simi73
|
jutro...
Vidim, da ste ene boljše druge mal slabše volje, vendar nič zato. Vsem, ki ste je ne čakale, tečke , pa vas je obiskala, upam in držim , da se vam naslednjič poslovi za tistih devet mesecev.
Anitka, super da ti folikelčki rastejo, ko pride tvoj pa kar veselo v akcijo .
Bety, mislim da bom tud sama jutri al pa pojutrišnjem takšne volje, kot si ti danes . Pa kaj čmo, bo drugič boljše.
Tinka, super da boš Izo vidla tud na 3D UZ. Me pa nekaj zanima - a ga v CE ne delajo, da greš v SG?
Danes sem zmenjena z Emo po moji službi. Bom verjetno kar sama na sejem skočila, da njej ne bo treba ven hodit. Bova mal počvekale, mogoče se bo kateri tud kaj kolcal .
Drugače pa mislim, da jutri pride moja tečka na obisk. Sem bla ta mesec prvič na klomifenu, pa nimam nobenga filinga, da je kaj drugač.
Mucamaca, a že pakiraš in odštevaš dneve?
Vsem ostalim, ki jih nisem naštevala, pa se trudijo za , pa veliko dobre volje, malo slabih in tečnih dni, čeprav je velikokrat težko, posebej, ko si iz meseca v mesec znova razočarana .
Vsem nosečkam lepo nosečnost, pa čim manj skrbi, vsem frišnim mamicam pa veliko prespanih noči, pa pridne in zdrave otročičke.
Lep dan vsem skupaj,
simi73.
|