Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin kaj naj, obljubil je, me prepričal, včeraj sva se ljubila, danes ugotovim, da on njej pisari, še to, on njej, ne ona njemu, kot je prvotno rekel. Nisem ljubosumna, sploh ne, morda bo katera na to pomislila, želim le zvezo brez laži Podpis pod Matejko...HHH...slabo bereš...seveda je napisala, da se laže....napisala je tudi, da se izmotava...da se izgovarja...da daje prazne obljube, da skriva stvari, ki bi bile čisto lahko čisto javne in vsem na očem, če ne bi imele skritega namena.....Ona ni nikjer napisala, da mu preprečuje, da bi se srečeval s prijatelji, pozdravljal s starimi znanci in znankami, odpisal ljudem, ki ga v meilih, mesiđih kontaktirajo...Gre se zato, da on LAŽE...gre se zato, da nima ksihta, da bi ji povedal, da on navezuje stike in ne da oni rinejo vanj, tako kot on te zadeve razlaga...povrhu vsega, pa to skriva pred njo...potem pa se čudi, ker ona sumi da nekaj ni tako kot bi moralo biti in svojo hinavščino daje na njena pleča, češ brez veze vohlaš in sumiš vame...Fej...ob takšnih brezhrbteničarjih in sluzavcih se mi malo dvigne...jih kar nekaj poznam....kao super očki in še kar super partnerji...v njihove, skritem lajfu pa jim je nekako dolgočasno navadno družinsko življenje in si ga želijo malo popoprati...vendar bi radi to počeli na napačen način...ko jim partnerke pridejo na sled, so pa vsi nedolžni in šokirani....Seveda niso nič takega počeli ( pa ne zato ker jim ne bi pasalo ampak so jih žene malo prekmalu prišle na sled...)...saj po njihovem za prevaro šteje le hopa cupa izven zakona...laž, skrivanje, hinavščina, norčevanje iz partnerke....ne ...to je pa kar tako... Draga Anonimna...ne rečem, da je tvoj zagotovo prevarant na kvadrat...ne morem tega reči, ker ga ne poznam.....lahko pa iz napisanega sklepam, da je bedak ( ker se tako bedno igra z dolgoletno zvezo)...da je lažnivec (ker nekaj govori in obljublja, dela pa drugo)...da je slabič ( ker nima ksihta in hrbtenice priznat grehov ali pa se vsedit za mizo , ti srevirat realne protiargumente in ti dat vedeti, da brezpredmetnega sumničenja ne bo prenašal)...da je človek, ki ga jaz ne bi mogla spoštovati in mu zaupati...Spoštovanje in zaupanje ne pride samo od sebe...treba si ga je nekako pridobiti, prislužiti....prav tako ljubosumnost ni ponavadi čisto tako brez veze...zelo malo ljudi je bolestno ljubosumnih...za veliko več teh " bolestnih ljubosumij" se kasneje izkaže, da so bila kar utemeljena... Mene bi poleg vsega zgoraj naštetega motilo tudi to, da on kljub temu, da ve, da s tem , ko sili za tisto žensko, tebi zadaja veliko bolečino...še vedno to počne....Tudi, če bi bil njegov namen čist kot solza, ne bi pisaril in rinil za človekom, zaradi katerega trpi njegova draga...Tudi če bi mu ona pisarila, bi ji, če bi bil dedec na mestu lepo razložil, da noče tebe prizadeti in da pač ne želi imeti z njo stika....saj v bistvu se ne gre za neko tesno prijateljstvo ( za to se najverjetneje splača čim bolj potruditi in poskušati partnerja prepričati in mu razložiti, ter končno pričakovati razumevanje iz njegove strani...)tu se govori o neki osebi iz preteklosti,ki ne igra neke pozitivne vloge v sedanjem življenju...tu je pa še slabše...tu tipo rune za njo...jo moleduje naj se mu javi...jao.....eh... Veš....včasih je dobro poslušati intuicijo...in mislim, da ti le ta hoče nekaj povedat, čeprav srce pravi da ne...Ne mislim s tem , da moraš oditi ( če smo natančni je on začel odhajati tisti trenutek, ko je začel lagati, prikrivati...delati bedaka iz tebe...)...daj partnerju vedeti, da se tako ne greš več...da naj preneha z laganjem...prikrivanjem....ali pa naj vse to počne naprej....solo in sam sebi....Postavi se zase....ne delaš nič narobe...le preveč se pustiš flancati... in zato očitno on tudi počne...ker pač lahko.... kak lepo si to napisala, sem se zelo zamislila Še vedno je hudo, sem na tabletah, čustvena razvalina. Ampka pred otroci moram nekako zdržat. Zdaj me razjeda nonstop, ko mu je napisala telefonsko; zakaj mu jo je,ne vem čeprav on pravi da je spraševal za kolega.. Čeprav sva se zjutraj pogovorila, me zdaj razjeda tako dvom, da ni za opisat. Ne morem mu zaupat, zdaj me skrbi, da sta preko sms v kontaktu.. Res ne vem kaj naj, naj mu kufre spakiram, naj sama grem, naj ostanem, tako več ne morem, komaj se prebijam čez cel dan
|