barbara_s
|
Živjo punce, saj ne, da je kaj novega... ampak zdaj, ko smo zgubile Tippi (in takoooo zeloooo mi je žal...), sem rekla, da moram bolj pogosto kaj napisati in ne samo brati... Da še jaz svoje prispevam. Torej: ta teden je grozen za jutranje vstajanje. Ne vem, zakaj - prejšnji teden sploh ni bilo problema, ta teden pa smo vsi zjutraj kot da bi nas kdo z valjarjem povozil. In to vsi trije! Baje je neka luna ali kaj takega, tako da upam, da bo to drug teden minilo. Zadnjič sem si računala, kdaj grem na porodniško... in če porabim še dopust (ki ga moram porabiti, torej kar ostane od letos+10 dni naslednjega leta), sem lahko doma že od začetka februarja... se mi zdi tako hitro... Tako da zdaj v službi delam plan, kaj lahko še v teh treh mesecih naredim, da grem potem (recimo) brez neke hude slabe vesti. Itak me bo pa vse počakalo... Drugače pa neke hude motivacije v službi zdaj nimam, pa razmišljam, kako naj se "spravim v pogon". Še ena od naše tavelike: zadnjič so imeli za kosilo šmorn. Pa ji rečem, da je to pa res ena stvar, ki je jaz ne znam narediti in da upam, da je bil v šoli dober, ker doma ga ne bo dobila. Pa pravi šestletnica: "Ja mami, saj to je pa res enostavno - če ne znaš, greš na YouTube, pa pogledaš..." Sem se malo (kislo) nasmejala in razmišljala o tem, da naši otroci, hočeš/nočeš, živijo v digitalni dobi. In da je vprašanje, koliko je smiselno omejevat tehniko. Se pa učimo osnove računalniške (internetne) varnosti. Evo, toliko za danes. Se še jutri kaj oglasim :) Lepo se imejte, pa pobožajte (brcajoče) trebuščke... (mene tudi vedno v mehur zadane...)
|