Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 8:18:38
|
|
|
|
Trilč
|
teodora75: testi: moja zgodba, 2 dni po predvidenem zaostanku (nimam čisto rednih ciklov oz. O tako da je težko rečt kdaj točno je bila O). sem naredila (z istim urinom) kar 3 (ja res tri ) teste: ne morš vrjet: Baby check mini (občutljivost <15 ml) mi je dal rahlo in razpotegnjeno črtico,tako da bi jaz temu rekla nedoločljivo, a je al ni. First sign (občutljivost <25ml) čista belina, niti sledu o drugi črtici. Clear Blue (občutljivost <25ml) rahla, res rahla plus črtica (če bi slikala se ne bi videla) zdaj si pa misli kaj je pa kaj ni. Živci so mi šli v maloro. Pa ker je en tko tko, ena čista belina, in en domnevni res ne veš a vidi tvoja želja tiste rahle črtice al kaj. Odrešitev je digitalni CB (občutljicost je ista kot pri klasičnem) (stane pa okoli 9 evorv, kar ni veliko če sešteješ koliko "klasičnih" testov s takimi rahlimi črticami skuriš, pa se zihr nisi). In 3 minutke pa je jasno al je al ni, brez iskanje senc, obračanja itd. tako, upam da vam nisem "zasmetila" teme. pa veliko + vam želim.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 9:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
LS čestitam!! Kaj se je pa neni danes zgodilo....sej ne morem verjet. Zjutraj ustanem in šok - (.)(.) kot da bi odrezal ne bolijo več, grem na wc, kri. 110% sem bila, da sem , m nikoli ne zamuja drugače, (.)(.) ful bolele, res 100% filing....tako da sem še čisto v šoku in kar ne morem verjet... Še testa nisem delala zato, ker sem bila sigurna da bo pokazal + in sem hotela počakat na pravi trenutek da bi potem lepo povedala mojemu. Oh... Pobarvajte me v modro. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 10:08:12
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) 30.1. d_m_b 31.1 Anonimna (3. krog) monsy X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ SKUPAJ NAS JE: 30 NOSEČK: 3 USPEŠNOST: 10,71 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 10:08:24
|
|
|
|
witch
|
Pinas daj povej kak se roza virus dobi? Ker ostale vem odlično ujeti sunshine objemčke in držim pesti, da bo februar toliko bolj lep. LS čestitam za nečakca biti teta je res super jooooj pri nas so tudi sami fanti. No pravnuki. Bo pa čas da dobi babica še kakšno pravnukinjo anonimna zjokaj se, potem pa upaj naprej. Prišel bo mesec ko te bomo z velikim veseljem pobaravli roza.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 11:21:56
|
|
|
|
pišanec
|
Živjo in čestitke vsem novim Mene lahko dodate na spisek za 23.1, vendar je zelo malo možnosti, da bo saj kljub klomifenu vsaj po testih ovulacije ni bilo Konec meseca začnem prvi IVF postopek... lep dan vsem p
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 11:33:50
|
|
|
|
goplay
|
pozdravljene. ker sem nova na forumu bi rabila vaso pomoč. in sicer bi morala dobiti 8.1-torej zamuja, prsi bolečina je samo v eni dojki malo povečane , spodni del trebuha malo napihjenosti ,izcedka cisto nic!! test sicer pokazu je pa duchesse iz muller-ja je pa od 25hcg.je imela katera podobne izkusnje. lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 11:58:39
|
|
|
|
Penny
|
Joj ko sem na zadnji strani vidla čestitke za LS, mi je kar srček poskočil, da si nalulala +. No tudi postati teta je lepo . Čestitke! goplayJaz mislim, da mu lahko verjameš in da si noseča . Lahko greš pa za potrditev še CB narest, če se boš bolje počutila. Jaz sem delala CB za potrditev, ker sem pred tem delala izredno občutljive teste z ebaya (10 enot). pišanec in ostale, ki ne veste, ali je ovulacija bila (tudi z ovulacijskimi testi ne). Bazalna T! Jaz sem res vesela in zadovoljna, da sem se jo odločila merit. Sicer ko pokaže dvig T je O že mimo in se glede tega ne moreš zanašat v smislu, kdaj seksat, da se bo prijelo (za to je treba delat prej ), je pa fajn potrditev, da je O bila in tako, mogoče tudi olajša malo tisto čakanje od O do nepričakovane M. Priporočam, res . Mimogrede, da vam povem, kolk sem zares zmešana. Sem seštela vse polulane teste v tem ciklusu. 12 ovulacijskih in 19 nosečnostnih (od tega 18 trakcev in 1 CB). Sam tolk . Še dobro, da sem jih kupila po 15 centov na komad .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 12:02:01
|
|
|
|
witch
|
goplay če trakec pravi + potem je to to. Naredi še CB in uživaj Penny jaz sem si kar nekaj časa merila BT, pred tem ko sem šla v neplodnostno. In mi je vsak mesec FF zaznal O. Ko pa pridem v mb pa tam rečejo da nimam svojih O Po mojem v tistem mesecu ko so mi jo oni testirali je meni program zaznal. Sem bila pa čisto zmedena in sem nehala meriti. S testi sem pa zdaj prvič probala. Hmmm mogoče pa tiste naprave pa kri pa vse tisto v mb nima pojma. Tudi test mi je pokazal črtico
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 12:04:31
|
|
|
|
curly
|
LS, Č E S T I T K E ! ! ! No, zdaj si pa na vrsti ti! Upam, da še ta mesec nalulaš !!! goplay pravijo, da je črtica črtica. Glede na to, da je občutljivost 25 ml, bi rekla da je kar zanesljiv. Če nisi prepričana, test čez dva dni ponovi in če bo zopet pozitiven pokliči G in se naroči na prvi pregled.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 12:11:04
|
|
|
|
LittleSun
|
Hvala punce, zelo smo veseli Pri meni je čudno stanje, imam takšne občutljive prsi, ampak kar je najbolj čudno je to, da imam čisto ovulacijski izcedek danes sem 8 DPO, ovulacijo mi je pokazal O test. Nimam pojma kaj to pomeni...nisva pa zadnje dni nič ker sem zbolela. Zdaj ne vem niti kdaj naj pričakujem (NE) .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 12:12:46
|
|
|
|
Penny
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Penny jaz sem si kar nekaj časa merila BT, pred tem ko sem šla v neplodnostno. In mi je vsak mesec FF zaznal O. Ko pa pridem v mb pa tam rečejo da nimam svojih O Po mojem v tistem mesecu ko so mi jo oni testirali je meni program zaznal. Sem bila pa čisto zmedena in sem nehala meriti. S testi sem pa zdaj prvič probala. Hmmm mogoče pa tiste naprave pa kri pa vse tisto v mb nima pojma. Tudi test mi je pokazal črtico Če ti je tudi test pokazal O, potem je po mojem bila? Res je, da se lahko BT dvigne, tudi če se jajčece ni sprostilo, ampak če so cikli redni, pa če imaš še primeren izcedek zraven, je po mojem manj možnosti za to ... A oni so ti merili progesteron po O in si imela nizkega? Ne vem, kje sem brala (na enem tujem forumu verjetno), da ji je G isto rekel, da ima prenizek P, da bi ovulacija sploh bila, a ona je potem v tistem ciklu zanosila. Ne vem sicer, kaj se na UZ vidi po O ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 12:32:47
|
|
|
|
witch
|
Pa to rodiš prej kot se ti to okno za odgovor odpre LS hitro akcija zvečer Drugače pa pozabi na vse in se sprosti. Vem da je težko ampak ti bo lažje. Pusti znake, pa joške, uživaj s sinkom, pocartajta nečakca in uživajte. Saj vse vsak mesec po O iščemo vse možne znake in prosimo da nam neka višja sila javi že takoj če je to to. AMpak pač ne gre. Saj vem, da bom kmalu jaz ista s tisoč in enim znakom Veš pa da punce nimajo nobenega znaka, niti upanja da bi tisti mesec uspelo, potem pa nalula lepe črtice. Težko je čakati, tudi meni, ampak veš OBEMA nama bo uspelo Penny nimam pojma.. V neplodnostni greš na uz 14. dan in takrat ti pogledajo kako je, če se pripravlja na O in pri meni se ni. Sem pač rekla da imam daljše cikle in mogoče zato ni bilo nič. Potem pa so mi še gledali kri, mislim da 18. dan v ciklu, in so isto gledali pač če je O v tisti krvi. pa je spet ni bilo. Sta pa bila to dva ločena cikla. In ko pridem na pregled in se pogovarjam z zdravnico o tem, sem ugotovila da sem točno čez 14 dni po tem 18. dnevu dobila M. Se pravi, bi prav tisti dan mogla biti O. Ne vem. Nisem dovolj pametna. Prej sem imela celo življenje M točno na 32 dni. Zdaj ko pa delava na otroku pa je vse zmešano. Od 32., 35., 38. so najpogosteje pa tudi 42. pa 60. je bilo že. Pa skoraj vsak mesec čudtim nekaj v jajčnikih 14 dni prej, sluz pa enkrat je enkrat je ni. So pa jajčniki in jajcevodi ok, vse prehodno in tam kje mora biti.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 13:56:57
|
|
|
|
LittleSun
|
witch prav imaš...najboljše je pozabiti, uživati, živeti. Vsaka od nas se trudi po svojih močeh lepo in nestresno preživeti dneve od O do M. Vsak mesec je kak nov znak, novo vprašanje in hitro te potegne v to črno lukno Penny ti si za v ginesovo knjigo rekordov vsak ima svoj hobi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 10.1.2013 19:38:37
|
|
|
|
CheryBlossom
|
Meni je danes vse padlo dol.... Sem tko žalostna. Sicer še nisem dobila M, vendar imam občutek, da nama ni uspelo... Že od včeraj me špika vsake toliko po maternici, kot da se pripravlja na M.. Ma še prehladila sem se...
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 7:45:54
|
|
|
|
puppe
|
ker imam tudi jaz sindrom babje radovednosti, sem danes zjutraj delala test BC, čeprav jo naj ne bi dobila 16.1.....in kaj zagledam na testu....zagledam rahlo drugo črtico ....zgleda da sem dobila roza virus ne me še barvat roza, doma imam še CB test, ki ga bom delala v ponedeljek in če tam zagledam +, se bom z velikim veseljem pustila barvati v roza seveda pa držim pesti tudi za vse, ki še nestrpno čakate da zagledate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 7:51:46
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro pupe. Kako ste kaj? Jaz sem se danes zbudila tako dobre volje čisto nekaj drugega je tako začeti dan. Prav srečna sem, morda zarad nečaka, morda zarad mojga sončka, ki me je včeraj tako razveselil ali pa preprosto, ker je petek In še ena dobra stvar je, da ta mesec nisem imela krvavega izcedka, oz. samo enkrat čisto malo okoli O. Prejšnji mesec sem imela skoraj vsak dan krvav izcedek, tako da je to pravi balzam zame in zgleda je res pomagal tisti poseg pri G. Juhej. CheryBlossom a nisi imela pred kratkim O? Morda sem te zamenjala, če ja se ti opravičujem. Drugače pa...poskusi odklopiti, ne obremenjuj se s krči, dokler se ne ulije je upanje. Vzami si popoldan zase, preberi kakšno dobro knjigo, pojdi s prijateljicami na kavo in razprodaje, ali pa pot pod noge in malo v naravo in boš videla, da bodo vse skrbi izginile...kot so pri meni danes
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 8:31:34
|
|
|
|
LittleSun
|
puppe čestitke za januar je neverjeten, skoraj vsak dan nove nalulane kar tako naprej punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 8:53:01
|
|
|
|
Penny
|
Puppe, upam, da ti bom lahko v ponedeljek čestitala zares, do takrat pa držim pesti, da črtica postane močnejša. Imenovati se na P ta mesec očitno prinaša srečo oz. virus . CheryBlossom Iz mojih kratkih izkušenj delanja na + lahko rečem, da se znaki ta mesec niso bistveno razlikovali od znakov v ostalih dveh ciklusih, tako da samo zaradi bolečin v trebuhu ti ni treba in ne smeš obupat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 8:58:13
|
|
|
|
mamica deklicam
|
čestitke vsem novim Bi pa prosila, da ta virus prenesete tudi v naslednje mesece, da se bomo še me nalezle. Pri meni se je očitno poslovila, je bil včeraj zadnji izbruh njenih tegob. Sedaj pa komaj čakam, kaj mi bodo ugotovili drug teden na neplodnostni, potem pa seveda v nove boje, da bomo še letos zibali
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 9:00:08
|
|
|
|
Pinas
|
LS-najprej čestitke za nečaka! Puppe-potihem čestitam že zdaj! CheryBlossom-jaz sem imela ta mesec edini nov znak to,da me je bolel trebuh,ki me drugače ne nikoli. Tako,da to sigurno ni znak,da ne bo nič! Kaj ,če bi si vse samo za ta mesec spremenile nicke na P!? Lahko še to probamo! virus,neskončna zaloga testnih lističev in nick na P
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 9:05:24
|
|
|
|
witch
|
puppe držim pesti mislim pa da je to to LS samo da si boljše volje. Sem prav vesela za tebe. Izgleda se je ta roza virus razširil na črko P. Hmmm v nicku je nimam, v pravem življenju pa kar nekaj mogoče pa vseeno šteje
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 9:14:42
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Izgleda se je ta roza virus razširil na črko P. Hmmm v nicku je nimam, v pravem življenju pa kar nekaj mogoče pa vseeno šteje Močno stiskam pestke, da res šteje, kakšna sreča bi bila ko bi ta mesec barvali kakšno staro borko Hvala, da si vesela z mano in za mene, prav lušno je biti dobre volje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 9:30:05
|
|
|
|
puppe
|
vsem hvala za tihe čestitke.....seveda pa držim pesti za vse ostale, ki še čakate in resnično upam, da se bo roza virus razširil na vse ja zgleda da je p ta in vsem pošiljam veliko , da se nalezete roza virusa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 10:07:10
|
|
|
|
puppe
|
IZVIRNO SPOROČILO: puppe vsem hvala za tihe čestitke.....seveda pa držim pesti za vse ostale, ki še čakate in resnično upam, da se bo roza virus razširil na vse ja zgleda da je p ta in vsem pošiljam veliko , da se nalezete roza virusa sem mislila....zgleda da je črka p ta mesec in......pa mi je tipkarski škrat izmaknu mesec se zgodi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 11.1.2013 10:18:19
|
|
|
|
Shana86
|
Hej, punce! Sem se prišla nalezt roza virusa, ko ravno razsaja Čestitke novim nosečkam in močno navijam za vse ostale, zlasti stare borke. Se bom na žalost očitno kmalu tudi jaz kitila s tem nazivom, po enem letu, hsg, klomifenu in zdaj najbrž še laparoskopiji... Anonimna : sem šla skozi enako izkušnjo spomladi. Menda v takem primeru - da M zamuja, kar sicer ne, so prisotni znaki nosečnosti in je krvavitev neznačilno močna, daljša, s krči, gre velikokrat za zgodnji splav. Drži se LS in witch, se poskušam nalezt vsaj vajine dobre volje, če že tisti drugi virus ne prime Imam še en teden do M, klomifen je ta mesec do mene neusmiljen - žalostna in jokava, vse me spravi s tira, sitnitis v hudi obliki, vročinski navali in mraz, slabo spanje, napihnjenost, krči, glavoboli, še in še... Jooooj upam, da dobim tisti eni in edini plus iz vsega tega... Punce uživajte v sončku in zasneženem vikendu, mislim in navijam za vas, se tipkamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?