Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 1.1.2013 19:20:57
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Night Jaz tudi predlagam, da narediš test. Kdaj imaš za dobiti M? Če nisi noseča, potem gre verjetno res za motnjo v ciklusu (pomanjkanje progesterona ponavadi povzroča izcedke pred M). napisano imam, da moram ne dobiti tečko 30.12., a bom še malo počakala, ker imam zadnje čase neredne cikle. Dolgi so med 24-33 dnevi, čeprav se večina vrti okoli 28 dneva, samo ena menstruacije je prišla 24 dan. Mene moti to, da sem takrat, ko sem verjetno imela "vgnezditev", če se je seveda kaj prijelo, rahlo krvavitev kar 5 dni. Imam doma še nenačeto škatlo BC, kjer sta notri dva testa a se zzaenkrat še zadržujem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 1.1.2013 20:44:22
|
|
|
|
Penny
|
Ja, baje je VK lahko tudi dlje kot samo en dan. Dobra si, da ne delaš še testa, sploh ker ti "zamuja". Če je bila res VK, bi po mojem zdaj sigurno že pokazalo + . Aja, pa če si res noseča, bi bilo dobro, da narediš test in da ti G da kak Dabroston, če imaš še izcedke.
< Sporočilo je popravil Penny -- 1.1.2013 20:48:29 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 1.1.2013 21:18:33
|
|
|
|
brioš
|
Eno vprasanje punce...vceraj po SO se mi je na papirju pojavila sluz,rahlo roza. Ponavadi se mi v dneh ko pricakujem M,obcasno po SO pojavi krvava sluz. Potem je bilo to vceraj vse, prej pa.ko sem bila ba wcju rahlo vlecljiva prozorna in res za las obarvana sluz. Ima katera izkusnje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2013 22:29:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 8:16:41
|
|
|
|
Tippi
|
Jaz sem prišla navijat. Močno, močno! To leto bo pozitivno v vseh pogledih, še najbolj pa na testkih! Boste videle! Srečno vsaki posebej in vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 9:06:07
|
|
|
|
Nessika18
|
Punce moja je prišla 31.12 tako da se selim naprej, ampak po mojih izračunih če bo prihajala na 34-35 dni ne spadam več med januarke, zato me prosim dajte samo pod navijačice! Februarske teme pa ne bom odpirala, ker se želim posvetit nekim drugim stvarem in malo odklopit od RR, bom pa vas občasno prišla kaj prebirat.. Držim pesti za vsako posebej enako močno in da bo januar še bolj roza kot december brioš kako kaže pri tebi?
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 9:24:59
|
|
|
|
LittleSun
|
Dober dan...če lahko temu tako rečemo po 10 dneh v službi...smrk smrk ampak sej ni tako hudo, se je veliko nabralo in bo dan hitro minil. witch včeraj je bil dopoldan O test pozitiven in sva šla v akcijo, pa še potem zvečer enkrat sedaj me pa zvija ko zgleda bo kmalu O. Sem pa imela včeraj krvav izcedek, možno tudi da je od SO, upam samo da ni spet moj hec s progesteronom...še vedno ostajam pozitivna, s klomifenko sem se vsak dan zmenila, da prinese mali čudež mislim, da smo naredili VSE kar smo lahko ta mesec, sedaj pa čakam...ampak sproščeno Naj vam teden hitro mine
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 10:21:54
|
|
|
|
brioš
|
Nessika18 tvoj/najin bo drugi mesec. Boš videla... Pri meni za 1x nobenih znakov za ( rahlo špikanje v prsih - občasno in občasno v trebuhu, danes je 35 dan, sem delala zjutraj test ( kupljen na plodnosti.si ?? ) pa je bil en velik minus . Tako, da me je zelo strah, da se moji ciklusi sedaj nekaj podaljšujejo. Saj je to že drugi mesec. Čakam, da pride in potem v nov boj. Je pa za mano en težak vikend, 2 prijateljici sta rodile...ne me narobej razumeti punce, sem full veslela, res iz srca jima privoščim...ampak me tako boli, ker kar ne dočakava tistega + Mah en čudn dan je, kar vse mi je dol padlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 10:50:42
|
|
|
|
oreh
|
Še tukaj enega srečnega, zdravega in seveda mega plodnega! LS te bolečine in krvavitev so pa sigurno zaradi reakcij v jajčniku . Brioš, večina nas ima take občutke, ko zvemo, da je katera rodila ali zanosila. Ne imeti občutka krivde zaradi tega. Jaz sem si vedno rekla, 50 ljudi je veselo zanjo in to pokažejo, jaz pa sem tudi vesela, a tega veselja ne morem pokazati, ker sem preveč žalostna zase. In obedve bova preživeli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2013 12:30:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 12:33:54
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: oreh LS te bolečine in krvavitev so pa sigurno zaradi reakcij v jajčniku . Ja upam da je ognjemet tam spodaj in da bo nastala mala zvezdica iz njega. Ta mesec imam res velika pričakovanja. Spet si dovolim upati. Sem si rekla, da bom potem jokala. Kako se ti počutiš? A še katero RR jezi? Pol ure porabim, da mi odpre okence za sporočilo
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 2.1.2013 12:34:15 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2013 12:37:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 12:48:11
|
|
|
|
Penny
|
Sem danes poskusila srečo s testom, pa mi je pokazal fige. Itak je še prezgodaj (9DPO). Sem pa še vedno optimistična in nekako se mi kar zdi, da ta mesec pa je ratalo. Pa še zjutraj sem namerila za 0,2°C višjo BT kot včeraj, kar je baje lahko dober znak .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 12:56:42
|
|
|
|
GregUr
|
punce, zdej gre pa za res vaš mesec je tukaj! mesec, ko bo seznam cel roza!! mora bit! jst verjamem v vas in vam res želim, da se te skrite želje uresničijo, da bojo 2013 res porodnišnice polne uglavnem, če nisem med navijačicami, me prosim tja dajte LS po moje je bla tut tista krvavitev odziv hormončkov in pomeni, da se nekaj dogaja. lahko da je bla ovulacijska krvavitev? jst verjamem v to, da nekaj bo in prav je da upaš, saj to umira zadnje. ostani pozitivna še naprej, vse to je samo še dodaten plusek vajinemu pričakovanemu plusku!! RR ja, tut meni tole okno odpira kot se mu zazdi. enkrat v prvo, pol drugič ga pa fehtam po 20x pa nič in pol itak pol pozabim kaj morm napisat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 12:57:37
|
|
|
|
GregUr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny Sem danes poskusila srečo s testom, pa mi je pokazal fige. Itak je še prezgodaj (9DPO). Sem pa še vedno optimistična in nekako se mi kar zdi, da ta mesec pa je ratalo. Pa še zjutraj sem namerila za 0,2°C višjo BT kot včeraj, kar je baje lahko dober znak . sej veš da navijam držim pesti da vama je uspelo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 13:03:34
|
|
|
|
Nessika18
|
brioš jaz sem sicer danes tudi take volje, da sem jezna na celi svet, samo pa sem vseeno nekak optimistična, upam da če že ni uspelo pri tebi da te neha hecat in pride, če pa je uspelo pa da ti v petek pokaže en vlkii čeprav je danes bil - michelle1 darilo pa je le blo a ne? čeprau neprijetno ma saj to tudi mine pa gremo pozitivno naprej v nove boje, novo leto, novi optimizem
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 13:07:46
|
|
|
|
brioš
|
Punce kaj naj rečem, dala sem ven iz sebe in hvala vam...je res malo boljše. Vseeno mi tisti minus ne gre iz glave in upam, da bo mogoče vseeno +, saj teh testov nisem še nikoli delala, brez znakov pa tudi pred še nisem bila. Ah ja ta upanja :):)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 13:41:55
|
|
|
|
Nessika18
|
brioš kaj pa če bi ti mogoče skočila v lekarno po kaki cb al bc? lej lažje ti bo, ker boš vsaj vedla na čem si..
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 14:00:53
|
|
|
|
brioš
|
Nessika18 se mi roji ta misel po glavi, ampak po eni strani si pa mislim, test je test. V končni fazi naj bi vsi pokazali enako.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 14:03:58
|
|
|
|
brioš
|
Michelle kakšno presenečnje si pa potem imela leta 2009 super'ca. Potem imaš fanta/punco ravno isti letnik kot jaz pupo...super. Meni je v 1 nosečnosti pokazalo cca. 2 dni prej, spomnim se da je bil BC res ,res rahel, da sva gledala skoraj da pod lupo , potem pa drugi dan CB kar lep, ampak ne še intenziven. Čez 2 dni pa CB lep +. Sva se pa takrat trudila cca.5m..več vem da ne...no bomo videli, sedaj sva to dolžino že prehitela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 14:19:26
|
|
|
|
Night
|
brioš, če si enkrat že zanosila, boš pa tudi drugič. Nekatere pač rabimo malo več časa. Če ne drugače pa z medicinsko pomočjo (čeprav imam jaz majhen odpor do tega - ne vem, če sem sposobna it skozi te postopke). Jaz imam pa spet eno vprašanje. 31. in 1. sem imela pozitiven ovulacijski test (jih prvič delam), sluzi sem imela ta mesec veliko, bolečine tudi, tako da sklepam, da sem ovulacijo imela. Ampak temperatura mi ni nič narasla. Danes je že 16. dan, pa ponavadi že 15. naraste ... Kaj pa, če so testi lažno pozitivni? Kako naj vem, ali sem imela O ali ne? Namreč imam za jemati Utrogestan po ovulaciji, pa ne vem, ali naj začnem ali ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 14:34:42
|
|
|
|
Penny
|
Danes si že kaj naredila O-test? Jaz bi se bolj zanesla na BT kot pa na O-teste, sploh če si pravilno merila in je s termometrom vse vredu. Kolkor vem, začne progesteron naraščat šele po O in je le-ta kriv za naraščanje BT, estrogen pa BT znižuje. Lahko pa da imaš šele danes O in bo BT jutri višja? Tako da jaz bi z Ultrogestanom še za kak dan počakala. A sluz imaš še vedno plodno al je že neplodna?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 14:40:26
|
|
|
|
lidik
|
Punce, želim vam čimlepo leto, veliko veselja, zdravja, veliko izpolnjenih, seveda čimveč plusekov, mirnih, brezskrbnih nosečnosti in čimveč zdravih otročičkov. tetka witch - ja sem dobila darilo 1.1. - v obliki bolečin in rdeče barve . Drugače sem pa vredu, pač ok, sej zdaj pa res ne more že v prvo ratat, a ne? jona klara - kako sem vesela, da te vidim spet tukaj - evo zdaj nama manjka samo še srečanje v živo . Stiskam pestke za tebe !!! Da bi najina dva mala razrajačeka le čimprej dobila družbo !!! No v glavnem punce, mene lahko na začetku seznamčka obarvate modro, ampak glede na to, da sem jo tako hitro dobila, je še vedno januar tisti mesec, v katerem je spet ne pričakujem - torej je ne pričakujem 26.1. Pa sej takrat pa mora biti vse čisto - dvakrat v enem mesecu je pa res ne smem dobiti no !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 2.1.2013 15:07:29
|
|
|
|
witch
|
lidik Držim pesti, da bo druga polovica meseca roza.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?