Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 22.6.2012 7:52:02
|
|
|
|
limonca*
|
1. IVF: GK LJ - 2 ampuli menopurja, centrotid - 7 celic, 1 oplojena - brez ET 2. ICSI, GK LJ: - 112,5 gonala, centrotid - 10 celic, 6 oplojenih - ET 2 (blastocista, morula) 3. ICSI, GK LJ: - suprefact, 112,5 puregona - 11 celic, 7 oplojenih, - ET 2 (blastocisti) 4. ICSI, MB: - diphereline, 112,5 gonala - 6 celic, 3 oplojene - ET 2 (8 in 6 celični, ET 3 dan) 5. ICSI, MB: - dipherline, 150 gonala, - 5 celic, 2 oplojeni - ET 2 (4 celični, ET 3 dan) Test vedno negativen, nikoli zamrznjenčkov in vedno 2 zarodka na dan ET.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 26.6.2012 15:40:02
|
|
|
|
jagodka80
|
1. ICSI, Postojna - Klomid (1/2) tablete - 1 celica, - 1 oplojena, - 1 vstavljen zarodek - rezultat: - 2. ICSI, Postojna - Diphereline, Gonal F (150) - 7 celic, 6 oplojenih - 2 vstavljeni, 1 zamrznjenček - rezultat: - - transfer zamrznjenčka, rezultat: - 3. ICSI, Postojna - Diphereline, Menopur (2 ampuli) - 8 celic, 6 oplojenih - 2 vstavljena zarodka, 4 zamrznjenčki - rezultat: - - transfer dveh zamrznjenčkov, rezultat: - - transfer enega zamrznjenčka (1 ni preživel), rezultat: - 4. ICSI, Postojna - Orgalutran, Puregon (100) - 9 celic, 4 oplojene - 2 vstavljena zarodka, nič zamrznjenčkov - rezultat: - Po štirih neuspešnih postopkih (sedmih transferjih) v štirinajstih mesecih sva se "preselila" v Maribor. Sedaj opravljava vse preiskave in upajva, da bova enkrat pozimi na vrsti za nov postopek. Zaenkrat se nama ne mudi, najprej se morava "malo nadihati".
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 29.7.2012 21:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
1. ICSI - GK LJ - menopur, suprefact - 11 celic - nobena oplojena 2. ICSI - GK LJ - puregon, suprefact - 21 celic - 6 oplojenih - ET 2 celic, nič zamrznjenčkov - rezultat: - 3. ICSI - GK LJ - puregon, suprefact - 20 celic - 1 oplojena - ET 1 celice - rezultat: - Ne vem ali sploh še upat
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 30.7.2012 7:49:50
|
|
|
|
limonca*
|
Anonimna, kaj pa kakšni vitamini?
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 22.8.2012 12:49:14
|
|
|
|
smeška83
|
ICSI, Postojna - Diphereline, Gonal F (doz se žal ne spomnim) - 6 celic, 3 oplojene - 2 vstavljeni, zamrznjenčkov ni bilo - obe sta se prijeli, nato SS enega v 9. tednu Drugi škratek ima sedaj že skoraj eno leto Imam PCOS, moj pa slab spermiogram. Vseeno upava, da bo šlo naravno in greva sedaj v nove zmage
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 22.8.2012 14:13:22
|
|
|
|
_sonček
|
1. ICSI - GK LJ - dolgi postopek (suprefact, 200 puregona) - 11 celic - 3 oplojene, 2 vstavljeni - 0 zamrznjenčkov - ET 5 dan - rezultat: + na testu, ta plusek je danes star že skoraj 14 mesecev Med postopkom se nisem nič zredila, še shujšala sem...bi pa sedaj radi imeli še enega, brez zaščite sem že od poroda, pazimo ne nič, če do konc leta ne bo nič, gremo po novem letu v postopek...
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 11.10.2012 15:06:41
|
|
|
|
pobalinko
|
Ojla, še moji podatki: 1. IVF (GK Lj) (okt. 2011) - dolgi postopek (Suprafact + 3 Menopur) - 15 celic (skoraj vsi folikli polni) - 8 nezrelih, 3 so se oplodile, 1 triploidna, 3 se niso oplodile - 5 dan ET dočakali 2 moruli, nobenih zamrznjenčkov - 10. dan po ET - nisem delala testa - 20. dan po ET, ko je bilo menstruacije že zdavnaj konec, ponoči močne bolečine in zjutraj ponovno M??? Na Urgenci naredili test +, bHCG=259, vendar je šlo za spontani splav in čez 2 dni je bil bHCG=50 In odkrili miom velik cca 1 cm. Moja G je rekla, da ga je pred novim IVF nujno odstranit. Marca 2012 - histerostkopija in nato spet 3 mecese čakanja na nov IVF. 2. IVF (GK Lj) (junij 2012) - dolgi postopek (Suprafact + 3 Menopur) - 11 celic - 10 nezrelih , 1 oplojena - 5 dan ET dočakala 1 morula - 10. dan po ET - test negativen Leta pa tečejo.... sem ravno praznovala 35, vendar še upamo. Res pa je, da ne vem kako naprej ker vse teče tako počasi. Če ima katera nasvet kako stvari peljati hitreje bom hvaležna. Ali je imela še katera po vseh teh hormonih kakšne negativne posledice kot jaz, npr. pojav miomov, katerih prej ni bilo? Pa veliko uspeha vsem, ki še čakate.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 13.10.2012 21:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
1.IVF - Reš - kratki postopek (2 enoti menopura) - 3 celice in vse tri oplojene - 2 vstavljeni - negativno 2.IVF - Reš - kratki postopek (225 gonala) - 7 celic, 5 oplojenih - 2 vstavljeni - negativno 3. IVF zamrznjenčkov - 1 vstavljen - negativno 4.IVF zamrznjenčkov - 2 vstavljena - negativno sedaj čakam na nov postopek in seveda upam na najboljše! če ni šlo v tretje pa upam da bo petič končno pozitivno :)))
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 15.10.2012 14:28:59
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica 1. IVF . icsi - dolgi postopek (diphereline in gonal) - 12 celic - pričakali dve blastocisti, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 8. dan krvavitve, test negativen 2. IVF . icsi - dolgi postopek (diphereline in gonal) - 10 celic - pričakali dve blastocisti, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 8. dan krvavitve, test negativen 3. IVF . icsi - dolgi postopek (diphereline in menopur ) - 8 celic - pričakali dve blastocisti, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 8. dan krvavitve, test negativen 4. IVF . imsi - dolgi postopek (suprefact in puregon ) - 8 celic - pričakali dve blastocisti, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 8. dan krvavitve, test negativen 5. IVF . imsi - kratek postopek (puregon ) - 6 celic - pričakali dve moruli, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - 10. dan krvavitve, test negativen 6. IVF . icsi - dolgi postopek (diphereline in gonal) - 9 celic - pričakali dve moruli, obe vstavljeni, 0 zamrznjenčkov - test pozitiven, danes noseča 9 tednov
< Sporočilo je popravil športnica -- 15.10.2012 14:29:41 >
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 16.10.2012 14:12:06
|
|
|
|
hedviga
|
Športnica bravo!!!!!
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 16.10.2012 22:32:35
|
|
|
|
Najin_pikec
|
ICSI - dr. Reš - kratki postopek (menopur, diphereline) - 16 celic, ena oplojena in vstavljena (5. dan) - test pozitiven, bo konec meseca star eno leto.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 16.10.2012 22:33:30
|
|
|
|
tisa116
|
Oj 1 IVF(lj)...suprefact+3 in po 15 dneh 4 ampule Menopur 11 celic Vse oplojene 2 vstavljene 6 zamrznjenčkov 14 dan po ET test - Med čakanjem naslednje M, da gremo po pingvinčke po doooolgem čakanju.... Beta 25600 in baje 6,5 tednov.... Izkazalo se je da smo še 2 tedna starejši in tako imamo 6 m starega dečkota... Držim pesti za vse!!!!!
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 17.10.2012 7:30:01
|
|
|
|
baby1978
|
ICSI-Mb 1.femibion 2.depherine 3.depherine+gonal Rezultat:11celic,9oplojenih Preziveli:2blastocisti[1zamrznjencek] 1.VSTAVILI:27.4.2010-nas soncek bo kmalu star 2 leti 2.zamrznjencek: vstavili 04.10.2012- test ++++
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 17.10.2012 22:49:49
|
|
|
|
Najin_pikec
|
Oooo Baby1978, si pa čist sveža nosečka. Čestitam za plusek .
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 18.10.2012 0:52:29
|
|
|
|
pikovit
|
No pa še jaz,vsem tistim,ki obupujete in malo vzpodbude .Samo po fascikelj skočim .No pa začnimo: LJUBLJANA: vedno prenašali na 5 dan 1)GONAL+CETROTID/KRATEK POSTOPEK- IVF -12 celic(5 oplojenih,3 nezrele,4 neoplojene -4 zarodke -2 vztavljena -2 zamrznjenčka -test negativen 2)GONAL+SUPREFACT/DOLG POSTOPEK-IVF -13 celic(9 oplojenih,3 nepravilno,1 neoplojena -9 zarodkov -2 vztavljena -2 zamrznjenčka -test negativen 3)GONAL+CETROTID/KRATEK POSTOPEK-IVF -8 CELIC(5 oplojenih,3 nepravilno,1 nezrela -5 zarodkov -1 vztavljen -2 zamrznjenčka -test negativen 4)GONAL+CETROTID/KRATEK POSTOPEK-IVF -16 celic(7 oplojenih,5 neoplojenih,2 nezreli,2 nepravilno) -7 zarodkov -2 vztavljena -0 zamrznjenčkov -test negativen SAMOPLAČNIŠKO SPONTAN CIKLUS 1)zamudili nobene celice 2)ena celica se ni oplodila POSTOJNA: 1)MENOGON+SUPEFACT SPREJ/KRATEK POSTOPEK-ICSI -10 celic -8 oplojenih,6 zaostalih v razvoju -2 vstavljeni na 5 dan -test negativen 2)MENOPUR+SUPREFACT SPREJ/KRATEK POSTOPEK-ICSI -7 celic -4oplojene,6 zrelih,1 nepravilno -2 vstavljena na 3 dan -test negativen MARIBOR: 1)GONAL+DIPHERILIN/DOLG POSTOPEK IVF -17 celic(17 zrelih,oplojenih 15,15 zarodkov) -2 vstavljena na 5 dan -2 zamrznjenča -test negativen 2)GONAL+DIPHERILIN/DOLG POSTOPEK IVF+ICSI -pozabila in nimam nobenega papirja koliko je bilo celic -2 so mi vstavili na 5 dan -2 zamrznjenčka -test pozitiven ( noseča z dvojčki,eden kmalu šel naprej,drugi nekje v 8-9 tednu-abrazija) MARIBOR SAMOPLAČNŠKO: 1)KRATEK POSTOPEK/GONAL-ICSI -9 celic -vstavljena 2 zarodka na 3 dan 4 celična -test negativen 2)DOLG POSTOPEK/GONAL DIPHERILIN-IVF,ICSI -14 celic(10 oplojenih,10 zarodkov) -prenešenih 3 na 3 dan 8 celični ocenjeni z 1A-to pomeni najlepša ocena -1 zamrznjenček -test negativen 1 zamrznjenček me še čaka No tako punce moje,če grem seštevat je za mano 10 postopkov in 5x zamrznjenčkov,kar pomeni da sem imela do sedaj 15 transferjev in se mi je le enkrat prijelo. ZA VSE TISTE KI OBUPJETE ŽE PRI 3 POSTOPKU!!!SPLAČA SE POTRPET,PREJ ALI SLEJ RATA
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 18.10.2012 15:20:00
|
|
|
|
hedviga
|
O ti moja zlata, lepa in pogumna Pikovitka! Zame si zmagovalka (ampak ne zarad cifre) ampak zaradi neizmernega optimizma in moči!!!
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 18.10.2012 17:44:42
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga O ti moja zlata, lepa in pogumna Pikovitka! Zame si zmagovalka (ampak ne zarad cifre) ampak zaradi neizmernega optimizma in moči!!! Hedi sej enkrat bo,vem da bo in bomo najbolj srečni na svetu :)
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 18.10.2012 22:46:21
|
|
|
|
Najin_pikec
|
Pikovit, res ti iz srca želim, da se vam čim prej posreči. Po vseh teh poskusih bi marsikatera že zdavnaj obupala, ti si pa še vedno pozitivna. Prav res "kapo dol" .
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 19.10.2012 8:30:26
|
|
|
|
pikovit
|
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 19.10.2012 9:00:35
|
|
|
|
_sonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najin_pikec Pikovit, res ti iz srca želim, da se vam čim prej posreči. Po vseh teh poskusih bi marsikatera že zdavnaj obupala, ti si pa še vedno pozitivna. Prav res "kapo dol" . podpis!!! Tudi jaz ti želim srečo!
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 20.10.2012 10:38:07
|
|
|
|
smeška83
|
Pikovit, navijam zate
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 22.10.2012 13:46:48
|
|
|
|
Plišek
|
1 IVF postopek - MB - kratki postopek (gonal in cetrotide) - 6 celic - 3 dan 6 lepih celic - 5 dan 3 slabe blastociste - vstavljena ena slaba blastocista - 0 zamrznjenčkov - test beta hcg pozitiven ( nizek - nekaj cez 200 ) - prvi UZ : viden plodek, ki mu ze bije srcek Lp
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 22.10.2012 19:16:50
|
|
|
|
Najin_pikec
|
Plišek
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 25.10.2012 9:42:46
|
|
|
|
pobalinko
|
Pokovit, res čestitke za tvojo vztrajnost, moč in optimizem.
|
|
|
|
RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? 25.10.2012 9:45:39
|
|
|
|
pobalinko
|
Sorry sem prehitro poslala sporočilo, mislila sem ''pikovit''.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?