|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2013
14.12.2012 17:50:49   
pikaboo
Joj joj...nekaj časa brez interneta in evo, ena ura branja. user posted image Super ste, da tako pridno tipkate. Zdaj vem, da moram bolj redno brat, če želim bit na tekočem. user posted image

Čestitke tudi od mene vsem novim user posted image in veliko pozitivnih misli vsem, ki še čakate na user posted image . Upam, da se nam kmalu pridružite. user posted image

Pri meni nič novega. Imam prav težavo, ker se ne zavedam, da sem noseča in še vedno počnem vse stvari, kot sem jih počela prej. Glede na to, da mi telo ne da nobenega negativnega znaka, očitno s tem ni nič narobe. Je pa verjetno pozitivna stran tega, da sem precej neobremenjena, kar je za pikico lahko samo dobro. user posted image Morda pa me bo pregled malo postavil na realna tla. Kooomaj že čakam. user posted image

Toliko zaenkrat, da se po dolgem času oglasim. Bom v prihodnje bolj pridno brala in tipkala. user posted image Bodite zelo lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
14.12.2012 20:43:32   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zmedena ...mene pa samo nekaj zanima kdaj si imela zm in koliko ti je g povedal da si noseča

ZM sem imela 24.10. in naračunal je 7t1d, tako kot jaz. Zdej ali velikost ploda ustreza času, pa ni nič rekel, saj je rekel, da se po 3 UZ preverja rast in se potem določi točno, kdaj je bila oploditev in kdaj bo PDP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
14.12.2012 20:48:40   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: ana88

Hei punce!

Sicer sem februarka 2013, sem pa hotela še posebej čestitam zmedeni... user posted image Sem malo brskala po forumu in videla, da si zdaj pri avgustovkah 2013 user posted image Drugače sva imele midve na isti dan NS avgusta in sem se te še posebej zapomnila zaradi tega user posted image
Uglavnem čestitke za pikico user posted image in srečno do konca tebi in vsem avgustovkam 2013 user posted image

Ooooooooo ana88, hvala, hvala user posted image
Ja res je, sedaj se borim z njimi, vas pa še vedno berem in kukam kako se držite user posted image . Ful držim pestke za vse vas in še čisto mičkeno, pa boste že cartale svoje malčke. No, me bomo pa mičkeno za vami in še vedno bo čas, da bomo lahko skupaj vozičkale, tako kot sem obljubila user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 328
14.12.2012 22:08:05   
.bina.
Danes pa sem izvedela se to da sta bila celo 2 zarodka...šok...ampak ne mores pomagat...tako je moralo biti...
V glavnem želim vam vsem lepo in mirno nosečnost do konca ;-) mi bomo pa že drugovleto prištimali avgustovčka ;-)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.12.2012 9:45:30   
MajaJulija
Za dopolnitem mojega dela v seznamu: stara sem 28, prvi pregled pa bom imela 8.1.13, v 10t.

Drugače pa se še vedno soočam z neješčostjo oz pri meni gre vse ven, samo ne skozi grlo... hm...
Pa zgaga, da ne govorim! Do sedaj sploh nisem vedela, kako to zgleda. Kako si jo omilite, samo z donatom?

(odgovor članu .bina.)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.12.2012 10:47:13   
GregUr
bina jooooj user posted image user posted image res mi je žal da jima ni bilo usojeno... user posted image user posted image

a katera ve če imaš vgnezditveno krvavitev - se od takrat naprej šteje gestacija, al približno en teden prej - od ovulacije, al kako? user posted image

MajaJulija pomagajo kake bobi palčke, posledično tut zapirajo, tko da boš treščila dve muhi na en mah, pa ingverjev čaj - jst mam tega od DM-ja pa je čist soliden, pomaga tut pitje coca-cole, ampak nikol me ni tok matral da bi probala, so pa vse k so probale rekle da res pomaga. v lekarni prodajajo tut neke lizike proti slabosti ki so primerne za user posted image , pa one zapestne trakove, k pritiskajo na to točko v zapestju in potem slabosti ni - pri otroku je delovalo, v avtu ni več bruhala po tistem, pol je pa enkrat mela narobe gor dano, ji je blo pa spet slabo. ampak to verjetno spet odvisno od vsakega posameznika.

ups, in zdej vidim da ti sprašuješ kako zgago nagnat user posted image user posted image user posted image user posted image ammm v nenosečem stanju se to odpravlja z rupurutom ali pa s pitjem sode bikarbone. če pa to zdaj lahko pa ne vem user posted image

kako ste drugače kaj? men je blo dons zjutri tko za sekundo slabo... zdej je pa spet ok user posted image

(odgovor članu MajaJulija)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.12.2012 12:05:33   
Pikolina13
.bina. user posted image Držim pesti, da boste potem imeli Avgustovčka 2014. Oz. lahko kar dva.user posted image

Mene je spet začela zgaga pečt. V prejšnji user posted image me je ful kasneje začela.
Sem pa vzela rupurut kadar je bilo res hudo. Mi je tudi G rekla, da lahko kdaj vzamem, ampak ne preveč.:)
Je pa pri meni držalo, da če te peče zgaga, potem bo imel dojenček lase. user posted image
Naš jih je imel ogroooooomno. user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.12.2012 16:52:06   
papika
hello.
se vam lahko pridružim? verjetno sem za las ujela še avgust2013. No, bom vidla na prvem pregleduuser posted image

hm, pozabila sem že, kako si tiker nastavim...kam že nalimam link?

< Sporočilo je popravil papika -- 15.12.2012 17:00:26 >

(odgovor članu Pikolina13)
Neposredna povezava do sporočila: 333
15.12.2012 17:05:09   
Pikolina13
Dobrodošla papika ! Več nas bo, bolj bo veselo! :)

Tiker pa .. Moja RR - nastavitve - forumi user posted image

(odgovor članu papika)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.12.2012 17:18:21   
papika
hvala pikolina!sem zdele na hitro nekaj že ustvarila in našla! zdj me pa že "ta velka" žaba kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 335
15.12.2012 20:55:36   
zmedena...
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.8.
pikaboo, 25 let, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 27.12.2012, user posted image
niki84, , , , 3user posted image , 1user posted image , ,user posted image

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2user posted image , 1user posted image , 28.12.2012, user posted image

3.8.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3user posted image , 1user posted image , UZ 3.1.2013, posvetovalnica 11.1.2013, user posted image
naty83, 29 let, , 3user posted image , 2user posted image , 24.12.2012 + 11.1.2013, user posted image

6.8.
Blu blu, 27 let, Lj, 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
_soncek, 33 let, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

10.8.
curly, 26 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image , 14.12.2012,user posted image

11.8.
uršikazala, 32 let, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 27.12.2012, user posted image

12.8.
telly, 26let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 19.12.2012, user posted image

13.8.
Mlle, 26 let, , 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
mižek, ?, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.12.2012, user posted image

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4user posted image , 1user posted image , 19.12.2012, user posted image

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 20.12.2012, user posted image

X.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image
Mubi, 25let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image
katarinca, 27let, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 17.1.2013, user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image : 18
user posted image user posted image :

Pot z nami so začele:
.bina.
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil zmedena... -- 15.12.2012 20:57:32 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 336
16.12.2012 12:24:02   
*pupika*
Jaz pa imam pregled v torek. Upam, da se bo tokrat videl srček ...
Božajte bušije in zavedajte se nosečnosti. To je najlepši čas user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 337
16.12.2012 12:31:57   
uršikazala
Heej punce,

Mene pa skrbi, ker sem včeraj zbolela in se mi je ponoči temperatura dvignila na 38,3. Prej nisem hotela vzeti nič, ko pa je temperatura narastla pa sem uzela Lekadol.
Kako je s temperaturo v zgodnji nosečnosti? Nekje sem zasledila da ne sme iti čez 38.
Katera zdravila ste jemale če ste bile kdaj bolene med nosečnostjo?

Me malo skrbi da nebi kaj slabo vplivalo na moj mali grahek :(

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.12.2012 12:43:26   
Pikolina13
uršikazala jaz sem tudi zbolela dva tedna nazaj. Sem se nalezla od tamalega. Vročina 38,3, tresla sem se.
Ni mi preostalo drugega kot vzeti lekadol. user posted image
Zdaj upam, da ne bo to škodilo pikici.
Sem v prvi user posted image tudi zbolela pa sem vzela lekadol. Pa je bilo vse v redu. user posted image

(odgovor članu uršikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.12.2012 13:19:44   
GregUr
vsepovsod je napisano, da je bolje vzet Lekadol pri povišani temperaturi kot nič, ker vročina bolj škodi grahkom kot pa tist en lekadolček. jst sem ga v prejšnji N tut vzela, pa mi je zbilo temperaturo, s pikico pa ni blo zaradi tega nič narobe.

upam da se čimprej pozdraviš!! user posted image user posted image user posted image

*pupika* koliko časa pa si noseča? te še ni na seznamčku user posted image seveda bo srček bil, da bo veselje! user posted image user posted image

jst sem se pa najedla zdele, sem mela postrvico user posted image pa sem "zakurla" električni žar na balkonu, ker če ne bi umirala od smradu v stanovanju, pa še cote sušim, to bi mel vse po ribah vonj user posted image tko da sem celi vasi dala vedet kaj dons jemo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
16.12.2012 13:56:33   
Niabi
Iiiii mamice ! Še jaz se pridružujem avgustovkam :) Sem zvedla v sredo SLUČAJNO sem imela redni ginekološki pregled, pa mi je (ker sem bila ravno tam) ker mi je zamujala M, naredila nožnični UZ in sva ugotovili veselo novico. Sem bila v 6 tednu in je ze slišala srček, tako da sem bila ful vesela da je vse OK, ker res nisem načrtovala in nič, je bil kar malo šok, pa tudi slikco sem dobila :P Rok imam okvirno 7.8. sicer pa imam tud jaz 14.8 rojstni dan tako da se mogoče sinhronizirava :D Joj ful sem vesela ampak me kr naprej vse nervira, da ne bo kaj narobeuser posted image . pa tudi sem imela špikanja v spodnjem delu trebuha in sem ful pomirjena zdaj ko sem tu prebrala da je to normalno :) Kdaj bom imela sedaj naslednji pregled ...praktično prvi-tehtanje, m.knjizica,kri,voda ..... okrog 10.tedna?

Imam pa še eno vprašanje.....januarja 2012 sem imela konezacijo (drugace sem se mlada-23 letuser posted image ) in me sedaj ful skrbi če lahko to kaj vpliva na to. Ima katera mogoče enako izkušnjo ali ve kaj več o tem, se je treba pretirano bolj merkat? Imam namen seveda vse vprašati ginek. na prvem pregledu ampak se želim pomiriti do takrat, ker se ustrašim že samo ko čihnem :D

Pa še z moje strani ČESTITKE VSEM SREČKAM NOSEČKAM user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.12.2012 17:03:38   
mayak
Sem mislila ravno skupino avgustovke 2013 odpret in vidim, da vas je že kar nekaj user posted image user posted image

No, mi smo 11.12. zvedeli za user posted image , čist presrečni. Je naša druga user posted image in imamo Žigca, ki je star 11 m. Z bratcem/sestrico bosta 19 m razlike.

Samo toliko na kratko...

(odgovor članu Niabi)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.12.2012 11:36:18   
_sonček
user posted image  user posted image  vsakič, ko grem na našo temo, nas je več user posted image  user posted image  user posted image  zelo lepo, avgusta bo res gužva v P...

Kako se kaj počutite? upam, da niso slabosti prehude, pri meni so prisotne vsaki dan, mam skoz tak bljak občutek, kot da bom bruhala, nič mi ne diši za jest, razen pomaranče user posted image  ki jih drugače nisem kaj preveč marala, pa sadje in solate nasploh...ostalo mi pa nekako obleži v želodcu in mi ni kul...no bruham pa ne, vsaj to user posted image

Niabi prvi pregled je ponavadi tam okoli 9t, vsaj pri nas, kjer vzamejo kri, vodo, tehtajo, dobiš materinsko knjižico, G pregleda z UZ če je vse tako kot mora biti, če user posted image  bije, pa mislim, da je meni vzel prvič še bris, sem že malo pozabila...
Glede konizacije...a si imela prav konizacijo ali lletz? Jaz sm imela v prvi user posted image  lletz, so mi odstranili kar nekaj predrakavih sprememb, na materničnem vratu, zanosila sem potem pol leta po tistem in je blo celo user posted image  vse ok, tudi pri tebi je minilo nekaj časa, ko si zanosila, tako da mislim, da bi moglo bit ok, meni so takrat rekli, da nekje 6 mesecev se vse skupaj postavlja na svoje tire, potem je ok...drugače pa kar vprašaj G, ona bo najbolj vedela...

GregUr mi smo tudi v nedeljo jedli postrvi user posted image  

uršikazala res je tako, kak lekadol ne škodi v user posted image  edino to je dovoljeno, pa če se res ne da zdržat, je boljše vzet, ker drugače je lahko še slabše...v prvi user posted image  sem jaz imela začetek bronhitisa, za zadavt se mi je blo, sem se nekaj časa zdravila z domačimi zvarki, pol pa mi je zdravnica vseeno pedpisala antibiotik, ki ga lahko je tudi nosečnica in je blo kmalu bolje, je rekla, boljše tako, kot pa, da bi v nedogled kašljala in se samo pacala...

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu mayak)
Neposredna povezava do sporočila: 343
17.12.2012 12:56:47   
Mubi
Joj, čez vikend ne grem nič na internet in danes porabim skoraj eno uro, da vse čveke preberem user posted image user posted image pridne,pridne. Pa dobrodošle nove user posted image !!

Jest grem pa danes prvič odkar vem da sem noseča v službo....sem bila zdej na bolniški, mal zarad tamalga mal zarad mene.... in me je prou malo strah..... delam namreč v trgovini, kjer je veliko fizičnega dela. sicer sem se s šefico dogovorila za manj zahtevnejša dela - blagajna in to..... samo ne vem, vseeno me je kar malo strah. tam spodaj okoli jajčnikov in tam kjer se sedaj vse skupaj dogaja imam še zmeraj krčke in bolečine...tudi prepogibat se ne morem, ker me takoj začne špikat.... tko da bomo videli kako bo, upam da preživim in bo vse ok. user posted image mah, pustmo strah doma in šibam user posted image

kok se ve čuvate če imate tudi zahtevne službe? glede dvigovanja, prepogibanja.....? ali imam prav da če kljub takim bolečinam ni nobenega sumljivega izcedka je potem vse kul z user posted image ?

v prvi nosečnosti sem bila namreč brezposelna in je to zame sedaj novo, glede izkušenj od sodelavk je pa tako, da vsaka ko je izvedela da je noseča je takoj zbežala na bolniško in nato direkt na porodniško....

lep dan in božajte trebuščke!!! user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 344
17.12.2012 14:28:18   
oreh
Pozdravljene!
V četrtek sem delala test in je pokazaluser posted image user posted image user posted image . Po SS in 2,5 letih poizkušanja nama je v 2 postopku IVF končno uspelo. Sedaj pa se spopadam s strahom, če bo vse ok, no, pa saj mi kar uspeva ostati pozitivna, pa sej še sploh ne dojamem. Ampak mislim, da je to neki čist normalnega. Najbolj me stisne, če me dojke kako uro ne bolijouser posted image
Vglavnem zdaj sem vas nekaj dni le brala in vas je res ogromno, upam, da bomo prav vse veselo kramljale vse do avgusta 2013. Glede znakov pa nič kaj posebnega. Jutri pa grem h G po ena zdravila, mogoče mi bo še UZ naredila, GV bi se že morala videti v 5t, a ne? Morda pa celo dveuser posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 345
17.12.2012 15:03:48   
curly
Dobrodošla, oreček!!!
Si se le opogumila in se nam pridružila? Mislim, da bi se pri tebi morale videti dve GV. user posted image Vabljena, da se dodaš na seznamček user posted image da te bomo lažje spremljali. user posted image

Dobrodošle tudi vse nove, čestitke vsaki posebej! user posted image

No, jaz sem čez vikend zbolela -> sem prehlajena and I feel like crap! user posted image . Pojavljajo se mi tudi že slabosti in imam občutek, da bi morala skoz nekaj grickati, da mi ne bi bilo slabo. user posted image To ne bo dobro za moje kg, ker sem itak podvržena debelosti. user posted image
Drugače pa ostajajo znakci (od najbolj izrazitega h najmanj): utrujenost in zaspanost oz. lenitis, boleče (.)(.), žeja, lulanje, krči oz. špikanje (še posebej če kihnem me včasih kar fajn zaboli v predelu jačnikov), slabosti, glavoboli ...

V petek imam ponoven pregled in že odštevam. Komaj čakam, da se bo kaj videlo!
Lep dan vam želim vsem in se tipkamo!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 346
17.12.2012 15:52:08   
uršikazala
Heej

Mubi tudi jaz delam v trgovini v Ljubljanskem shopping centru, kjer je tempo kar naporen in v tem prazničnem času kdaj delam tudi po cel dan. Če me kak dan bolh izrazito špika se grem mal večkrat usest oz. se probam mal šparat. Drugače pa niam nobenih težav.
Zanimivo da jaz nikoli nisem bolana, sem pa tja kdaj mal pokiham, zdaj ko sem pa noseča pa takoj povišana temeratua in me je položil, in ker nisem več samo jaz sem se odločila do srede ostati doma da se res pozdravim in čuvam svojga 'grahka'.
Zadnje nekaj dni nimam nič znakov nosečnosti, no saj jih do zdaj nekaj konkretno še nisem imela pa me kr skrbi, joooj še 10 dni do prvega pregleda pa da se pomirim.
Danes se počutim že bolje, sem pa klicala svojo splošno zdravnico, in pravi da tudi Lekadol ni ravno najbolje ampak da če je povišana temperatura pa naj ga raje uzamem. Pomirena ravno nisem, ampak ok, ste mi tudi ve podobno svetovale tako da bo že držalo

Joj, curly ne govor tud jest nisem lih suha, v zadnejm letu sem dobila prov vamp -bljek. Sm prov jezna nase k se nisem spravla mal hujšat predn sem zanosila, sam kaj ko je jest en tolk fajn hobiuser posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 347
17.12.2012 16:03:48   
uršikazala
Evo še zadnja info o Lekadolih iz ginekološke ambulante, so mi rekli da lahko do 5 Lekadolov na dan. Tolk da veste če bo keri prov pršlo

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 348
17.12.2012 16:24:03   
Niabi
sepravi ste tako kot jaz nekje v 7. tednu ali pa še manj? Ker meni ni še nič slabo (HVALA BOGU user posted image ) in tudi drugače nimam nobenih znakov, sprememb, razen to, da se mi gravža turška kava, čeprav sem bila prej pravi kofetar (spila sem tudi do 5 kav na dan), sedaj pa se prisilim da jo spijem zjutraj, drugače pa mi ne paše.... ostalo hvala bogu ostaja enako, razen to da RES UZIVAM v hrani in me ne psihira od česa vse se bom zredila user posted image

Pa sonček hvala za odgovor*** (drugače sem imela pravo konizacijo)

Neposredna povezava do sporočila: 349
17.12.2012 18:33:31   
Katoti
Heila punce, evo, danes bila pri G, ker mi je vzel bris in sma še na hitro pogledala, kakšno je stanje! user posted image

Torej, noseča 5 tednov in 3 dni pa se vidi le črna pikica, ki kaže, da je nosečnost v maternici! user posted image

Nov pregled 2.1.2013, takrat bom v 7 tednu in 5 dni in upam, da se bo srček že videl!

Dobrodošle vse nove nosečke in da srečno preguramo do avgusta! user posted image

(odgovor članu Niabi)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?