|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
1.1.2013 19:20:57   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Night

Jaz tudi predlagam, da narediš test. Kdaj imaš za dobiti M? Če nisi noseča, potem gre verjetno res za motnjo v ciklusu (pomanjkanje progesterona ponavadi povzroča izcedke pred M).

napisano imam, da moram ne dobiti tečko 30.12., a bom še malo počakala, ker imam zadnje čase neredne cikle. Dolgi so med 24-33 dnevi, čeprav se večina vrti okoli 28 dneva, samo ena menstruacije je prišla 24 dan.
Mene moti to, da sem takrat, ko sem verjetno imela "vgnezditev", če se je seveda kaj prijelo, rahlo krvavitev kar 5 dni.

Imam doma še nenačeto škatlo BC, kjer sta notri dva testa a se zzaenkrat še zadržujem.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.1.2013 20:44:22   
Penny
Ja, baje je VK lahko tudi dlje kot samo en dan. Dobra si, da ne delaš še testa, sploh ker ti "zamuja". Če je bila res VK, bi po mojem zdaj sigurno že pokazalo + user posted image .

Aja, pa če si res noseča, bi bilo dobro, da narediš test in da ti G da kak Dabroston, če imaš še izcedke.

< Sporočilo je popravil Penny -- 1.1.2013 20:48:29 >

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.1.2013 21:18:33   
brioš
Eno vprasanje punce...vceraj po SO se mi je na papirju pojavila sluz,rahlo roza. Ponavadi se mi v dneh ko pricakujem M,obcasno po SO pojavi krvava sluz. Potem je bilo to vceraj vse, prej pa.ko sem bila ba wcju rahlo vlecljiva prozorna in res za las obarvana sluz. Ima katera izkusnje?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   [Brisano sporočilo]
1.1.2013 22:29:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
2.1.2013 8:16:41   
Tippi
Jaz sem prišla navijat. Močno, močno! user posted image To leto bo pozitivno v vseh pogledih, še najbolj pa na testkih! Boste videle! user posted image user posted image

Srečno vsaki posebej in vsem skupaj!user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.1.2013 8:39:29   
witch
Vse dobro v novem letu vam želim. Veliko plodnih dni in dvojnih črtic na testih.
"Čudeži obstajajo. Le verjeti je treba vanje. Naj bo leto 2013 polno čudežev."

Pravijo, da bo leto 2013 uspešno in pozitivno leto z dobro karizmo. Upam, da bomo vsi čim več tega doživeli.

Katera bo prva roza na seznamčku? Navijam navijam navijam user posted image user posted image user posted image

LS kako je s tvojo novoletno O? JE bila? Jaz sem še 30. naredila O test ki je bil negativen. 31. in 1. pa nikakor nisem uspela narediti. Nisva bila doma in je bila misija nemogoče. Je pa res, da znakov za O ni bilo nobenih.

tetka lidik kako si ti? Jutri bi naj bil dan d. Držim pesti za malega septembrčka.

Pa seveda čestitke Helenčici in njenemu malemu fantičku. Vse dobro mu želim.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.1.2013 9:06:07   
Nessika18
Punce moja user posted image je prišla 31.12 tako da se selim naprej, ampak po mojih izračunih če bo prihajala na 34-35 dni ne spadam več med januarke, zato me prosim dajte samo pod navijačice! Februarske teme pa ne bom odpirala, ker se želim posvetit nekim drugim stvarem in malo odklopit od RR, bom pa vas občasno prišla kaj prebirat.. Držim pesti za vsako posebej enako močno in da bo januar še bolj roza kot december user posted image

brioš kako kaže pri tebi?

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.1.2013 9:24:59   
LittleSun
Dober dan...če lahko temu tako rečemo user posted image po 10 dneh v službi...smrk smrkuser posted image user posted image
ampak sej ni tako hudo, se je veliko nabralo in bo dan hitro minil.

witch včeraj je bil dopoldan O test pozitiven in sva šla v akcijo, pa še potem zvečer enkrat user posted image user posted image sedaj me pa zvija ko user posted image zgleda bo kmalu O. Sem pa imela včeraj krvav izcedek, možno tudi da je od SO, upam samo da ni spet moj hec s progesteronom...še vedno ostajam pozitivna, s klomifenko sem se vsak dan zmenila, da prinese mali čudež user posted image user posted image mislim, da smo naredili VSE kar smo lahko ta mesec, sedaj pa čakam...ampak sproščeno user posted image user posted image

Naj vam teden hitro mine user posted image user posted image

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.1.2013 10:21:54   
brioš
Nessika18 user posted image user posted image  tvoj/najin bo drugi mesec. Boš videla...
Pri meni za 1x nobenih znakov za user posted image  ( rahlo špikanje v prsih - občasno in občasno v trebuhu, danes je 35 dan, sem delala zjutraj test ( kupljen na plodnosti.si ?? ) pa je bil en velik minususer posted image . Tako, da me je zelo strah, da se moji ciklusi sedaj nekaj podaljšujejo. Saj je to že drugi mesec. Čakam, da pride user posted image  in potem v nov boj.
Je pa za mano en težak vikend, 2 prijateljici sta rodile...ne me narobej razumeti punce, sem full veslela, res iz srca jima privoščim...ampak me tako boli, ker kar ne dočakava tistega + user posted image  Mah en čudn dan je, kar vse mi je dol padlo.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.1.2013 10:50:42   
oreh
Še tukaj enega srečnega, zdravega in seveda mega plodnega!
LS te bolečine in krvavitev so pa sigurno zaradi reakcij v jajčnikuuser posted image .

Brioš, večina nas ima take občutke, ko zvemo, da je katera rodila ali zanosila. Ne imeti občutka krivde zaradi tega. Jaz sem si vedno rekla, 50 ljudi je veselo zanjo in to pokažejo, jaz pa sem tudi vesela, a tega veselja ne morem pokazati, ker sem preveč žalostna zase. In obedve bova preživeli.

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   [Brisano sporočilo]
2.1.2013 12:30:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
2.1.2013 12:33:54   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

LS te bolečine in krvavitev so pa sigurno zaradi reakcij v jajčnikuuser posted image .

Ja upam da je ognjemet tam spodaj user posted image user posted image in da bo nastala mala zvezdica iz njega. Ta mesec imam res velika pričakovanja. Spet si dovolim upati. Sem si rekla, da bom potem jokala.
Kako se ti počutiš?

A še katero RR jezi? Pol ure porabim, da mi odpre okence za sporočilo user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 2.1.2013 12:34:15 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   [Brisano sporočilo]
2.1.2013 12:37:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 213
2.1.2013 12:48:11   
Penny
Sem danes poskusila srečo s testom, pa mi je pokazal fige. Itak je še prezgodaj (9DPO). Sem pa še vedno optimistična in nekako se mi kar zdi, da ta mesec pa je ratalo. Pa še zjutraj sem namerila za 0,2°C višjo BT kot včeraj, kar je baje lahko dober znak user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 214
2.1.2013 12:56:42   
GregUr
punce, zdej gre pa za res user posted image vaš mesec je tukaj! mesec, ko bo seznam cel roza!! mora bit! jst verjamem v vas in vam res želim, da se te skrite želje uresničijo, da bojo 2013 res porodnišnice polne user posted image user posted image

uglavnem, če nisem med navijačicami, me prosim tja dajte user posted image user posted image user posted image

LS po moje je bla tut tista krvavitev odziv hormončkov in pomeni, da se nekaj dogaja. lahko da je bla ovulacijska krvavitev? user posted image jst verjamem v to, da nekaj bo user posted image user posted image in prav je da upaš, saj to umira zadnje. ostani pozitivna še naprej, vse to je samo še dodaten plusek vajinemu pričakovanemu plusku!! user posted image

RR ja, tut meni tole okno odpira kot se mu zazdi. enkrat v prvo, pol drugič ga pa fehtam po 20x pa nič user posted image in pol itak pol pozabim kaj morm napisat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
2.1.2013 12:57:37   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Sem danes poskusila srečo s testom, pa mi je pokazal fige. Itak je še prezgodaj (9DPO). Sem pa še vedno optimistična in nekako se mi kar zdi, da ta mesec pa je ratalo. Pa še zjutraj sem namerila za 0,2°C višjo BT kot včeraj, kar je baje lahko dober znak user posted image .

sej veš da navijam user posted image držim pesti da vama je uspelo! user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 216
2.1.2013 13:03:34   
Nessika18
brioš jaz sem sicer danes tudi take volje, da sem jezna na celi svet, samo pa sem vseeno nekak optimistična, upam da če že ni uspelo pri tebi da te neha hecat in pride, če pa je uspelo pa da ti v petek pokaže en vlkii user posted image čeprav je danes bil - user posted image

michelle1 user posted image darilo pa je le blo a ne? čeprau neprijetno user posted image

ma saj to tudi mine pa gremo pozitivno naprej v nove boje, novo leto, novi optimizem user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.1.2013 13:07:46   
brioš
Punce kaj naj rečem, dala sem ven iz sebe in hvala vam...je res malo boljše. Vseeno mi tisti minus ne gre iz glave in upam, da bo mogoče vseeno +, saj teh testov nisem še nikoli delala, brez znakov pa tudi pred user posted image  še nisem bila. Ah ja ta upanja :):)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 218
2.1.2013 13:41:55   
Nessika18
brioš kaj pa če bi ti mogoče skočila v lekarno po kaki cb al bc? lej lažje ti bo, ker boš vsaj vedla na čem si..

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 219
2.1.2013 14:00:53   
brioš
Nessika18 se mi roji ta misel po glavi, ampak po eni strani si pa mislim, test je test. V končni fazi naj bi vsi pokazali enako.

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.1.2013 14:03:58   
brioš
Michelle kakšno presenečnje si pa potem imela leta 2009user posted image  super'ca. Potem imaš fanta/punco ravno isti letnik kot jaz pupo...super. Meni je v 1 nosečnosti pokazalo cca. 2 dni prej, spomnim se da je bil BC res ,res rahel, da sva gledala skoraj da pod lupouser posted image , potem pa drugi dan CB kar lep, ampak ne še intenziven. Čez 2 dni pa CB lep +. Sva se pa takrat trudila cca.5m..več vem da ne...no bomo videli, sedaj sva to dolžino že prehitelauser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 221
2.1.2013 14:19:26   
Night
brioš, če si enkrat že zanosila, boš pa tudi drugič. Nekatere pač rabimo malo več časa. Če ne drugače pa z medicinsko pomočjo (čeprav imam jaz majhen odpor do tega - ne vem, če sem sposobna it skozi te postopke).

Jaz imam pa spet eno vprašanje. 31. in 1. sem imela pozitiven ovulacijski test (jih prvič delam), sluzi sem imela ta mesec veliko, bolečine tudi, tako da sklepam, da sem ovulacijo imela. Ampak temperatura mi ni nič narasla. Danes je že 16. dan, pa ponavadi že 15. naraste ... Kaj pa, če so testi lažno pozitivni? Kako naj vem, ali sem imela O ali ne? Namreč imam za jemati Utrogestan po ovulaciji, pa ne vem, ali naj začnem ali ne?

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.1.2013 14:34:42   
Penny
Danes si že kaj naredila O-test? Jaz bi se bolj zanesla na BT kot pa na O-teste, sploh če si pravilno merila in je s termometrom vse vredu. Kolkor vem, začne progesteron naraščat šele po O in je le-ta kriv za naraščanje BT, estrogen pa BT znižuje. Lahko pa da imaš šele danes O in bo BT jutri višja?
Tako da jaz bi z Ultrogestanom še za kak dan počakala.

A sluz imaš še vedno plodno al je že neplodna?

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.1.2013 14:40:26   
lidik
Punce, želim vam čimlepo leto, veliko veselja, zdravja, veliko izpolnjenih, seveda čimveč plusekov, mirnih, brezskrbnih nosečnosti in čimveč zdravih otročičkov.

tetka witch - ja sem dobila darilo 1.1. - v obliki bolečin in rdeče barve user posted image . Drugače sem pa vredu, pač ok, sej zdaj pa res ne more že v prvo ratat, a ne?

jona klara - kako sem vesela, da te vidim spet tukaj - evo zdaj nama manjka samo še srečanje v živo user posted image . Stiskam pestke za tebe !!! Da bi najina dva mala razrajačeka le čimprej dobila družbo !!!

No v glavnem punce, mene lahko na začetku seznamčka obarvate modro, ampak glede na to, da sem jo tako hitro dobila, je še vedno januar tisti mesec, v katerem je spet ne pričakujem - torej je ne pričakujem 26.1. Pa sej takrat pa mora biti vse čisto - dvakrat v enem mesecu je pa res ne smem dobiti no !!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.1.2013 15:07:29   
witch
lidik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo druga polovica meseca roza. 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?