|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
23.1.2013 11:44:58   
Penny
Pikizenc, zgleda prepečenc res pomaga, sem že bolje user posted image .

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.1.2013 11:52:35   
Leni01
Meni prepečenec ne pomagauser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.1.2013 12:13:00   
Trilč
Lizike: jap, obstajajo, sicer so "potovalne lizike za otroke proti slabosti" ampak mislim da pomaga tudi pri nosečnicah. Ingver je not in to... evo link:

http://www.lekarnar.com/izdelki/sensilab-zori-potovanje-lizike

meni ne pomaga nič, okus po ingverju me pa še prej pošlje na wc user posted image . Ma se ne sekiram več, kaj pa čem. Se vsaj ne redim user posted image . Je pa zoprno, ko se igram s tamalo pa mi skoz slabo dela... to pa, se ne sprostim potem.

drugače obstaja tisoč in ena stvar, ki naj bi pomagala. Pomoje mora vsaka sama odkriti kaj njej pomagauser posted image
btw je katera že poskusila z akupunkturo?

pikizenc: vse bo o.k. ti samo sporoči kakšne hlače si si kupila user posted image

Don't panic.

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.1.2013 12:18:58   
Penny
Te lizike so pa precej drage. Pa itak mislim, da si z ingverjem nisva preveč prijatelja. Enkrat sem ga probala v eni tajski hrani in mi je imel okus po čistilu user posted image . Če je to res tisto, kar mislim.

Tudi jaz sem zvečer že ful napihnjena, ampak hlač ne bom še menjala (hb za raztegnjene trenerke user posted image ). Nosečniška oblačila so pa itak ful draga. Samo nalepko "nosečniško" dobi, pa že nabijejo ceno za 100% user posted image . Nam bo fajn, ker bomo čez poletje debele in se bo lepo dalo pridt čez z oblekcami user posted image .

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.1.2013 12:33:08   
MojcaD1980
jeeeee oblekice ... komaj cakam :) :)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.1.2013 12:34:08   
MojcaD1980
kaj pa za bolecine v hrbtu imate kak predlog? a nima se nobena teh tezav?

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 431
23.1.2013 12:52:22   
pikizenc
Kaj pa kakšna masaža, prilagojena za nosečke?

Drugače pa hlače sem si v prvo kupila ene kavbojke v Popku v BTC-ju, ki imajo elastiko v pasu, ampak nič potem tistega dela za čez trebuh (ko je malo večji) in sem jih tudi po porodu skos nosila, ker so tko kul. Je bilo škoda denarja, da bi jih nosila samo par mesecev, ker cene so pa res lahko mal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
23.1.2013 12:58:11   
Anonimen
krema ketonal ali voltaren pomaga
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaD1980

kaj pa za bolecine v hrbtu imate kak predlog? a nima se nobena teh tezav?

Neposredna povezava do sporočila: 433
23.1.2013 13:07:41   
Penny
Ne, zaenkrat nič bolečin v hrbtu (trkam).

Je katera že kdaj prek interneta naročala nosečniška oblačila? Jaz bi, ampak se bojim, da mi ne bo prav (kakšne hlače so pri meni delikatne).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 434
23.1.2013 13:28:33   
Trilč
boleč križ: se strinjam, masaža, voltaren, ketonal... pa kakšen topel obliž?

oblačila: po netu ne bom naročala, razen če bodo kje prov mere zraven, ker hitro fališ, če nisi glih "standardnih" mer user posted image kaj pa h&m? Tam bi znale bit bolj zmerne cene? Če ne bi bila ovira velikost in denar bi si od noppis vse naročala. Ma so mi tako všeč user posted image

Don't panic.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.1.2013 13:39:41   
SunRa
Glede nadomestnih zeliščnih pripravkov nisem preverjala, katera od zgoraj navedenih so dejansko varna v nosečnosti, vsekakor pa se najde alt_ernativa kemijskemu strupu. Tudi pri kremah proti strijam, etc. bodite pazljive na to, kaj uporabljate (priporočam branje deklaracij). Najbolj varne so kreme od Welede, Hauschke, Cosmerbe in Venobis (od ta zadnjih dveh so zelo priporočljive Cosmerbina rjava in Venobis Sensitive Intense ter Basic, priporoča se tudi za masiranje presredka vsaj mesec dni pred porodom, saj koža postane bolj elastična in tako ne pride do raztrganin).

Cosmerba: http://www.vidastudio.si/index.php/clanki/item/102-nosecnost

Venobis: http://venobis.si/

Proti bolečinam pa sta odlični tile: http://venobis.si/?page_id=106
http://www.vidastudio.si/index.php/faq/item/128-cosmerba-athletis-zelena-gabezova-krema

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 29.1.2013 20:06:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
23.1.2013 13:45:51   
MojcaD1980
ja masiram se ze pridno :)
Oblacil pa jaz tudi ne bom preko interneta narocala. Bom verjetno kar v h&m pogledala. Sem ze sla en giro in se dobi majce in hlace po 10-15 €. tudi modrcke za dojenje imajo, pa legginse za nosecke tudi okrog 7-8 € itd itd

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.1.2013 13:57:03   
Penny
Na H&M sem pa čist pozabla. Pa C&A sem se zdaj spomnila.

Ta dolg mail (mail je ful verodostojen vir user posted image ) ... se pravi spljuva eno stvar (Voltaren), zato da lahko ponudi drugo (ribje olje). Kako prozorno user posted image . Osebno dvomim v to, da bi ti mazilo lahko uničilo notranje organe. Pa a ni tako, da krema sploh ne prodre skozi vse plasti kože?

Neposredna povezava do sporočila: 438
23.1.2013 14:03:24   
mulica
Po mojem se je v nosečnosti itak najbolje čim bolj izogibati vsaki kemiji. Če neko zdravilo ni prepovedano, še ne pomeni, da je popolnoma varno ... itak vemo, kako deluje farmacija. Obstaja cel seznam sestavin, za katere še niso bili narejeni preizkusi o morebitni škodljivosti, pa se uporabljajo, tako da ... jaz, če res ni nujno nujno treba, se raje izognem. Malo več počitka, pa bo user posted image

Jaz sem končna naredila še CB in je v sekundi pokazal en velik +, user posted image , tako da imam 18. 2. prvi pregled user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.1.2013 14:06:58   
SunRa
Penny, ne trdim, da 100% vse tem mailu drži, ti pa lahko potrdim iz prve roke, da je večina main-stream farmacevtskih izdelkov škodljivih našemu zdravju. Za vsem tem stoji farmacevtski in oglaševalski lobi in mastni zaslužki, posledice pa itak v današnjem času že vemo kakšne so user posted image kajti nikogar od njih dejansko ne zanima zdravje populacije, ravno nasprotno - več bolnih, večji zaslužek, če posplošim. Sicer ima vsak pravico, da se sam odloči, kaj bo počel s svojim telesom, tole sem objavila izključno kot informacijo user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.1.2013 14:10:16   
mulica
Hihi, SunRa, a ti si tudi čist alergična na farmacijo. No super, da ne bo samo jaz težila user posted image

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 441
23.1.2013 14:15:10   
SunRa
aja, še to sem pozabila, vse kar nanesemo na kožo, preide v določeni meri preko kapilar v kri in kri raznese substance do vseh organov. Članek na to temo v angl.: http://www.earthmamaangelbaby.com/mama-resources/expert-panel/karin-parramore-ch/skin-care-products-how-much-gets-in

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
23.1.2013 14:21:58   
SunRa
mulica - hehe, ja maš prav user posted image Sicer, če imaš možnost, da vidiš stvari "od blizu", posledično začneš drugače razmišljati. Sploh se nam ne sanja, koliko stvari nam je prikritih na vseh področjih in to samo zaradi tega, da nekateri mastno služijo in jim godi čredni nagon ter vse-poslušnost ljudstva - bruh user posted image In še enkrat - upam, da me ne bo katera napačno razumela, dobronamerno povem to, kar sem videla in sama izkusila preko mojega poklica user posted image

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
23.1.2013 14:28:22   
Penny
Sej to glede farmacije in oglaševanja se čist strinjam, marsikaj nam je zamolčano.
Pa a kreme itd. res lahko prodrejo do plasti kože, kjer so kapilare, se pravi do usnjice? Bom prebrala un ang. članek no sam se mi ful ne da user posted image .

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 444
23.1.2013 14:33:48   
SunRa
Penny, kar pridno preberi in pol pokomentiraj user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 445
23.1.2013 14:35:11   
MojcaD1980
ahjej tudi jaz sem proti farmaciji. Ampak od necesa bomo itak prej ali slej umrli ... ce mi tableta ali krkema pomaga vsaj brez bolecin pricakamo nas konec. To seveda bolj na splosno...v nosecnosti pa itak ne bi nikoli ce ni prav nujno potrebno!

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.1.2013 14:36:10   
Penny
Bom user posted image .
Ti si v zdravstvu zaposlena? Potem boš lahko še kaj o cepljenju povedala?

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
23.1.2013 14:49:19   
SunRa
Ja, sem iz smeri zdravstvo-varna hrana, v času študija par let delala v special. trgovini aka Sanolabor. Glede cepljenja kdaj drugič, ker trenutno nimam časa user posted image Sicer sem osebno glede na moj življenjski stil in prepričanja proti cepljenju, je pa spet stvar situacije in vsakega posameznika, kako se odloči.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.1.2013 15:27:35   
Anonimen
jao sam brez voltarena ob vročinskih krčih smo pa mi mrzliuser posted image

(odgovor članu SunRa)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
23.1.2013 15:33:48   
pikizenc
Jaz ne maram naročat prek neta, ker ponavadi kej zgrešim, edino modrce za dojit sem naročila prek neta. Ostalo raje v živo vidim. Sem malo okrog H&M že hodila, ampak ni blo zame nič pametnega. Legic za v službo ne morem, hlače imajo pa vse večinoma že tisto blago za čez trebuh všito, pa potem vse čudno stoji zdaj, ko še ni bušija.

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?