|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norlevo in test nosečnosti
22.10.2012 19:13:45   
Anonimen
13.9.2012 sem imela zadnjo M, uporabljava kondom, in ker ga 7.10 nisva imela sem v roku 24 ur vzel tableto Norlevo(lahko jo vzameš v 72urah po spolnem odnosu). Naslednjo M naj bi dobila okoli 13-15.10! Ker do danes še nisem dobila M, sem popoldan naredila test CB! Test je pozitiven! Je možno,da je lažno pozitiven zaradi kakšnih hormonskih nihanj? Ubistvu sem bila par dni pred menstro in še norlevo sem vzela po odnosu in se mi zdi skrajno neverjetno da sem noseča-no res pa da M še nimam! Kaj mislite na sliko testa je lahko to lažno?
user posted image
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norlevo in test nosečnosti
22.10.2012 19:18:00   
metuljčica87
To je pozitiven test. Čestitam, pa kakorkoli že.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2012 19:19:47   
Tippi
Jaz bi rekla da si noseča. Vedela boš pa zaziher, če čez par dni ponoviš test, ali pa greš do ginekologa oz. na krvni test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2012 19:28:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

13.9.2012 sem imela zadnjo M, uporabljava kondom, in ker ga 7.10 nisva imela sem v roku 24 ur vzel tableto Norlevo(lahko jo vzameš v 72urah po spolnem odnosu). Naslednjo M naj bi dobila okoli 13-15.10! Ker do danes še nisem dobila M, sem popoldan naredila test CB! Test je pozitiven! Je možno,da je lažno pozitiven zaradi kakšnih hormonskih nihanj? Ubistvu sem bila par dni pred menstro in še norlevo sem vzela po odnosu in se mi zdi skrajno neverjetno da sem noseča-no res pa da M še nimam! Kaj mislite na sliko testa je lahko to lažno?

Kolkr jest vem, je potrebno vzet 2 tableti Norlevo, pa še to ni 100% da deluje.

p.s.: meni se zdi tudi pozitiven tale test.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2012 19:32:58   
Tippi
Kolikor je meni znano, je zdaj po novem ena. res je pa, da ena ali pa dve, nista stoprocentni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2012 20:43:17   
Anonimen

Kolkr jest vem, je potrebno vzet 2 tableti Norlevo, pa še to ni 100% da deluje.

p.s.: meni se zdi tudi pozitiven tale test.

po novem je ena tableta, ki je bolj močna, da pa ni 100% pa vidim ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2012 7:54:55   
Tippi
po novem je ena tableta, ki je bolj močna, da pa ni 100% pa vidim ja user posted image

če ti ni za odgovort ni treba, bom razumela. in kako se bosta odločila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2012 8:36:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Nimam pojma, trenutno sploh še ne dojamem, kot da se ne dogaja meniuser posted image . Bomo videli mora malo časa preteč! Doma imam 3 otroke in sploh si ne predstavljam da bi imela še enega, sploh sedaj ko je najmlajši že toliko velik, da smo že malo komot! Beda vse skupaj !

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2012 8:48:03   
Tippi
Nimam pojma, trenutno sploh še ne dojamem, kot da se ne dogaja meniuser posted image . Bomo videli mora malo časa preteč! Doma imam 3 otroke in sploh si ne predstavljam da bi imela še enega, sploh sedaj ko je najmlajši že toliko velik, da smo že malo komot! Beda vse skupaj !

Uf, težka situacija user posted image Želim ti, da se odločita tako, da bo prav za vsakega od vas in za vse skupaj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2012 11:25:55   
Taddy78
Naredi še kak drug test, lahko da imaš ovulacijo...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2012 11:37:59   
Anonimen

Matr kakšna neodgovornost!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2012 11:40:40   
Paštetka

Beda je ma meni to, da se pri treh otrocih verjetno bi mogla zavedati, da če ne uporabiš kondoma, in si v času ovoluacije, da je skoraj ziher, da zanosiš. PA tista tabletka gor ali dol... , ki je zgolj zelo slaba tolažba.
Pa vraga, a ga ni mogel ven potegniti, pa bi imela vsaj upanje na manj možnosti?
Razumela bi, da se to zgodi eni najstnici, ki se še ne zaveda vseh posledic... oprosti, ampak sex brez zaščite je zame neodgovorno dejanje, sploh, če si nadaljnega otroka več ne želita, planirata.
Pa mi lahko zameriš gor ali dol, ali me zdaj napadete.
Se opravičujem, če sem bila preveč ojštra, ampak takih igračkanj nikoli ne bom razumela. Vaju je moglo pa orenk zagrabiti. Raje bi šla pecivo pečt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2012 11:59:57   
Tippi
Sicer me ne briga, ampak jaz res ne bi tako ostro obsojalauser posted image . Gre za mamico, s tremi otroci in nekako zaupam njeni presoji, da se zaveda, kaj pomeni biti noseč, kaj pomenijo otroci, vzgoja, kaj pomeni starševstvo in konec koncev odgovornost do sebe, družine, otrok.

Roko na srce, vsakemu se lahko zgodi. dogaja se pubertetnikom, ki uporabljajo kondome, dogaja se tudi odraslim ljudem, kljub zaščiti (če nista uporabila kondoma, ki ga sicer uporabljata, sem prepričana, da sta ga vzela ven, pač prepozno). stoprocentne zaščite pa, razen vzdržnosti, ni.

Namesto da bi dobila kakšne vzpodbudne besede, jo doletijo pljunki. ne vem no, men pač to ni všeč.

Paštetka tisti sistem "vadi ga", je zdaj pri nas že skoraj polnoleten. pa ničesar ne obžalujem, še enkrat bi isto, če bi lahko izbirala, želim le povedat, da ne glede na to, kakšne zaščite, pri kateri koli starosti se lotiš, se lahko zgodi. zame je neodgovorno seksanje, brez kakršnekoli zaščite. Tisti, ki pa jo ima, pa se mu zgodi, pa bi jaz bila raje tiho. danes je on, jutri si ti...

< Sporočilo je popravil Tippi -- 23.10.2012 12:01:44 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2012 12:04:24   
uškinamama
"zame je neodgovorno seksanje, brez kakršnekoli zaščite."

Tippi , saj ravno tako je anonimna seksala. Brez zaščite. Neodgovorno.

"in ker ga 7.10 nisva imela sem v roku 24 ur vzel tableto Norlevo(lahko jo vzameš v 72urah po spolnem odnosu)."

Sicer pa kar zavidam anonimni vsej tej njuni strasti , ki se ji ne moreta upreti navkljub trem otrokom.user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2012 14:31:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Beda je ma meni to, da se pri treh otrocih verjetno bi mogla zavedati, da če ne uporabiš kondoma, in si v času ovoluacije, da je skoraj ziher, da zanosiš. PA tista tabletka gor ali dol... , ki je zgolj zelo slaba tolažba.
Pa vraga, a ga ni mogel ven potegniti, pa bi imela vsaj upanje na manj možnosti?
Razumela bi, da se to zgodi eni najstnici, ki se še ne zaveda vseh posledic... oprosti, ampak sex brez zaščite je zame neodgovorno dejanje, sploh, če si nadaljnega otroka več ne želita, planirata.
Pa mi lahko zameriš gor ali dol, ali me zdaj napadete.
Se opravičujem, če sem bila preveč ojštra, ampak takih igračkanj nikoli ne bom razumela. Vaju je moglo pa orenk zagrabiti. Raje bi šla pecivo pečt user posted image

No ne vem če si vse brala-kot prvo mislila sem da je O že zdavnaj mimo, ker je bil 25 dan ciklusa(menstro imam na nekje 30-32 dni-vedno!!!)in ubistvu sem čez par dni pričakovala menstro! IN za vsak slučaj sem šla potem v roku 24 ur še po Norlevo, da ja nebi bilo kakroli! Seveda pa sva šla eno postajo prej vn-tukaj ni dileme, itak ni vame spustil! Noedgovorno-ja priznam je, ampak človek res ne pričakuje ob vsemu temu, da bo ravno z enim prekinjenim spolnim odnosom 25 dan ciklusa in po Norlevu zanosil!
No sej par let nazaj sem sama podobno razmišljala, zdaj pa vem, da živemu se pač lahko vse zgodi!
Sicer pa kakorkoli se bova odločila-zaenkrat se morajo še misli zbistriti, mislim da sva iz finančne plati normalno zmožna preživeti tudi 4 otroka(vrjetno lažje kot nekateri 1 ali 2), ampak tukaj ni vse v denarju in hiši(ki je dovolj velika), ampak o tem , da si ne predstavljam trenutno še 1x čez vse it! Sej mogoče bom čez 2 dni drugače razmišljala, kaj vem!

Pa hvala vsem za besede, je pa test user posted image potrjen s krvjo, tako da ni več dileme.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2012 14:53:20   
Izabelina
če se je žabica kljub "neplodnim dnem", kljub "eni postaji prej dol" in še nekim tabletam prijela si očitno res močno želi prit na svet...

upam, da ji boste dali možnost... sej ni tok težko, pa pogoje imate, pa tist "težaven" čas gre pa ja tako hitro mimo...

držim pesti za vas...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.10.2012 15:06:34   
Paštetka
U madona, po vsej tej kombinaciji prepričitve zanositve, da vama je (če) uspelo narediti otroka....
Potem pa lahko samo rečem, da je tako že usojeno in da se ne sekirajta, če se ga odločita obdržati. Bo že kako, že sedaj se vidi njegova vztrajnost in vzdržljivost in železna volja user posted image .

Tipi nisem je obsojala, sploh ne ostro, vem, da se živemu človeku vse zgodi, seks brez zaščite se mi pa karkoli kdor poreče zdi neodgovoren. nisem napisala, da je sistem vadi ga učinkovit, ampak, da bi po tem sistemu imela manj šans. Poleg tega avtorica psta ni napisala, kaj vse sta storila...

Anonimna, jaz mislim, da bi kljub temu, če bi uporabila kondom, usoda naredila svoje in bi bila v isti situaciji. Če mu je uspelo Norlevo prelisičiti, bi tudi kondom pregrizel. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.10.2012 15:10:42   
Paštetka
Hehe, z Izabelino sva istih misli user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.10.2012 8:31:15   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Hehe, z Izabelino sva istih misli user posted image

user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.10.2012 18:20:21   
astrid1
Zdaj pač je kar je. Za nazaj obsojati nima smisla. Želim tebi in tvoji družini vse najlepše po začetnem šoku.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.10.2012 10:23:59   
Anonimen
Po prvem šoku in ko so se misli malo uredile smo nekako prišli do zaključka, da obržimo malo dete. user posted image

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
31.10.2012 8:32:10   
Jassika
user posted image user posted image user posted image  čestitke za plusek in čestitke za pogum. Vse dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.10.2012 8:41:11   
Paštetka

Po prvem šoku in ko so se misli malo uredile smo nekako prišli do zaključka, da obržimo malo dete. user posted image

user posted image
Čestitke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.10.2012 8:57:06   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

če se je žabica kljub "neplodnim dnem", kljub "eni postaji prej dol" in še nekim tabletam prijela si očitno res močno želi prit na svet...

Meni se tudi zdi tako, da je nekaj, kar se je moralo zgoditi.
Upam, da sta z možem zdrava - vse ostalo se pa da.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.10.2012 10:08:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Meni se tudi zdi tako, da je nekaj, kar se je moralo zgoditi.
Upam, da sta z možem zdrava - vse ostalo se pa da.

No sej tak občutek sem tudi sama dobila , kot da je vse skupaj z enim namenom, da tako mora bit! No za zanimivost, 1x sem že imela ss in sedaj sem zanosila ravno v času ko sem imela takrat rok poroda(gre za par dni razlike), tako da se mi zdi kot da je vse z enim namenom!
Ja z možem sva zdrava, imamo ubistvu vse kar rabimo(kaj pa bo v prihodnosti pa tako nihče ne ve)-upajmo na najboljše! Hvala vsem za lepe željeuser posted image

(odgovor članu Stanislava_)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?