|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
31.1.2013 20:18:11   
Wojcica
user posted image user posted image user posted image za vseeeeee user posted image
kar se tiče utrujenosti.... jooooj, spala bi cel dan če bi lahko!!!!user posted image prej ko sem bila na bolniški zaradi malčice, sem kar popoldan z njo hodila počivat, pa z njo zvečer spat že ob 20.00 če je bilo treba...zaj, ko pa sem nazaj v službi pa mi je tako težko, da dobesedno umiram celo popoldan. v službi cel dan na nogah, moje celo ni lahko, je kar težko tako z psihčnega vidika kot z fizičnega. in pol sem celo popoldan kot stara cunja, totalno brez energije... mah, bo tudi to minilo... je v prvi nosečnosti bilo enako, v začetku totalno pomanjkanje energije, proti konci pa sem imela viška energije za izvoz user posted image user posted image
sončnica mala v mariboru vem da sta dve, ki izvajata NS, pa na ptuju imaš dr. Lukmana, za katerega sem slišala veliko pohval...
drugače pa na našem koncu - prelekija, pa je edino dr. Čopi, ki pa je res fenomenalna - če odmislim tisti čas, ko me je na porodni mizi imela v obdelavi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 751
31.1.2013 20:20:40   
Wojcica
imam pa hvala bogu to srečo, da mi ni popolnoma nič slabo user posted image zame, user posted image za vse, ki vam je..
konec koncev bo še prehitro mimo teh 9 mesecev, na koncu pa bodo preplačani z našimi user posted image

(odgovor članu Wojcica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
31.1.2013 20:23:09   
Partika

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica mala

Zanima me, je katera iz Štajerskega konca? Kam boste šle na NS?

Jaz bom šla na Ptuj kar k svojemu g., dr. Šučurju. Meni je res super! Sem bila vesela, ko sem izvedela, da dela tudi NS.

Neposredna povezava do sporočila: 753
31.1.2013 21:05:01   
mamz
Wojcica, jaz sem tudi v službi skoz na nogah. Danes sem komaj zdržala. Zaspana sem skoz, pa sem bila že ob 10-ih zvečer koma.
Mi tudi delamo 1xtedensko po cel dan, 12 ur ponavadi, pa me zanima, ker se da baje dobiti potrdilo, da ne delaš več kot 8 ur, a se to pri ginekologinji ali pri osebnem zdravniku dobi?

Sočustvujem z vsemi, ki vam je slabo, meni tudi, danes je že cel dan groznouser posted image

Aja pa za seznam sem pozabila, stara sem 31, naslednji pregled pa je 12.3.

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 754
31.1.2013 21:15:40   
Penny
mamz, tu si preberi, če kaj piše http://www.cilizadelo.si/default-30600.html#a

Nisem prepričana ampak zdi se mi, da takega potrdila ni (kot tudi ne potrdila, da ne smeš nočnih delat recimo, ker mislim, da je to že v zakonu določeno).

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 755
31.1.2013 21:23:46   
mami411

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

Hojla punce. Vas pridno berem že kar nekaj časa , pa mi računalnik nekaj šteka in ne morem nič napisat.
Rok imam 27.9, prvi pregled pa 18.2. Bo pa to že naša peta pikica, tako da bom verjetno imela bolj malo časa za pisanje. Dva imam v šoli , dva pa doma, tako da si ne predstavljam čist kako bo septembra…..ah bomo že kakoAja imam pa tri punce in enega fanta in seveda vsi navijajo za fanta
Me pa čaka še AC , ampak itak da bo vse ok
Čuvajte svoje pikice

A dej no, konkurenca user posted image mi imamo drugače 4 punce, AC me tudi čaka

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
31.1.2013 21:26:29   
sončnica mala
Hvala za vse predloge. Malo sem prebirala nasvete in se odločila, da bom verjetno šla k dr. Levakovi v Velenje na NS. Mi jo je tudi moja ginekologinja predlagala. Tudi kolegice, ki so bile pri njej so bile zelo zadovoljne.

Moram pa reči, da sem lani osebno spoznala dr. Strahovo v službi in se takrat odločila, da NIKOLI ne bom šla k njej na NS. user posted image ko sem brala na forumu kritike me ni nič presenečalo.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 757
31.1.2013 21:28:08   
mami411
user posted image za vse preglede, polno ste jih že imele. Jaz počasi odštevam do torka, danes sem se začela depilirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
1.2.2013 7:36:17   
Anonimen
dobro jutro nosečke

pri meni slabosti pojenjajo, je bolje, kot je bilo, energija se je vrnila, hehe, no ja sej bo počasi, komaj pa čakam kontrolo 18, ker je biu veliko premajhen in me je resno strah da je vse okuser posted image

(odgovor članu mami411)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
1.2.2013 8:25:06   
goplay
pozdravljene. ali je katera zanosila kljub zaščiti in je bilo s polodom pol vse ok. namreč sem v 8t, prvi pregled imam 12.2.
slabosti nimam-razen tako bolj tezkega zeloča.prsi napete ter polne malo boleče ter občasna vrtoglavica.user posted image vsem velikouser posted image . l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 760
1.2.2013 8:34:23   
Leni01
Jutro nosečkeuser posted image

Včeraj zvečer sem mislila, da bom kar umrla od strahuuser posted image . Zvečer sem zbruhala mal krvi, bolj kot krvavo slino. Sem takoj šla preverit zobe, ni bilo nič krvi. No, pol mi je kapnilo, da od vsega tega napenjanja in bruhanja se mi je verjetno poškodovala sluznica. A naj delam paniko? Joj, kdaj bo to minilouser posted image

(odgovor članu goplay)
Neposredna povezava do sporočila: 761
1.2.2013 9:13:08   
Anonimen
jaz sem enkrat delala paniko ko sem šla na wc in v blato zagledala neki krvavega in jaz hitro kličem zdravnico se naročim na pregled vsega sem dala čez pa vse ok in potem mi je kapnlo da je bila paprika od ajverja :) pa sem klicala zdravnico pa mi je rekla da večkrat se je to zgodil večkrat čez poletje ker imajo večinoma piknik in zraven čevapov imajo ajverja :) rdeča pesa me je tudi enkrat prestrasila user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Leni01

Jutro nosečkeuser posted image

Včeraj zvečer sem mislila, da bom kar umrla od strahuuser posted image . Zvečer sem zbruhala mal krvi, bolj kot krvavo slino. Sem takoj šla preverit zobe, ni bilo nič krvi. No, pol mi je kapnilo, da od vsega tega napenjanja in bruhanja se mi je verjetno poškodovala sluznica. A naj delam paniko? Joj, kdaj bo to minilouser posted image

(odgovor članu Leni01)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
1.2.2013 9:15:59   
MojcaD1980
Leni01 madonca ... jaz bi se tudi ustrasla na tvojem mestu. Poklici g za vsak slucaj in vprasaj.

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 763
1.2.2013 10:29:57   
pikizenc
mulica - prvega user posted image bi morala rodit 12.11., pa sem rodila 22.10., tako da če bo tale zdej na rok počakal bosta narazen kakšen mesec manj od treh let.

leni - če veliko bruhaš je zelo možno da bi si poškodovala sluznico. Če je bilo vse skupaj samo obarvano roza, ne vem če bi delala paniko, če je bilo pa bolj sveže rdeče, bi pa vseeno malo zdravnika vprašala

Ja drugače pa zmaaaatrana, sploh če se preveč najem. Pol mi je še itak slabo in smo tam ko popoldne samo brlim user posted image

< Sporočilo je popravil pikizenc -- 1.2.2013 10:31:06 >

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 764
1.2.2013 10:56:54   
babkaa
Hej!

SLABOOOO!! Sem šla zjutraj v lekarno po zapestnico, res nevem kaj naj naredim... Od hrane sem že tak napeta da groza, komaj sedim, občutek kot da bi bla pet mescov noseča... Bom vidla, če bo zapestnica kaj pomagala... Sem razmišljala, da bi šla na akupunkturo proti slabosti, sem že klicala, je na nekem izobraževanje, v ponedeljek jo spet pokličem, bi šla pa plačam, samo da bi blo boljše.... Jaz grem vsaki dan spat ob osmih!! V mariboru dela nukhalno dr. Pelkič...

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 765
1.2.2013 11:09:01   
Anonimen
akupunkturo proti slabosti ne pomaga jaz sem vrgla kar precej denarja stran user posted image zapestnica začne delovat po 3 dnevi noč in dan jo moraš imet gor meni fful pomaga
IZVIRNO SPOROČILO: babkaa

Hej!

SLABOOOO!! Sem šla zjutraj v lekarno po zapestnico, res nevem kaj naj naredim... Od hrane sem že tak napeta da groza, komaj sedim, občutek kot da bi bla pet mescov noseča... Bom vidla, če bo zapestnica kaj pomagala... Sem razmišljala, da bi šla na akupunkturo proti slabosti, sem že klicala, je na nekem izobraževanje, v ponedeljek jo spet pokličem, bi šla pa plačam, samo da bi blo boljše.... Jaz grem vsaki dan spat ob osmih!! V mariboru dela nukhalno dr. Pelkič...

(odgovor članu babkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
1.2.2013 11:18:20   
jagodka14
Leni01 jaz bi vsaj poklicala in vprašala kako je s krvjo pri bruhanju, boš vsaj vedla ali je vse o.k.

Danes sem se zjutri zbudila in sem kot kaže prehitr vstala iz postelje, se mi je tko vrteluser posted image da sm komej do wc-ja prišla. Sm spila kozarec vode in je blo prec boluser posted image .

Dons bomo pa palačinke jedluser posted image , mi tamalidve že cel tedn sanjata o palačinkahuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
1.2.2013 11:26:58   
babkaa
Anonimen... ja bom nosla zapestnico skozi pa bom vidla če bo kaj, joj da bi mi res pomagala, vsaj malo... Aja, ti akupunktura ni nič pomagala? Kolko obiskov si mela? Škoda.. Jaz sem hodla v prejšnji nosečnosti pred porodam, 6 krat sem šla, sem misla še enkrat it pa sem en dan prej rodila, meni je takrat pomagala, oziroma šla sem enkrat pa nisem več zatekala, takoj drugi dan je blo boljše, prej pa tak zatečene noge, pa ful boljše sem se počutla, nevem se mi zdi da je nekaj na tem...

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 768
1.2.2013 12:06:51   
SunRa
Čestitke vsem, ki ste bile na pregledu in zagledale svoje zlate user posted image user posted image user posted image , samo da je vse v najlepšem redu user posted image
Hjoj - tudi jaz se pridružujem klubu tistih, ki nas mučijo slabosti user posted image Pri meni traja dober teden. Bruham sicer ne, sem pa na meji oz. tik pred da bom user posted image Sem si nabavila zapestnice in res se občuti razlika, čeprav slabosti pri meni ne odpravijo popolnoma ... ampak se mi zdi, da brez njih bi školjka že trpela. Ne snamem si jih niti, ko grem spat, ker mi je zjutraj, ko se vstanem najhujše (suha, prežgana usta, v želodcu se mi cel čas pretaka in sili na bruhanje) ... skratka res se grozno počutim in rabim pol dneva, da se malo k sebi spravim, pa še pritisk imam ful nizek user posted image Res si nisem predstavljala, da se mi bo cel svet na glavo obrnil, ko bom noseča - hehe, ne morem se načudit temu groznemu počutju in upam, da bo čimprej minilo. Poleg tega se mi je voh izostril ko psu in mi dobesedno smrdi vse (od mehčalca, pralnega praška - posledično oblačila, do smogastega zraka zunaj, vsak prostor, v katerega stopim, ima svoj ogaben vonj, pogled in misel na hrano - že na daleč se mi obrača, ...). Tako težko najdem hrano, ki bi mi teknila, ampak ko jo enkrat spravim v usta, potem že gre ... še najbolj od vsega mi pašejo citrusi in ostalo sadje, pa bolj kisle, sveže stvari. Skratka popolnoma druga slika, kot čisto na začetku user posted image Res me zanima kako dolgo bo trajalo, namreč moram še magistrsko skup spacat, pa v takem stanju nisem ravno zmožna user posted image Drugače pa je daleč najboljši ginekolog v MB Dr. Miglar (žal nima koncesije, na NS pa se vseeno lahko naročite pri njemu). Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 769
1.2.2013 13:15:02   
Anonimen
V Italijo sem hodila in cena je bla 25 evro eno uro sem šla pa 2 tedna vsake dva dni tako da škoda denarja zdaj imam zapestnico in mi ful pomaga preden sem si kupila zapestnico ko mi je bilo slabo sem deci kokakole pila pa je bilo tudi dober
IZVIRNO SPOROČILO: babkaa

Anonimen... ja bom nosla zapestnico skozi pa bom vidla če bo kaj, joj da bi mi res pomagala, vsaj malo... Aja, ti akupunktura ni nič pomagala? Kolko obiskov si mela? Škoda.. Jaz sem hodla v prejšnji nosečnosti pred porodam, 6 krat sem šla, sem misla še enkrat it pa sem en dan prej rodila, meni je takrat pomagala, oziroma šla sem enkrat pa nisem več zatekala, takoj drugi dan je blo boljše, prej pa tak zatečene noge, pa ful boljše sem se počutla, nevem se mi zdi da je nekaj na tem...

(odgovor članu babkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
1.2.2013 14:21:52   
Penny
Joj, Leni, ti si pa res ful boga user posted image user posted image . Jaz bi vsaj pri Pušenjaku poiskala, pa poguglala informacije, če bi se ponovilo, bi letela k zdravniku.

pikizenc, ti se vsaj naješ lahko, jaz jem kot en piščanc, košček po košček pa še to komaj.
Snoči sem že pred školjko stala, sem resno mislila, da bom bruhnila, potem se je nekako umirilo, ko sem spila malo vode po slamici (zdaj voda že nekako gre počas). Kdaj bo konec tega slabega počutja? Mama mi je rekla, da nekje do 4. meseca je tako. Se pravi še slaba 2 meseca bom trepela. Pa saj bom shirala do kosti, če bom tko piščančje jedla še dolgo user posted image .

goplay, jaz nisem imela zaščite, tak da ti glede tega ne morem nič svetovat. Verjetno si pa povedala G, da si bila na tabletkah (predvidevam ali pa na čem drugem hormonskem) in ti bo že znala svetovat, te mogoče poslala na genetski posvet itd.

Jaz sem samo zvečer malo napihnjena, dopoldan je pa še kar ok, dokaj raven trebušček. Joški so pa že malo bolj okrogli, mi je všeč user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
1.2.2013 17:06:27   
MojcaD1980
Leni01 preberi si ta clanek. Zgleda da so krvavitve iz nosu v nosecnosti normalen pojav.

http://www.ringaraja.net/clanek/tezave-z-dihanjem-v-nosecnosti_238.html

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 772
1.2.2013 18:44:56   
Pinas
najprej čestitam vsem za uspešno pravljen UZ user posted image user posted image user posted image ,jaz bom mogla kar počakati na sredo,da vidim če je vse tam kjer mora biti.user posted image
Preberem še vsak dan forum,samo za pisanje mi pa večkrat zmanjka energije.user posted image
Še vedno sem neskončno utrujena,sako jutro komaj čakam,da bo večer.user posted image
Ta mala preboleva Adenovirozo,tako,da še ponoči bolj malo spimo,kar se precej pozna.user posted image
Za višek zgleda,da sem se nekaj nalezle od nje,smrkam,kašljam,nos zamašen,se pravi diham na škrge,kiham in potem me od kihanja še boli glava za znoret.user posted image
Tako,da če vse to seštejem,ni čudno,da ni nič od mene.
Upam,res upam,da vse to čim prej mine.user posted image

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 773
1.2.2013 20:53:18   
Wojcica
Pinas, naša je pred kratkim tudi prebolela adenovirozo.... sva bile kar v bolnišnici... upam, da pri vas ni tako hudo, je pa res, da kak so malčki bolni, ni niti malo prijetno.. sploh sedaj, ko smo noseče in energije glih nimamo viška energije user posted image
SunRa, ja... gledeizostrenega vonja... ooooo hudič!!!! sicer meni ni slabo pa nič, ampak kar se pa vseh možnih vonjav tiče pa lahko dol padem user posted image
Leni01 , kako je s tabo?? upam, da je vse dobro... si se pozanimala pri zdraviku kaj glede tega??

punce velik user posted image za vse, ki vas muči tale slabost user posted image , na koncu bo vredo vsega hudega user posted image user posted image

druače pa imam eno vprašanje za vse vas.... namreč, občasno me čez celi dan počasi tako neprijetno pika, da se včasih kar ustrašim... je res, da sem drugič noseča, ampak kolikor se spomnim, se mi tole v prvi user posted image ni dogajalo ali pa sem pozabilauser posted image
je pa tudi res, da sem v službi več ali manj v pogonu, vseskozi na nogah, po končanem delovnemdnevu pa sem popolnoma izčrpana doma pa me v vsakem primeru čaka naša navihanka, ki nima minute miru user posted image mogoče bi bilo povezano z tem oz. utrujenostjo? res ne vem kaj si naj mislim...
mamice ki imate več otročkov... res ne vem kako zmorete user posted image user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 774
1.2.2013 21:47:34   
zoga08
Hoj
še ena nova ;) PDP 13.9

To bo naša tretja bebica. Doma imamo že dve pridni bejbi (3,5 in 1,5 leta).
Nosečnost čisto drugačna od prvih dveh. Rahle slabosti imam skozi cel dan upam da se čez dva tedna umiri zadeva. Utrujenost predvsem zaspanost je pa ista kot pri prvih dveh ;)
Trebuh imam kot že obakrat prej ogromen tako, da ne moram več skriti in jih tako že veliko ve :D.

No zaradi pomanjkanja časa bom tu verjetno bolj redka gostja.

pobožajte pikice :D

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Wojcica)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?