|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: za tiste, ki imate otroke doma
8.11.2012 10:36:05   
ronja
tix, hvala za idejo za barvo za table, sta jo sicer dobili tamali za darilo (hvala, kasija:), ampak ko jo porabimo;)
Kar es tiče tega, kdaj delamo: ponoči, izključno ponoči, moji otroci so (vsaj en) budni do 22, če mam srečo (danes je nisva mela, zaspal je ob 24h), zbuja se mali ob 6h-7h, tako da prej ne vstajam (nisem jutranji tip). Tako da kar je narejeno, je med 22:30 in recimo 3-4h am.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.11.2012 10:37:24   
uškinamama
Nič fauš - pridi dol user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.11.2012 10:47:18   
ronja
hehe, smo ravno prejšnji teden bili, pa še vse 3 smo mele neko trebušno reč in nismo bile najboljša družba (beri: tečne:D)... Moramo dat dediju mal dihatuser posted image . Sicer pa je doli res taka klima, da bi človek res kar zamenjal... Tu traja 3/4 ure, predno jih spokam za ven... dol pa 5 minutuser posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.11.2012 11:50:52   
ronja
Aja, josephine, sem napisala par idej za gibanje oz. šport z otroki, če te še zanima.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 954
8.11.2012 12:29:27   
Kasija
Tix jaz se tudi mucim z samoorganiziranjem. Vedno zmanjka casa. Aktivnosti za njih, ki jih je treba dolgotrajno prej pripravljat, se izogibam. Izbiram projekte nezahtevne za pripravo. Cas za svoje ustvarjanje pa tezko najdem. Kaj malega delqm vzporedno z njima - onadva riseta s copici ali pac kaj kar ze obvladata, jaz pa zraven kaj pobarvam. Zvecer sem recimo prosta okrog 21h , ampak vecinoma se samo se zrusim na kavc in malo posrfam. Ce ne spim, sem zlovoljna in za nikamor. V casu pocivanja tamale pa kaj pospravim. Zmanjka mi energije. Moram kaj narest na tem.

Ronja ni za kaj user posted image

Jaz bi sla tudi na morje. Papotovat z avtodomom tudi. Pa se kaj bi se naslo... user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 955
8.11.2012 12:44:40   
ronja
Sprememba plana: mali zaspal (dejansko!) -> srečke -> R. je zbrala poizkuse in zvlekla "vodno uro", tako da bomo delale to.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 956
8.11.2012 13:18:59   
tix
Dobila sem idejo da bi delali tiste glave iz katerih zraste žito, kako se temu sploh reče, da malo poguglam user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.11.2012 13:53:31   
ThinkPink
Pozdravljene mamice, ki imate otroke doma!

Tudi jaz imam 2 otroka doma, tavečja 5 letnica je z mano pol leta, ker sem jo vzela iz vrtca zaradi ponavljajočih se bolezni (v vrctu cca. 5 dni na mesec), sedaj pa imamo še 3 mesečnika - zato se tudi nisem javljala, ni časa...Zanima me, kdaj boste začele izdelovati božično-novoletne zadeve (okraske, čestitke ipd) - a je že čas? Jaz sem mislila tamalo vprežt nekje sredi tega meseca, pa bi postopoma izdelovali npr. en teden bi delali na "fotošutingu", ker bomo babicam in dedkom naredili koledar s slikami, en teden bi izdelovali čestitke, en teden bi risali in pisali Miklavžom, Božičkom itd, potem bi delali svoje voščilnice, pa izdelovali bi darilca, okraske...Nimam pa ideje, kako naj se lotim izdelovanja vsega tega, da bi tamala bila lahko zraven koristna in da bi se videlo, da je voščilnica res plod otroških rok (in da zgleda tako, da jo dejansko lahko pošljemo) in ne samo mene. Torej delali bi predvsem take eazy stvari.
Ima katera kakšno idejo? Boste tudi ve delale kaj podobnega? Te razne bleščice ipd dobim v papirnici ali kakšni posebni trgovini?
lep dan vam želim
user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.11.2012 14:00:15   
ronja
5 letnica ti lahko voščilnico čisto sama naredi, to ni problem. Za tiste, ki imajo mlajše otroke, pa lahko narediš večdelno voščilnico, kjer ti narediš eno stran, otrok pa drugo.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.11.2012 21:20:03   
Kasija
Think pink dobrodosla. Tukaj sem naletela na nek izbor idej za cestitke http://makingboysmen.blogspot.com/2012/11/potato-printing-christmas-cards-blog-hop.html. sicer pa je tega res ogromno. V nasi knjiznici imajo tudi nekj knjig, se ti splaca pogledat v svoji. Ce prav razumem, bi zelela, da je cestitka licna, pa vseeno delo otroskih rok. Predlagam ti nek skupen projekt. Recimo puncka pobarva z copici liste, ti izrezes v oblike cestitk, nalepis bel cist list s porocilom notri. Mogoce lahko se kaj z zlato ali srebrno natisne na pobarvano?
Potrebscine kupujem tako v art trgovinah, kot tudi recimo v mullerju je dober izbor. Pa kaksen dzs tudi preseneti.

Tix rastlina je bozicno zito, ce tikaj pomaga.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.11.2012 21:40:28   
ronja
Think Pink, evo, tule so vabila, ki jih je naredila Ronja popolnoma sama (nisem niti tikala), za svojo rojstnodnevno zabavo (torej še ni bila niti 5 stara). Ni težko, skratka;). Origami je taka izi tehnika, pa če skombiniraš, da kaj narišejo, pa nalepijo googly učke gor, pride prav luškano:). Tudi izrezala bi lahko že kak na pol prepognjen list v smrečico, če ji ti narišeš obris.

Če pa to ne pride v poštev in bi rada bolj fensi čestitko, potem je pa boljša pa tista ideja z večdelno čestitko, to si lahko pogledaš pa tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 961
8.11.2012 21:51:42   
skuštrana
Tix http://www.youtube.com/watch?v=eiySWm_WxPo to se imenuje grass head

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   [Brisano sporočilo]
9.11.2012 0:13:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
9.11.2012 8:28:03   
ThinkPink
Tnx Ronja&Kasija za ideje! Bomo poskušali nekaj podobnega ustvariti, samo s poudarkom, da bom jaz izrezala le voščilnice, tamala pa čimveč sama (čeprav ni neki specialec, kar se fine motorike tiče je bolj boga, je pa zato bolj na jeziku zrastlauser posted image ).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.11.2012 10:06:45   
ronja
Thinkpink, če bojo čestitke za dedke in babice tudi ni treba, da je neki specialec;). Bojo veseli, pa ne glede na to, kako bo izgledalo. Pa če zbereš kak enostaven projekt, bi znalo čisto luštno zgledat, tudi če bo vse skup malo bolj "primitive design";).

Ja, krokotak je fajn, sem pa včeraj našla še eno fajn stran, ko sem iskala vodno uro (sem mela eno svojo v glavi, pa nismo meli dovolj velikega plutastega štoflca, sem improvizirala z zamaški za ušesa, ni bilo ok, Fimo ej bil pa v sobi, kjer je mali spal, tako da sem potem šla poiskat kako enotavnejši varianto (ker kot veste, jaz znam zakompliciratuser posted image - mojo bomo verjetno tudi nekoč naredili, ampak tale je bila pa orto simple, haha). NO, našla sem pa tole stran - prvi homeshooling blog, ki nima svojega odseka za biblijo, hehe, ma pa zato kup znanstvenih poizusov za tamale, prav luštno - če koga zanima. Ma sicer tudi verske zadeve, samo je več matematike.

Aja, pa eno vprašanje, ko smo lih pri blogih: imam še od lani za objavit: škratovsko zabavo - priprave in igrice, pa zavijanje daril, pa škratke iz storžev, pa napisat motam brezplenično dete, pa nosilke, pa še en kup reči smo delale s tamalima... kaj se vam zdi najbolj primerno za ta čas zdaj? no tudi pustnih kostumov še nisem, haha, samo bojo očitno še počakali do pusta:D.

Neposredna povezava do sporočila: 965
9.11.2012 10:10:29   
khurde
krokotak je super stran user posted image in res imajo dobro organizirane objave user posted image hvala, da si me spomnila nanjo, ronja... thinkpink tole je tut luštno http://krokotak.com/2009/11/kartitchka-dyado-koleda/ in http://krokotak.com/2009/12/zimni-snezhinki/ je pa na temo bozica tut to luštno http://krokotak.com/2011/12/koledna-elhitchka/ in http://krokotak.com/2009/11/koledno-darvo/ tole pa za naslednje leto http://krokotak.com/2012/10/kurabiyki-prastite-na-veshtitsata/ user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 9.11.2012 10:14:37 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 966
9.11.2012 10:14:06   
khurde
lahko pa tudi z belo voščenko ti kaj narišeš, dete pa po svoje barva čez. ronja, storzi, darila, škratki, zame lah še nosilke user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.11.2012 10:25:26   
khurde
punce, katero barvo uporabljate za barvanje lesa in da je primerna za otroke in njihovo morebitno grizljanje

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.11.2012 16:08:48   
ThinkPink
khurde, ful dobra stran!!!! polno idej sem dobila, še za druge praznike. Jupi, doživela sem pravo otroško veselje, komaj čakam, da začnemo. Samo prenaglit se tudi ne smemo, da ne bomo imeli že 9. nov božičnega vzdušja domauser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 969
9.11.2012 16:25:43   
Izabelina
zdej je martinovo user posted image  za božič bo še čas...
midve bova dans delali ene take oljne lanternice in potem bomo jutri šli z njimi na sprehod zvečer... (simbolično ob martinovem, da ne bo v ospredju vino pa goske)
to bo za vikend vse, ker nisva doma...

ko prideva domov pa naju čaka ptičja hišica, ki jo morva popravit, posodobit mizico narave, zamenjat okraske na raztavnem prostoru (mava še vedno ribice gor user posted image  ) em to je zaenkrat to...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 970
9.11.2012 20:02:20   
tix
hvala za bučmane user posted image

Danes je bila na sporedu poleg obveznega sprehoda, peka žemljic navadnih in pirinih s semeni.

Sva pa pri vaškem mizarju dobila nekaj koncev lesa in kuhinja že skoraj stoji user posted image  sem pa najla tele (PRE)drage pripomočke in pa plišato zelenjavo

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.11.2012 8:43:14   
tix
poskušam prilepit slikce

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.11.2012 9:44:38   
lily32
Punce 100_x_ hvala za super linke. Sem si kar shranila nekaj idej, da jih bom imela zdaj pri roki za ustvarjanje. 

Čeprav tole smo poskusili izvesti, a ni ratalo. Je balon kar na mestu ostal.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska
Super mega stran! Jutri obvezno tole za premiero: http://krokotak.com/2012/08/leryashta-raketa-ot-balon/

Uživat dalje!

Sicer pa moram omeniti, da mi je za ideje super tudi risanka Ava, Rico Teo, ki pride na SLO1 pri Živ žavu ob nedeljah. Ima zelo enostavne in uporabne zadeve za izdelavo živalic, rastlin in okolja iz različnih vrst papirja.

Naša večja punca je v vrtcu in doma imamo tedensko nadgradnjo tem iz vrtca. Trenutno so aktualni jesenski listi. Jih tovorimo od vsepovsod in uporabljamo na različne načine.

Lpuser posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 10.11.2012 9:45:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 973
   [Brisano sporočilo]
10.11.2012 11:10:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
10.11.2012 12:01:22   
josephine27
mi smo enkrat delali nekaj podobnega pa je tudi šlo ampak je moral bit kar velik balon oz. mi smo dali dva skupaj, pa gladka vrvica ( plastična), ker z navadno se je zatikalo.

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?