|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2013
27.12.2012 18:36:44   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

punce, kolk vas je že kaj na fb? ste tam bolj aktivne kot tu? ker mene res tole okno za odgovor ne mara user posted image

nisem še čisto, ker nas je še malo premalo. Trenutno nas je 5, bo pa vsak dan bolj zgovorno, ko vam bo tole prekipevat začelo, tko kot meni, k morm 5x probat, da me sploh gor spusti user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 526
27.12.2012 18:45:13   
Penny
Samo en predlog glede FB in iskanja: vsak FB profil ima svojo unikatno URL povezavo, ki jo dobiš, če na FB klikneš čisto zgoraj na svoje ime in priimek. Vrže te na tvojo stran (na tvoj zid, kjer so samo tvoje objave) in potem samo prekopiraš URL (to je tisti http://... link user posted image ) in ga poleg imena in priimka pošlješ preko ZS-ja tisti, ki dodaja punce v vašo FB grupo. Tako ne bo nepotrebnega iskanja in ugibanja, ali je to pravi profil ali ne user posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.12.2012 18:58:19   
zmedena...
dan, dan,

no pa še moje poročilo z današnjega nepredvidenega pregleda...

kot že veste, se je začelo z glukoznim testom, ki sem ga delala prejšnji četrtek in šele danes dobila izvide, ki so bili pozitivni oz. imam sladkorja 5,4, kar je preveč, ker pa sem se zadnje dva dni počutila čist ok, brez občasnih slabosti in občutljivih (.)(.), ki sem jih imela prej vse dni, sem klicala takoj G in je rekel, naj pridem čez pol urce, ko začne delat. Sem šla, nardila sva UZ in je vse v najlepšem redu. Velikost odgovarja, noseča sem 9t 1d, sem pa tudi govorila z diabetologom, kateri mi je potrdil nosečniško sladkorno in sem že naročena 8.1. pri njemu na pregledu. Datum za tisto 'šolo o pravilni prehrani' imam pa šele 21.1., ker prej nima prostega datuma. Torej, vem, da je vse ok, kar je super imam pa predpisano strogo dieto, na katero moram res pazit zdej. Ker me je G videl, da nisem čisto prava (splošno počutje je nekoliko slabše, kar sem prepisovala prvemu tromesečju, imam pa res malo težav s prenizkim pritiskom) me je dal na bolniško do 11.1.2013, ko imam ponovni pregled pri njem. Meni se sicer zdi nekoliko nepotrebna, ampak če tko pravijo...in za zaključek - moj G je en velik car in super dečko, ki nič ne prepušča naključju

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 528
27.12.2012 19:40:19   
zmedena...
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

31.7.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3user posted image , 1user posted image , 11.1.2013, user posted image

1.8.
pikaboo, 25 let, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 27.12.2012, user posted image
niki84, ?, ?, 3user posted image , 1user posted image ,? ,user posted image

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2user posted image , 1user posted image , 28.12.2012, user posted image

3.8.
naty83, 29 let, ?, 3user posted image , 2user posted image , 24.12.2012 + 11.1.2013, user posted image

4.8.
nella23, 24let, Ajdovščina, 2user posted image , 0user posted image , 7.1.2013, user posted image

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1user posted image , 0user posted image , 2.1.2013,user posted image

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , 27.12.2012, user posted image

13.8.
Mlle, 26 let, , 1user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
mižek, ?, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.12.2012, user posted image
Anonimna**, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , 4.1.2013, user posted image
ninčalo, 25let, novo mesto, 1user posted image , 0user posted image , 14.1.2013, user posted image
uršikazala, 32 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , NS 29.1.2013, user posted image

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4user posted image , 1user posted image , 2.1.2013 user posted image
curly, 26 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013,user posted image

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1user posted image , 0user posted image , 15.1.2013
moljub, 32, Bela krajina, 2user posted image , 1user posted image , 2.1.2013,

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
Iskrica 86, , , 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013, user posted image

20.8.
Anonimnauser posted image , 29 let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.1.2013, user posted image

21.8.
*maal*, ?, MB, 2user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
smeška83, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

31.8.
2.mamica, 28 let, Lj, 2.user posted image , 1user posted image , 24.1.2013, user posted image

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image
katarinca, 27let, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 17.1.2013, user posted image
telly, 26let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
papika, 27 let, Ljubljana, 2.user posted image , 1user posted image , 22.1.2013, user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image : 33

user posted image user posted image :

user posted image PREGLEDI user posted image :

27.12.2012: pikaboo, uršikazala, jagodka1

28.12.2012: Pikolina13

2.1.2013: Niabi, Katoti, moljub

3.1.2013: GregUr, Mlle

4.1.2013: Anonimna**, telly, Luck

7.1.2013: nella23

8.1.2013: MajaJulija, Mubi

9.1.2013: Anonimnauser posted image

11.1.2013: naty83, zmedena

14.1.2013: ninčalo

15.1.2013: Allium cepa

17.1.2013: katarinca

22.1.2013: curly, papika, Iskrica 86

24.1.2013: 2.mamica

29.1.2013: uršikazala

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 529
27.12.2012 19:42:08   
zmedena...
aaaaa, pa ne da mi je končno uspelo, po 6-ih poizkusihuser posted image

Malo sem popravila, nekaj dopisala in spremenila svoj PDP, ki je zdaj v julijuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 530
27.12.2012 19:59:48   
GregUr
zmedena... wow, super za pregled, pa super za takega finega G! več bi se jih moral po njemu zgledovati, čeprav sama proti svoji nimam nč za rečt, je čist vredu. ampak vem ko druge jamrajo kolk problemov imajo user posted image

ja tale okno pri RR pa tudi mene iz tira vrže... itak imam spomin kot zlata ribica in pol mi še okna za odgovor ne odpre, pa naj si jst to vse zapomnem?!

Penny evo, še boljši primer za dodajanje - katoti si videla? jst nisem tko vešča v teh informacijsko-tehnoloških zadevah, pa pol to prepuščam drugim. zato pa me tudi "skrbi", da se ne bo kje na mojmu zidu pojavla vest, da sem se pridružla avgustovkam 2013, k itak nebi blo ravn rožnato user posted image pa sej najbrž nisem edina, nas je verjetno še kar en lep kup k še niso dale novice ravno na lokalni radio user posted image no pa tudi pol ko bojo vsi vedeli da sem nosečka, ni ravno vsem k me poznajo treba vedet kako je blo na pregledu, pa kaj me boli in kaj me srbi user posted image

so me pa prej oblile malo bolj močne slabosti, ampak nč resnega, ni blo treba bruhat. zdej ne vem, al se bo stopnjevalo, al bo tko ostalo. pustmo se presenetit. glavno je to, da vem, da se nekaj dogaja.

kje je curly pa tudi mene zanima, mislim da ni blo nč rečeno da kam gre, tko da bi bil že čas da se nam kaj javi. user posted image

jooj... nč, grem se sama sebi smilit pred tv ob nemogoč spored. če nebi mela koledarja, če bi živela med štirimi stenami brez oken, bi točno vedela kdaj je december. takrat, ko na poptv že n-tič predvajajo sam doma I, II in III. čakam še golo pištolo na silvestra, pol smo ga pa zmagal user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
27.12.2012 21:23:25   
pikaboo
Drage nosečke...
Po letu in pol truda, sva zagledala user posted image in bila presrečna, ker bi bil to najin prvi otrok. A mi je ginekologinja danes na prvem pregledu povedala, da naju je najin angelček pred kratkim zapustil, ker ni zaznati utripa. user posted image Velikost je ustrezala tednom, tako da se je moralo zgoditi pred kratkim. Ko vidiš otročka na ekranu z glavico, rokami in nogami, a čisto negibnega, se ti podre svet. Pretočila sem že toliko solza, da bi lahko napolnila Savo, ampak žal ostaja le upanje, da bo v drugo uspelo hitreje in predvsem bolj uspešno.
Želim vam, da bi bile srečne vse do avgusta, da se ne bi obremenjevale z nepotrebnimi malenkostmi, ker kot pravijo; zdrav zarodek prenese marsikaj, tisti, ki je že v začetku "bolan", pa je bolje, da se čimprej izloči in na to ne moremo vplivati, če še tako pazimo.
Jaz se od vas poslavljam in držim pesti za vse vas in vaše pikice. user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 532
27.12.2012 21:44:54   
Pikolina13
joj pikaboo. user posted image mi je prav hudo, da se je to zgodilo.
Upam, da vama spet čimprej uspe in da bosta kmalu crkljala dojenčka. user posted image

Jaz imam pa jutri pregled pa imam tak čuden občutek..
Upam, da to nič ne pomeni in da slišimo srček. user posted image

(odgovor članu pikaboo)
Neposredna povezava do sporočila: 533
27.12.2012 21:46:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pikaboo

Drage nosečke...
Po letu in pol truda, sva zagledala user posted image in bila presrečna, ker bi bil to najin prvi otrok. A mi je ginekologinja danes na prvem pregledu povedala, da naju je najin angelček pred kratkim zapustil, ker ni zaznati utripa. user posted image Velikost je ustrezala tednom, tako da se je moralo zgoditi pred kratkim. Ko vidiš otročka na ekranu z glavico, rokami in nogami, a čisto negibnega, se ti podre svet. Pretočila sem že toliko solza, da bi lahko napolnila Savo, ampak žal ostaja le upanje, da bo v drugo uspelo hitreje in predvsem bolj uspešno.
Želim vam, da bi bile srečne vse do avgusta, da se ne bi obremenjevale z nepotrebnimi malenkostmi, ker kot pravijo; zdrav zarodek prenese marsikaj, tisti, ki je že v začetku "bolan", pa je bolje, da se čimprej izloči in na to ne moremo vplivati, če še tako pazimo.
Jaz se od vas poslavljam in držim pesti za vse vas in vaše pikice. user posted image

Nič kaj prijetne novice za zaključek dneva. Vsekakor ti pošiljam en velik user posted image
Žal smo pri teh stvareh popolnoma nemočni.

Anonimna user posted image

(odgovor članu pikaboo)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
27.12.2012 22:09:33   
zmedena...
pikaboo, user posted image user posted image user posted image
Žal mi je, da se vama je to zgodilo, ker vem kaj preživljaš. Sama sem namreč ta isto zgodbo imela avgusta, danes pa se že veselim z novimi user posted image in prepričana sem, da vama bo naslednjič uspelo, saj smo ženske po splavu oz. čiščenju najbolj plodne baje user posted image

Pa ne poslušaj preveč G., ki prakticirajo še staro šolo in čakanje vsaj 3-4 menstruacij. Po novem pravijo, da je telo pripravljeno takrat, ko ženska to čuti in ni zato nič večja verjetnost, da bi šlo kaj narobe, če je prej, le telo se naj ne bi toliko še zregeneriralo toliko. Ampak, če glava pravi, bo zihr prov user posted image

Držim pestke za vaju, ko vama uspe, se nam pa le pridi hitro pohvalit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
28.12.2012 6:17:08   
Moljub
Pikaboouser posted image . Očitno je to že boljše tako, ker drugače bi lahko bilo kaj narobe z user posted image . Narava že v začetku poskrbi, če kaj ni v redu. Saj vem, slaba tolažba, ampak očitno je tako moralo biti. Želim vam, da se vama kmalu čimprej pokažeuser posted image in da bo v drugo vse v redu.

Drugače glede FB skupinice.... Jaz sem vas sedaj poskušala najti, ampak mi ne pokaži nobenega zadetka user posted image . Tukaj je kar težko kaj komentirat, ker imam nonstop probleme s tem oknom in se mi šele v peti poskus odpre in običajno izgubim voljo user posted image

mogoče bi bilo res dobro, da ena povezavo da sem gor in same kliknemo.

Neposredna povezava do sporočila: 536
28.12.2012 8:20:08   
GregUr
user posted image user posted image user posted image ojoj Pikaboo. nimam besed, res ne. želim ti čimhitrejše celjenje ran. psihičnih in fizičnih. ko bo pa čas za nove boje, vama pa želim, da čimhitreje spet ugledata user posted image in verjamem, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image

FB jst sem za to foro, da vsaka, k bi se rada pridružla skupinici, pač piše katoti, ji pove ime, priimek, zraven pa prilepi še link od svojega FB profila. tako kot je penny napisala. če bomo tuki leple linke od skupinic, nismo naredile nič, ker bo imel dostop vsak, ki ima 2 minute časa. mislim pa, da nas večina želi vsaj še nekaj časa ostati anonimnih, oziroma varnih pred firbcem takšnih in drugačnih posameznikov, ki hodijo "špijonirat" na takšne strani. ne govorim kar tako, poznam par oseb, ki so imele kar nekaj problemov zaradi neprevidnosti.

javila se mi je naša curly, vas vse lepo pozdravlja, vse spremlja prek telefona, javlja pa se ne, ker ima težave z računalnikom. Upam, da jih čimprej odpravi, pa pride povedat kakšno modro user posted image

jst sem se pa včeraj zvečer napsihirala, ker sem imela za 2 pikice (par mm premera) rjave barve sluzi ko sem se obrisala. itak nisem celo noč spala, ampak zdej ni nč več nč. hvala bogu. zdej pa itak spremljam znake, zaenkrat so še vsi tisti ki bi moral bit. krčev nisem nč mela. joj, imam občutek, da mi ne bo prizanešeno tole nosečnost. če bo že vse tko kot mora biti, bom imela po moje postreženo vseskozi z nekim sekiranjem in živciranjem. user posted image no, samo upam, da zdržimo do avgusta in da bo vse tko kot mora biti.

(odgovor članu Moljub)
Neposredna povezava do sporočila: 537
28.12.2012 9:17:52   
Iskrica 86
Pikaboo user posted image user posted image . mislim da je to največja nočna mora vsake nosečnice

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 538
28.12.2012 9:18:49   
Anonimen
Hejla!

Men se še kr smeji user posted image Še kar ne morem verjet, da sem user posted image user posted image

Najprej Pikaboopošiljam en veeelik user posted image user posted image user posted image , pa hitro v nove boje! Če si seveda prirpavljena, nič čakat, ampak takoj akcija! Verjamem, da boš kmalu srečka nosečka vse do konca!

Hrana... Jest sem se v prvo zelo, ampak res zelo pazila, zdej je bil pa veseli december in zdraven "greške", za kar me zdej kar mal vest peče, sam vem, da nisem pretiravala, bom pa zdej gotovo polj pazljiva... Gelde zelenjave, jo je treba samo dobro oprat...jest sem solato vse "zemeljske" rastlina prala v slani vodi. To je to :)

Joj sem se spet namatrala z RR user posted image grrr... Glede FBja, če nočete, da vas kdo prepozna enostavno ustvarite nov profil, ki ga uporabljate samo za to, ko se boste želele "razkrit" boste z "original" profilom pršle zraven, unga pa ukinile...tako kot če ste tu Anonimne... To je tud ena od možnosti, ker imam občutek, da nam bo tale RR pobrala vse živce...
Aja, jaz se bom javila z novim profilom na FB do nuhalne, potem pa se vam pa z največjim veseljem "razkrijem" user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
28.12.2012 9:20:56   
Iskrica 86
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

31.7.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3user posted image , 1user posted image , 11.1.2013, user posted image

1.8.
pikaboo, 25 let, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 27.12.2012, user posted image

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2user posted image , 1user posted image , 28.12.2012, user posted image

3.8.
naty83, 29 let, ?, 3user posted image , 2user posted image , 24.12.2012 + 11.1.2013, user posted image

4.8.
nella23, 24let, Ajdovščina, 2user posted image , 0user posted image , 7.1.2013, user posted image

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1user posted image , 0user posted image , 2.1.2013,user posted image

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , 27.12.2012, user posted image

13.8.
Mlle, 26 let, , 1user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
mižek, ?, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.12.2012, user posted image
Anonimna**, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , 4.1.2013, user posted image ninčalo, 25let, novo mesto, 1user posted image , 0user posted image , 14.1.2013, user posted image
uršikazala, 32 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , NS 29.1.2013, user posted image

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4user posted image , 1user posted image , 2.1.2013 user posted image
curly, 26 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013,user posted image

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1user posted image , 0user posted image , 15.1.2013

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
Iskrica 86, 26 let, Posavje , 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013, user posted image

20.8.
Anonimnauser posted image , 29 let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.1.2013, user posted image

21.8.

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
smeška83, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

31.8.
2.mamica, 28 let, Lj, 2.user posted image , 1user posted image , 24.1.2013, user posted image

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image
katarinca, 27let, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 17.1.2013, user posted image
telly, 26let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
papika, 27 let, Ljubljana, 2.user posted image , 1user posted image , 22.1.2013, user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
vloga S-1/1
priloga S-1
-
vloga S-1/2
-
Priznanje očetovstva
-

Neposredna povezava do sporočila: 540
28.12.2012 9:21:35   
nella23
Hej hej...

Kako smo danes? Jaz se ta teden tko borim z slabostmi...ne gre mi za bruhat, ampak ful se slabo počutm, lačna sem stalno, a ko zagledam hrano mi naredi slabo. Mi ne paše ne meso, ne zelenjava, ...ohhhh, groza! user posted image Brala sem da je v 9 tednu to čist normalno in da to pomeni da je bejbi OK.

17.1.2013 imam NS
v Postojni, potem se oglasim tudi jaz v FB skupini. Stane 60€, s seboj je potrebno imeti materinsko knjižico. Zanima me, če imate že vse materinsko? Jaz sem imela že dva pregleda sicer vse pred 8 tednom nosečnosti in je nisem še dobila, pa tudi tehtala se nisem še. Moram 7.1. na pregledu povprašat tudi za te izvide od urina in krvi, nč mi ni rekla kaj od toksoplazme, sladkorja.... aaaaaaa user posted image Pomoje če bi bilo kaj narobe bi mi povedala, ane?

Ajaaaa....pa fuuuuul sem napihnjena :) zdej tudi jaz, ja! In nč mi ne paše, ne ležat, ne sedet, vroče mi je stlano....joooooj user posted image

No, romanček sem spisala...dovolj za danes... za vikend upam da nama uspe it pogledat lučke v Ljubljano...:)
Lep vikend in če se ne slišimo več letos, SREČNO 2013!! In da bi rasliiii bušiji in malčki!user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.12.2012 9:21:55   
smeška83
Pikaboo user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas zaenkrat (upam) vse ok, me pa kar ornk šraufa po spodnjem delu trebuha vsake toliko. Pa slabosti so ratale cel žur user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.12.2012 9:27:37   
nella23
pikaboo nariši si tega angelčka na nebu, vedno bo s  teboj in te varoval, nič nisi izgubila, le pridobila - ANGELA VARUHA! Tudi jaz ga imam, in sem mu zelo hvaležna, saj je poskrbel da je zaenkrat moja druga nosečnost zdrava in OK.
Držim pesti za naprej in pošiljam user posted image user posted image

(odgovor članu pikaboo)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.12.2012 9:42:41   
Anonimen

user posted image

31.7.

1.8.

2.8.

3.8.

4.8.

5.8.

6.8.

8.8.

10.8.

13.8.
Anonimna**, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , 4.1.2013, user posted image
ninčalo, 25let, novo mesto, 1user posted image , 0user posted image , 14.1.2013, user posted image

14.8.

16.8.

18.8.
Iskrica 86, 26 let, Posavje , 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013, user posted image

20.8.

21.8.

23.8.

28.8.

31.8.

X.8.
Anonimna user posted image , 31let, okolica LJ, 2.user posted image , 1user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
vloga S-1/1
priloga S-1
-
vloga S-1/2
-
Priznanje očetovstva
-

(odgovor članu Iskrica 86)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
28.12.2012 10:42:28   
GregUr

user posted image

31.7.

1.8.

2.8.

3.8.

4.8.

5.8.

6.8.

8.8.

10.8.

13.8.

14.8.

16.8.

18.8.

20.8.

21.8.

23.8.

28.8.

31.8.

X.8.
Anonimna user posted image , 31let, okolica LJ, 2.user posted image , 1user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
vloga S-1/1
priloga S-1
-
vloga S-1/2
-
Priznanje očetovstva
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.12.2012 10:44:08   
GregUr
sam hotla sem rečt, da vsa čast tisti, ki spravi seznam v takšno stanje kot je. namreč kako se znajdete med samimi hieroglifi ipd... user posted image user posted image sicer se nikol nisem s tem obremenjevala, ampak vidim da sem podcenjevala delo "seznamarke" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.12.2012 11:57:20   
Umapuma
Pozdravljene!

Tukaj je še ena za seznam.. ne vem pa še ali sem avgustovka/septemberka, vse se je zgodilo tako hitro.. Načrtovali tudi nismo. Menstruacija ni še izostala pa sem vedela, da je to to. Prvi pregled imam 24/1, pa bom vedela kaj več. Po mojih izračunih sem bolj na koncu avgusta :)

Zame je to prva nosečnost, tako da sem malce "v zraku", glede vseh informacij. Stara sem 30 let, mnenja, da sem v zelo dobri formi za svoja leta, heheh.. Sem opustila kajenje v 2-3 tednu nosečnosti (takoj ko sem izvedela)... Edina sprememba je spremljanje teže na 2 tedna. Sem ena tistih žensk, ki pozabi na hrano, kadar sem pod stresom. Prav tako se je moj apetit izredno zmanjšal po prekinitvi kajenja (in ne obratno). Sem pa sedaj nekje v 5 tednu, teža ostaja nespremenjena (48 kg), kar pomeni, da sem uspešna :)

Skrbi me edino test za toksoplazmo :S Ni nič narobe ali kaj podobnega - imam pa doma 8 let starega muca. Je zunajne/notranji - kastriran, zdrav.. Brez njega si tudi ne zamišljam niti enega dneva nosečnosti, sem pa seveda nemirna do prvega pregleda :S Tolaži me dejstvo, da sem glede na svojo preteklost - verjetno bolezen že prebolela. Se pa vzdržim dotikanja ostalih muckov, seveda.. Tudi svoj vrt bom letos opustila za vsak slučaj :S

No, me veseli, da nas je toliko in upam, da se naše število ne bo zmanjšalo do roka :) :)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.12.2012 14:36:16   
Pikolina13
Jaz sem iz pregleda in še vedno v šoku..
Nismo videli enega srčka, ampak kar dva! user posted image
Res sem šokirana, sploh nisem niti za trenutek pomislila, da bi lahko bila dva.
waw.. brez besed sem.
Moram se še privaditi na to da sta dva user posted image user posted image

NS imam 14.1., naslednji pregled pa 11.2.

Glede toksoplazmoze.. Mi imamo dva mačka in psa.
Celo življenje odkar pomnim smo imeli doma mačke in tudi vsakega se moram dotaknit. user posted image
Pa je še nisem prebolela. Zdaj v user posted image se tujih mačk ne dotikam, ampak naše pa vseeno crkljam. :)
Prejšnjo nosečnost sem požrla na tone regrata, sem ga pa oprala najmanj 20x. Tako, da tudi z domačo zelenjavo ni panike. Samo dobro jo je treba oprat. user posted image

(odgovor članu Umapuma)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.12.2012 14:40:08   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Pikolina13

Jaz sem iz pregleda in še vedno v šoku..
Nismo videli enega srčka, ampak kar dva! user posted image
Res sem šokirana, sploh nisem niti za trenutek pomislila, da bi lahko bila dva.
waw.. brez besed sem.
Moram se še privaditi na to da sta dva user posted image user posted image

NS imam 14.1., naslednji pregled pa 11.2.

Glede toksoplazmoze.. Mi imamo dva mačka in psa.
Celo življenje odkar pomnim smo imeli doma mačke in tudi vsakega se moram dotaknit. user posted image
Pa je še nisem prebolela. Zdaj v user posted image se tujih mačk ne dotikam, ampak naše pa vseeno crkljam. :)
Prejšnjo nosečnost sem požrla na tone regrata, sem ga pa oprala najmanj 20x. Tako, da tudi z domačo zelenjavo ni panike. Samo dobro jo je treba oprat. user posted image

ooooooooo lepoooooo! verjamem da si še vedno v šoku, kaj nebi bla!! user posted image user posted image user posted image woow! super sta tole uštimala user posted image user posted image kaj pa dragi prav? user posted image

čestitke!! user posted image user posted image

(odgovor članu Pikolina13)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.12.2012 14:57:56   
nella23
Woooow!!! Pikolina13 to pa je dvojna sreča! Super! Čestitkee!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?