdo od nas spi hehe Jah ni kaj, dostkrat se skupi stiskamo, potem se pa premetava od enega do drugega, se stisne k njemu, in ko vidi, da je tam, še k meni in potem je ok. Ni kaj, očitno rabi bližino. Saj je luštno ampak jaz se bojim, da jo nebi pomečkala, pa čeprav imaš v podzavesti, da je zraven. Ko pa tamala joka pa verjamem, da se zbudi ja, je le otroški jok upam, da vam tole hitro mine, to je nekaj najbolj groznega, ko takole joka pa nemoreš pomagat, jaz sem velikrat z njo jokala Moji pa zelje ne gre v rito pa rdeča pesa tut ne, to ima po meni zgleda. Mah pridejo obdobja, ko se mal zmišljujejo, važno, da so zdravi. Ja to je smotano, ko kam prideš in itak te vsi čukasto gledajo, kot da otroku nebi dal za jesti. Da o raznih pametnih komentarjih ne govorim. Jaz na obiskih pustim, nemorem rečt, da ona nesme, vsi ostali pa lahko, mal smotano je to. he he tale z avtom je dobra ja. Jah babice majo malo drugačen pogleda na vse to, ampak včasih pozabijo, da imajo tudi čist drugačno vlogo kot starši Tudi jaz nisem zagovornik teh cepljenj, vprašanje če je res kar pravijo. Predvidevam, da je to cepivo teško, vprašanje kakšna je reakcija nanj. In če reo odbrani otroka pred meningitisom, moram še mal povprašat okoli. Danes je pa lepo pančkala, ob 20h je že spala, sicer se je ob 23 zbudila in mela toooook za povedat, pa spila je celo flaško čaja ampak je hitro nazaj zaspala, sam midva sva mogla pridet ajat In celo spala je še, ko sva zjutraj vstala, sem šla parkrat pogledat, če še spi pa čeprav imam varuško je blo kar malo čudno. neke reakcije na cepljenje pa ni blo, bomo vidli kaj bo danes. Sem danes ustala s tako glavo, sem mislila, da mi jo bo razneslo, mi je zdaj mal prijel tablet, uf dobro da je petek. Ja res, nobene nikjer že lep čas, škoda Je čas, da neham nakladat ane Lepo izkoristite vikend, naj bi bil sneg, bljak, no saj otroci bojo uživali zdaj pa res grem papa
|