|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
4.11.2012 21:55:09   
čopka12
lana83 menda naj bi dabrosteron koristil samo do 12. tedna, potem naj ne bi imel več učinka, vsaj tako je meni rekla G, s tem, da sem zadnji teden jemala samo 1 na dan, ker naj se ne bi prekinil iz 2 na 0

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 801
5.11.2012 9:16:05   
zvezdicax
Ojla, po dolgem času se javim. Kako ste user posted image ?

Meni so slabosti minile, sam utrujenost je, pa dva dni me je špikalo, podobno kot da bi mi trebuh nategovali in sm se šla pokazat in je vse v redu, samo mala raste in rabi prostor user posted image pa še blago glivično vnetje sem imela in sem dobila svečke.

Jutri imam pa pregled pri ginekologu, dai potrdi če je res punčka. A ve ste povedale v službi? Jst nisem še, po tem pregledu bom.

(odgovor članu čopka12)
Neposredna povezava do sporočila: 802
5.11.2012 9:21:03   
mala lizika

IZVIRNO SPOROČILO: lana83

Pozdravljene!
Ste pa pridne, sem komaj vse prebralauser posted image

Sem imela pregled v petek, naslednjega imam 30.11. Zopet ni bilo moje G, nadomestna je tako hitela, da sem jo pozabila vprašati do kdaj moram jemati Dabroston!!!??? Naslednjič dela še le 16.11, jaz imam tbl do 14.11! Naj kar neham??? Naj poskusim vsaj sestro doklicati? Preostale ki ga jemlete, kdaj in kako ste prenehale?? Jaz sem sedaj 11t 5d. Kar prenehati ne upam!!

Drugače vse ok, otroka sem le na hitro videla za par sekund, kg minus 3kg, kri in urin ok, vzeli še kri za tokso, hepatis,... Nič posebnega, tako na hitro user posted image

Bila je pa zelo šokirana, ker so mi prekinili bolniško, ker še vedno kašljam hropem, imam včasih vročino, fertik to amena in nazaj.. Tako da če se do konca meseca ne uredi, me ona pošlje na bolniško! Ker sem bolna že od 20.9. tri tedne totalno bolna, potem 3 tri ok, potem spet! Seveda v službi poberem vse možne bacileuser posted image

V sredo na NS...komaj čakamuser posted image
[/quo

Jaz sem dabroston jemala nekje od 8 tedna pa vse do konca 12 tedna. Sicer nisem nikjer zasledila, da pomaga samo do 12 tedna, ampak se je pri meni naključno tako izšlo. Skoz sem jemala po dve tabletki na dan. zadnje 4 dni pa po eno. Me je blo strah kaj res bo, ko bom po eno in kaj bo, ko bom čist prekinla. Zdaj je od tega točno 1 teden in je vse ok in naj tako tud ostane. Še vedno pa preverjam na wc papir in ko začutim kak izcedek, takoj letim na wc ;) Podzavestno že, ker so me krvavitve jezile ker menda 3 tedne. Je pa res, da ni dobro oz. da se ne sme kar prekint z jemanjem. Naredi tako kot sem jaz, par dni po eno. Jaz sem si potem, ko sem čist prenehala, pustila še tri tabletke ( za vsak slučaj), da bi jih vzela, če bi se mogoče kaj nazaj pojavilo. Sicer ne vem, če je meni glih pomagalo to, ker ko sem jih začela jemat, sem kak teden še kar mela krvavitve. Ponavadi vedno ponoči in zjutraj. Jaz mislim, da smo zdaj vse na varnem, če smo pregurale do sem (tako se jaz tolažim). Če pa imaš v sredo NS pa vprašaj na pregledu, da boš bolj pomirjena. Tam lahko vse vprašaš, ker je ponavadi tako, da ti na NS še najbolj vse povejo pa si vzamejo čas. Pa srečno!

(odgovor članu lana83)
Neposredna povezava do sporočila: 803
5.11.2012 9:27:36   
mala lizika
Jaz tud še nisem povedala v službi, je še čas ;) Morva najprej doma, nujno ta teden, ker ne morem več skrivat, ker se mi že pozna za 5 mesec. Do zdaj vejo samo tri prjatlce.
Ne vem, če še pri kateri, ampak pri meni so slabosti čedalje huje. Na začetku jih sploh ni bilo. Zdaj pa vsako jutro pa večer komi lovim sapo. Najhujša mora je pa umivanje zob postalo. grrrrrr. Sploh si jih več ne morem normalno umit. Zato verjetno pravijo, da en otrok-en zob ;))

(odgovor članu mala lizika)
Neposredna povezava do sporočila: 804
   [Brisano sporočilo]
5.11.2012 10:08:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 805
5.11.2012 10:18:27   
Pišika
Jaz sem v službi povedala že prej, saj sem že nekaj časa v bolniški. Doma pa sva povedala sedaj med prazniki. Smo malo večja družina in sedaj smo bili vsi skupaj. So bili vsi zelo veseli. Sploh 7-letna nečakinja, ki me sedaj vsakič poboža po trebušču pa pozdravlja bebija, pa sprašuje, kako je velik, pa kaj dela... Ful zlata! user posted image user posted image
Glede dabrostona, jaz sem ga jemala 3 na dan, na 8 ur in to do konca (imela sem 2 škatlici). Meni moja G ni nič rekla, da je treba na koncu zmanjšati na 1 na dan... Tako da bi jaz rajši vprašala G, kot na lastno pest nekaj spreminjala.

Neposredna povezava do sporočila: 806
5.11.2012 10:55:30   
oreo
Pozdravljene nosečke!
Po mesecu in pol slabosti in zadnjih 3 tednih vsakodnevnega bruhanja vsega kar sem zaužila in padanja kilaže, moram z veseljem sporočit, da sem zadnje tri dni kot prerojena!! Zjutraj še rahla slabost do prvega obroka in zvečer zgaga in rahlo ščipanje v tebuhu, drugače pa spim kot dojenček in veliko jem, kar se mi pozna na izboljšani energiji in produktivnosti. Jaz sem preprosto navdušena!! user posted image
Spraševala sem vas, če tudi katera od vas sumi, da ji tablete s folno delajo probleme. No, jaz jih ne jem zadnje tri dni in mislim da lahko izboljšanje pripišem prav temu. Ponovno jih bom začela jesti v petek in videla reakcijo.
Pa to je nekaj najlepšega - biti noseč in se dobro počutit!!! Cenite to tiste, ki vam je dano!!!user posted image

LP, Oreo

(odgovor članu Pišika)
Neposredna povezava do sporočila: 807
5.11.2012 10:58:58   
oreo
pa še to, da ne prekinem rdeče niti;
NS imam 19.11 in bom v 13. tednu, tako da v službi bom povedala po tem pregledu in takrat tudi dala zeleno luč vsem, ki že do sedaj vedo, da lahko naprej čebljajo o tem, ker so že čisto nestrpni in nekatere bodoče babice in dedke razganja, ko da bi bili ponovno v puberteti hihi

(odgovor članu oreo)
Neposredna povezava do sporočila: 808
   [Brisano sporočilo]
5.11.2012 11:35:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu oreo)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
5.11.2012 11:48:52   
Anonimen
Punce a vas kej dojke bolijo?
Mene za **** - ampak sam leva. Še leva roka me boli zarad tega.
A je možn da tok boli? A ma še katera te težave?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
5.11.2012 12:06:58   
Annabela

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce a vas kej dojke bolijo?
Mene za **** - ampak sam leva. Še leva roka me boli zarad tega.
A je možn da tok boli? A ma še katera te težave?

Glih to sem misla jaz vprašat :) Mene samo včasih boli leva bradavička, ampak to tko, da bi se zgrizla. Res ful, ampak to tko ene 10, 15 minut potem pa kot, da ni blo nič. Desna pa nič.
Drugač sem pa sedaj 13 teden, slabosti so še vedno, ko se preveč najem pa glavoboli so se mi začeli pojavljati takoj ko se zbudim. Joj, drugač pa kile so obup :/ Jaz se vsak teden zredim za 1 kg user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   [Brisano sporočilo]
5.11.2012 12:20:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Annabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
5.11.2012 12:27:20   
zvezdicax
Mene obe bolijo, kak dan mam občutek, kot da bi me zbadalo neki v bradavički, občutljive so ful, kak dan pa ne. Edino na trenutke mam zelo rdeče, v drugi nosečnosti tega ni blo...a ma tud katera tako?
Jst v sredo dopolnim 15.teden.

Neposredna povezava do sporočila: 813
5.11.2012 12:31:43   
Lorna4
Na hitro se mal oglasim, preden se odpravim na NS.

Seznamček bom popravljala proti večeru enkrat, tko da če ima katera še kake podatke za dopisat, naj jih kar tukaj javi, samo krepko jih obarvajte, da jih ne iščem tolk user posted image

glede bradavičk in prsi, moje so ble noro občutljive in so me kar fino bolele, enrat ena drugič druga, povečale so se mi kr fino...ampak zadnje dva tedna, pa občutljivosti (razen bradavičk), ni več, in pa zopet so ratale malo manjše, upam da ni to zdaj kak slab znak, bom ppa itak zdele vidla, kako in kaj, ker imam čez pol ure pregled user posted image

glede kg..tud mene matrajo, že tko jih mam preveč, me prav skrbi kako bo zdele, se sama nisem nič vagala, upam da ni preveč plusa, od zadnjega pregleda je pa minil kar dober mesec,tko da bomo vidl...

o pregledu poročam kasneje, kako je bilo, sem pa kar malo nervozna in res močno upam da je vse ok user posted image
bom danes že v drugo v zdravstvenem domu, dopoldne sem bla namreč s tamalo. se že skoraj en mesec borimo z vnetimi ušesi, zdaj pa imamo vneto še učko in močno rdečo,. se je okužba razširila, tko da smo še za učko dobili antibiotik, napotili pa so naju še na orl, zaradi ušes, da vidijo kaj se to paca tko dolgo. Še dobro da tamala vse ksupaj dobro prenaša, tud ko ima vneta ušesa, je nič ne boli user posted image

se tipkamo kasneje...ta deževen dan pa izkoristite za poležavanje na kavču user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
5.11.2012 14:14:18   
sobrate
Lorna upam da si dobila moj ZS.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 815
5.11.2012 15:56:26   
športnica
lorna držim pesti za nuhalno, jaz jo imam jutri .... sm kr mal nestrpna .... ampak itk da bo vse good

sicer se mi slabosti zelo umirjajo, sem in tja proti večeru če se preveč najem, sicer je že skoraj OK. prsa pa itak ful očutljiva, trebuh pa za 5. mesec user posted image user posted image sem pa pogruntla da šunke, hrenovk in čebule ne smem niti probat ker mi je tok slabo nekaj ur, da sm čist konc...... počas bom pogruntala kaj mi paše in kaj ne. danes sem 11 tednov in 5/7. čez dva tedna bom že v 4. mescu .... madonca gre hitr. dons sm prvič mal gledla vozičke na netu, si kr ne upam da ne bom kej jinksnla user posted image

pozdravčke in lepo popoldne, se javim jutri

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 816
5.11.2012 16:01:22   
vzgojiteljica82
Naj se še jaz malo "izkašljam". V soboto sem na wc papirju zagledala svojo največjo grozo-nekaj kapljic krvi. In takoj panika (ne morem si pomagat... prva izkušnja slaba in...). Danes zjutraj sem klicala mojega ginekologa, ki me je sicer že po telefonu potolažil, da so takšne krvavitve pogoste in naj ne hodim k njemu, pač pa počivam... NS imam 20.11. čeprav bom po mojih izračunih takrat že v 14 tednu. Ampak mi jo dela moj ginekolog, ki mu zaupam... in mu potem nisem hotela težit, če ni to malo pozno-mi je že tako rekel, da preveč forume berem. Skratka, jaz upam da bo vse ok, res si želiva dojenčka...

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 817
5.11.2012 17:52:55   
Natasa1983
Ojla!

Da se še vam jaz malo javim.. Sem iz drugega pregleda, NS me čaka v sredo.. Sva z ginekologinjo poslušali srček in je bilo prav posebno doživetje, sem se ji skoraj zjokala tam, hehe.. Mi je pa povedala zame slabo novico, da imam povečan sladkor v krvi in da moram v diabetično ambulanto, kjer mi bodo predpisali strogo dieto in vsako dnevno merjenje sladkorja..user posted image Se mi je ob tej novici kr sesul svet, glede na to, da tak rada jem, sploh zdaj ko sem noseča. Poleg vsega tega mi je še pa povedala, da obstaja možnost, da bom celo ob porodu imela kilažo pod mojo normalno, kar me je še bolj šokiralo, saj sem med malo bolj drobnimi ženskami.

Najhujše pri vsem tem pa je to, da me doma čaka torta v hladilniku, katere pa več ne smem, omg, to pa je trpinčenje.user posted image

Drugače pa je rekla, da je vse ostalo brez posebnosti in da moramo počakat na NS (za seznamček NS imam 7.11.2012). Edino kar mi je zabičala, je to, da moram nujno zaradi nosečniške sladkorne v bolniško, saj se v služno vozim 2 uri in še potem nazaj 2 uri, zaradi česar sem še pod večji stresom, kar pripomore še k večji vrednosti sladkorja v krvi, tak da od danes naprej se je zame služba končala..

Tak, več pa vam povem v sredo..user posted image

Pozdravček vsem in en velik cmok za vse***

(odgovor članu vzgojiteljica82)
Neposredna povezava do sporočila: 818
5.11.2012 18:28:41   
Lorna4
Evo da poročam user posted image

Na NS vse ok, rezultati super, tko da nismo opravljali nobenih dodatnih testov user posted image je rekla da ni nobene potrebe, da naj rajš za dojenčka kej lepega kupimo.

In čeprav ni še 100%, zaenkrat kaže, da bomo imeli baje še eno bejbiko user posted image

Mami je navdušena, no oči bi mel sicer tudi sinčka enkrat rad, ampak je seveda tudi vesel, samo da je zdravo user posted image uglavnm, rezultati super, dobila sem krasen cd user posted image user posted image user posted image smo ga že stokrat pogledali. So ful lepe slikce, posnela pa mi je tudi filmček, kako se bejba premika user posted image pa srčka je tudi posnela, pa skupaj sva ga poslušali, tudi utrip je ok user posted image

Tko, zdaj pa čakat do 20.11., ko imam pregled pri svoji ginekologinji, in bom imela itak spet ultrazvok, ker je tko fajn, da ga zmer naredi user posted image

no zdaj bomo pa čakale morfologijo user posted image user posted image

grem seznamček urejat... user posted image

Aja, tamali smo pokazali dojenčka, ampak po pričakovanju, ni bilo nekega navdušenja user posted image

(odgovor članu Natasa1983)
Neposredna povezava do sporočila: 819
5.11.2012 18:39:05   
Lorna4

user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol user posted image

1.5
ROXY_, , 2 user posted image , 1 user posted image , 8.11.
anonimna user posted image , ,3 user posted image , 2 user posted image ,
Dejčka912, , 1user posted image , 0user posted image , 21.11.
natsaha19, , 1user posted image , 0user posted image ,
orhideja1000, 30, 1user posted image , 0user posted image
Galadriel, 34 , 1user posted image , 0user posted image , 3.12., JE
zvezdicax, 26, 3user posted image , 1user posted image , 6.11., LJ
erikka, , 1user posted image , 0user posted image
7.5
nksrv, 25, 2user posted image , 1user posted image , 14.11., JE
kakadoo, 28, 3user posted image , 3user posted image , 2user posted image ,
Čebelčk, 28, 1user posted image , 0user posted image , 21.11.
majcicaklavdija, , 1user posted image , 0user posted image ,
Yoyoa, user posted image , user posted image
lenybaby, 2user posted image , 1user posted image
papriq, 30, 1user posted image , 0user posted image , 15.11.
Bissy88, 24, 2user posted image , 0user posted image
čopka12, , 3user posted image , 1user posted image

16.5
Pika41, 41, 3user posted image , 2user posted image
Natasa1983, 29, 1user posted image , 0user posted image , NS:7.11.
MalinaNina, 28, 2user posted image , 1user posted image
mija123, ,user posted image , user posted image
lemon, , user posted image , user posted image , NS:6.11.
19.5
Saša33,33 , 2user posted image , 1user posted image

Pišika, , 1user posted image , 0user posted image , 26.11., NS:13.11., MS
LeYaa, 24, 1user posted image , 0user posted image , CE
tasha84, , 1user posted image , 0user posted image
anonimna user posted image , , 2user posted image , 1user posted image , LJ
spellly, 26, 1user posted image , 0user posted image

25.5
petrussa, , 2user posted image , 1user posted image
cebela2, 32, 2user posted image , 1user posted image
27.5
Jabonute, , user posted image , user posted image
tacamuca, 32, 2user posted image , 1user posted image , NS:12.11.
30.5

SKUPAJ NAS JE: 68

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

user posted image Z NAMI SO POT ZAČELE user posted image
anit6 user posted image
Ivanamdb user posted image

< Sporočilo je popravil Lorna4 -- 5.11.2012 18:41:46 >

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 820
5.11.2012 18:40:21   
Lorna4
Aja, sobrate tvojega zs-ja nisem dobila. Če imaš podatke za seznamček, jih kar tukaj napiši, ker zs-ji kdaj malo nagajajo user posted image če je pa za fb skupino, pa poskusi še enkrat user posted image Ali pa ti ga jaz pošljem.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 821
5.11.2012 19:29:04   
Tanja83
še ena, ki ima totalne probleme z bradavičkami. z brisačo obrisat je katastrofa... pa moj samo nakaže, da bi se me dotaknu že skočim v luft in me strese. največkrat me pa strese, ko se po nesreči gola česa dotakem.... ja tudi posteljnina je lahko problem user posted image

jaz sem pa danes že povedala v službi, ena sodelavka je bila tako ganjena, da me je prosila, če me lahko objame user posted image da njej je to tok lepo slišat in seveda ji objema nisem mogla odreči me je pa res ganila in obenem tudi nasmejala, ker tega pa res nisem pričakovala.

me pa zanima, če je bila katera pri Pušenjaku in je vzela CD, kaj je dobila na CD-ju? samo posnetke al posnetke in slikce

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 822
5.11.2012 19:35:07   
sobrate
Lorna4 a si zdej dobila ZS?
Mam občutek da mi kr ne pošlje, pa ne vem zakajuser posted image user posted image user posted image
Ja kontaktirala sm te pa zaradi fb.

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 823
5.11.2012 19:41:54   
Lorna4
Hej sobrate. Ne gre...pošlji mi na mail ime in priimek...mail je pa evica4444@gmail.com. Pa napiši mi še kakšno imaš profilno sliko, ker ponavadi vas je več z istim imenom in priimkom. Potem te dodam, ko me potrdiš, te pa lahko dodam v skupino user posted image

Edino dele šibam vn, tko da bom bolj pozna, ali pa bom jutri uredila, če mi danes ne uspe.

lp

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.11.2012 20:19:12   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Natasa1983

Ojla!

Da se še vam jaz malo javim.. Sem iz drugega pregleda, NS me čaka v sredo.. Sva z ginekologinjo poslušali srček in je bilo prav posebno doživetje, sem se ji skoraj zjokala tam, hehe.. Mi je pa povedala zame slabo novico, da imam povečan sladkor v krvi in da moram v diabetično ambulanto, kjer mi bodo predpisali strogo dieto in vsako dnevno merjenje sladkorja..user posted image Se mi je ob tej novici kr sesul svet, glede na to, da tak rada jem, sploh zdaj ko sem noseča. Poleg vsega tega mi je še pa povedala, da obstaja možnost, da bom celo ob porodu imela kilažo pod mojo normalno, kar me je še bolj šokiralo, saj sem med malo bolj drobnimi ženskami.

Najhujše pri vsem tem pa je to, da me doma čaka torta v hladilniku, katere pa več ne smem, omg, to pa je trpinčenje.user posted image

Drugače pa je rekla, da je vse ostalo brez posebnosti in da moramo počakat na NS (za seznamček NS imam 7.11.2012). Edino kar mi je zabičala, je to, da moram nujno zaradi nosečniške sladkorne v bolniško, saj se v služno vozim 2 uri in še potem nazaj 2 uri, zaradi česar sem še pod večji stresom, kar pripomore še k večji vrednosti sladkorja v krvi, tak da od danes naprej se je zame služba končala..

Tak, več pa vam povem v sredo..user posted image

Pozdravček vsem in en velik cmok za vse***

Tudi jaz sem na istem, ampak sej ti G ne določi že vnaprej kako bo... Kolk si pa mela cuker na tšče? Ker meni je pol diabetologinja rekla, da ni take panike pri meni, da naj se zdravo prehranjujem in ne jem sladkega (kar je seveda najhuje!!), špikat se mi pa ni treba še nič. Je pa vse skup mal stresno zame, ker ves čas razmišljam o tem, lih nekih zdravih prehranjevalnih navad nimam, sam bo že upam + se mi zdi, da mal pretiravajo z vsem...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja83

me pa zanima, če je bila katera pri Pušenjaku in je vzela CD, kaj je dobila na CD-ju? samo posnetke al posnetke in slikce

Jaz, dobila slikco in dva posnetka.

(odgovor članu Natasa1983)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?