ronja
|
Naš vrtec je zakon! Sem ful zadovoljna! Vzg. se trudijo, vsaj v večini, se mi zdi, da so fajn, ravnateljica takoj reagira, kuharji se trudijo, sploh odkar imajo novo kuhinjo... Pri nas so gledali prijave skup z ostalimi, takoj na začetku - in so pač računali, da lahko pride decembra, ker še niso meli moje odločbe, da mam p. do januarja in program avtomatsko da 11 mesecev. Je pa eden od 2 januarčkov, ki sta prišla not (sicer oba drugi krog, ampak vseeno- so ju pobrali še predno sta šla na centralno čakalno listo - to mi je glavno, ker tam lahko potem prideš v katerikoli lj. vrtec, meni pa to ni glih vseeno, da bi vsakega na svoj konc vozila...) Sem zelo hvaležna ravnateljici, sploh ker vem, da zato tisto popoldne, ko dajo ven rezultate, ostanejo v službi in poberejo še otročke, ki živijo res v bližini (ker najprej vsak vrtec razpiše minimalno število mest, pač da majo mal lufta), potem da pa mol 1 dan časa, da poberejo pred centralno čakalno listo svoje ven:). Upam samo, da ga bo Svit lepo sprejel. Malidve se še ne protivita, me je pa R. danes prosila, če bi prišla po kosilu (nisem, ker sem vedela, da vprašanje, kdaj bo mali spal, pa tudi se ipak mora navadit, čez 1 teden je konec p....), pa L. je včeraj doživela spet en izpad, ki ga ima vedno, kadar sem prepozna v vrtec, zdaj je pa mal bolj občutljiva verjetno, pa ga je mal hitreje dobila. No, sem jo pocartala, pa je bilo ok, tako da sem zadovoljna so far:). Mi je pa ratalo skončat: torto (to sva z malo skup okrasili, ker se je bitje zbudilo nečloveško zgodaj:), pinjato, mini mafinčke - mušnice, zlatnike in zlate kamenčke, vabila smo itak že oddali, košarice za mafine so bile že prej narejene, pa pokrovčki za kozarce - ala mušnice tudi že včeraj zvečer, pa kartonasta mušnica za eno igrico Zdaj me čakajo še sendvički - gobe in prevleke za stole to je to:) "Prt" bosta pa onidve narisali:) Sem par stvari poenostavila, par sem jih spustila in jih bo kasneje dobila (torto iz filca si je zaželela za rd, pa še nisem naredila, pa hotela sem ji naredit še en škratji domek iz filca, tako veliko mušnico, kamor bi lahko dala not svoje škratke,... pa prstne lutke in filcas_te mušnice, pa kape zanjo in za goste, pa škratovske copatke zanjo, pa sfilcane škratke itd... Ampak to sem itak že prej skenslala, ker sem vedela, da vse ne bo šlo. Za kekse in vrečke za goste mi je malo žal, ampak j* ga, verjetno jih noben ne bo pogrešal . Tamali bi pa me, tako da...:). Pa ta teden mi je neplanirano uletilo par stvari: najprej govorilne ure zanj, individualne pred vrtcem, ap v štacuno smo morali (celodnevni projekt:D), pa trgovino z ustvarjalnim materialo, ki je tam čist zraven, so zaprli oz. je šla v stečaj, tako da enih stvari nisem dobila in sem morala malo improvizirat, ker nisem mela časa it kam drugam iskat,... Predvsem pa je bilo neplanirano to, da se je udaril v usta - ne vem, kako, nisem bila zraven, lubi tudi ni videl, je glih nekaj rezal - mali se je v kuhni igral z lonci in ali poljubil ponev ali vratca od omarice, ne vem... ampak sem potem videla, dA si je malo zobka odškrnil in sva šla včeraj pokazat zobozdravnici. -ni globoko, samo sklenina, je premazala in kontrola aprila.
< Sporočilo je popravil ronja -- 10.1.2013 13:17:28 >