|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
5.11.2012 10:57:41   
44gatti
Uh, to vreme!!! Še balkon mi zaliva, ker piha user posted image Bedno!
Moje počutje sicer ok. Trebuh me je začel ovirati šele pred dvema tednoma. Pa sprehodi so se skrajšali... do konca ulice in nazaj user posted image
Dojenček manj miga čez dan in na polno okoli 23.h. V petek (na rok) imam še pregled pri gin. Bomo vidli kaj bo reku.
Sicer je včeraj tudi mene šraufalo v trebuhu, da sm šla 2x na drisko. Čudno... Mogoče je to tisto "naravno" klistiranje user posted image Bomo vidli...
Nč, dršte se user posted image

(odgovor članu 3buši33)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
5.11.2012 11:20:42   
miškicapiškica
Morda je pa to črvičenje po črevesju res napoved, da se začenja dogajat..... In to večim naenkrat. user posted image Da ne bodo vsi user posted image prišli na isti dan. user posted image user posted image user posted image
Jaz sem imela tudi to fazo dva dni nazaj, ampak je ostalo pri tem. Vzrokov je veliko. user posted image

Našemu user posted image se pa zadnje dni kar naprej kolca. Prej tega skoraj ni bilo. Očitno vadi dihalne vaje. user posted image

Fizolčk, a ti si še tudi 2 v 1? Sicer če se je maternični vrat skrajšal, potem lahko rodiš že danes.... Srečno!

Jaz pa vodo prekuhavam. So me opozorili, da je treba. Naj čimprej neha padat dež.

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
5.11.2012 11:33:36   
DeVilla
user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj BIVANJA, spol user posted image user posted image

23.10.
HelenaLena, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

28.10.
Hijacinta, 36, 3 user posted image , 2 user posted image

31.10.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj

1.11.

2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola
biba14, ?, 2user posted image , 1user posted image
nosečka.špela, 21, 1user posted image , 0user posted image , Šk. Loka, user posted image

3.11.
pandka, 35, 2 user posted image , 1 user posted image
Anonimen, ?, ?user posted image , ?user posted image
benji, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

4.11.

5.11.
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image
piki_ca
, 29, 2 user posted image , 1 user posted image
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image
jančka1, ?, 1user posted image , 0user posted image
Vivaldi, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Lj

6.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image
nincek5, 30, 2user posted image , 1 user posted image
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image
olimia, 32, 4user posted image , 2 user posted image , Nm
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
Yndyra, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

7.11.
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image
ElenaElena, 28, 1user posted image , 0user posted image

8.11.
vitezzvezda25, 27, 1 user posted image , 0 user posted image
xoxox, 27, 3 user posted image , 0 user posted image
MC09, 34, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
metuljcica22, 25, 1user posted image  (dvojčki!), 0user posted image
 Majeli*, 26, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
tadejab, ?, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image

9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image , Lj, user posted image
Sunday,?, 2 user posted image , 1 user posted image
Špelička, 28, 1user posted image , 0user posted image , Vrhnika, user posted image

10.11.
komarka, 33, 3 user posted image , 2 user posted image
sontschica, 27, ?, 1user posted image , 0user posted image
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image

11.11.
mirjanajelenko, 30, 2user posted image , 1user posted image
Piška28, 29, 1user posted image , 0user posted image
mici1982, 29, 1user posted image , 0user posted image , Celje, user posted image

12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image , Trzin, user posted image
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter

13.11.
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr

14.11.
adrenalinka, 27, 1user posted image , 0user posted image , Vrhnika, user posted image

15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
carobella, 22, 2 user posted image , 1 user posted image
suziflo, 29, 2user posted image , 1user posted image , MB 
srečkica2012, ?, 2user posted image , 1user posted image , okolica Murske Sobote, user posted image
mirjanajelenko, 31, 2user posted image , ?user posted image , user posted image

16.11.
Jazzee, ?, 1user posted image , 0user posted image

17.11.

18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image
novemberain, 29, 1user posted image , 0user posted image
Anonimen, ?, 1user posted image , 0user posted image

19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image
barbara19.11, ?, 1user posted image , 0user posted image , okolica Krškega, user posted image

20.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image
sanysany, 28, 1user posted image , 0user posted image

21.11.
žirafkaa, 26, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana, user posted image
ursikaa83, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
gabrijela1, ?, 3user posted image , 2user posted image , user posted image

22.11.
zasi, 28, 4user posted image , 1 user posted image
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image
maylower, 33, 3user posted image , 2user posted image

23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image
DeVilla, 38, 4user posted image , 3user posted image , Šk. Loka, user posted image
aajda, 34, 2user posted image , 1user posted image , okolica Krškega, user posted image

24.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image
Ninočka, ?, 2user posted image , 1user posted image
miškicapiškica, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

25.11.
namla, 30, 1user posted image , 0user posted image , Kranj, user posted image

26.11.
lejla346, 27, 1user posted image , 0user posted image

27.11.
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image
krogec, 37, 3user posted image , 2 user posted image
miš988, ?, 2user posted image , 0user posted image
kitty1, ?, 1user posted image , 0user posted image

28.11.
spranka, 24, 1user posted image , 0 user posted image , Kranj
Rolfa, 31, 1user posted image , 0user posted image , LJ
jave, ?, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
sončki3, 33, 3user posted image , 1user posted image

29.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image
rakica82, 30, 2user posted image , 1 user posted image , Pirniče,user posted image
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image , Šk. Loka, user posted image
3buši33, 33, 3user posted image , 2user posted image , LJ

30.11.
RozaRoza, 32, 1user posted image , 0user posted image , MB, user posted image
tinka986, 26, 1user posted image , 0user posted image

6.12.
aisha1, ?, 5 user posted image , 4 user posted image , user posted image

7.12.

lorella224, 30, 1user posted image , 0 user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
5.11.2012 11:44:14   
DeVilla
3buši33 - dodana na seznam user posted image

Jaz drgač ravno od G, mali še ni čist spuščen, tako da bomo očitno še mal počakal. Sem pa dobila eno luštno slikco, na kateri se vidi cel obrazek, kako spančka pa z rokico si podpira brado. Pravi kerubinček je! user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
5.11.2012 12:07:29   
rakica82
Očitno se na polno dogaja pri nekaterih, mam občutek da bodo kmalu spet lepe novičkeuser posted image .

Upam, da vsaj niste odrtezane od sveta, da boste lahko prišle do porodnišniceuser posted image .

Moji so doam s posočja, pa so čist odrezani, brat je ostal doma, bi mogu it delat v gorico, ni šans da pride, tata je od jutra v gorici, ne ve če bo lahko šel domov sploh. Noro.
Pri ns pa celo malo sončka zdej vmes posijalouser posted image

Midve z malo sva ble dopoldne malo zuni po lužah, sva pršle čist mokre niot, samo je pa uživala čofotat po lužah, ampak tud dežni škorenjški niso pomagali, premočeno vse user posted image

Devilla a ni lepo dobit tako slikco ,jst jo mam od zadnjič user posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
5.11.2012 15:29:07   
tinka986
Vreme je pa danes res ponorelo. Še sreča, da smo na hribu doma. Ampak "v dolini", v Lučah, jih skoraj odnaša Savinja. Neverjetno.

Tudi pri nas dojenček očitno vadi dihalne vaje. Se je že zadnjič na UZ vidlo, kako se mu spušča in dviguje prsni koš. Kak teden nazaj se je začelo še kolcanje. Sploh pa je danes tako živahno v trebuščku da me kar privzdiguje user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
5.11.2012 15:31:41   
ursikaa83
jaz tudi od zdravnika..madona dež pada ko noruser posted image ,pri men danes ni delala ctg,je rekla drug teden,mi je pa naredila uz,zmerila malo,kolikor je pač šlo ker je malika tk nekam zvita noter..ima pa okoli 3300g,slikce nisem nobene dobla kot ponavadiuser posted image ,mah bo že....upam da se čimprej začne dogajati,sej smo že donošeniuser posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
5.11.2012 16:33:15   
fizolck
Miškicpiškica, še vedno. Sem v nizkem štartu, ampak nič še ne kaže. Vsake toliko me malo zvije in to je to. Upam da bo čim prej.

Kar se tiče prekuhavanja vode - pri nas na območju Kranj je do preklic obvezno!

Držim pesti, da ostanete na suhem, tiste ki ste na kritičnih območjih. Mi smo na srečo ob 30m visokem kanjonu, vse kar nam grozi je zamašena kanalizacija, ampak zaenkrat je vse ok.

(odgovor članu ursikaa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
5.11.2012 20:15:29   
Špelička
Pri nas še vedno vse po starem, niti p od popadkov, user posted image je aktivna sto na uro. Mene pa vedno bolj skrbi sprožen porod user posted image . Zdaj kar čim večkrat na teden delam vaje za nosečnice in veliko hodim, vse v dobri veri, da se bo začelo kaj dogajat.

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
5.11.2012 23:48:07   
Nejčka71
Sem Novembrka 2011 in pozdravljam vse Novembrke 2012 user posted image . Čisto slučajno sem opazila vaš forum in se ob tem spomnila našega iz lanskega leta, sedaj pa naši user posted image so ali pa bodo v kratkem stari že eno leto. Želim vam čimhitrejše in čimmanj boleče porode ter predvsem veliko cartanja z svojimi otročki. Sploh ne morem verjet, da bo moja dojenčica v nedeljo postala malčica. Čas tako hitro beži, zato UŽIVAJTE, UŽIVAJTE, UŽIVAJTE user posted image . Še enkrat lep pozdrav.

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
6.11.2012 0:14:40   
komarka
Špelčika js tud težko odganjam črne misli o sporženem porodu... Dobra novica je ta, da sem slišla kar nekaj zgodb, kako se jim je začelo odgajat ravno na tisti dan(jutro noč prej) ko so bile naročene na sporženje..tko da ni za opbupat, sploh ker še nismo čez rok.

Pa sedaj mi res vsaka, ampak vsaka (ki se je trudila za spontana začetek poroda) pove, da seprma nardi svoje.

Pa menda hoja po stopnicah... Sama sicer ne vem kaj je bilo potem rpi meni rpejšnjo nosečnost, ker sme dnevno tekala gor in dol po stopnicah tri andstropja in po možnosti še nosila dvoin pol letnika v naročju...pa tdu z možem sva bla kr aktivna pa se je zevkle do 10 dni čez rok..ook, rok narobe zračunan to je še možna razlaga user posted image

Držim pesti, da se ne bo rpeveč vleklo...

Drugače sva pa rpi prvem, midva tiste dni čez rok izkoristila še za malo "užitka v dvoje", šla v kino (kar se redko zgodi) in se enkrat zvečer ven... tk da sva mal pozabila da komaj čakava...user posted image

da villa, hvala da skrbiš za seznamčke... vidim da sem jaz malo površno sporočila podatke. PDP je 9. 11, sem iz LJ in pričakujemo fantka... ampka popravljaj ko bo še kaj novega..še raje bi ap da kar skočim na drug seznam.

JOj, dane smi je mala priška k trebuhu in rekla: Pa kda boš ti že ven skoču?user posted image Sem skor počla od smeha...

Nočko!

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
6.11.2012 11:10:58   
3buši33
uršikaa83 - Čisto možno, da bosta obe imeli na isti dan RD z našo prihajajočo bebico, ampak jih tako malo poznam, ki so dejansko rodile na svoj PDP... user posted image

DeVilla - Hvala za seznamček. user posted image

Drugače pri G včeraj nobenih posebnosti, vse ok, vse kot mora bit. user posted image Sem pa včeraj zvečer zaspala že s kurami in spala do jutra, kar se mi ni zgodilo že celo večnost. No, mogoče sem šla vmes lulat, ampak spomnim se ne . user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
6.11.2012 11:20:33   
44gatti
Jutro vsem! Jutro ja, ker zaspim okol 3eh, vstajam pa okol 10h user posted image
Pr nas tudi vse mirno user posted image Ce pa sama ne razmisljam o tem, kdaj bo, pa me le drugi spomnijo... Aaaaaaaaa! Kok je mucno to cakanje... Sm prepricana, da v trenutku, ko bom odmislila, se bo zacelo odvijat...
Vceraj sm mal brala forume na medover.net o porodu. Kr neki...
Lepo se mejte, pa da vam hitro minejo se ti dnevi.
Lp

(odgovor članu 3buši33)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
6.11.2012 12:12:02   
Yndyra
ojla!!No tud jaz sem bla danez na 2 ctg pri G.Danes imam PDPuser posted image dogaja se pa nič.joj tole čakanje je res groza.U petek se odpravljam na aminoskopijo,če me kaj ne prehitiuser posted image Kakšne izkušnje mogoče z aminoskopijo-če je katera imela?

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
6.11.2012 12:43:20   
rakica82
Amnioskopija zgleda isto kot ginekološki pregled v bistvu, se slečeš spodnji del, ti pogleda plodovnico, pove da je možen krvav izcedek zaradi tega...Nič takega, boli ne. Jaz sem bila lani 1 teden pred rokom ,ker so sumili daje premalo plodovnice, blo je vse ok, rekla mi je naj pridem čez 5 dni spet, svetovala spolne odnose z izlivom.
Rezultat, čez 2 dni sem pestvala mojo malo princeskouser posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Yndyra)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
6.11.2012 13:50:29   
gregorina35
Evo mene s pregleda v P. Danes je že 5 dan preko PDP, pa se še nič konkretnega ne dogaja. user posted image brca kot zmešan, se mi zdi, da je še bolj živahen kot prejšnje dneve, na CTG rahli popadki, odprta 2-3 cm, plodovnice še dovolj, posteljica tudi v redu, tako da moram jutri nazaj, ker imam rahlo povišan pritisk in sicer 134 / 91.

Pa druge, je že kaj akcije? Držim pesti za vse!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
7.11.2012 8:06:34   
ursikaa83
jutro user posted image ,in se že kaj pri kateri dogaaja?pri meni razen prebavnih težav in občasnih krčev nič novega,vnetje je zginlo v ponedeljek pa imam ctg,upam da se bo že kaj začelo premikatuser posted image otroček še kar igra nogomet na polno in to sredi nočiuser posted image ,me že pripravla na to da ne bom dosti spala,sicer pa tudi zdaj ne ....bomo spali ko bomo stari aneuser posted image

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
7.11.2012 8:15:37   
ursikaa83
aja pa še zanima me kdaj je nakazana prva porodniška če mam odločbo od 28.10.....za 3 mesece user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.11.2012 8:38:26   
Anonimen
Barbara 19.11 čestitke ob rojstvu sinčka :)user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ursikaa83

aja pa še zanima me kdaj je nakazana prva porodniška če mam odločbo od 28.10.....za 3 mesece user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.11.2012 9:19:33   
Špelička
ursikaa83 porodniška se nakazuje 15. v mesecu, torej prva bo 15.11.

Mene je tud user posted image suvala, brcala, se obračala vso noč, sm božala bušija, pa ni nč pomagal. Jest sm že tok neučakana, prav briga me za bolečine in popadke, jest bi šla sam rada že rodit! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.11.2012 9:21:33   
sončki3
Dobro jutro punceuser posted image ,kako ste?
Čestitke "novim"mamicam in dobrodošli vsi dojenčki!!!user posted image
Vidim da ste ene že v nizkem štartu,tko da vam želim,da bo ta "tek" hiter in čimmanj boleč!Kdaj se bo pa zgodilo,pa itak nihče ne ve,jaz pravim,ko bo pravi trenutek za to.Sicer je pa v torek mislim da luna,tko da,,lahko pa bo.user posted image
Upam,da ni nobene zalilo to deževje,pri nas je blo kar hudo,ampak sreča,do mesta ni prišlo..sem bila pa učeraj po enem mesecu pri G,pa mi je vzela bris za streptokok,na brzino sem poslušala srček in še hitro je naredila UZ,toliko,da me je prav malo prestrašila,ker ima ta naš lumpek že okoli 3500g,pri 37.tednih..joj joj,ne vem kako bom tega korenjaka rodila.Tavelik je bil proti njemu miška,z 2740g..drugače pa CTG-ja nism bila "deležna",gin,pregleda tudi ne,tako da nič ne vem,kako kaže spodaj..
Nič punce,odpočijte si in počivajte,naj vam ti dnevi,ko škratki še brcajo v trebuščku ostanejo v lepem spominu in srečno vsaki posebej,ko se začne dogajat!!
Jaz sem danes po dolgem času spala kot top,tako da grem malo posprawt po stanovanju in na en sprehod..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
7.11.2012 10:00:16   
benji
Živjo vsem,
4 dni čez rok, pa nič ne kaže na skorajšnji prihod novega člana user posted image . Na CTGju kot je ena že napisala niti p od popadkov, mali živahen, jaz zaprta... Če se ne bo nič zgodilo se grem najverjetneje čez vikend pokazat v P pa se bodo odločili kako naprej. Močno pa upam da se vseeno začne kaj dogajat, čeprav čas se izteka user posted image
Čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončki3)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
7.11.2012 11:40:36   
miškicapiškica
Gregorina, Benji, Yndira, upam, da boste čimprej imele svoje štručke v naročju. Res je zoprno bit čez rok. Sem bila prepričana, da je katera izmed vas že rodila. Saj bo, ...... ob svojem času!

Sončki3, najina dva user posted image sta pa kar tam tam glede na meritve. Mi smo imeli baje v 37. tednu tudi 3,5 kg. Kar precej. Je pa še vedno možno odstopanje, da meritev ni čisto točna, a ne? user posted image Se že veselim, koliko bo pokazala meritev čez par dni, ko imam spet pregled. Pa da vidimo, pri čem smo....user posted image

Meni je bila pa amnioskopija malo zoprna zadeva. Sicer je Rakica super opisala, kako izgleda. Ginekolog z lučko preveri stanje plodovnice. Jaz sem po pregledu malce krvavela.

Punce, uživajte v teh lepih sončnih dneh in božajte svoje bušije. user posted image

< Sporočilo je popravil miškicapiškica -- 7.11.2012 11:42:22 >

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
7.11.2012 11:43:59   
miškicapiškica
Ursika, moj user posted image tudni najbolj telovadi ponoči okrog štirih zjutraj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškicapiškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
7.11.2012 12:48:21   
komarka
Zivjo vsem, posebej tistim cez rok. To je res bedno, ampak tile oki so vecioma kr neki.. veckrat se vprasam kako bi bilo ce ne bi nic racunale. Bi slutile, bi se nam tud tok vleklo??
Drugace sem pa jaz cisto skurjena. Maledva sta cel teden kasljala vame,da se me je moglo prjetuser posted image . Ponoci me je kr kuhl, zdej sem o ko cnja..tavelik j k sre I ok in je v vrtcu, mala je pa doma zaradi uses in je sitna ko d... se mi trnutno zdi cist vesoljsko it rodit...
No,tkole da mal pojamram.

Drzte sett

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?