Anem
|
Pozdravljene, sunshinemetulj izvidi za spolno prenosljive bolezni ne smejo biti starejši od enega leta in rabiš tudi izvide brisa, ki pa ne sme biti starejši od treh let. Kar se tiče prvega posveta pri G za neplodnost se je pri meni malo hitreje odvijalo saj me je rešil moj jezik in sem v bistvu čakala 10 dni na prvi pregled. Rabiš pa imeti napotnico osebnega ginekologa. G za neplodnost pa ti bo na podlagi informacij, izvidov napisal nadaljnjo napotnico za postopek. Upam, da sem kaj pomagala. Felidae dobro poznam ta občutek. Vsak, ki me pozna, bi rekel, da sem zelo optimistična oseba ampak me dostikrat preletijo tudi črne misli in si mislim, če bom sploh kdaj imela otroka... Včasih imam občutek, da me bo ta želja zadušila Nihče tega ne more razumeti razen punce, ki prestajajo isto me. Midva z mojim fantom sva že 10 let skupaj in potem si predstavljajte pristik ljudi, ki to vedo in vsi sprašujejo, kdaj bo... Včasih me jeza napade in odreagiram ostro ampak velikokrat pa jim dam vedet, da trenutno uživam in da se mi nikamor ne mudi... ohhh ko bi bilo to res... Drugače pa pri Rešu te tako kmalu dajo na punkcijo? Jaz sem šla, ko so bili folikli veliki 2,0 1,9... malezanka tuda sama imam neverjetne izkušnje s sestrami in zdravniki v Ljubljani. Sicer mene ne zanima kakšne so čakalnice, sobe, postelje, ne ukvarjam se z tečnimi zdravniki - meni je pomemben samo cilj in če je imela kakšna punca pripombo nad vsem tem, sem jo hitro postavila na realna tla. Nekateri se pač ne zavedajo, da oni niso psihologi in da jim ni potrebno nas ujčkat, kljub temu, da smo zaradi hormonov mogoče velikokrat bolj občutljive. Jutri pa pregled, komaj čakam. Bo vsaj nekoliko bolj znano, kdaj bo punkcija Punce kako se kaj počutite? Je še katera tu, ki ima Puregon?
|