kokakola
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Hehe, Mateyka, dobro napisano in se strinjam. Po pravici povedano, meni dol pade, če je spolni stik narejen iz direktnega "napada" direkt na prsa, rit, globoko v grlo segajoč jezik, vedno mi je bilo nesramno, če je kdo žvižgal za mano ipd. To mi je ponižujoče, ženska kot objekt in ne kot človek. Marsikatera ženska rabi občutek, da se moški tudi zanjo potrudi, da je zaželjena, lepa, ljubljena, to se izkaže z objemom, ležanjem v naročju pred TV, nežnim ljubljenjem, masaža stopal ali hrbta, skupna kopel, ipd. Romantika torej. Samo noben moški tega ne bo vedel, če mu partnerka tega ne bo povedala, verjetno je treba večkrat ponovit, saj veste, ko kri odteče iz zgornje glave Se strinjam, ampak ženska tudi mora kdaj kaj narediti. Oba se morata potruditi. In očitno ona NIKOLi nič ne naredi, on pa je že tako obupan, da se mu sploh več ne da truditi, saj je ona vedno nezainteresirana. Če bi njej kdaj pa kdaj bilo do sexa, bi mu povedala, glej tako pa ne gre, naredima tako (da me vzburiš), pa bova sexala. 1. Zakaj je sploh z njim v zvezi, če je spolno ne privlači? 2.Kmetijo lahko obdeluje tudi s kom drugim, če ga pa ima samo za prijatelja oz. gre za platonsko razmerje, pa mu more to jasno obrazložiti, saj on tega ne jemlje tako.
|