|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
10.1.2013 10:44:25   
kokosh
ronja, tistega o dojenju pa ne bom požrla, ker me (skoraj) nič ne spravi predčasno s porodniške ;) Aneks k pogodbi je že podpisan, so se punce v naši kadrovski zelo potrudile in pohitele. Žal mi je decembra, da sem bila cel mesec na dopustu za polni DČ. Sicer pa sem si zdaj s tole manipulacijo podaljšala pogodbo do 6/14 in se lahko v vanjo po navdihu (zaenkrat ga še ni) spravi tudi še eno P user posted image . Glede na kratkoročne izkušnje so tele 4h prov fajn. SKoncentrirano se lotim, ne čvekam, ne hodim na malico in gas domov.

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
10.1.2013 11:51:49   
beti 1
Punce se opravičujem za smetenje, mi je direktor ravnokar tako "polepšal dan", da bi najraje vse pustila, prodala in šla nekam daleč ovce past. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
10.1.2013 11:59:45   
kokosh
Ojoj ... user posted image Pošiljam virtualno moralno podporo user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
10.1.2013 12:17:01   
Auri
Ojoj.
Beti ne pusti se!

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
10.1.2013 12:50:52   
trnuljčica
Beti zdaj moram letet po malo v vrtec. Včeraj pa me ni hotelo spustiti na RR... Naši v službi so zelo ažurni. Še bolj pa naš nov sindikat.user posted image Med p smo VSI zaposleni dobili 2 aneksa. Ta tretji, če te sploh zanima, kaj se bodo sedaj menili na vrhu ti pošljem po mejlu. Prav tako spremembe ki zadevajo tvoje delo.
No, če ti kaj pomaga, ti lahko rečem, da ker do sedaj nisi vedela si si marsikaj prihranila. So v 9 koledarskih dneh točno 3 x spremenili stvar na zzzs in sedaj ti lahko pošljem zadnjo. Norci. Kazni pa 400 € na vsak primer. Jaz v enem tednu lahko zapravim celo letno plačo. Ti manj, ker je pri tebi nabor dg veliko manjši.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
10.1.2013 13:16:19   
ronja
Naš vrtec je zakon! Sem ful zadovoljna! Vzg. se trudijo, vsaj v večini, se mi zdi, da so fajn, ravnateljica takoj reagira, kuharji se trudijo, sploh odkar imajo novo kuhinjo...
Pri nas so gledali prijave skup z ostalimi, takoj na začetku - in so pač računali, da lahko pride decembra, ker še niso meli moje odločbe, da mam p. do januarja in program avtomatsko da 11 mesecev. Je pa eden od 2 januarčkov, ki sta prišla not (sicer oba drugi krog, ampak vseeno- so ju pobrali še predno sta šla na centralno čakalno listo - to mi je glavno, ker tam lahko potem prideš v katerikoli lj. vrtec, meni pa to ni glih vseeno, da bi vsakega na svoj konc vozila...) Sem zelo hvaležna ravnateljici, sploh ker vem, da zato tisto popoldne, ko dajo ven rezultate, ostanejo v službi in poberejo še otročke, ki živijo res v bližini (ker najprej vsak vrtec razpiše minimalno število mest, pač da majo mal lufta), potem da pa mol 1 dan časa, da poberejo pred centralno čakalno listo svoje ven:). Upam samo, da ga bo Svit lepo sprejel. Malidve se še ne protivita, me je pa R. danes prosila, če bi prišla po kosilu (nisem, ker sem vedela, da vprašanje, kdaj bo mali spal, pa tudi se ipak mora navadit, čez 1 teden je konec p....), pa L. je včeraj doživela spet en izpad, ki ga ima vedno, kadar sem prepozna v vrtec, zdaj je pa mal bolj občutljiva verjetno, pa ga je mal hitreje dobila. No, sem jo pocartala, pa je bilo ok, tako da sem zadovoljna so far:).

Mi je pa ratalo skončat: torto (to sva z malo skup okrasili, ker se je bitje zbudilo nečloveško zgodaj:), pinjato, mini mafinčke - mušnice, zlatnike in zlate kamenčke, vabila smo itak že oddali, košarice za mafine so bile že prej narejene, pa pokrovčki za kozarce - ala mušnice tudi že včeraj zvečer, pa kartonasta mušnica za eno igrico
Zdaj me čakajo še sendvički - gobe in prevleke za stole to je to:) "Prt" bosta pa onidve narisali:)
Sem par stvari poenostavila, par sem jih spustila in jih bo kasneje dobila (torto iz filca si je zaželela za rd, pa še nisem naredila, pa hotela sem ji naredit še en škratji domek iz filca, tako veliko mušnico, kamor bi lahko dala not svoje škratke,... pa prstne lutke in filcas_te mušnice, pa kape zanjo in za goste, pa škratovske copatke zanjo, pa sfilcane škratke itd... Ampak to sem itak že prej skenslala, ker sem vedela, da vse ne bo šlo. Za kekse in vrečke za goste mi je malo žal, ampak j* ga, verjetno jih noben ne bo pogrešaluser posted image . Tamali bi pa me, tako da...:).

Pa ta teden mi je neplanirano uletilo par stvari: najprej govorilne ure zanj, individualne pred vrtcem, ap v štacuno smo morali (celodnevni projekt:D), pa trgovino z ustvarjalnim materialo, ki je tam čist zraven, so zaprli oz. je šla v stečaj, tako da enih stvari nisem dobila in sem morala malo improvizirat, ker nisem mela časa it kam drugam iskat,... Predvsem pa je bilo neplanirano to, da se je udaril v usta - ne vem, kako, nisem bila zraven, lubi tudi ni videl, je glih nekaj rezal - mali se je v kuhni igral z lonci in ali poljubil ponev ali vratca od omarice, ne vem... ampak sem potem videla, dA si je malo zobka odškrnil in sva šla včeraj pokazat zobozdravnici. -ni globoko, samo sklenina, je premazala in kontrola aprila.

< Sporočilo je popravil ronja -- 10.1.2013 13:17:28 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
10.1.2013 14:06:10   
trnuljčica
Eh, mislila sem ne v p, ampak vsi zaposleni.

Glede vrtca. Moja je bila stara 12 v soboto. Vpisana je bila z 11 mes. Porodniška pa se mi je zaključila slabih 10 dni kasneje kot je bila vpisana(cr). To me je motilo. No, saj sedaj sem tako včeraj dobila položnico in je ca 30 % nižja kot sem mislila in ni take panike. Mogoče je občina kaj znižalauser posted image . Ker na uradni strani so drugačna plačila za drugega v 9 razredu. Upoštevali so minus prehrana 4 €. Not je seveda ni bilo cel mesec.
Sicer je bil danes 4 dan uvajanja./Je probno ostala na spanju in je spala 1 urco. Jutri bo s spanjem in vsem lažje, verjetno. Upam.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
11.1.2013 11:41:09   
ronja
Beti, oprosti, ker nisem prej prebrala, sem ti zvečer pisala, upam, da si dobila sms. Drži se! In ti, trnjulčica, tudi! Pri nas niti še ne vem sprememb, pa tudi ne vem, kaj bom sploh lahko naredila prav ali narobe v 2 mesecih, kolikor imam po novem pogodbe (namesto 4ih)user posted image
Trnjulčica, štekam, ti bi jo dala kasneje kot ti p. poteče. Po moje bi se lakho zmenila, da gre takrat, ko ti poteče p., pri nas mislim, da se da, da gre sredi meseca (ziher, saj gre mali 21.), ponekod pa ne. Samo mislim,d a bom jaz vseeno plačala cel januar.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
11.1.2013 11:58:42   
trnuljčica
Ampak pregovor o hudiču, ki ima mlade je pa resnična. user posted image Zdaj imam poleg male, ki je seveda včeraj dojela, da jo bo mami tam pustila, še skrbi z malim... Upam, da ne bomo leteli po bolnicah ravno za pričetek mojega dela...

Beti tudi jaz ti pošiljam moralno podporo. Upam, da si boljše. Vidim da so trenutno službe bolj za user posted image .

Ronja želim, da se ti v službi in pri dr izteče najboljše kar gre.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
11.1.2013 12:08:35   
ronja
Trnjulčica, hvala, izpod tvojih prstov... Pa še da ne bi nihče od nas pri tem kaj kronično zbolel, če lahko glih zbiram:D. Upam,d a se ti mali pozdravi in tamala sprejme vrtec! Pravijo sicer, da je boljše, če imajo krizo takoj, ne pa kasneje, da je potem manj huda...

Neposredna povezava do sporočila: 4085
11.1.2013 12:26:06   
trnuljčica
Pa še da ne bi nihče od nas pri tem kaj kronično zbolel, če lahko glih zbiram:D

To je tako predpogoj, zato sploh nisem pisala o tem.user posted image Mene tudi to najbolj bremeni.
Mali : Upam, da se izkristalizira, kaj mu je, pol bo lažje. No, če čudežno izgine od koder je prišlo, bo še boljše. Je bil res bogi ponoči. No, oba. En psihično, drug fizično.

Vrtec: saj se ful razveseli, ko pride, gre sama not, se igra, le da ugotavlja, da jo bom tam pustila, kar tako mora vsak ugotoviti... Sedaj pa mora še pogruntati, da to ne pomeni nič groznega. Saj bo.user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 11.1.2013 12:28:59 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
11.1.2013 14:48:39   
ronja
Mene tudi to najbolj bremeni.

Ma, po teh dveh Svitovih bronhiolitistih in mojih izvidih sladkorne, se res bojim, da bi moje teranje imelo kake posledice. Sploh ker se poznam in vem, da težko neham, ko bi bil še pravi čas...

Upam, da se tvoja maladva pozdravita fizično in psihično. Lejli se tudi malo pozna vrtec - ima vedno eno krizo v garderobi... Sicer nič strašnega, bi pa vseeno rajši, da bi bila ves čas vesela, kot po navadi:)

Neposredna povezava do sporočila: 4087
11.1.2013 22:24:41   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
moje teranje imelo kake posledice

Znano.user posted image Jaz sploh ne neham, ker imam, ko sem , not, tak občutek slabe vesti, dolžnosti in ostale , pametne, navlake, da sploh ne vidim, da si delam že resno škodo. Šele več let kasneje , vidim, stvari.user posted image

Me prav zanima koliko časa bo moja zares čudežna remisija trajala po ponedeljku. Eh, saj če berem na netu, tako menda nič ne delam, tisto kar pa, slabo za bajno plačilo. Bom kar nehala, ker ratam depresivna po takih razmišljanjih.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.1.2013 13:58:01   
ronja
trnjulčica, ne beri po netu! Ljudje vse ostale poklice dajejo v nič, da bi se sami počutili več vredne, ker imajo pač komplekse. Samo to je njihov problem. Ne dovoli, da to rata tvoj problem! Kaj misliš, da govorijo za raziskovalce? Pa ne poznam nobenega, ki ne bi delal več kot nujno število ur. Res ti nihče ne reče, da moraš prit v soboto, ti pa rečejo, da bojo rabili opremo v ponedeljek in če hočeš naredi, greš pač čez vikend... itd... Samo ljudje pač tega ne vidijo, ker tega ne delajo;) Ne daj se, Ines!

Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.1.2013 21:40:01   
zori82
pozdravljeni

izdelujem magnetke oz. črke za vrata otroške sobice...več na http://www.facebook.com/Crkarije

lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
13.1.2013 22:41:19   
n€na
hej hej punce...a se me še spomnite user posted image

Najprej naj vam zaželim vse dobro v novem letu 2013!!

Se opravičujem, če se nič ne jaivm ampak mi zmanjka časa, velikokrat me pa ne pusti, da bi napisala post in potem obupam...

skratka mi smo že v decembru praznovali prvi rojstni dan od malega. Bilo je zelo lepo in žurka je uspela. Tortico sem naročila vse ostalo pecivo pa sva spekli skupaj z Zalo, ki je zelo zelo uživala :)
Novo leto smo preživeli skupaj z mojimi starši, bratoma in njihovima familijama user posted image

Jaz odštevam zadnje dneve dopustain po 21 mesecih bom spet šla v službo in videla sodelavce. Po eni strani se full veselim po drugi sem pa žalostna in imam skrbi, kako bo vse potekalo. Saj se je v teh  mesecih spremenilo veliko zakonodajeuser posted image Me bo čakalo kar nekaj dela, da se ponovno vpeljem v delouser posted image

Jutri zjutraj pa mojega malega škrata čaka prvi dan vrtca. Greva za urco tja, tako da malo spozna okolje in upam, da se bo izšlo vse tako kot se mora.

beti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja eni direktorji pa res znajo polepšati danuser posted image

imejte se lepo in upam, da se kaj več tipkamo....ve ste itak pridne, in vas sploh še nisem uspela prebratuser posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
14.1.2013 11:10:49   
beti 1
Živjo!

Punce, hvala za user posted image  in tolažbo so prav prišli.

Se nisem imela časa prej javit, ker smo bli cel vikend zaposleni s praznovanjem. Pa še nismo končali, danes, ko zares pihamo, bo še malo fešte.
Sploh ne morem verjeti, da je že celo leto, odkar sem se potila in trudila v porodnišnici, za našo sončico. user posted image

Je pa čisto navdušena nad darilom, ki ji ga je poslala mati narava. Je prejle nekaj cmerila in ji nič ni bilo prav, pa jo napravim in greva ven in ona veselo raca po snegu, gazi do rite,... Seveda jo je po 15 min že čisto uničilo.

Drugače smo od prvih korakov napredovali do tega, da večinoma samo še hodi. Vstane brez opore, tudi če ima v obeh rokah igrače,...

Aja, pa morali jo bomo vpisat v vrtec, ker sicer ostanemo brez. user posted image user posted image user posted image  Si bosta babici oddahnili.

Vsem, ki imate radi zimo želim veliko užitka v njej. Tistim, ki vam to ne paše pa naj vas čimmanj moti.

lp

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.1.2013 11:42:13   
Matkurja
Pozdravljene mamice. Po dolgem čas spet jaz. Vidim, da se ubadate s povratkom na delo in varstvom in podobno. No, za menoj je že skoraj pol leta službe in sem se počasi unesla med mulčke. Je pa utrudljivo, priznam. Dopoldne v službo, prej Lojzeka spedenat, ga peljat v varstvo, potem pa šiht do 4h. Pridem domov, je itak vse v razsulu, pa nimam časa kaj naredit, ker je mulc za nafotrat, preoblečt, al pa se hoče samo z mano igrat. Čeprav vam pa moram povedat, da če je oče nekaj časa na porodniški, ga pol mulc bolj obrajta in jaz nisem zadost, ampak leze skoz k njemu. Pri vas je verjetno obratna situacija, a?
V varstvu se mali ima OK. Le revček je že zbolel, kljub temu, da je tam samo še z dvema deklicama. Ampak jaz krivim zobke. Trenutno lezejo ven dvojki zgoraj in spodaj. Imel je kar visoko vročino, čez 39, in tudi treslo ga je, tako da smo laufali na urgenco. AMpak baje se na pljučkih nič ne sliši, ušesa so OK, kri smo pregledali, ni bakterijsko. Dohtarji pa itak ne priznajo, da je tak zaradi zob. Vse tadrugo, samo to ne.
Včeraj je prvič spal samo enkrat podnevi. Zgleda da bo prešaltal počasi. Tudi danes je šel malo prej spat. Zvečer sicer hitro zaspi, ampak se pa začne potem prebujat. Ko mu dlesni namažemo, spi naprej, ali pa tudi ne, kakor kdaj. Zda večino noči prespi pri nama. AMpak ko bo ozdravel, gre mati v akcijo s selitvijo v njegovo sobico in navajanje na samostojno spanje.
Jutri bo pa naš bolnik star eno leto. Ta vikend ne bomo praznovali, ker nona ne more, bomo pa naslednjega. Za tortico sva se odločila z MM, da jo bom kar jaz spekla. Za darilo se pa še nisva odločila. Jaz bi mu rada kupila enga poganjalčka, takega plastičnega, ne še tapravega. Tako, da bi hodil ob njem. Zdaj mu le še malo manjka. Spusti se že občasno za par sekund. Imate kake predloge? Kaj imate ve kaj doma?
Tko, zdaj pa šibam skuhat. Mogoče še kasneje kaj napišem, če mi bo zneslo.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
17.1.2013 9:52:27   
Matkurja
Še eno vprašanje se mi poraja. S tamalim sva bila oba bolna. A se bolj splača, da vzamem bolniško zase al nego za tamalega?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
17.1.2013 10:48:59   
ronja
Zase, je 90% (Vsaj bila je, ne vem če ni zdaj g. Vrhovni kaj spremenil v duhu šparanja:D), za otroka je 80%, če se ne motim (bila je pa nekoč 85%, to pa je že spremenil).

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.1.2013 10:54:33   
ronja
Beti, kako si?

Kokoš, čestitke bolniku! pozdravita se in to ti oz. mu tudi želim za to leto, ki prihaja.

Svit pa jutri praznujeuser posted image : Torta bo z medvedkom, ker je jutri dan Medvedka Puja, če slučajno niste vedele:D.

Jaz pa po svoje komaj čakam, da se že začne, ker je tole čakanje tako kot čakanje na zobarja, kadar veš, da ti mora nekaj delat - si želiš, da bi bilo že končno čez... Mi je prav blesavo,d a ne morem tako uživat, kot bi rada še te zadnje dni, vendar splet okoliščin (beri: mamiuser posted image )... mislim, da je čas, da vse skup pošljem nekam in se zabubim vsaj dokler ne končam drja. Sicer se mi bo zmešalo. Sem si namreč včeraj merila cuker in imela 8,9 po čisto reglreht hrani, ker sem bila pod stresom, sicer pa jem svašta in sem si recimo merila po baklavi (4,7), po torti, po svačem - nikoli problem... Če sem pa v stresu, pa štala takoj. In ker nočem fasat sladkorne, sem rekla, da je očitno boljše, da ves nenujen stres odstranim iz življenja. Ne vem, zakaj je to tako težko naredit...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
17.1.2013 11:34:39   
n€na
Zgleda, da bom sedaj ko je mali v vrtcu imela več časa za RRuser posted image

Danes sem ga peljala že četrtič in je šel zjutraj že za zajtrk in bo ostal do kosila..ob 12 ga grem iskat. Zjutraj ko sem ga pripeljala, je kar sam odšel v igralnico prijel vzgojiteljico za roko in jo odpeljal do igrač user posted image Mene je samo pogledal in se obrnil stran...jaz sem pa bila vsa vesela...od samega dolgčasa nisem doma naredila nič...se bo treba navadit, da bom sedaj jutra sama doma, kadar bom prosta.

Me pa v ponedeljek čaka prvi dan službe in že takoj sem dobila dnevno 12 ur user posted image ..saj mi je kull samo po 21 mesecih bit doma takoj 12 ur službe...ne vem kako bom zdržala...mogoče se bom pa malo spočila....v torek imam 8 ur in v sredo sem že prosta...jupiuser posted image .

Ronja in vse ostale, ki pridno pečete torte za RD....pohvalno. Jaz sem jo kar naročila. Pekla sem pa pecivo in piškote skupaj z Zalo in bili so res okusni. Moja punca rada pečeuser posted image

Naročila sem si pa tudi nekaj krojev in upam, da bom začela tudi kaj šivati...saj konec koncev kakšen plašč si lahko ceneje naredim kot pa v trgovini kupim...bom videla koliko mi bo čas dopuščaluser posted image

bodite fajn, jaz pa gren počasi po moja dva vrtičkarja v vrtec...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
17.1.2013 12:32:01   
ronja
Me pa v ponedeljek čaka prvi dan službe in že takoj sem dobila dnevno 12 ur

Ajoj, ta je pa kar huda! Ti držim pesti,d a ti hitro mine!

kar se tort tiče: vsak po svoje ptiček poje, jaz pa keksov še nisem naredila letos, pa medene hiške, pa en kup reči, ki sem jih mela v planu - vse ne gre (vsako leto znova ugotavljam:D), tudi s kupljenimi ni nič narobe, pa itak ti mali še ne porajtajo nič kar se torte tiče in nekak nima smisla ne vem kaj komplicirat, pri nas je to bolj za starejše otroke:D. Ne more potem mali ne dobit torte, ker on ma tut rd in bi mi jih napeli, da je kaj. Sem se probala ven zvlečt glede darila, pa sta mi dali jasno na znanje, da mora dobit darilo tudi če je dojenček:D. Pa torto seveda tudi, že delata računice kaka bo:D. lubi navija za črni gozdiček:).

nena, kar se plaščev tiče, te pa moram malo razočarat, da kaj dosti ceneje ne boš skozi prišla, blago je hudimano drago! če pa najdeš kje kake jerseye na meter, sploh kake otroške kroje, pa na dan z info!
Pa če katera ve, kje na Madžarskem prodajajo blago (smo se enkrat pogovarjale, če se spomnite), se tudi priporočam, mogoče bomo šli kdaj na izlet malo dlje, zdaj mali že prenese kakšno vožnjo brez huronskega nestrinjanjauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
18.1.2013 17:19:56   
Matkurja
Ronja, hvala za info.
Pa vsenajboljše Svitu. Naš je pa včeraj pihal svečko .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
18.1.2013 17:35:03   
trnuljčica
Matkurja zujf je 90 % nadomestilo zate znižal na 80%. Tako da je sedaj vseeno, a greš zase, al na otroka, ker je za otroke- nega ostala 80 %.
Tu imaš podrobno:
http://www.vlada.si/teme_in_projekti/varcevanje/zdravstvo/

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?