buča
|
hej, sprašujem v imenu moje najboljše prijateljice...spoznala je tipa, ločenca, brez otrok, ona je še vezana z otročkoma, vendar njuna zveza hitro propada...ta tip, ki se ji zdi resen, je delaven, finančno dobro situiran-ji je na prvem zmenku rekel, da on razume njeno situacijo, da dobi v paketu skupaj z njo še njuna otroka-otroke ima rad, zakaj jih nista imela s prvo ženo, mi ni znano.Rekel ji je, da ga ne moti, če že ima otroke.Prijateljica je še s prejšnjim tipom, mislim, da je rekla, da sta zadnjič seksala septembra...novi tip, pa ji je tudi rekel, da, ko-če bosta seksala, bo seksala samo z njim in z nobenim drugim.....sedaj je prijateljica popolnoma zbegana-ne ve, kaj naj naredi, ker je čisto tako naneslo, da sta že na drugem zmenku seksala, ker je to potrebovala, pogrešala...pravi, da ima nore metuljče v trebuhu, da nič ne je in ne spi.Novi tip je bil razumevajoč in ji rekel, da on razume, da bo lahko trajalo mesece, preden ona vse postori...jaz ne vem, kaj naj ji rečem, ali ga je vredno obdržati(novega mislim), ker starega sigurno ne, ker za njo ne naredi nič, niti za njuno skupno gospodinjstvo, hiša propad, njemu je pa vseeno.Tukaj razumem prijateljico, da je razočarana, si želi spremembe, in če bi bilo vse, kot mora biti, ne bi odšla z drugim...kaj ve mislite?jaz jo podpiram....