Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Na morju, kjer smo dobrih 5 tednov na leto in pri dediju, kjer smo cca 45 dni na leto (torej vse skup kar nekaj;), imamo tako urejeno in se dobro obnese. Mislim, da je najtežje dokler je otrok še mali in še ne sedi, ko enkrat sedi, ga itak sede oblačiš in kasneje kombiniraš še v stoje. Aja, no res, pa je, da jih jaz kaj dosti ne previjam (logiš, če so brez plenic:D), bolj preoblačim, pa umivam gor... Ampak se mi zdi, da se na pralnem stroju čisto lepo da, sploh če imaš lepo založeno, da ne more na nobeni strani dol past - to je najvažneje - ker je težko otroka pazit, da ne bo ob strani dol padel, medtem ko recimo močiš krpico za umivat... Torej ograjica nujno! Boš bolj mirna, pa tudi če bi slučajno kdaj na bano padel to ni glih tatami ali pa predal c cotkami, da se mu ne bi nič poznalo... Je sicer odvisno od otroka, moji so ful živi in sem se vedno bala - na tla mi sicer ni še noben padel, se mi je pa Ronja enkrat zmuznila ob mojem trebuhu na predal iz katerega sem jemala cotke - seveda ji ni bilo hudega , še fajn se ji je zdelo, me je pa kar oblilo, če bi imela drugače urejeno oz. če bi jo kdo pustil gor, pa da bi treščila res dol... Doma imamo sicer ornk previjalko, ki jo lahko samo toplo priporočam (izi mobili, če koga zanima) - res uporabljamo VSAK dan že 5 let in pol, vsak dan odpiramo predale, večkrat na dan,... pa še lepo dela (edini kos pohištva pri nas, ki je tako trpežen in hkrati ne kaže znakov te pretirane uporabe:D) - tako da če imaš prostor, priporočam veliko previjalko, ker je lažje. Midva sva se odločila zanjo zato, ker imamo v kopalnici sušilni stroj na pralnem in ni mogla bit tam. sj pr sinu sm mela veliko previjalno od Lip Poljčane... zdj smo pa preseljeni, imamo manj prostora in previjalne nimam kam dat. zato bo na pralnem stroju, teh nekaj mesecev, pol se bomo pa posluževali postelje al pa tal (sina sm pr enih 8mesecih previjala na unih puzzlah iz pene, ker je migal in delal tako, da mi je še tam včasih ušel ).
|