|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2013
7.11.2012 8:38:18   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: Žana23

ooo tale koledarček je pa res super :)Vesper tudi jaz sem se odločila za Maribor,..pa čeprav zdaj živim v Novem Mestu, bom kakšnih 14 dni pred rokom prišla na štajersko spet in počakala user posted image ker dugače sem pa iz Slovenskae Bistrice user posted image
A so mogoče katero mučili hemeroidi zdaj v nosečnosti?

MB kr hvalijo ja. bote povedale.

praviš, da boš šla na čakanje v Slovensko Bistrico? user posted image Ka pa če te prej prime? kolk maš iz NM do MB? ka pa Brežice? Brežice tut tk hvalijo zadne cajte. pa ne vem a zato kr je Rebeka Dremelj tam rodila al je res tok fajn...

jst sm mela glede hemeroidov srečo. jih še nism nikol mela. že trkam! jih pa ma moja mami in vem, da je cel hudič. treba takrat za rito kr skrbet. vem, da ima neko čudno rjavo kremo, ki smrdi do amena, ampak je ful fajn tut, če maš drisko in te peče danka. ful pomaga. pa ma neke mokre robčke, da se obriše po odvajanju. jih kupuje v DM.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 7.11.2012 8:39:54 >

(odgovor članu Žana23)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
7.11.2012 8:54:33   
Renata81
Sem slišala, da se porodnišnice, ki jih grozi zaprtje bolj potrudijo za bodoče mamice, kot ostale porodnišnice.

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Žana23

ooo tale koledarček je pa res super :)Vesper tudi jaz sem se odločila za Maribor,..pa čeprav zdaj živim v Novem Mestu, bom kakšnih 14 dni pred rokom prišla na štajersko spet in počakala user posted image ker dugače sem pa iz Slovenskae Bistrice user posted image
A so mogoče katero mučili hemeroidi zdaj v nosečnosti?

MB kr hvalijo ja. bote povedale.

praviš, da boš šla na čakanje v Slovensko Bistrico? user posted image Ka pa če te prej prime? kolk maš iz NM do MB? ka pa Brežice? Brežice tut tk hvalijo zadne cajte. pa ne vem a zato kr je Rebeka Dremelj tam rodila al je res tok fajn...

jst sm mela glede hemeroidov srečo. jih še nism nikol mela. že trkam! jih pa ma moja mami in vem, da je cel hudič. treba takrat za rito kr skrbet. vem, da ima neko čudno rjavo kremo, ki smrdi do amena, ampak je ful fajn tut, če maš drisko in te peče danka. ful pomaga. pa ma neke mokre robčke, da se obriše po odvajanju. jih kupuje v DM.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
7.11.2012 9:26:09   
Rose Bay

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

IZVIRNO SPOROČILO: Rose Bay

IZVIRNO SPOROČILO: HotCat

Me smo na FB imele debato o teh papirjih, baje jih ni potrebno oddati mesec dni pred porodniškim...lahko se oddajo kasneje...jaz recimo bi naj šla v porodniško 25.12, in jih bojda lahko še decembra oddam in se mi potem novembrska plača še šteje zraven user posted image

To se zdaj tudi jaz sprašujem. Na tistem papirju, ki sem ga dobila za CSD piše, da mati uveljavlja pravico do porodniškega dopusta 60 dni pred PDP. Zdaj pa ne vem ali to pomeni obvezno 60 dni prej? Tiste, ki ste že rodile sigurno veste. Ker jaz bi tudi rajši decembra oddala.

papirje lahko oddas en dan pred nastopom PDP (ce CSD dela)

No fajn user posted image . Se mi je zdelo da se da tudi pozneje.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
7.11.2012 10:05:40   
nitta
Ko se ravno pogovarjate glede porodnišnic na dolenjskem koncu, jaz sem bila v ponedeljek prvič v šoli za starše v Brežicah in sem navdušena nad prijaznostjo osebja, pa novo je vse tam, nov oddelek. V ponedeljek imamo spet predavanja in sedaj z babico, tako da poročam naprej. Mene mikajo Brežice, čeprav imam Novo mesto bližje. Moj me pa, po tem ko je videl filmček poroda, nagovarja da greva v Postojno pa da me na epiduralno priklopijo brez pardona :) no epiduralna v Postojni je recimo 180€, v Brežicah je pa zastonj...in porodnica je v porodnišnici 4 dni, drugje pa slišim da tut po dveh dneh domov pošljejo.
Jst imam PDP 17 in 19. 1. pa mi po materinski piše da bom v soboto imela 30 tednov. Ma niti ne bom gledala tisti koledarček, dete se bo tako samo odločilo kdaj pride na svet :)

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
7.11.2012 10:33:48   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Ko se ravno pogovarjate glede porodnišnic na dolenjskem koncu, jaz sem bila v ponedeljek prvič v šoli za starše v Brežicah in sem navdušena nad prijaznostjo osebja, pa novo je vse tam, nov oddelek. V ponedeljek imamo spet predavanja in sedaj z babico, tako da poročam naprej. Mene mikajo Brežice, čeprav imam Novo mesto bližje. Moj me pa, po tem ko je videl filmček poroda, nagovarja da greva v Postojno pa da me na epiduralno priklopijo brez pardona :) no epiduralna v Postojni je recimo 180€, v Brežicah je pa zastonj...in porodnica je v porodnišnici 4 dni, drugje pa slišim da tut po dveh dneh domov pošljejo.
Jst imam PDP 17 in 19. 1. pa mi po materinski piše da bom v soboto imela 30 tednov. Ma niti ne bom gledala tisti koledarček, dete se bo tako samo odločilo kdaj pride na svet :)

če mene vprašaš, se neb iz NM vozila v Postojno... čist preveč. če so ti Brežice kul, praviš, da je nov oddelek, da je osebje prijazno in še EA imajo... jst sploh neb oklevala. Škoda časa in benza za vožnjo pa še 180€ za EA. rajš kj lepga bebici kupta user posted image

glede dnevov v porodnišnici se pa gibljejo med 3 in 4. nikjer ni 2 dni. vsaj kolko sem zadnjič gledala v baby book, piše vsepovsod od 3 do 4 dni. če ma pa mali zlatnco pa še kak dan dlje.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
7.11.2012 10:41:44   
nitta
sem tudi jaz mislila da je 3 dni nekje povprečje, pa je šla kolegica po dveh dneh domov...no saj je bilo vse ok z obema, ampak vseeno. Samo to je problem pr EA da je na voljo če je prost anastezist bolnišnice, v Postojni je pa skos na voljo-zato se je moja sestra vozila iz posavja v Postojno-2 uri vožnje... Upam da ne bo kakih komplikacij pri EA, ker mi sumijo alergijo na ****lokain (splošni anestetik k ga tut zobozdravniki uporabljajo ko ti pošpricajo z njim ali pa dobiš inekcijo) :( ampak nimam dokazano še...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
7.11.2012 10:48:06   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

sem tudi jaz mislila da je 3 dni nekje povprečje, pa je šla kolegica po dveh dneh domov...no saj je bilo vse ok z obema, ampak vseeno. Samo to je problem pr EA da je na voljo če je prost anastezist bolnišnice, v Postojni je pa skos na voljo-zato se je moja sestra vozila iz posavja v Postojno-2 uri vožnje... Upam da ne bo kakih komplikacij pri EA, ker mi sumijo alergijo na ****lokain (splošni anestetik k ga tut zobozdravniki uporabljajo ko ti pošpricajo z njim ali pa dobiš inekcijo) :( ampak nimam dokazano še...

hmm... če ti vožnja ni problem, se pa zapelta do SG. tam jo maš 24/7 pa še zastonj. imajo pa pravtko nov oddelek, nove postlje (take na gumbke za gor pa dol pa to), nove previjalne mize za nego, porodne so tut baje ful zrihtal... osebje je blo pa men tut super.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
7.11.2012 10:51:27   
vijolica80
Pozdravljene januarke 2013 :)

Z veseljem bi se prikljucila vasim debatam, ce je se sploh mozno? :) Najprej naj povem, da nisem na forumih, niti FBja ne uporabljam za komunikacijo zato, sem dolgo oklevala ali se sploh prijavit, al ne user posted image .
Sem pa vas prebirala vsake toliko. Hvala za velikooooo koristnih nasvetov.

Sem iz Ptuja, ampak trenutno zivim v Lj (se ena stajerka)... user posted image

Vceraj sem zasledila, da ste objavile link ene nemske strani z otrosko opremo, pa me je zamikalo, da bi kaj narocila. A je katera se za, pa si delimo stroske dostave?

Sploh ne vem, kaj naj vse napisem. Vozicek ze imamo, ga je ded izbral. Kupovanje je bilo zeloooo stresno, ker mu nobeden ni odgovarjal. Zdaj pa se pocasi spravljama kupovat pojstelco kar pomeni, se ogromno kompromisov preden pridema skupuser posted image

V vednost--> Ce kera kupuje Stokke vozek, mi je vceraj povedal moj dragi, da imajo na Lesnini - 20%. Ne vem pa, ce je to za vse poslovalnice oz., v katerih jih imajo.

Aja PDP mam 11.01.2012 (oz. nekje med 11 in 19 janurajem, kot sem razumela ginekologa), pa dedec bo (baje).

Cim lepsi dan

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
7.11.2012 11:07:17   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica80

Pozdravljene januarke 2013 :)

Z veseljem bi se prikljucila vasim debatam, ce je se sploh mozno? :) Najprej naj povem, da nisem na forumih, niti FBja ne uporabljam za komunikacijo zato, sem dolgo oklevala ali se sploh prijavit, al ne user posted image .
Sem pa vas prebirala vsake toliko. Hvala za velikooooo koristnih nasvetov.

Sem iz Ptuja, ampak trenutno zivim v Lj (se ena stajerka)... user posted image

Vceraj sem zasledila, da ste objavile link ene nemske strani z otrosko opremo, pa me je zamikalo, da bi kaj narocila. A je katera se za, pa si delimo stroske dostave?

Sploh ne vem, kaj naj vse napisem. Vozicek ze imamo, ga je ded izbral. Kupovanje je bilo zeloooo stresno, ker mu nobeden ni odgovarjal. Zdaj pa se pocasi spravljama kupovat pojstelco kar pomeni, se ogromno kompromisov preden pridema skupuser posted image

V vednost--> Ce kera kupuje Stokke vozek, mi je vceraj povedal moj dragi, da imajo na Lesnini - 20%. Ne vem pa, ce je to za vse poslovalnice oz., v katerih jih imajo.

Aja PDP mam 11.01.2012 (oz. nekje med 11 in 19 janurajem, kot sem razumela ginekologa), pa dedec bo (baje).

Cim lepsi dan

welcome! user posted image jst sm tut brez FB in sodelujem samo tukaj.

in kateri voziček ste potem izbrali? pri posteljici bosta najbrž prej fertik, ker ni takšnih ogromnih razlik. pri vozičkih je pa res cela poplava in ne veš kaj bi izbral. pri postelji je lažje - najprej se odločiš za velikost, potem pa izbereš barvo in poiščeš ceni primerno. pa je user posted image

(odgovor članu vijolica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
7.11.2012 11:11:04   
Pikica_82
Men osebno je bla MB porodnišnica cool. Osebje ok (ok, prvič je bla na sprejemu neka tečna teta, zdaj drugič pa je blo ok), tako babice kot sestre. Vse, kar so z mano počeli ob porodu, so mi razložili, določene stvari vprašali, če lahko (recimo če mi lahko na trebuh pritisnejo, da mi pomagajo malega ven spravit, razložila mi je, kako bo to storila - čeprav priznam, da mi je blo v tistem momentu čist vseeno, sam da mi je pomagalo user posted image )... Sestre na oddelku so mi ble tud ok, pripravljene pomagat, ob težavah so poslušale mamice in jih tolažile... Ok, postelje so stare, pa tiste previjalne mizice tud niso višek lepote, pa vredu, men osebno recimo to niti ni tolk pomembno. Je pa spet odvisno, na koga naletiš, pa kako gužvo majo (je ipak MB, včasih jim zmanjka postelj recimo na oddelku). Spuščajo pa zdaj baje po 2 dneh domov, če ni kakih zapletov pri bebiju ali mamici.

Neposredna povezava do sporočila: 1810
7.11.2012 11:15:44   
nitta

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

anestetik k ga tut zobozdravniki uporabljajo ko ti pošpricajo z njim ali pa dobiš inekcijo) :( ampak nimam dokazano še...

hmm... če ti vožnja ni problem, se pa zapelta do SG. tam jo maš 24/7 pa še zastonj. imajo pa pravtko nov oddelek, nove postlje (take na gumbke za gor pa dol pa to), nove previjalne mize za nego, porodne so tut baje ful zrihtal... osebje je blo pa men tut super.

ojej SG mi je pa predaleč, v Postojni sem v eni uri ker imam pred nosom AC. Pa če bo vse normalno grem v verjetno v Brežice, čeprav ko se spomnim sestre ki je v Postojni rodila, 2 uri po porodu sem bila pri njej pa se je šetala po sobi češ da ji je dolgčas :) in da lahko gre takoj še 1x rodit, z EA seveda :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
7.11.2012 11:27:47   
Renata81
Jaz bom zaradi svoje bolezni rodila v Ljubljani. Nimam kaj dosti za izbirat. Vem pa, da nočem EA. Čim bolj naravno, če bo šlo.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
7.11.2012 11:30:31   
nitta
Ojej, pa saj do Lj imaš slabo urco vožnje, tako da ne bo problema :)

(odgovor članu Renata81)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
7.11.2012 11:51:31   
vijolica80
Upam, da sn pravi gumb kliknla (v zvezi z odgovorom) user posted image

Po 4 obiskih Baby centra je ded izbral Joolz earth edition (zelene barve). Ker je kar pedanten, pa so ga na vsakem vozeki motili al strehica, al rocaj ali zice za bremzo,.... in to se ni koncalo. V tega, pa se je zajubil in je blo to to. Nisn mela pravoglasanja.

Problem pri vozekih je bil tudi, ker sma neprickovano zamenjala avto in seveda nisma kupla avta ala 5 vrat oz. karavan ampak limuzino (nisma razmisljala vnaprej). Posledicno tudi vsak vozek ni sel noter, ob predpostavki, da je ostalo se kaj placa za drugo robo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
7.11.2012 12:26:17   
Inigo

Upam, da sn pravi gumb kliknla (v zvezi z odgovorom) user posted image

Po 4 obiskih Baby centra je ded izbral Joolz earth edition (zelene barve). Ker je kar pedanten, pa so ga na vsakem vozeki motili al strehica, al rocaj ali zice za bremzo,.... in to se ni koncalo. V tega, pa se je zajubil in je blo to to. Nisn mela pravoglasanja.

Problem pri vozekih je bil tudi, ker sma neprickovano zamenjala avto in seveda nisma kupla avta ala 5 vrat oz. karavan ampak limuzino (nisma razmisljala vnaprej). Posledicno tudi vsak vozek ni sel noter, ob predpostavki, da je ostalo se kaj placa za drugo robo user posted image

bolj pregledno je, če želiš odgovorit neki uporabnici, da v njenem postu klikneš citiraj, in potem spodaj napišeš odgovor user posted image

joolz je super vozek. fajn ste izbrali. mi je pa tut barva všeč. joolz je bil moja druga izbira, in če bi ga izbrala, bi vzela jeans izvedbo. mi je bla ful odbita. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
7.11.2012 12:26:52   
vijolica80
Seveda, sem pozabila dodat najbolj pomemben del. Ko smo kupovali stvari, sem babo v BC vprasala, ce bo kaj popusta (ker sem tu prebrala, da majo vsako jesen neko akcijo) in seveda je zanikala, ni vedela, itd.
14 dni kasneje so dali Joolz -20, se teden kasneje, pa 50:10 tak, da naj grejo v PM.

Pri pojsli je pa ze problem kero velikost. Jaz bi vlko, ker sma v podnajemu in ker se verjetno ne bova hitro na svojem. Ded pa pravi, da je mala dovolj :D

V glavnem iz moje 1 nosečnosti sem se naucila do sedaj, da je prava znanost zaradi poplave artiklov, kaj sploh kupiti, kaj je uporabno in kaj dejansko nucas.

Predvidevam (glede na lokacije), da nobena od vas ne hodi v MŠ na KC v Lj?

Neposredna povezava do sporočila: 1816
7.11.2012 12:32:03   
Inigo

Seveda, sem pozabila dodat najbolj pomemben del. Ko smo kupovali stvari, sem babo v BC vprasala, ce bo kaj popusta (ker sem tu prebrala, da majo vsako jesen neko akcijo) in seveda je zanikala, ni vedela, itd.
14 dni kasneje so dali Joolz -20, se teden kasneje, pa 50:10 tak, da naj grejo v PM.

Pri pojsli je pa ze problem kero velikost. Jaz bi vlko, ker sma v podnajemu in ker se verjetno ne bova hitro na svojem. Ded pa pravi, da je mala dovolj :D

V glavnem iz moje 1 nosečnosti sem se naucila do sedaj, da je prava znanost zaradi poplave artiklov, kaj sploh kupiti, kaj je uporabno in kaj dejansko nucas.

Predvidevam (glede na lokacije), da nobena od vas ne hodi v MŠ na KC v Lj?

tipično za BC. sj če si kj brala forum in našo debato, veš kako situacijo imam jaz z BC...

js bi tut raj veliko. jo maš kamot do 3 ali 4 leta. odvisno kako visok bo otroček. js jo mam še od sina in zdj ni treba nč kupit.

Neposredna povezava do sporočila: 1817
7.11.2012 15:53:36   
vesper
Punce daj nekaj mi povejte. Pa ne se smejat zdaj, da sem smotana malo. No, saj malo sem user posted image user posted image
Kaj res drži, da pride patronažna sedaj pred porodom k vsaki domov in se skupaj pogovorita o porodu, izpolnita neke papirje itd..?? Jaz sem to včeraj prvič slišala od ene kolegice user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
7.11.2012 16:10:14   
vijolica80

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

Punce daj nekaj mi povejte. Pa ne se smejat zdaj, da sem smotana malo. No, saj malo sem user posted image user posted image
Kaj res drži, da pride patronažna sedaj pred porodom k vsaki domov in se skupaj pogovorita o porodu, izpolnita neke papirje itd..?? Jaz sem to včeraj prvič slišala od ene kolegice user posted image

Ojla,
jaz imam kar nekaj kolegic, ki so v oktobru rodile, pa kolikor vem ni imela nobena obiskov PS doma pred porodom. Kolikor je meni znano pridejo po porodu domov preverit kako je stanje in to iz najblizjega ZD, kjer zivis.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
7.11.2012 16:42:08   
vesper
to jaz tudi vem, da itak po porodu. Ampak včeraj z eno kolegico, ki je pred letom dni rodila, nekaj debatiram in mi reče, če sem že imela patronažno na obisku user posted image Pa jaz rečem prosim?? Kako to misliš. Pa je rekla, da bi naj njo in njeno sestro obiskala pred porodom. Zdaj mi pa ni bilo nič več jasno. Ker imam ogromno kolegic, ki so že rodile in mi nobena ni tega omenila, razen nje. user posted image user posted image Pa sem rekla še tukaj raje vprašam user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 1820
7.11.2012 16:44:16   
Rose Bay

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

To sem jaz izvedela v šoli za starše in če sem prav razumela imaš možnost, da te obišče patronažna sestra na domu pred porodom, ni pa to nujno če nočeš. Tako je v KR.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
7.11.2012 16:47:17   
vesper
No, ker nam pa v šoli za starše ni nihče tega omenil ,niti približno user posted image Ampak jaz sem v MB. Mah, bom še jutri vprašala na pregledu pri G, kako je s tem.

(odgovor članu Rose Bay)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
7.11.2012 18:58:45   
HotCat
uffff punce...ste se razpisale na polno user posted image

Vijolica 80: tudi pri nama je voziček izbral dragi, ki je seveda tudi pedanten na polno, in imava JOOLZ JEANS...meni je preeeeleeeeep, ga že imava seveda sestavljenega in ga gledam skoraj vsak dan hihi :) vedno lepši mi je...sva ga pa kupila na -20%...voziček je the best...user posted image

Sandrika...a veš da sem res jaz že klicala augusta za materinsko šolo, ker sva prvo mislila it oktobra ravno zato ker nisem vedela kako bom lahko toliko ur na mestu sedela...ampak je seveda rekla sestra Paulina da je oktober prehitro. Včeraj sva imela prvič, predavanja porod in priprava na porod. Sicer dosti zanimivo, ampak ti moram povedati da po službi še it na predavanje in sedeti na lesenih stolih do 18h potem pa na blazine do 19h mi je bilo res preveč...sem danes utrujena na polno, in po službi nisem mogla več na predavanje (današnja tema: zobozdravnik, dojenje in telovadba......edino dojenje bi me zanimalo, bomo pač malo več o tem prebrali), jutri je pa spet predavanje-tema: nega dojenčka...to bom pa seveda zopet šla. Ampak ja...je naporno...od 14:30-19h je res preveč. v petek ob 11h zjutraj imamo pa eno šolsko uro psihologinjo. Eto...aja, prvič priporoča seveda da pridejo očetje zraven ker je tudi primerna tema, in ti da podpis v materinsko knjigo in dopiše da je bil očka zraven user posted image

porodnišnice in lajšanje bolečin.jaz sem tudi nekaj razmišljala da bi šla v SG ali pa v Postojno roditi ampak odkrito si ne upam vozit iz Celja na nobeno od teh lokacij, ker nikoli neveš kaj bo na cesti, kako hitro se boš odpiral itd...tako da bomo ostali lepo v Celju...Sicer obstaja možnost da je Ultiva na voljo, izvaja jo dr. Jošt, če ima čas oz. če je v Celju user posted image ...bi pa sigurno izbrala lajšanje z EA če bi bilo na voljo...ampak ne bom preveč razmišljala o tem, če je vsaka do sedaj rodila bom tudi jaz a ne user posted image

akupunkturaIzvaja jo dr. Ocvirk na Dobrni ali v Celju, sem zadnjič bila v porodnišnici na dnevu odprtih vrat (vsak tork ob 13 ur) in nam je celo babica omenila da v večini primerov resnično deluje (skrajšna prvo porodno dobo)...izvaja se po 36. tednu...jaz bom šla, škoditi ne more user posted image ...tudi če bom samo mislila da pomaga, in bom šla mogoče malo bolj pomirjena roditi bo veliko vredno user posted image

< Sporočilo je popravil HotCat -- 7.11.2012 19:00:19 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
7.11.2012 19:24:47   
Pikica_82
4 leta nazaj si dobil v MBju obisk patronažne že nekje 1m pred porodom... Brez kakršnekoli predhodne najave, men se je kr naslikala na vrata. Kaj sva se menle pa žal pojma več nimam. Kako bo pa zdaj, pa bomo vidli...

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
7.11.2012 19:34:54   
Žana23
He hej :)
Ja je kr nekaj vožnje iz NM do MB....zato pa bom šla že prej na štajersko, ker bom tukaj tudi imela akoponkturo...user posted image
Drugače pa sem danes bila na UZ in naša pikice je težka že 1892g. Še 7 tednov do konaa :) to pa bo res šlo ko šus hitro user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.