|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januar / februar 2013
17.2.2013 21:40:48   
Tibetka
Punce, vse lepo pozdravljene. Jaz že kar nekaj časa nisem mogla pisat na tem forumu, mi je explorer nagajal. Sem vas pa redno spremljala.

Sicer pa tudi nimam kaj veliko za povedat, glede na to da moram samo hujšat (uspešno že 2 kile manj) user posted image

Čestitam vsem srečkam nosečkam in držim pesti za vse ki še trepetate, da boste pluske zagledale.

Pommaranca, tebi sem tudi ZS napisala, držim pesti, da se ti bosta obe pikici oplodili in da se bosta obdržali!!user posted image

Mislim na vas, redno vas spremljam, in želim vsem ful veliko sreče!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.2.2013 21:52:43   
pin
Zdajle sem vas malo brala....hmm...več nas je, ki že več let čakamo na user posted image . Če bi nam uspelo v prvem poskusu (ja pa ja de), bi naš "dojenček" septembra šel v šolo. Upam, da mi 1.9.2013 solze ne bodo zalile obraza.

Ena je še pisala, da jo je strah umetne...Nisi edina, jaz sem odlašala z laparoskopijo..kar upala sem, da ne bo treba delat operacije in da bom čudežno zanosila. Je kar nekaj primerkov okoli mene, ki težav z zanositvijo niti ne omenijo svojemu osebnemu ginekologu.

Ko vas berem sem še sama izgubila upanje, da bom zanosila. Danes je nek depresiven dan. Grem kar ajat. Jutri bo bolje.

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.2.2013 2:44:09   
vijola1
Naredila 11.ti dan test, ki je negativenuser posted image . Sploh ne vem kaj naj rečem, znakov ni več. Tko da gremo čez tri mesce u nove bojeuser posted image .

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.2.2013 8:42:39   
S*
Punce hvala vsem skupaj za lepe besede in virtualne objeme. Mah kaj naj rečem, hudo je in težko se poberemo po vsakem neuspehu in treba se je držati reka, kar nas ne ubije nas okrepi. Če katera misli, da je neuspeh lažje preboleti, ko imaš že enega user posted image doma se moti, kajti želja je enako močna, ali še močnejša.

user posted image user posted image user posted image vsem ki vam tokrat ni uspelo. Pa kaj je s tem mesecem, kot da bi bil preklet. user posted image . Vem da je lažje rečt kot to naredit, ampak treba se je pobrat in iti naprej. Tukaj smo same močne punce in jaz verjamem, da nam bo vsem enkrat uspelo priti na cilj.

Jaz imam nov datum pri Rešu 28.2. vendar bom danes klicala če se lahko prepišem k njegovi hčerki. Imam pa še par vprašanj za vse pacjentke Dr.Reš Murovec in sicer me zanima kdaj ima ona ambulanto za prvi posvet in nato za prevzem zdravil in kdaj potem UZje v postopku? To da je je Reš na punkciji in transferju me ne moti, samo jaz zdaj nimam živcev, pa tudi prestara sem, da pridem k njemu in me najprej pošlje hujšat.
Hvala vam za odgovore in srečno vsem skupaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vijola1)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.2.2013 10:05:11   
oreh
Pozdravljene!
Vsem žalostnim pošiljamuser posted image user posted image user posted image .

To temo je spet zasedla žalost, a kakor je že S napisala, ste tukaj gor same močne punce in prav vsaka se bo po tem neuspehu pobrala in šla v nove boje, še močnejša in čez 3 mesece spet s polno dozo optimizma.
Jaz sem ena tistih, ki je pri prvi zanositvi dala le noge narazen in potem ni bilo v moji glavi nobene druge možnosti kot zagledatiuser posted image in sem ga. In pol šok ss v 11t in 2,5 leti čakanja na ponovni user posted image . Ne predstavljam si, kako je čakati na user posted image 4,5,6,... let. Ampak sedaj so vse špike, razočaranja, upanje... nekje v daljavi, občutek imam, da sva se trudila cca. 2 meseca. Vseeno pa, če bi ahko izbirala, bi mogoče še enkrat izbrala to pot. Zakaj? Ker je edinstvena življenjska izkušnja, ki človeka, par, spremeni, utrdi. Pomembne so ti druge stvari, naučiš se še boljše premagovati ovire, pač enostavno postaneš korak bližje sebi, postala sem egoistična, prej si nisem nikomur upala reči ne, ne bom. Naju je ta stvar zbližala, kaj pa veš, mogoče bi bla, če bi nama takrat uspelo tipični slovenski par, njegov prijatelj daljinec, moj pa štedilnik, nakupovanje in otrok. Pač, dobiš otroka, kupiš večji avto, v nedeljo greš k taši na kosilo... Zdaj pa imava izoblikovano, kaj si od skupnega življenja želiva. Vesela sem za to skupno izkušnjo, v kateri sva lahko skupaj rastla in dozorela. Seveda lahko tako razmišljam, ko je že vse za mano. Veselim se vsakega jutra, da zvečer nisem krvavela in vsakega večera, da je pikica še vedno z nama. In prav vsak dan posebaj uživam in se zdravo egoistično posvečam sebi in nama.

Drage punce, vem, da to ni tolažba v tem trenutku, a kmalu mi boste dale prav, ko si boste oddahnile, ko boste videle srček ali dvauser posted image . Tudi ve boste kmalu na kavici razlagale o nosečniških težavah, in ljubile svoje slabosti, povečan apetit...., hvaležne boste pikici, da je z vami in prav nič v projektu otrok vam ne bo samoumevno, zato, ker ste dale veliko za sabo in se s svojo močjo pobrale po vsakem porazu. Zato, ker ste enostavno močne in ste pripravljene čakati in se marsičemu odreči, da dobite, kar si želiteuser posted image user posted image .

Pomaranča, upam, da nas vsaj ti razveseliš, tara kako pa je pri tebi?

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.2.2013 10:16:09   
primorka.976
Radenska_ včeraj sem te spregledala in zato te nisem dala na seznam. Čeprav niti ne vem ali naj te vpišem na ta seznam, ker smo tukaj vse punce, ki smo v postopku ti pa praviš, da na IVF nisi še pripravljena user posted image user posted image

Boš videla kaj pravi Reš 25.2. ko greš na prvi pregled, pa se boš potem verejtno lažje odločila kako in kaj. Ti pa polagam na srce, da leta kar bežijo. Ko sm se jaz odločila in pol leta ni bilo nič sem najprej dobila klomife. Pa je v drugo ratalo, potem ss. Par mesecev pavze po abraziji pa spet klomifen. Pa je ratalo v tretje pa spet klomife. Pa spet ss, pa spet par mesecev pavze. Potem sem imela še tako srečo, da sem imela G ki je vedno pravil, da to se pač zgodi, da ni za delat panike dokler nimam 3 ss. Pa sem prvič zamenjala G, in k drugemu ki sem prišla je ubral isto logiko...in se spet ni par mesecev zgosilo nič. Potem so se končno spomnili, da mogoče pa bi lahko fant delal spermiogram...in potem sva končno prišla do enega pametnega G, ki je rekel da če se bo nadavljevalo s takim tempom, da bom prišla že siva in s palico na IVF. Pa sem spet zamenjala G in spet klomifen / no tle sem imela vsaj kontrole (ker v PO ni bilo pri klomifenu nikoli nobenih kontrol). In je šlo še par mesecev, čeprav sem vedno imela folikle, spermiogram je bp, in seksala sva točno na 36 ur po stopki. Pa spet ni ratalo. No in potem sva končno prišla do Reša in sem imela jaz eno hudo nesrečo ravno ko bi mogla it v prvi postopek. Pa je šlo še 1 leto okoli. V prvi postopek sva šla potem septembra (2 celici, IVF se ni nobena oplodila). Ko bi bila na vrsti za drugi postopek je bil ravno december - REŠ ne dela in ekola smo že feb.2013. In spet ni ratalo in če bo v maju nov postopek in če bo uspelo bom rodila v letu 2014.

Toliko, samo v premmislek, da leta kar bežijo in kar naenkrat si 37 in ti prijateljice rečejo, ja pa kaj delaš paniko saj nisi niti še 40 user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.2.2013 12:01:14   
Pommaranca
joojoojj, končno sem se lahko prijavila user posted image

Resnično mi ni všeč, da so zadnje čase sami minuski user posted image Vseeno pa še upajmo na kakšen čudež, da se bo kateri čez dva dni narisal plus.

maltežanka ne morem verjeti, tako hitro so minili te meseci. Bravo, želim ti vse najboljše v postopku user posted image
Tibetka bravo, tudi 2kg že nekaj pomenita, kamen na kamen palača user posted image

Punce, doma ležim, na bušiju in grejem dve lepi pikici user posted image user posted image user posted image wwwiiiiiiii, hura! Vesela zelo zelo!
Je rekel naj jih le čuvam, in ga bom ubogala user posted image

Test delam 4.marca user posted image In ima da sta dva user posted image user posted image

Drugače bi pa res vaše mnenje rada izvedela: kaj mislite, počivati in strogo ležati, ali lahko grem vsak dan (od jutri naprej) na krajši 2km počasnejši sprehod? Prejšnjič sem samo počivala in ni bilo uspeha.

(odgovor članu primorka.976)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.2.2013 12:35:08   
tara.81
Še nikoli nisem bila noseča, ali pa doživela SS, tako da ne vem kako se počutite vi, ki ste na žalost, dale to grozno izkušnjo skozi. Sam že ta občutek, da imam pikico pri sebi je čudovit. Kako bo šele, ko bom zagledala plusek na testu in videla srček utripat, pa čutila prve brcike. Verjamem, da je hudo, ko ne uspe, verjamem pa tudi, da se splača potrpeti in dati skozi marsikaj za naše pikice. Punce pogumno naprej, vzemite si čas in ko boste čutile, da ste pripravljene v akcijo! user posted image user posted image

Pri meni vse po starem, stanje se ni nič izboljšalo. Je pravi podvig narediti 100m ali pa prit že samo v 2 štuk po stopnicah, kar me tolaži...upam, da ker ni nič boljše, da je pikica še pri meni in lepo raste. Šla sem v službo, sam sem prišla kar domov, ker niti stati nisem mogla. Čez dan veliko spim in počivam, ker se ponoči veliko zbujam, ker me vse boli. Aspirino pijem, sam za enkrat še nisem opazila kake razlike. Mi pa vseeno grejo dnevi tako hitro mimo, že odštevam dneve do testa user posted image poskusim ne mislit dosti na vse skupaj sam je težko zaradi bolečin in mojega trebuha, sem še vedno kot kaka 5-mesečna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.2.2013 13:02:54   
Magična
Zdravo punce,

Evo jaz se vam po dolgem času zopet javljam. Prejšnji teden sem uspešno prestala odstranitev pregrade na maternice, sedaj dva meseca počitka potem pa novim zmagam naproti.

user posted image user posted image vsem ki ste zagledale plusek, tiste katere pa miste pa pošiljam velik, ampak res velik user posted image .

Vas polivam z roza barvo. in navijam za vas.

Lep sončen dan,
Magična

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.2.2013 13:13:11   
vijola1
No jz sem po et počivala ker me je u jajčnikih tok bolel da nism mogla hodit, pa boleča prsa. Ko je pa bolecina popustila sem začela hodit po 5km u easy in začela nazaj tud tečt. Mi je prov manjku tek. Drgač pa hodm na šiht, ker mislem da če bi skoz ležala doma tud ni garancije za uspeh. Predvsem poslušam svoje telo. Bom pa še enkat v četrtek ponovila test samo dvomim da bodouser posted image .

(odgovor članu Magična)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.2.2013 14:23:14   
Radenska_
Ojla,

Ja jaz nisem vedla kje naj se drugje pridružim čvekanju...
tema IUI je itak zamrla,
Če bom na Klomifenu vas je pa tule tudi pomojem več s temi izkušnjami...
Razen če je kje še kakšna tema, ki sem jo pozabila.

btw, zanima me, če je katera, ki je jemala klomifen imela že ful močne smoje o (bolečine), in ali klomifen to še potencira?
Ker ne vem kako bom zdržala...

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.2.2013 14:52:41   
primorka.976
Radenska_ jaz sem spila en kup klomifena. Svoje ovulacije nisem nikoli čutila in nikoli vedela kdaj jo imam.
Po klomifenu pa sm točno vedela kje imam jajčnike. Tudi seks je bil kar boleč, ma saj človek itak za user posted image marskiraj potrpi. Upam, da pri tebi ne bo tako. Itak, da smo različne in vsaka po svoje reagira. Reš ponavadi predpiše 1/2 tbl. od 3-7 dan. Drugi G običajno po 2 tbl od 5-9 dan. Naj ti povem, da sem imela s samo 1/2 tablete ravno tako 1-2user posted image (se ne spomnim točno) folikla. Pa običajno ti naroči kdaj točno moraš user posted image user posted image in potem pogleda če so spremii preživeli.

Te dodam na seznamček, ga verjeto še zadnjič jaz urejam. Ker jutri bom uradno NE noseča in se bom s te teme kar poslovila.

Želim srečno vsem!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.2.2013 15:03:10   
primorka.976
JANUAR - FEBRUAR

Pin – punkcija 8.2., transfer 11.2, 2 * (dr. Reš) - test 25.2.

Tejchy25 - transfer 9.2., 1* - test 26.2.

Tara.81 - punkcija 10.2., transfer 15.2. - 1*, - test 1.3.

Pišanec – punkcija 10.2., transfer 15.2. -2 **, (dr. Reš Murovec) - test 1.3.

smartika - punkcija 13.2., transfer ?? (dr.Reš)

Pommaranca - transfer 18.2. (dr. Reš) - test 4.3.

T3JK4 - 1 UZ 11.2. (GK Ljubljana)

September* - začetek postopka 18.2. (dr. Reš Murovec)

Radenska_ - 1. pregled 25.2. - klomifen - (dr.Reš)

jona klara - prevzem zdravil 1.3. (GK Ljubljana)

Srečne nosečke:

Tiky – user posted image
klaraku83 - user posted image

Tokrat ni uspelo:

Malipiki – user posted image
Bebicaa – user posted image
S* - user posted image
Tamala86 - user posted image
primorka.976 – user posted image
Vijola1 – user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 463
18.2.2013 15:12:22   
mamica deklicam
pozdravljene.

Se vam še jaz pridružim. Prvi posvet imam 28.2. v Ljubljani pri dr. Voglerju.

Doma imam dve punci: 4,5 let in 2 leti. Želimo si tri otročke, a nikakor ne uspe. Že druga hčerka je bila klomifenček. Po SS lani oktobra pa spet nič. Imam verjetno probleme z progesteronom. Ta mesec že od 3.2. dalje rahlo krvavim, ulije se mi pa ne. No včeraj in danes je malo močnejša krvavitev. Bom videla, kaj bodo v Lj rekli.

navijam za vsako od vas in čestitke user posted image tistim, ki ste že zagledale user posted image

lp vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 464
18.2.2013 17:23:19   
pin
Vidim, da ste se čisto razpisale. user posted image Meni danes v službi ni uspelo priti na stran ringaraje...niti brat vas nisem upelauser posted image

V glavnem - malo me boli glava. Niti user posted image ni pomagala. Tole se mi pojavlja prvič, zato upam, da je znak, da sem noseča. Končno sem dobila upanje nazaj, pa joškice še vedno bolijo, okoli jajčnikov me pa tako ali tako nekaj zvija in napenja.

Se beremo.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.2.2013 18:15:56   
september*
Pozdravljene,
danes sem imela prevzem zdravil pri Reševi hčerki,
dobila sem Elonvo, in čez en teden imam UZ pri Rešu. Upam , da bo zrasel vsaj kakšen folikel.
To je moj prvi postopek.

Pommaranca čestitke za uspešen transfer in želim ti da se obe pikici obdržita.

Žal mi je za vse, ki vam v tem krogu ni uspelo.

Lp

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.2.2013 18:31:53   
Tejchy25
Hei!
No, mineva deveti dan, spodaj še vedno belina, kar me res veseli.
Iz firbca sem dons zjutrej delala CB, ampak...kaj pa vem, če sem test 96x obrnila pa uporabila mal domišljije sm vidla plusek, sicer ne :)
Upam, da se bo v prihodnjih dneh plusek narisal in bom po petih letih koooncno zagledala +++ :)))

(odgovor članu september*)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.2.2013 18:35:35   
smartika
Pozdravljene,

še moje poročilo; jaz tudi grejem 1 user posted image ; sem pa razočarana, ker od 20 celic, me je počakal le en zarodek...še Reš je bil slabe volje zaradi tega...

Aja pa ful sem še napihnjena, še včeraj zvečer nisem vedla če bom sploh zmogla do Postojne, sem spala v sedečem položaju; čez noč je sicer postalo malo boljše, a še vedno sem napihnjena kot v petem mesecu in čutim bolečine. Mam pa tudi jaz aspirin 500 za pit že od punkcije naprej;

Ne vem no, nisem glih optimistična, da bi ratal s tem edinim zarodkomuser posted image Drugače je test 4.3.

lp

(odgovor članu september*)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.2.2013 18:35:57   
Pommaranca
Tejchy25 user posted image user posted image če si ga vidla, pol je user posted image ker drugače ga tudi pri 96 obratih in z ogromno domišlije ne bi user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.2.2013 18:41:09   
Pommaranca
smartika samo pozitivne misli si prikliči v glavo pa bo vse OK. Mogoče je pa ravno ta ta`pravi borec.
Kako pa to da jemlješ aspirin 500, ker to je običajen aspirin, ane?
Meni je rekel, naj si nabavim aspirin 100. Zakaj misliš, da tako?

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.2.2013 18:42:53   
Toppssy
Ojla,

tudi jaz se vam po dolgem času javljam ... berem vas skozi ...vendar me malo vraževerje daje, da če bom prehitro kaj razglašala, da potem ne bo uspelo ... sm smotka an user posted image .

Sem v drugem postopku v GK LJ; prvi postopek sem imela v 10t SS.
1.2. sem imela punkcijo, 5 celic, od tega so bile 3 blastociste, ter 1 morula in ena se ni razvila. 6.2. sem imela transfer dveh sončkov user posted image . Ta, drugi postopek je bil za mene zelo boleč, sploh punkcija. Še zdaj imam boleč spodnji del trebuha. Je pa razlika od prvega postopka v tem, da sem bila prvič zelo napihnjena ... nobene hlače nisem zapela in zelo boleče ter veliko prsi (kar je mojega zelo veselilo, haha), zdaj pa nič. Malo je sicer trebuh napet, vendar je to še od punkcije, prsi so pa čisto malo boleče na otip pri krajeh ..zrasle niso pa nič.
Krvni test delam v četrtek 21.2.. Danes sem imela rahel rjav izcedek zjutraj , zdaj ga pa nimam več. Jutri zjutraj delam test, ker več ne morem čakati user posted image

Mislim na vse vas, da vam uspe user posted image ...za tiste punce, ki pa ste imele smolo ... pa upam, da boste naslednjič tudi zagledale svoj plusek user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.2.2013 20:33:33   
smartika
Pommaranca sem ga v sredo po punkciji 2x vprašala, če aspirin 500, ker sem leta 2009 tudi morala jemati Aspirin100, pa mi je pritrdil in sem sedaj pogledala na papir in je tudi Aspirin500 napisano. Res pa ne vem zakaj je tako user posted image
Mogoče katera druga ve?

(odgovor članu Tibetka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
19.2.2013 7:22:28   
primorka.976
Punce pozdrav!

meni CB-ja ni blo treba nič obračat in gledat, je bil tako jasen minus da ni bilo niti pikice dvoma. Po lulanju sem se odločila, da letos še provam in če letos ne bo nič, bom zaključila s to temo in se pač sprijaznila......

Danes pokličem k Rešu in se naročim za ponovni pregled, v nove boje se podajam enkrat maja. Tako, da se vidimo takrat s tamalo86 in mogoče še s kakšno.

Držim pesti za vse, ki še čakate, da bi se vas čimveč vpisalo pod srečne nosečke user posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 473
19.2.2013 7:27:55   
vijola1
Hoj ali katera ve če je katera razlika kdaj test pokaže plus če je et 2. ali 5.dan? Jz sm ga mela drugi dan in je minus. A je možno da je še prezgodej za test?

Neposredna povezava do sporočila: 474
19.2.2013 8:18:56   
jona klara
primorka 976-user posted image user posted image žal mi je, drži se.Sploh ne morem verjeti, da je tako porazen februar, lani sem jaz bila v februarju in je bilo isto.Slabi rezultati.

mene pa lahko brišete 1.3 za prevzem zdravul, ker bo kasneje , ne vem še kdaj včeraj je dr.T videl 3 folikle, ki so mi ostali poizvenmatern.nos,kar omeni, da mora to izginiti, da štartamo iz nule, kontrolo imam po menstruaciji, če bo takrat okej grem pri naslednji, lahko pa izgine tudi kak mesec kasneje,Full sem žalostna, 1 leto sem čakala, da grem spet v ivf, sedaj pa mi je ta operacija 1 mesec pred postopkom zaj....vse štrene, prvič psih. bolečina zaradi izvenmeternične, pol pa še t

o, da sedaj ne vem kdaj bom lahko šla.Še dobro, da me je pred vsem tem pogledal, drugalče bi vrgla postopek vstran, uspelo pa ne bi.
jaz upam, da bom do aprila lahko šla, da to uzgine in se uredi.

Je pa res, da gre dr.Tomaževič junija v pokoj, če mu ne bo do podaljšali, sedaj je za 4 ure opokojen, hodi ob 10 ih na kliniko.Še to, da ne pridem na vrsto, da mi on uide, pol pa se mi vse podre.No v glavnem februar ni moj mesec.Ni pa hujšega, da ne veš kdaj boš lahko začel z ivf, da ne omenjam odziva mojga šefa, ki samo denarce šteje in bom lahko tudo tam zaključila zgodbo, saj ga ne briga človeška plat, ampak samo koliko ga stane zamenjava ko mene ni, kake probleme imam, da sploh lahko grem....bla bla.No sem mal zatežila.AMPAK RES NAM NI ENOSTAVNO.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu vijola1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?