|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
13.11.2012 9:12:59   
Pkica
Jutro!

Najprej čestitke Urši za lepe novičke....... user posted image user posted image zelo vesela zate, ker sem tudi sama šla čez to in vem kakšni so občutkiuser posted image

Roxy men se skoraj vsakodnevno dogaja, da me pritiska dol. Ponavadi ta občutek pride popoldne in če sm veliko na naogah. Mam tud občutek da mi vse sedi na mahurju.... smotan občutk. Ampak ko mal počijem je mal bolše.
Sicer ne vem a je to normalno al neuser posted image  čez 14 dni mam MO pa jo bom mal sprašala!

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
13.11.2012 9:33:41   
klavdyk
dobor jutro še od mene

Top10-za MO sploh ne vem, pregled imam zdaj 19.11, zdaj še ne verjetno pol čez 4t-bom zdaj vprašala-sem pa danes že malo bolši-hb sem šla danes še kri za ščitnico dat, tk da jutri bodo izvidi, pa da vidim, kaj bo rekla dr.

pozdravček
Klavdy

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.11.2012 9:40:24   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

dobor jutro še od mene

Top10-za MO sploh ne vem, pregled imam zdaj 19.11, zdaj še ne verjetno pol čez 4t-bom zdaj vprašala-sem pa danes že malo bolši-hb sem šla danes še kri za ščitnico dat, tk da jutri bodo izvidi, pa da vidim, kaj bo rekla dr.

pozdravček
Klavdy

klavdyk čestitke dda boste kmalu spet zibali :))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.11.2012 9:55:51   
klavdyk
sonček85-hvala:)

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.11.2012 10:20:20   
ROXY_
Hvala za odgovore...meni se kak dan zdi, da mi sedi dete direkt na mehurju user posted image ..tudi če sem veliko na nogah, beri- itak skoraj vsak dan user posted image - se mi dogaja da mi pritiska dol....očitno nižje nosim, pa malce raztegnjena zadeva že od prejšnje nosečnosti in smo tukajuser posted image

top10 js mam MO 13.12.- takrat bom noseča 20 tednov, 5dni- nekje...
klavdyk upam da si boljše....

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
13.11.2012 10:36:16   
Anonimen
še ena, ki odšteva dneve do MO - imam jo v ponedeljek, 19.11. in takrat bo dopolnjenih točno 20t, se pravi čista polovička... komaj že čakam!!! težavic na srečo nimam nobenih (trkam!!), to tiščanje navzdol je pa sigurno povezano s fizičnim naporom - sploh če je delo pretežno stoječe, naj ne bi bilo nič nevarnega ali neobičajnega, se pa strinjam, da zna biti moteče user posted image - naj čim prej mine!!

jaz sem že v prvih pripravah, 3-letni sine je dobil večjo posteljo, njegova otroška pa se seli v spalnico, da bo počakala na novo pupo, posledično sem preurejala otroško sobo, šibala pohištvo sem in tja, treba bo še po kako malenkost v Obi (police za šolske stvari ipd.) in potem bo sobica od starejših poštimana, pa ugotavljam, da bo treba še kakšno komodo na mini oblekice nabavit, ker mi trenutno ne "pašejo" v nobeno omaro...

user posted image

(odgovor članu ROXY_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
13.11.2012 10:47:43   
katniss
Dobro jutrooo!
Vceraj sem imela zvecer se malo 'hormonskega' napada... Solzice tekle v potokih brez razloga, danes je pa svet spet lepsih barv user posted image .
Cez dobre tri urice je MO in se veselim, da bova dete spet videla, prav tako pa je sel najin vozicek vceraj na posto in ga danes verjetno dobima! user posted image
V glavnem 'always look on the bright side of life'... user posted image

O sedenju na mehurju... Ravnokar sem skasirala brcike tja in se sprasujem kako bo to tam proti koncu nosecnosti! Bom kr wc za sabo nosla user posted image

Mene veze ponavadi v spodnjem delu, ko se prevec naprezam in mine, ce dam kak topel obkladek gor in pocivam malo. V petek napolnim polnih 20. tednov in pol pa je res ze polovica! user posted image

Imejte se lepo, pridem porocat po MO! Hvala za lepe zelje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
13.11.2012 11:21:03   
Anonimen
Hvala, da se veselite z mano, sem še bolj veselauser posted image user posted image user posted image
Zaj mam pa eno vprašanjeuser posted image  1.12. ima stric abrahama in meni se trebušček počasi že pozna, ker sem napihjena ko balon. Kaj je najboljše oblečt za takšne priložnostiuser posted image  Namreč nisma še nobenemu povedala in pred božičem ne bo noben vedeluser posted image
Kupila sem si take super mehko tople škorenjčke- kot Uggice- in razmišljam o kakšnem daljšem puloverčku in spodaj samo pajkice. Sam ti puloverčki so ponavadi oprijeti, hmm....

Vidim, da vas kar nekaj čaka že MO, joooj kako ste že pred manouser posted image  In verjamem, da bo vse tako kot je treba. Jaz imam šele nuhalno pa še to 13.12.user posted image

Urša

(odgovor članu katniss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
13.11.2012 12:27:57   
trixxy
Urša jaz sem imela zadnjič eno oblekco in spodaj legice. Je pa bila glih tolk široka, da se ni videlo. Al pa kako srajčko in kiklico in tuki pa ziher ne bodo opazili. Pa še škornji pašejo zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
13.11.2012 12:29:01   
trixxy
Urša jaz sem imela zadnjič eno oblekco in spodaj legice. Je pa bila glih tolk široka, da se ni videlo. Al pa kako srajčko in kiklico in tuki pa ziher ne bodo opazili. Pa še škornji pašejo zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
13.11.2012 12:29:44   
trixxy
Če pa RR šteka, pol pa naj bo 2x objavljeno user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.11.2012 12:38:39   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Al pa običajne hlače ali legice in gor tako majčko, ki ima spodaj patent ... potem se nad patentomvse naguba in se sploh ne vidi ... :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.11.2012 12:42:44   
trixxy
Sam taka majčka je mene še povdarila, pa nisem imela tolk trebuha. Pravzaprav najboljš, da probaš in vidiš user posted image .

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.11.2012 13:13:28   
Anonimen
Hvala za namigeuser posted image  Sem tudi razmišljala o kakšni ohlapni majčki, sam pol morm met kavbojke oblečene, kar pa ni šans, ker bom umrla v njih. Razen če je majčka malo daljša in imam lahko vseeno pajkice spodaj..
Uh, že vidim, da bo to cel projekt, heheheheuser posted image user posted image user posted image

Urša

(odgovor članu trixxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.11.2012 13:25:35   
ina11
LP aprilčice... Kot aprilčica 2012 vdiram na vaš forum. No, moja pikica je nekoliko pohitela, tako da se je rodila 22.3.

Če katera že razmišlja o oblekcah... Imam zelo lepe poletne majčke, bodije, oblekce, legice, ki nam delajo gužvo. Izbrala sem res samo cotke, ki so kot nove. Prodam za simbolično ceno (1 EUR kos). Če katera želi, naj me kontaktira.
Želim vam lepo, mirno nosečnost! Sem vam kar malo fauš :)

LP,
Ina

< Sporočilo je popravil ina11 -- 13.11.2012 13:26:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.11.2012 16:22:15   
*Lila
Heeej user posted image

Tudi jaz se javljam po nekaj dnevih.. Odkar spet delam sem kot cunja, ko pridem domov, očitno se moram še malo navadit na ta tempo, ker sem prej na bolniški predvsem počivala user posted image Jaz imam tudi občutek tiščanja dol, predvsem ko sem malo bolj aktivna. Sem omenila G na zadnjem pregledu, ampak je rekla, da je to normalno, če niso bolečine hude.

Katniss držim pesti za MO! Pridi potem takoj poročat kako je bilo, ker si verjetno prva aprilčica, ki ima MO user posted image ali jo je katera že imela? Ali sta se potem odločila za mutsyja?user posted image

Jaz pa še nič ne čutim brcik user posted image Sem pa v 18. tednu. Včasih se mi sicer zdi, da bi lahko bilo to to, ampak nisem sigurna, ker naslednji dan pa spet nič ne čutim user posted image

Urša tudi jaz čestitam za malo pikico user posted image Glede oblačil pa probaj kakšno širšo tuniko dobiti, pa čez lahko oblečeš kako to dolgo majčko brez zadrge in gumbov, ki jih imajo sedaj povsod user posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.11.2012 16:51:59   
barbara_s
Živjo punce,

saj ne, da je kaj novega... ampak zdaj, ko smo zgubile Tippi (in takoooo zeloooo mi je žal...), sem rekla, da moram bolj pogosto kaj napisati in ne samo brati... Da še jaz svoje prispevam.

Torej: ta teden je grozen za jutranje vstajanje. Ne vem, zakaj - prejšnji teden sploh ni bilo problema, ta teden pa smo vsi zjutraj kot da bi nas kdo z valjarjem povozil. In to vsi trije! Baje je neka luna ali kaj takega, tako da upam, da bo to drug teden minilo.

Zadnjič sem si računala, kdaj grem na porodniško... in če porabim še dopust (ki ga moram porabiti, torej kar ostane od letos+10 dni naslednjega leta), sem lahko doma že od začetka februarja... se mi zdi tako hitro... Tako da zdaj v službi delam plan, kaj lahko še v teh treh mesecih naredim, da grem potem (recimo) brez neke hude slabe vesti. Itak me bo pa vse počakalo... Drugače pa neke hude motivacije v službi zdaj nimam, pa razmišljam, kako naj se "spravim v pogon".

Še ena od naše tavelike: zadnjič so imeli za kosilo šmorn. Pa ji rečem, da je to pa res ena stvar, ki je jaz ne znam narediti in da upam, da je bil v šoli dober, ker doma ga ne bo dobila. Pa pravi šestletnica: "Ja mami, saj to je pa res enostavno - če ne znaš, greš na YouTube, pa pogledaš..." Sem se malo (kislo) nasmejala in razmišljala o tem, da naši otroci, hočeš/nočeš, živijo v digitalni dobi. In da je vprašanje, koliko je smiselno omejevat tehniko. Se pa učimo osnove računalniške (internetne) varnosti.

Evo, toliko za danes. Se še jutri kaj oglasim :)

Lepo se imejte, pa pobožajte (brcajoče) trebuščke... (mene tudi vedno v mehur zadane...)

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.11.2012 17:04:48   
trixxy
Lila a je to tvoja prva nosečnost? Sem malo pozabila, oprosti user posted image . Skratka v prvi nosečnosti sem jaz začutila otroka zeeeelo pozno, tik pred morfologijo, okol 21. ali 22.ga tedna. No zdaj pa itak nisem ziher, ampak mislim, da sem začutila v 18em tednu, pa še to je zelo redko in niti ne vem, če je to to. Pa je moj drugič user posted image .

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.11.2012 17:21:10   
*Lila
Ja je moja prva nosečnost in mi je vse neznano user posted image Se mi je zdelo, da sem malo neučakana ja user posted image V zadnjem času se mi je res zazdelo, da čutim nekakšne mehurčke, ampak jaz bom ziher šele, ko bom konkretne brcike čutila user posted image

Samo ti otroci danes so res napredni. Jaz tudi včasih kar gledam nečakinjo od mojega kako se spozna na vse user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.11.2012 17:46:10   
katniss
No pa dela forum spet! Mi prej nekak ni hotelo odpret tega okna...

MO opravljena, dobimo fantkauser posted image , mere stimajo, vse zgleda tako kog morauser posted image
Midva sva oba zelo vesela, so mi pa itak doma in kolegice napovedovale decka, tako da nisva bila niti kaj dosti presenecenauser posted image

Lila*: ja, sva se odlocila za mutsya in ga danes tudi dobiva! Sva bila navdusena kako fino se pelje, tudi zlozit ga je zelo enostavno, zdaj pa more bit se nasemu pubecu bit vsec pa bouser posted image .

Moje brcike so bile reees zgodaj, 16. teden, ampak je bila takrat res ena taka konkretna. Zdaj je vcasih taki obcutek kotmda se mi miska cez trebuh sprehaja! Mi je pa babica danes rekla, da v bistvu najprej ne cutis brc/boksik ampak cutis, ko se otrok na hitro iztegne. Jaz si to predstavljam, da se izstreli kot raketa heheuser posted image .

Ursa: mogoce bi kaksna lusna oblekica z malo sirsim pasom in krilom na A prisla v postev? Jaz imam dve taksni in kr fajn skrijetauser posted image

Hm kako ste kaj s kilami? Jaz sem danes spet vago usposobla in sem se zredila za 1,5kg.... Je res da sem startala z 10kg prevec ampak sem res mislila, da bom mogoce mela ze kaj vec zraven! Sej se ne pritozujem, ker je itak boljsr, da pridobivanje drzim na minimumu ampak me vseeno malo skrbi....

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.11.2012 18:28:10   
trixxy
Katniss bravo za fantka in super pregled user posted image

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.11.2012 18:52:23   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: trixxy

Katniss bravo za fantka in super pregled user posted image

se pridružujem, verjetno zdaj vse odšteamo dneve do M ... a mislite, da vam bodo G delali tudi potem še UZ? Ker po zakonu je da drugi in ZADNJI :((((( GRRRRRRRRRRRR

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.11.2012 19:03:09   
trixxy
Meni ga sigurno ne bo več delala, ker se drži pravil kot pijanc plota. Še ctg mi ni nikoli naredila, pa sem rodila na rok.
Si ga bom pa sama plačala po 30em tednu, ker bi rada, da preverijo pretoke in popkovino, da ne bo imel otrok 5x zavito. Se bom pa zaradi tega odrekla 3D (ki bi ga lahko šla samoplačniško).

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.11.2012 19:05:12   
Hasam
Drage punce - aprilčice,

naj vam sporočim super novico, da se bo v petek, 30.11.2012 v Gostilni pri šefu odvijal tematski večer namenjen nosečnicam (januarke, februarke, marčevke in aprilčice 2013). Tekmovalci v šovu bodo za to priložnost pripravljali poseben meni samo za nas!

Prosim vse zainteresirane, da se prijavite meni na ZS z imenom in priimkom, PDP in mailom. Pohitite, kdor prvi pride, prvi melje!

Pozdravček, vaša februarčica Hasam

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.11.2012 19:07:53   
trixxy
Hasam kako lepo je tole prebrat. Sama sicer ne grem, ker nimam prevoza in tudi ne vem ali bi se tako javno izpostavljala user posted image

(odgovor članu Hasam)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Nadomestna mati
niwaj

Ali bi postala nadomestna mati za žensko ki ne more imeti otrok?

da (14%)

ne (86%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!