katniss
|
Dobro jutro! Cestitke ursika1 za sinka! Zdaj pa le pogumno naprej. Tvoj sinko je zagotov en velik borec in mu zelim cimprejsnje okrevanje po vseh travmah. Ziher je luskan sto na uro hihi . PikicaStonoga: Tale tvoja pupa te pa heca ane? Ma sej, malo se. 2 meseca in tudi to za tabo. Pa le fino uzivaj porodnisko, si jo zasluzis! Super, da si norice ze prebolela, je vseeno fajn vedet, kako so te stvari na stvari. Bos tudi pri naslednji nosecnosti lahko fino mirna. kuverta: Tudi midva z mozem se mi zdi, da sva se kr bolj povezala. Sva skupaj podatke prestudirala pa videla, da na koncu ni vse tako zelo negativno kot vidis v prvem trenutku. Tile nasi otrocki so pa ja precej vzdrzljivi in mislim, da se ne vdajo kar tako. Potem se mamice tudi ne smemo. Me veseli, da si se umirila in da zgleda vse skupaj boljse. Takole se na hitro z moje strani: Srbecica pocaaaasi pojenja. Zgleda, da zdravila delujejo, ceprav sem prebrala, da bo pravi ucinek sele nekje po dveh tednih viden. So mi rekli tudi, da se tega z dieto ne da uravnavat ampak sem se vseeno odlocila za eno tako 'jetrno' dieto. Sej v bistvu ni nic posebnega, malo pazim na vnos mascob (nic vec pic, sej ne, da bi jih prej na tone pojedla, ampak sva jedla pico tak ene dvakrat na mesec), pijem limonino vodo (in se na splosno nacejam ko zmesana, ker pomaga jetrom izpirati slabe stvari) in se res trudim vse najboljse jest. Vec raziskav, ko preberem na to temo, boljse se mi zdi. Je res, da so moznosti za komplikacije se vedno povecane, ampak je treba na najboljse mislit. Ce pa se slucajno mora prej roditi (pred 15.marcem), pa je ze zdaj precej velik in ima odlicne moznosti. Danes ponoci sem imela malo krizice, ko je ura 3 zjutraj me vedno nekaj grabi se mi zdi. Ponavadi me tamali prebudi s kakimi dobro odmerjenimi brcami v rebra in potem hodim okrog ko mesecnik. Tako da, mi se drzimo, dobiva pa kljuce najine hiske cez 12 dni!!! Mislim, da sploh ne bo casa za razmisljanje, kdaj bo teh 6 tednov mimo, ampak se bom verjetno zbudila nekega dne in bo cas, da gremo v porodnisnico. Lepo nedeljo vam zelim, hvala ker se tako spomnite na mene, mi je kr toplo pri srcku, ko vem, da lahko racunam na tale nas cvek tukaj!
|