|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
31.1.2013 19:41:05   
izalina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Katniss in Kuverto. Držita se in mislita pozitivno kolikor le lahko, čeprav je to v vajini situaciji težko.

(odgovor članu Kika86)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
31.1.2013 20:48:16   
Neli81
Kuverta joj mi je hudo tudi zate. user posted image user posted image user posted image zate in bebija.
Držim pesti zate in za Katniss.

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
31.1.2013 21:03:21   
Mamaja
IZVIRNO SPOROČILO: izalina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Katniss in Kuverto. Držita se in mislita pozitivno kolikor le lahko, čeprav je to v vajini situaciji težko.

Se kar pod tole podpišem. In dodajam, da zaupajta zdravnikom, zagotovo se bodo potrudili, da se bo vse izšlo čim bolje za vajina otročka in vaju. Bodita supermočni, vajina user posted image zdaj to rabita!

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
31.1.2013 21:04:17   
*Lila
Kot ste bile ve z mano, ko mi je bilo hudo zaradi vseh težav, ki sem jih imela, tudi jaz zdaj mislim na vas. Katniss in kuverta močno držim pesti, da bi bilo na koncu vse v redu user posted image

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
1.2.2013 0:28:38   
ursika1
Zivjo punce....pocivam ja ampak spet v bolnici....v torek sma dopovnila 31tedn in sem ze mislila kak super se enga damo skozi pa je najhujse mimo...evo pa mi je v sredo zjutrej med spanjem zacela odtekat voda in mi tece obilno ze skoraj dva dni....v porodni so mi rekli da nebo kaj dokler ne pridejo popadki ali pa infekcija...popadkov pa ni :( dobivam neke mocne antibijotike ki tak pecejo ko tecejo v zilo z infuzijo da sem danes prico mozeka jokala od bolecine...dobivam pa vsakih 6ur...vstajat ne smem tako da kahla pa lavor za umivat...groza :(....malo me je strah kak je mali zdaj brez plodovnice in ko je izpostavljen infekcijam....sem se klicala svojega ginekologa pa je rekel da ma beba cis dovolj plodovnice tisto kar polula samo infekcije nesme bit....ctg je zaenkrat ok....mamo pa 1500g...pravijo da je malo drobcken
Ah ja ni lepa tale nosecnost pa se prva je ampak morem zdrzet za mojo bebo....bomo vidli kdaj pridejo popadki

Aja pa na csd sem nesla vse papirje pa za dopust za mojga ker pise 60dni pred pdp pa mi je dala vse papirje nazaj pa rekla da res pise tak ampak je dovolj ce mozek prinese papirje tiste tri dni ko si v bolnici ko rodis namesto emsa pises datum rojstva fa glavno je da delodajalec ve dost hitro kdaj bos koristiv ocetovski dopust....jas sem sebi dala za statsevskega not ker mi je status potekel pa sem tut vse papirje dobila nazaj tak da nevem kak majo to nareto tile csd-ji.....

Punce uzivajte vsem ki ste prehlajene cimprejsne okrevanje...vsem pa zelim cimdaljse bozanje trebusckov....

Se beremo lp ursika

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
1.2.2013 8:50:06   
1bebika
Katniss, Kuverta in Ursika1, user posted image user posted image user posted image za vse tri.
Držimo pesti, da se izteče na najboljši možen način.
Vem, da so za vas sedaj izjemno težki ti trenutki, ampak pod dežju vendo posije sonce in ko boste držale svoje štručke bo življenje svetlejše in vsa ta strah in občutk nemoči bo izgubil svojo moč!

DRŽTE SE PUNCE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
1.2.2013 8:56:50   
ROXY_
Jutro, ja punce moje, kaj berem user posted image user posted image user posted image

ursika1 držim pesti,da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .verjamem, da ti je grozno, sploh ker tak čakaš...
Drži se, močno mislim nate in tvojo user posted image !!!!

katniss in kuverta  tudi za vaju vse dobre želje!!!!! veliko pozitivnih misli vama pošiljam!!!!!

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
1.2.2013 9:16:05   
trixxy
Ursika1 srečno!!! Upam,d a kmalu dobiš popadke in se rešiš vsega. Z otročkom bo pa tud vse vredu. Sej je že tolk velik in pogumen, da se bo vse dobro izšlo.

Pošiljam en kup pikepok vsem vam punce!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
1.2.2013 10:07:50   
NiNiBo
katniss Jaz moram reci, da imam veliko zaupanje v Nizozemski zdravstveni sistem. In sem prepricana, da bo zate in za otroka vec kot odlicno poskrbljeno. Ko bos kaj vec izvedela pa le sporoci, ce bos morala ostati v bolnici v kateri bolnici bos, te bom prisla obiskat. Bi priletela kaksen ponedeljek, torek ali pa petek, ko imam Nea v vrtcu, da mi ga ni treba s sabo vzet in bova lahko klepetali. Do takrat pa eno veliko user posted image , mislim nate in posiljam veliko pozitivne energije proti severu Nizozemske.

kuverta Jaz upam na najboljsi mozen izzid in, da ne bo nobenih posledic za otrocicka. Upam, da bos lahko vsaj malo umirila misli in, da bos kmalu vedela pri cem si. user posted image user posted image user posted image

ursika1 Drzita se z malo bebico, upam da cim dlje ostane se pri tebi v trebusku na toplem in pridobi se malo na tezi in seveda ostaneta brez infekcije. Cim manj poslusaj negativne zgodbe, cim vec pozitivnih misli! Drzi in cuvajta se user posted image user posted image

No ne bom nic napisala, da sem razkurjena na moza, ker tako kot je napisala kuverta "nima pomena". user posted image Raje vsem trem v mislih posljem veliko energije, da boste cimprej vedele pri cem ste in, da bo z bebicami vse v najlepsem redu!

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
1.2.2013 10:48:22   
katniss
Pozdravljene punce,

tale Ringaraja mi pa danes vsa sporocila poje..
No, CTG je bil odlicen, krvni rezultati malo manj. Dobila sem zdravila (tudi Pusenjak to priporoca), zdaj pa se moram dvakrat na teden zglasit v bolnici, kjer bodo preverjali kako mali pikec raste in naredili CTG ter krvne rezultate na dva tedna. Torej brez krvi ne bom ostala...
Malo sem seveda se prestrasena, ampak bomo ze.

Kuverat in ursika: Drzita se, vama posiljam veliko pozitivne energijeuser posted image

NiNiBo: Na sreco sem lahko doma, mi ni treba lezat v bolnici. Na kavo pa vedno lahko prides. user posted image Si dobila moje sporocilo na FBju? Nisem prepricana, ce sem ga pravi osebi poslala..

Tak, zdaj pa mora moz dalje delat, jaz pa.. sem se odlocla, da je zdaj skrajni cas, da se nabavim to kar se manjka (torba za plenicke in te stvari). Nas pubec v vsakem primeru pride marca.

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
1.2.2013 11:46:35   
NiNiBo
katniss No potem bom pa kar vseeno prisla, kateri dan pa tebi najbolj ustreza? Ne na fb pa nisem dobila sporocila, lahko pa mi na zs sporocis tvoj ime in priimek in te bom poiskala na fb. Upam, da se nama uspe res srecat user posted image

[img]http://www.tickerclub.com/cache/51aeedb541.png[/img]

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
1.2.2013 11:47:57   
Neli81
Joj punce. Držim pesti za vse vas.

Uršika1 drži se. Mislim na vaju z user posted image in vrjamem da bo na koncu vse ok. Ti mali čudeži so takšni borci, da si sploh predstavljati ne znamo. user posted image user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
1.2.2013 12:22:07   
Mamaja
ursika1 očitno bo tvoja štručka kmalu prišla na svet. Zdaj držim pesti, da se ti kmalu začnejo popadki oz. da ne bo infekcije. Je pa res, da so nedonošenčki veliki borci in da prejkoslej nadoknadijo tisti čas, ko so prišli prezgodaj. Tudi moj bratranec se je rodil s 1700g in so takrat vsi zganjali paniko, danes je že odrasel in ima nekaj cm manj kot 2 metra pa nobenih težav z zdravjem. Tako da veliko poguma in močne živce želim. Očitno vam je namenjeno, da se srečate malo prej kot je to v navadi user posted image .

katniss tebi pa želim, da bi bil tvoj fantič donošen. Če pride marca, potem bo.... Pa ne se preveč sekirat. Če boš stalno pod nadzorom, si itak v varnih rokah...

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
1.2.2013 18:27:18   
ursika1
Zivjo punce...hvala za lepe zelje...zlate ste.res :)
Drugace pa popadkov se ni zjutraj na UZ pa je rekel ginekoloh da je vsa plodovnica odtekla ampak da ma beba dovolj tisto kar polula ampak se to mi stece ce se mali obrne al pa jas....imamo pa obseg trebuscka manjsi za dva tedna ampak ni neke panike ker baje na prejsnje izvide ne stoji ampak raste in tudi dva tedna se nic ne pomenita...so rekli da bo bolj drobcken ampak da je bitna razvitost ne velikost in teza.....tak da so se rekli naj se kaki dan zdrzim ce nebo popadkov drugace pa bojo v roku enga tedna sprozli ker ne smejo zadrzevat v nedogled....
Morem se samo sestro uprasat ce je to uredo ker je plodovnica malo rumenkasta pa vonj ima po kloru...to sem danes opazla cez dan nevem a imajo to antibijotiki pa infuzija kaksno vezo user posted image

Je moj danes dopoldan sel sopingirat po trgovinah zapravil 500e in prinesev 2polni vreci cotik pokazat v bolnico kaj je kupil...moram rect da se je ful izkazal ker je take lepe stvari nabavil....tak da zdj imamo vse user posted image
Ga pa ful skrbi in je zivcen da bi dobla popadke pa rodila da ga nebi blo zraven....sem mu obljubla da ga bom cakala da bo lahko prerezo popkovinouser posted image

Drage moje vsem lepe pozdrave hvala za vase pestke ki jih drzite zame in bebo...se vam javim kdaj se bomo varvali :)

Lepe in umirjene dneve ursika

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
2.2.2013 14:16:28   
kuverta
Ursika1--drzim pesti, jaz poskusam na vsako stvar gledati dobre stvari, v se tako nemogocih razmerah---ce prej rodis, bo porod lazji in hitrejsi, manj bolec! Danasnja medicina je ze tako napredovala, ... brala sem tudi, da imajo kot eno banko pravega materinega mleka, kolostruma za nedonosencke (ne vem, koliko je to v teku, pa vendar,,)...izognila se bos mukam zadnjih tednov nosecnosti---mogoce se slisi cudno, pa vendarle, treba je gledati pozitivno...

po zacetnem soku po diagnozi pocasi prihajam k sebi, seveda bom rabila se nekaj casa, pa vendarle, ko sem prebrala vso mozno literaturo na netu, mi je lazje in da mogoce ni tako hudo, kot se je sprva zdelo. S sekiranjem stvari samo poslabsas...z mozem sva sedaj se bolj povezana. ...

ne glede na vse, se veselim svojega otroka, ne glede na to , kaj se zgodi...mi bo dal moc za vsakdanjo borbo...

pa da bomo bolj konstruktivni...kako ste z nakupi? jaz imam v nacrtu februarja vse do konca nakupit, ce bi nas slucajno kaj prej presenetilo...seveda za pol stvari se ne vem tocno, kaj rabim, pa bo ze...pocasi, v ponedeljek zacnem materinsko solo...

Pa vsem, ki ste kakorkoli zaskrbljene----THINK POSITIVE!user posted image

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
2.2.2013 19:43:15   
NiNiBo
priprave Jaz sem sedaj pobarvala sobico - eno steno, pa mi barva ni bila vsec. Tako, da sva sla danes kupit nov odtenek oranzne user posted image , tako da jutri ponovimo vajo. Sla sva tudi kupit omaro, komodo in majhno policko za sobico, pripeljejo naslednji ponedeljek. Na netu sem nasla luc za sobico in pa lustne kosarice, kamor bomo pospravili robo, kot so zlozenci ipd. Te stvari bom narocila kar preko neta, ker bi najprej rada imela pohistvo notri, da vidim kaj tocno se rabim. Ko bo pa to nared, pa pocasi zanem prati in likati oblekice user posted image .

priprava na porod Midva sva bila danes na (in se naslednjo) pripravah na porod bil je res super workshop. Poleg teorije smo veliko delali na dihalnih vajah, vizualizaciji in masazi. No na masazi so predvsem delali nasi partnerji, me smo bolj uzivale. Je bilo pa veliko stvari iz hypnobirthinga, pa veliko prakticnih stvari ki so znacilen za Nizozemski sistem.

Vsem skupaj en lep vikend!

(odgovor članu kuverta)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.2.2013 0:38:04   
ursika1
Zivjo punce...
Joj kuverta da bi biu porod tak ko si napisala...ob 7h zjutraj sem dobila popadke..takoj porodna..so se zacele intenzivne bolexine..inekcija ni primla..mali mi je mev 180-190utripa...babice zaskrbljene zdravnik mi napise se umetnw popadke...ob treh popoldan mali spet utrip nad 190...bolecine neznosne trgalo me je...odpirala se nisem...prosla sem.za carskwga ker mali je z glavo tiscal dol pa ni slo naprej ker nisem bla odprta..ob 4h nisem mogla vec uck odpret komi se govorila...mozek se je treso ko je vido kok me boli...takoj na carskega...ob 17.08 rodila fantka 43cm 1550g vodla sem ga samo za par sekund...rodila.v 31t ter4/7....mali ma plavo glavo ker je dol tiscal ter krvavitve iz crevesja ker so ga tak dovgo not pustli...zraven je dobiv se okuzbo ker je biv fva dni brez plodovnice tak da je na antibijotikih in transfuziji....zelo sibek ampak stabiln bitnih je prvih 48ur....

Cis sem iz sebe in jezna na zdravnike ker vedno cakajo na zadnje minute....glede na to da so mi.v lj govorili kak zastaja v rasti pa ne dobiva na tezi je mali cisto normalni celo rekli so da je velik po dolzini...
Jutri ga grem prvic pogledat...ne morem vam povedat kak komaj cakam in si ga zelim prijet v roke....mozek je danes ze cartlav tak da je cis presrecen ampak smo vsi malo na trnih...

Mleko mi.je zacelo tect ze zadnjc tak da morem nabavit prsno crpalko.pa kar crpat ker si ga res zelim.dojiti ko bo malcek pri moceh....

Tak drage aprilcice imela sem rok 2.4 rodila pa 2.2. Tocno dva meseca.prej....postala sem februarka :)....imejte se se naprej lepo do vasih pdp in da vam porod mine cimprej ter cimbolj lazji nacin...ker takih bolecin in popadkov ne privoscim nobeni....se vam pa se javim kak bo napredoval nas borec...

Imejte.se lepo se z trebuscki :) lp ursika

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.2.2013 8:30:25   
PikicaStonoga
Draga ursika1,
ČESTITKE OB ROJSTCU SINČKA!!! :)
VSE BO OK; BOŠ VIDELA!
Verjamem, da si jezna, ampak ne pomaga ... stisni ga k sebi, zajokaj od sreče in boš videla, da se bo vse poštimalo! ;) Rekla si, da je teža in velikost OK, razvit je videt OK, infekcije se pa tudi pozdravijo in krvavvitev se bo ustavila! Glavno, da ima vse rokice in nogice, vse prste in da možgančki lepo delajo ... modra glavca bo minila ... tud moja prva hčerka je imela vso vijolično, ko gledam slike za nazaj me je kr groza, pa kr jajčasta je bila, sploh ne okrogla, vse to se poštima, če je le drugače vse OK, kar pa praviš, da je ...
KAKO MU JE IME???? :)))
V kateri P si rodila? Predvidevam, da ne v LJ, in to je super, da te niso v LJ prestavljali, ker potem ni krize in bodo ti otročka poštimali tm, kjer si ...

Misli pozitivno in obvezno s enam redno javljaj ... ne damo te februarčicam ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
3.2.2013 8:36:51   
PikicaStonoga
dober dan .... kako norice?

vsem ostalim pa hvala, da ste mislile name, ko je bila hči bolna, brala sem vas redno, samo zdaj res več ne vem, če moram kateri kaj odgovorit in kaj pokomentriat, toliko časa se že nisem javljala redno ...

moja zdravnica me je potem vseeno nazaj klicala, ker ji ni dalo miru in me poslala dat kri ... tako sem šla vseeno na infekcijsko in SEM ŽE prebolela norice in nimam skrbi tudi, če bomo še kdaj v prihodnosti hodila spet okol v+z velikhi trebuhm ... imam ćeljo po treh, samo če o tretja nosečnost taka, bom tretjega kr posvojila ;) haha

pri meni vse po starem ... še vedno v službi, doma pa vegetiram popoldne, ležim, spim, vse stoji ... za vikend malo pospravim in naredim najnujnejše še za službo ...še vedno slabosti, glavoboli, bruhanje, utrujenost, nizek pritisk, slabokrvnost ...ponoči sem se zbudila zaradi slabosti in potem naga lećala na tleh v koplanici ker me je oblivala vročina, ploščice so pa mrzle ... potem sem se zbruhala, možek mi je malo zmasiral hrbet in sem lahko nazaj zaspala ... sem pa zdaj nenaspana, kar je spet sranje in slab začetek tedna ... zvečer se moram prsilit, da grem hitro spat!!!

delam še 8 dni ;) potem pa 8 dni bolniške, 1 dan dopusta in PORODNIŠKA! ;) Že odštevam! ;) Ker komaj čakam, da zaživim in naredim tudi kaj doma, zjutraj odspim in se ne matram več!!! :)

Danes me čaka dan za dan za papirji in računalnikom, popoldne pa hop na Štajersko po mojo miško, je z mojima dvema za vikend v toplicah ... tok sem vesela, da UŽIVAJO! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.2.2013 9:30:12   
trixxy
Uršika1 držim pesti, da se vse konča tako kot treba. Verjamem, da se bo mali borec boril in bo vse vredu!! Tudi mene zanima kje si rodila. Ti kr ostani z nami, saj verjetno ne boš edina, ki je rodila pred aprilom. SREČNO!!!!!

PikicaStonoga sam tale tvoja nosečnost te pa prav heca. Si taka kot moja mami, ko je bila noseča z mano. Sam če me zdaj pogledaš, sem prav fejst baba user posted image . Naj ti zadnji dnevi minejo čim hitreje potem pa počitek in seveda kava z mano user posted image in verjetno se nama bo še katera pridružila. user posted image

Jaz sem čez vikend 2x bolj utrujena kot čez teden, se vidi da naša punca zjutraj zgodaj vstaja in potem akcija cel dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3420
3.2.2013 9:32:04   
ROXY_
Jutro,

ursika1 ČESTITKE OB ROJSTVU SINČKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!
Tako kot je napisala pikica 100noga važno, da je vsega hudega konec, da je malček dovolj velik in težek.vse se bo poštimalo,infekcija, tudi na zoprno porodno izkušnjo človek sčasoma pozabi....Želim vama vse najboljše, imam kr solzne očiuser posted image ..resnično vesela, da se je mali korenjak že rodil.Vse dobro iz srca, družinica vam želim!!!! ko boš lahko se javi kaj, kako sta z malim junakecomuser posted image

pikica svaka ti čast, da si takole pridna, glede na vse slabosti, ki te še matrajo.Pred tabo več kot zaslužena bolniška in porodniška.da se boš mal umirila, spočila in pripravila!

kuverta lepo prebrat tvoj pozitivni post user posted image user posted image ..drži se user posted image user posted image

katniss kako si ti? user posted image

glede priprav- poštimano imam previjalno komodo, polno oblekic, plenic, posteljnine in dekic - jih še nisem oprala in zlikala, imam namen v teh tednih.
nakup vozička-imam zbranega, bomo kupili začetku aprila.
posteljico še morm sestavit in postavit k nama v spalnico..ta drugo otroško sobo zaenkrat še ne bomo urejali, ko bo naša punčka malo zrastla se bomo lotili. Ostale pripomočke ( banjico ipd) imam še od ta večjega..

Nič, lepo nedeljo vam želim punce! se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 3421
3.2.2013 9:59:48   
ursika1
Zivjo punce....
Sineku se stanje izbolsuje...ime mu je pa moj zbrav Lovro.....nisem ga se uspela it pogledat sem sele vstala po carskem ampak mi je blo groza sedet ker me cela noznica boli in dol tisci ker je mali biv tk dolgo ze v kanalu in so me kr fajn zrukali da so ga ven dobili..tak da grem sele jutri na oddelek...
Drugace sem jas iz Sg....rodila pa sem v Mb...pa vam povem da stokrat bolj prijazne sestre pa babice ko pa v Lj....ni primerjave sem kr vesela da sem v Mb....drugace bi morala v Lj ampak je baje nabito polno in so me dali v Mb...niso me pa pustli v slovenj gradcu rodit ker je pred 32tednom....

Upam da se js hitro spravim k seb pa dobim crpalko za mleko da ga nebom zgubla.....
Hvala vsem za lepe zelje...lepo se imejte pa se se jabim kaj :)

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.2.2013 10:03:15   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: ROXY_

pikica svaka ti čast, da si takole pridna, glede na vse slabosti, ki te še matrajo.Pred tabo več kot zaslužena bolniška in porodniška.da se boš mal umirila, spočila in pripravila!

mah, kot prvo sem deloholik, sploh ne znam počivat in gledat v zrak ...se poleg službe še z milijon zadevami ukvarjam, nekaj prostovoljno :), nekaj za plačilo ;)
kot drugo sem že cel lajf navajena trdo delat (samo vsaj VEM, za KAJ delam), saj sva z možekom postavila hiško, ki je še potrebna dokončanja ;) in bi se potem tudi meseci bolniške pri plači poznali ... ko pa imaš enkrat kredit do vratu, je pa potem težko z bolniško čez mesec sfurat .. kaj čmo ;) še malo ...si mislim, samo da sem vseeno zdrava in nimam rizične nosečnosti, da lahko, tudi če doma potem nič ne naredim ;) hihi

pijačka itak da pade ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
3.2.2013 10:11:23   
katniss
Dobro jutro!

Cestitke ursika1 za sinka!user posted image user posted image
Zdaj pa le pogumno naprej. Tvoj sinko je zagotov en velik borec in mu zelim cimprejsnje okrevanje po vseh travmah.user posted image
Ziher je luskan sto na uro hihiuser posted image .

PikicaStonoga: Tale tvoja pupa te pa heca ane? Ma sej, malo se. 2 meseca in tudi to za tabo. Pa le fino uzivaj porodnisko, si jo zasluzis! user posted image
Super, da si norice ze prebolela, je vseeno fajn vedet, kako so te stvari na stvari. Bos tudi pri naslednji nosecnosti lahko fino mirna.

kuverta: user posted image
Tudi midva z mozem se mi zdi, da sva se kr bolj povezala. Sva skupaj podatke prestudirala pa videla, da na koncu ni vse tako zelo negativno kot vidis v prvem trenutku. Tile nasi otrocki so pa ja precej vzdrzljivi in mislim, da se ne vdajo kar tako. Potem se mamice tudi ne smemo. user posted image
Me veseli, da si se umirila in da zgleda vse skupaj boljse.user posted image

Takole se na hitro z moje strani: Srbecica pocaaaasi pojenja. Zgleda, da zdravila delujejo, ceprav sem prebrala, da bo pravi ucinek sele nekje po dveh tednih viden. So mi rekli tudi, da se tega z dieto ne da uravnavat ampak sem se vseeno odlocila za eno tako 'jetrno' dieto. Sej v bistvu ni nic posebnega, malo pazim na vnos mascob (nic vec pic, sej ne, da bi jih prej na tone pojedla, ampak sva jedla pico tak ene dvakrat na mesec), pijem limonino vodo (in se na splosno nacejam ko zmesana, ker pomaga jetrom izpirati slabe stvari) in se res trudim vse najboljse jest.
Vec raziskav, ko preberem na to temo, boljse se mi zdi. Je res, da so moznosti za komplikacije se vedno povecane, ampak je treba na najboljse mislit.
Ce pa se slucajno mora prej roditi (pred 15.marcem), pa je ze zdaj precej velik in ima odlicne moznosti.
Danes ponoci sem imela malo krizice, ko je ura 3 zjutraj me vedno nekaj grabi se mi zdi. Ponavadi me tamali prebudi s kakimi dobro odmerjenimi brcami v rebra in potem hodim okrog ko mesecnik.user posted image
Tako da, mi se drzimo, dobiva pa kljuce najine hiske cez 12 dni!!!user posted image Mislim, da sploh ne bo casa za razmisljanje, kdaj bo teh 6 tednov mimo, ampak se bom verjetno zbudila nekega dne in bo cas, da gremo v porodnisnico.

Lepo nedeljo vam zelim, hvala ker se tako spomnite na mene, mi je kr toplo pri srcku, ko vem, da lahko racunam na tale nas cvek tukaj! user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
3.2.2013 10:13:08   
katniss

IZVIRNO SPOROČILO: ursika1

Sineku se stanje izbolsuje...ime mu je pa moj zbrav Lovro....

Lepo ime, poznam enega super fanta s tem imenom. user posted image
No, zdaj poznam torej dva.user posted image

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?