|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
10.1.2013 8:18:38   
Trilč
teodora75: testi: moja zgodba, 2 dni po predvidenem zaostanku (nimam čisto rednih ciklov oz. O tako da je težko rečt kdaj točno je bila O). sem naredila (z istim urinom) kar 3 (ja res tri user posted image ) teste: ne morš vrjet:

Baby check mini (občutljivost <15 ml) mi je dal rahlo in razpotegnjeno črtico,tako da bi jaz temu rekla nedoločljivo, a je al ni.
First sign (občutljivost <25ml) čista belina, niti sledu o drugi črtici.
Clear Blue (občutljivost <25ml) rahla, res rahla plus črtica (če bi slikala se ne bi videla)

zdaj si pa misli kaj je pa kaj ni. Živci so mi šli v maloro. Pa ker je en tko tko, ena čista belina, in en domnevni res ne veš a vidi tvoja želja tiste rahle črtice al kaj. Odrešitev je digitalni CB (občutljicost je ista kot pri klasičnem) (stane pa okoli 9 evorv, kar ni veliko če sešteješ koliko "klasičnih" testov s takimi rahlimi črticami skuriš, pa se zihr nisi). In 3 minutke pa je jasno al je al ni, brez iskanje senc, obračanja itd.

tako, upam da vam nisem "zasmetila" teme. pa veliko + vam želim.user posted image

Don't panic.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.1.2013 9:08:11   
Anonimen
LS čestitam!! user posted image

Kaj se je pa neni danes zgodilo....sej ne morem verjet. Zjutraj ustanem in šok - (.)(.) kot da bi odrezal ne bolijo več, grem na wc, kri. 110% sem bila, da sem user posted image , m nikoli ne zamuja drugače, (.)(.) ful bolele, res 100% filing....tako da sem še čisto v šoku in kar ne morem verjet... Še testa nisem delala zato, ker sem bila sigurna da bo pokazal + in sem hotela počakat na pravi trenutek da bi potem lepo povedala mojemu.
Oh... user posted image
Pobarvajte me v modro.

Anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 452
10.1.2013 10:08:12   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)user posted image

9.1.
Pinasuser posted image
Anonimna user posted image (2.krog po SS)

12.1.
teodora75

14.1.
pika555

15.1.
Anonimnauser posted image user posted image
snowgirl

16.1.
puppe

17.1
CheryBlossom

18.1.
tara04(19.krog)

19.1
jona klara(14.krog)
trezka

20.1.
S*(14.krog)

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)
Arual

24.1.
cebelica_2(2.krog)

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)

30.1.
d_m_b

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)
monsy

X.1.
LittleSun
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 30

NOSEČK: 3

user posted image USPEŠNOST: 10,71 user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.1.2013 10:08:24   
witch
Pinas daj povej kak se roza virus dobi? Ker ostale vem odlično ujeti user posted image

sunshine objemčke in držim pesti, da bo februar toliko bolj lep.

LS čestitam za nečakca user posted image user posted image user posted image user posted image biti teta je res super user posted image jooooj pri nas so tudi sami fanti. No pravnuki. Bo pa čas da dobi babica še kakšno pravnukinjo user posted image

anonimna user posted image zjokaj se, potem pa upaj naprej. Prišel bo mesec ko te bomo z velikim veseljem pobaravli roza.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 454
10.1.2013 11:21:56   
pišanec
Živjo
in čestitke vsem novim user posted image
Mene lahko dodate na spisek za 23.1, vendar je zelo malo možnosti, da bo user posted image  saj kljub klomifenu vsaj po testih ovulacije ni bilo user posted image
Konec meseca začnem prvi IVF postopek...

lep dan vsem
p

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.1.2013 11:33:50   
goplay
pozdravljene. ker sem nova na forumu bi rabila vaso pomoč. in sicer user posted image bi morala dobiti 8.1-torej zamuja, prsi bolečina je samo v eni dojki user posted image malo povečane , spodni del trebuha malo napihjenosti ,izcedka cisto nic!! test sicer pokazuuser posted image je pa duchesse iz muller-ja je pa od 25hcg.je imela katera podobne izkusnje. lp

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.1.2013 11:58:39   
Penny
Joj ko sem na zadnji strani vidla čestitke za LS, mi je kar srček poskočil, da si nalulala +. No tudi postati teta je lepo . Čestitke! user posted image

goplayJaz mislim, da mu lahko verjameš in da si noseča user posted image . Lahko greš pa za potrditev še CB narest, če se boš bolje počutila. Jaz sem delala CB za potrditev, ker sem pred tem delala izredno občutljive teste z ebaya (10 enot).

pišanec in ostale, ki ne veste, ali je ovulacija bila (tudi z ovulacijskimi testi ne). Bazalna T! Jaz sem res vesela in zadovoljna, da sem se jo odločila merit. Sicer ko pokaže dvig T je O že mimo in se glede tega ne moreš zanašat v smislu, kdaj seksat, da se bo prijelo (za to je treba delat prej user posted image ), je pa fajn potrditev, da je O bila in tako, mogoče tudi olajša malo tisto čakanje od O do nepričakovane M. Priporočam, res user posted image .

Mimogrede, da vam povem, kolk sem zares zmešana. Sem seštela vse polulane teste v tem ciklusu. user posted image 12 ovulacijskih in 19 nosečnostnih (od tega 18 trakcev in 1 CB). Sam tolk user posted image user posted image . Še dobro, da sem jih kupila po 15 centov na komad user posted image .

(odgovor članu goplay)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.1.2013 12:02:01   
witch
goplay če trakec pravi + potem je to to. Naredi še CB in uživaj user posted image

Penny jaz sem si kar nekaj časa merila BT, pred tem ko sem šla v neplodnostno. In mi je vsak mesec FF zaznal O. Ko pa pridem v mb pa tam rečejo da nimam svojih O user posted image Po mojem v tistem mesecu ko so mi jo oni testirali je meni program zaznal. Sem bila pa čisto zmedena in sem nehala meriti. S testi sem pa zdaj prvič probala.
Hmmm mogoče pa tiste naprave pa kri pa vse tisto v mb nima pojma. Tudi test mi je pokazal črtico user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.1.2013 12:04:31   
curly
LS, Č E S T I T K E ! ! !
No, zdaj si pa na vrsti ti! Upam, da še ta mesec nalulaš user posted image !!!

goplay pravijo, da je črtica črtica. Glede na to, da je občutljivost 25 ml, bi rekla da je kar zanesljiv. Če nisi prepričana, test čez dva dni ponovi in če bo zopet pozitiven pokliči G in se naroči na prvi pregled. user posted image

(odgovor članu goplay)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.1.2013 12:11:04   
LittleSun
Hvala punce, zelo smo veseli user posted image  user posted image user posted image

Pri meni je čudno stanje, imam takšne občutljive prsi, ampak kar je najbolj čudno je to, da imam čisto ovulacijski izcedek user posted image user posted image danes sem 8 DPO, ovulacijo mi je pokazal O test. Nimam pojma kaj to pomeni...nisva pa zadnje dni nič user posted image ker sem zbolela. Zdaj ne vem niti kdaj naj pričakujem (NE) user posted image .

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.1.2013 12:12:46   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Penny jaz sem si kar nekaj časa merila BT, pred tem ko sem šla v neplodnostno. In mi je vsak mesec FF zaznal O. Ko pa pridem v mb pa tam rečejo da nimam svojih O user posted image Po mojem v tistem mesecu ko so mi jo oni testirali je meni program zaznal. Sem bila pa čisto zmedena in sem nehala meriti. S testi sem pa zdaj prvič probala.
Hmmm mogoče pa tiste naprave pa kri pa vse tisto v mb nima pojma. Tudi test mi je pokazal črtico user posted image

user posted image
Če ti je tudi test pokazal O, potem je po mojem bila? Res je, da se lahko BT dvigne, tudi če se jajčece ni sprostilo, ampak če so cikli redni, pa če imaš še primeren izcedek zraven, je po mojem manj možnosti za to ...
A oni so ti merili progesteron po O in si imela nizkega? Ne vem, kje sem brala (na enem tujem forumu verjetno), da ji je G isto rekel, da ima prenizek P, da bi ovulacija sploh bila, a ona je potem v tistem ciklu zanosila. Ne vem sicer, kaj se na UZ vidi po O ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.1.2013 12:32:47   
witch
Pa to rodiš prej kot se ti to okno za odgovor odpre user posted image

LS hitro akcija zvečer user posted image Drugače pa pozabi na vse in se sprosti. Vem da je težko ampak ti bo lažje. Pusti znake, pa joške, uživaj s sinkom, pocartajta nečakca in uživajte. Saj vse vsak mesec po O iščemo vse možne znake in prosimo da nam neka višja sila javi že takoj če je to to. AMpak pač ne gre. Saj vem, da bom kmalu jaz ista s tisoč in enim znakom user posted image Veš pa da punce nimajo nobenega znaka, niti upanja da bi tisti mesec uspelo, potem pa nalula lepe črtice. Težko je čakati, tudi meni, ampak veš OBEMA nama bo uspelo user posted image

Penny nimam pojma.. V neplodnostni greš na uz 14. dan in takrat ti pogledajo kako je, če se pripravlja na O in pri meni se ni. Sem pač rekla da imam daljše cikle in mogoče zato ni bilo nič. Potem pa so mi še gledali kri, mislim da 18. dan v ciklu, in so isto gledali pač če je O v tisti krvi. pa je spet ni bilo. Sta pa bila to dva ločena cikla. In ko pridem na pregled in se pogovarjam z zdravnico o tem, sem ugotovila da sem točno čez 14 dni po tem 18. dnevu dobila M. Se pravi, bi prav tisti dan mogla biti O. Ne vem. Nisem dovolj pametna. Prej sem imela celo življenje M točno na 32 dni. Zdaj ko pa delava na otroku pa je vse zmešano. Od 32., 35., 38. so najpogosteje pa tudi 42. pa 60. je bilo že. Pa skoraj vsak mesec čudtim nekaj v jajčnikih 14 dni prej, sluz pa enkrat je enkrat je ni. So pa jajčniki in jajcevodi ok, vse prehodno in tam kje mora biti.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 462
10.1.2013 13:56:57   
LittleSun
witch prav imaš...najboljše je pozabiti, uživati, živeti. Vsaka od nas se trudi po svojih močeh lepo in nestresno preživeti dneve od O do M. Vsak mesec je kak nov znak, novo vprašanje in hitro te potegne v to črno lukno user posted image user posted image

Penny ti si za v ginesovo knjigo rekordov user posted image user posted image user posted image vsak ima svoj hobi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 463
10.1.2013 19:38:37   
CheryBlossom
Meni je danes vse padlo dol.... Sem tko žalostna. Sicer še nisem dobila M, vendar imam občutek, da nama ni uspelo... Že od včeraj me špika vsake toliko po maternici, kot da se pripravlja na M.. Ma še prehladila sem se... user posted image user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 464
11.1.2013 7:45:54   
puppe
ker imam tudi jaz sindrom babje radovednosti, sem danes zjutraj delala test BC, čeprav jo naj ne bi dobila 16.1.....in kaj zagledam na testu....zagledam rahlo drugo črtico user posted image user posted image user posted image ....zgleda da sem dobila roza virususer posted image user posted image user posted image

ne me še barvat roza, doma imam še CB test, ki ga bom delala v ponedeljek in če tam zagledam +, se bom z velikim veseljem pustila barvati  v roza user posted image  

seveda pa držim pesti tudi za vse, ki še nestrpno čakate da zagledate user posted image

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.1.2013 7:51:46   
LittleSun
Dobro jutro pupe.
Kako ste kaj?
Jaz sem se danes zbudila tako dobre volje user posted image user posted image čisto nekaj drugega je tako začeti dan. Prav srečna sem, morda zarad nečaka, morda zarad mojga sončka, ki me je včeraj tako razveselil ali pa preprosto, ker je petek user posted image user posted image
In še ena dobra stvar je, da ta mesec nisem imela krvavega izcedka, oz. samo enkrat čisto malo okoli O. Prejšnji mesec sem imela skoraj vsak dan krvav izcedek, tako da je to pravi balzam zame in zgleda je res pomagal tisti poseg pri G. Juhej.

CheryBlossom
a nisi imela pred kratkim O? Morda sem te zamenjala, če ja se ti opravičujem. Drugače pa...poskusi odklopiti, ne obremenjuj se s krči, dokler se ne ulije je upanje. Vzami si popoldan zase, preberi kakšno dobro knjigo, pojdi s prijateljicami na kavo in razprodaje, ali pa pot pod noge in malo v naravo in boš videla, da bodo vse skrbi izginile...kot so pri meni danesuser posted image user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.1.2013 8:31:34   
LittleSun
puppe čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image januar je neverjeten, skoraj vsak dan nove user posted image nalulane user posted image user posted image user posted image kar tako naprej punce user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
11.1.2013 8:53:01   
Penny
Puppe, upam, da ti bom lahko v ponedeljek čestitala zares, do takrat pa držim pesti, da črtica postane močnejša. user posted image

Imenovati se na P ta mesec očitno prinaša srečo oz. virus user posted image user posted image .

CheryBlossom
Iz mojih kratkih izkušenj delanja na + lahko rečem, da se znaki ta mesec niso bistveno razlikovali od znakov v ostalih dveh ciklusih, tako da samo zaradi bolečin v trebuhu ti ni treba in ne smeš obupat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
11.1.2013 8:58:13   
mamica deklicam
čestitke vsem novimuser posted image

Bi pa prosila, da ta user posted image virus prenesete tudi v naslednje mesece, da se bomo še me nalezle.

Pri meni se je user posted image očitno poslovila, je bil včeraj zadnji izbruh njenih tegob. Sedaj pa komaj čakam, kaj mi bodo ugotovili drug teden na neplodnostni, potem pa seveda v nove boje, da bomo še letos zibaliuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.1.2013 9:00:08   
Pinas
LS-najprej čestitke za nečaka!user posted image
Puppe-potihem čestitam že zdaj!user posted image
CheryBlossom-jaz sem imela ta mesec edini nov znak to,da me je bolel trebuh,ki me drugače ne nikoli.user posted image Tako,da to sigurno ni znak,da ne bo nič!user posted image
Kaj ,če bi si vse samo za ta mesec spremenile nicke na P!?user posted image
Lahko še to probamo!user posted image
user posted image virus,neskončna zaloga testnih lističev in nick na P user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.1.2013 9:05:24   
witch
puppe držim pesti user posted image user posted image user posted image mislim pa da je to to user posted image

LS samo da si boljše volje. Sem prav vesela za tebe.

Izgleda se je ta roza virus razširil na črko P. Hmmm v nicku je nimam, v pravem življenju pa kar nekaj user posted image mogoče pa vseeno šteje user posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.1.2013 9:14:42   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Izgleda se je ta roza virus razširil na črko P. Hmmm v nicku je nimam, v pravem življenju pa kar nekaj user posted image mogoče pa vseeno šteje user posted image

Močno stiskam pestke, da res šteje, kakšna sreča bi bila ko bi ta mesec barvali kakšno staro borko user posted image user posted image

Hvala, da si vesela z mano in za mene, prav lušno je biti dobre volje.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.1.2013 9:30:05   
puppe
vsem hvala za tihe čestitke.....seveda pa držim pesti za vse ostale, ki še čakate user posted image  in resnično upam, da se bo roza virus razširil na vse user posted image

ja zgleda da je p ta in user posted image

vsem pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se nalezete user posted image user posted image user posted image user posted image  roza virusa

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.1.2013 10:07:10   
puppe
IZVIRNO SPOROČILO: puppe

vsem hvala za tihe čestitke.....seveda pa držim pesti za vse ostale, ki še čakate user posted image  in resnično upam, da se bo roza virus razširil na vse user posted image

ja zgleda da je p ta in user posted image

vsem pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se nalezete user posted image user posted image user posted image user posted image  roza virusa

sem mislila....zgleda da je črka p ta mesec in......pa mi je tipkarski škrat izmaknu mesec user posted image user posted image user posted image

se zgodiuser posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.1.2013 10:18:19   
Shana86
Hej, punce! Sem se prišla nalezt roza virusa, ko ravno razsaja user posted image

Čestitke novim nosečkam user posted image in močno navijam za vse ostale, zlasti stare borke. Se bom na žalost očitno kmalu tudi jaz kitila s tem nazivom, po enem letu, hsg, klomifenu in zdaj najbrž še laparoskopiji...

Anonimna user posted image : sem šla skozi enako izkušnjo spomladi. Menda v takem primeru - da M zamuja, kar sicer ne, so prisotni znaki nosečnosti in je krvavitev neznačilno močna, daljša, s krči, gre velikokrat za zgodnji splav. Drži se user posted image user posted image

LS in witch, se poskušam nalezt vsaj vajine dobre volje, če že tisti drugi virus ne prime user posted image

Imam še en teden do M, klomifen je ta mesec do mene neusmiljen - žalostna in jokava, vse me spravi s tira, sitnitis v hudi obliki, vročinski navali in mraz, slabo spanje, napihnjenost, krči, glavoboli, še in še... Jooooj upam, da dobim tisti eni in edini plus iz vsega tega...

Punce uživajte v sončku in zasneženem vikendu, mislim in navijam za vas, se tipkamo user posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?