Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 9.10.2012 21:38:56
|
|
|
|
curly
|
Dajte me prosim med navijačice. Močno navijam za vse vas!!!
< Sporočilo je popravil curly -- 9.10.2012 21:50:22 >
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 9.10.2012 22:06:05
|
|
|
|
miskula
|
vrtnica44 držim pesti, koliko si pa mela foliklov in kakšne dimenzije jaz sem bila tut na drugem IUI-ju. čakam rezultat v petek delam test, tko da .... tiste, ki ste že zanosile, kdaj so se vam pojavile boleče prsi, če so se sploh? curly, mogoče bo pa dlih zdaj ratal.... ja , ja saj vem....da se mi besede pozlatijo... al kako že
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 9.10.2012 22:11:13
|
|
|
|
curly
|
Miskula, držim pesti, da bosta ! Kakorkoli že bo, jaz vem, da nama bo enkrat uspelo, upam, da kmalu z ali brez pomoči zdravnikov.., Vseeno mi je, samo da enkrat bo!!!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 7:28:56
|
|
|
|
Anem
|
Pozdravljene, sunshinemetulj izvidi za spolno prenosljive bolezni ne smejo biti starejši od enega leta in rabiš tudi izvide brisa, ki pa ne sme biti starejši od treh let. Kar se tiče prvega posveta pri G za neplodnost se je pri meni malo hitreje odvijalo saj me je rešil moj jezik in sem v bistvu čakala 10 dni na prvi pregled. Rabiš pa imeti napotnico osebnega ginekologa. G za neplodnost pa ti bo na podlagi informacij, izvidov napisal nadaljnjo napotnico za postopek. Upam, da sem kaj pomagala. Felidae dobro poznam ta občutek. Vsak, ki me pozna, bi rekel, da sem zelo optimistična oseba ampak me dostikrat preletijo tudi črne misli in si mislim, če bom sploh kdaj imela otroka... Včasih imam občutek, da me bo ta želja zadušila Nihče tega ne more razumeti razen punce, ki prestajajo isto me. Midva z mojim fantom sva že 10 let skupaj in potem si predstavljajte pristik ljudi, ki to vedo in vsi sprašujejo, kdaj bo... Včasih me jeza napade in odreagiram ostro ampak velikokrat pa jim dam vedet, da trenutno uživam in da se mi nikamor ne mudi... ohhh ko bi bilo to res... Drugače pa pri Rešu te tako kmalu dajo na punkcijo? Jaz sem šla, ko so bili folikli veliki 2,0 1,9... malezanka tuda sama imam neverjetne izkušnje s sestrami in zdravniki v Ljubljani. Sicer mene ne zanima kakšne so čakalnice, sobe, postelje, ne ukvarjam se z tečnimi zdravniki - meni je pomemben samo cilj in če je imela kakšna punca pripombo nad vsem tem, sem jo hitro postavila na realna tla. Nekateri se pač ne zavedajo, da oni niso psihologi in da jim ni potrebno nas ujčkat, kljub temu, da smo zaradi hormonov mogoče velikokrat bolj občutljive. Jutri pa pregled, komaj čakam. Bo vsaj nekoliko bolj znano, kdaj bo punkcija Punce kako se kaj počutite? Je še katera tu, ki ima Puregon?
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 8:49:29
|
|
|
|
vrtnica44
|
pozdravljene. miskula hvala za pestke. na zadnjem uz, v soboto sem imela 3 folikle, dimenzije 19, 17 in 16. v nedeljo je padla stopka. tudi jaz držim pesti, da bo moj prvi in tvoj 2 IUI dobitni. lep dan.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 10:40:22
|
|
|
|
Nusyka
|
Pozdravljene, Jaz sem pa v dilemi. Ne bi rada klicala v sprejemno pisarno in jim težila, že tko je obremenjen njihov telefon, bolj kot "vroče linije" V petek, 21.9. sem oddala kri za SPB, mož pa 28.9., zdaj pa me zanima (glede na to, da nisem še prejela vabila za IUI), če morava sama prevzeti izvide in jih nesti na Leonišče, ali jih iz Zavoda za transfuzijo sami pošljejo do izbranega G? Sem še zelo "zelena" na področju IUI in še dobro, da obstaja tale forum, kjer se lahko posvetujemo z izkušenejšimi. HVALA VAM!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 10:49:11
|
|
|
|
Anem
|
nusyska pri meni je bilo tako, da so sami poslali naprej in ko sem dobila pošto od konzilija, so bili ti izvidi poleg.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 18:16:16
|
|
|
|
Felidae
|
Anem danes sem bila na 2. UZ pri Rešu in so folikli veliki cca 2 cm, tako da danes pade stopka, je pa danes 10. dan. V prejšnjih dveh postopkih sem imela obakrat stopko 12. dan, tako da so tokrat moji jajčniki resnično pohiteli ... upam da bodo notri dobra jajčeca. Mi je pa dal kar veliko dozo Gonala, in polovičko Dipherelina, tako da je mogoče tudi v tem razlog da je tako hitro. Moram pa priznati da v službi te dni komaj zdržim in komaj čakam da pridem domov in se preoblečem v udobne cunje ... v petek 12.10 pa punkcija Držite se punce
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 18:29:52
|
|
|
|
krisv
|
OKTOBER – NOVEMBER AKTUALNO 9.10. maltezanka, posvet esperer, punkcija (dr. Reš) 11.10. SILVA, punkcija Anem, UZ (GK LJ, dr. Vogler) 12.10. Felidae, punkcija 14.10. esperer, transfer 18.10. T3JK4, posvet (GK LJ, dr. Zorn) 22.10. Anonimen, posvet (dr. Reš) 25.10. smeška83, posvet (dr. Reš) x.10. krisv, začetek postopka (dr. Reš) 8.11. Fergesia, posvet TREPETALKE miskula vrtnica44 OBJEMČKI NAVIJAČICE oreh smartika curly
< Sporočilo je popravil krisv -- 10.10.2012 18:31:54 >
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 18:52:25
|
|
|
|
curly
|
Silva, upam, da bo jutri čim več celic in da se lepo oplodijo. Čim manj bolečo punkcijo želim! Mislim nate, pošiljam
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 20:02:34
|
|
|
|
mami 26
|
silva tudi jaz mislim nate.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 10.10.2012 20:35:29
|
|
|
|
SILVA
|
Hvala punce Sem kar nervozna,pa sploh ne vem zakaj,itak ze vem kako poteka ampak sem vseeno nervozna
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 8:30:52
|
|
|
|
Anem
|
Evo, ravno iz UZ-a. Imam spet veliko foliklov, večjih od 17 so našteli okoli 12 foliklov, kar pomeni, boga jaz na dan punkcije... Tokrat sem malo hitreje reagirala ampak nekako se tolažim, da gre tokrat vse tako kot je treba, bolj normalno. Skratka upam, da nam bo ta jesen prinesla vsem nam pluske :D
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 8:39:17
|
|
|
|
miskula
|
Dobro jutro.....ja rez je dobro Jaz sem danes, no že včeraj popoldan zagledala jeeeeeeeeeeeeee Pa mi je uspelo, v drugem postopku IUI-ja. Znaki: nobeni vsaki prejšnji cikel sem imela vse znake, zdaj pa jih ni upam da to ni slabo no se mi je + pokazal že 13 dan po IUI-ju in še to sem ga delala popoldan, tko da je hormona že kar veliko
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 8:51:39
|
|
|
|
vrtnica44
|
miskula!!!! sicer te ne poznam, ampak sem full vesela zate. upam, da tudi jaz čez 12 dni zagledam silva držim pesti, da ne bo boleča punkcija. in da bo čim več zrelih celic. anem bravo za folikle. vsem vse lepo.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 9:15:36
|
|
|
|
Anem
|
miskula čestitam Bravo punca! Lahko si samo predstavljam koliko si srečna, da si končno postala srečka ... Upam, da se ti tudi me pridružimo
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 11:08:28
|
|
|
|
krisv
|
miskula, ČESTITAM!!! Pa se je mesec začel. Božaj bušija in uživaj v vseh radostih in nadlogah nosečnosti.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 11:14:07
|
|
|
|
SILVA
|
Miskula bravo sem ful vesela .......zdaj pa srecno in uzivaj v nosecnosti Jaz sem punkcijo prezivela ,pridelala sem pa samo 4 celice,upam,da bodo taprave in se lepo oplodile .
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 11:43:09
|
|
|
|
curly
|
miskula, iskrene čestitke!!! Sploh nisem dvomila, da ti ne bi uspelo! Želim ti srečno do konca, naj bo tvoja nosečnost čim bolj brezskrbna!!! Silva , tudi jaz upam, da bodo ta prave, da se bodo vse lepo oplodile ter razvijale!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 13:08:35
|
|
|
|
miskula
|
hvala punce držim pesti da tudi vam vsem uspe čimprej
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 14:28:10
|
|
|
|
smartika
|
Miskula za , , srečno do konca; Silva seveda bodo prave 4 - boš videla! Felidae držim pestke za jutrišnjo punkcijo - da bo čim manj boleča in dobiš veliko celic. Jaz pa odštevam dneve do decembra... lp
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 18:18:09
|
|
|
|
Nusyka
|
Pozdravljene, hvala za odgovor. Sem prišla včeraj iz službe in v nabiralniku zagledala vabilo Tko, da grem še ta mesec v IUI postopek in upam, da bo uspešen. Čestitke miskula za , si mi dala upanje, da smo lahko tudi z IUI efektivni Katere tablete so ti predpisali? Meni Femara, sem brala navodila in me je kar malo strah konzumiranja teh tablet Držim pesti in navijam (kot navijačica ), da bodo IUI in IVF-ji uspešni!!
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 19:10:53
|
|
|
|
Felidae
|
Bravo miskula za plusek :) cestitam, in naj bo nosečnost brez zapletov. Silva držim pesti da bodo vse štiri ok in da vaju na transferu počakajo vse štiri. Kdaj imata transfer? Smartika hvala za pozitivne misli.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 19:19:27
|
|
|
|
mami 26
|
miskula silva držim pesti,da se lepo oplodijo.
|
|
|
|
RE: oktober-november IVF/ICSI 2012 11.10.2012 19:58:24
|
|
|
|
sunshinemetulj
|
Miskula Čestitke! Srečno do konca :) Dajte med navijačke prosim, saj sem v mislih z vsemi vami in navijam za vas!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?MAJA (
14%)
NEŽA (
21%)
ANA (
13%)
ANJA (
16%)
LEA (
16%)
JULIJA (
21%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!