Anonimen
|
Oj! Kok ste hitre sploh ne dohajam vašega pisanja :)! Jaz sem imela včeraj prvi pregled, vse ok, videla se je GV+rumenjakov mehurček, ploda še ne, ampak itak je še premalo da bi se plod videl! GV velika 13mm! Predno sem zvedela da sem noseča, sem jemala zdravila za angino in protibolečinske tablete, tako da me je G za vsak slučaj poslal v LJ na genetiko, čeprav pravi da kaj hujšega nebi smelo biti! Ampak da bomo mirni! 19.11 imam ponoven pregled! Glede počutja, se mi zdi da so se slabosti malo umirilo, še vedno čutim težek želodec če kaj narobe pojem, al papo kavi recimo, ampak ni pa tiste hude slabosti, in upam, da je tudi ne bo! Se mi je pa trebuh noro povečal, napihnil, je pa res da imam nekaj kil preveč, ampak sedaj ni več v šlaufkih ampak kr napet, tko da mi gre prav za živce k me kdo v trebuh pogleda, ker je je v 2 tednih res očitno povečal! Bo pa to moj 4 otrok in tudi v prejšni nosečnosti so vsi opazli že okoli 11-12 tedna da sem noseča! Še preden sem vsem domačim povedala(sem hotla po NS) me je soseda rekla, da so ugotovalali če sem noseča, k mam tak trebuh:) Tako da dolgo nisem mogla skrivati, pa tudi sedaj očitno ne bom mogla :) Toliko od mene zaenkrat...se beremo, lep dan vsem! Anonimna
|