|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
4.10.2012 21:31:05   
Anonimen
tippi, amnio kdaj??? A se ne dela to samo na koncu ko si čez rok? Vsaj meni so jo... 3x pri obeh user posted image user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
4.10.2012 21:33:50   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tippi, amnio kdaj??? A se ne dela to samo na koncu ko si čez rok? Vsaj meni so jo... 3x pri obeh user posted image user posted image

na amniocentezo grem. kakšno amnio si pa ti mislila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
4.10.2012 21:37:04   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

na amniocentezo grem. kakšno amnio si pa ti mislila?user posted image

ajaaaaaaaaaaauser posted image
sem se že ustrašla user posted image ne, jaz sem mislila amnio ko ti pregledajo plodovnico če je bistra ali mlečna na koncu nosečnsoti in te potem glede na to kakšna je pošljejo al rodit al pa domov user posted image boli pa kt user posted image ta pregled... vsaj mene je user posted image no, do tja je še delačuser posted image

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.10.2012 7:51:45   
Tippi
Aja, tistemu se reče amnio user posted image zdaj vem :)

Urša si se že vpisala v oktobrke, da je ne čakaš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
5.10.2012 8:17:57   
Rozica983
Jutro srečke nosečke :)

Naj povem, da sem spoznala 1. aprilčico v živo. Kok faaajnnnn :)) takoj čvek, čvek, čvek... itak, da ne zmanjka teme. :)) Decembra pa še kakšno v okrašeni Ljubljani, a ne???

Pilates - fajn zadeva...jo priporočam vsaki. Delajo mišice v rokah, nogah, riti. Tko da tista, k je pred zanositvijo migala in zdaj veliko sedi, počiva....ji res ne bo škodilo.

Imejte lep dan in še lepši vikend ...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.10.2012 9:12:30   
Anonimen
Vidim, da me ena ni razumela in bom malo lepše napisalauser posted image  Upam, da se vam še ta mesec pridružim na tem forumu, vendar v drugi temiuser posted image  Zdaj je menda bolj jasnouser posted image
Tippi, sploh nisem vedela da obstaja tema Navijajmo skupajuser posted image  Sem pa ravnokar tudi tam med oktobrkami pristavila svoj piskerčekuser posted image
Urša

(odgovor članu Rozica983)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
5.10.2012 9:44:28   
PikicaStonoga
Jutro!

Za mano je grozna noč ... ko sem včeraj čez dan nekak lahko dihala, se mi je zvečer nos TAKO zamašil, da groza!!! Dihala sem čez usta in se ves čas zbujala, pa kašljat sem začela kot nora ... :(
KAJ POMAGA PRI ZAMAŠENEM NOSU? NUJNO rabim nasvete, kako naj se znebim prehlada ...Pa ne mi rečt fiziološka, ker mi je slabo in mi gre na bruhanje, ko samo špricnem notr! Danes bom inhalirala in toplo plenico na prsa in čajček, med, limona ... ne vem no ... glava me boli mater ej ...
+ Zanima me, če ima katera izkušnje s savnanjem med nosečnostjo ... včasih je bilo to striktno ne, zdaj pa že k berem članke, da po pameti pa lahko, pa odvisno, katera savna ... jaz imam infra ... samo ne vem, kakšno je stališče stroke glede tega ...

drugače pa samo še eno malenkost pospravim in je to to ... po DOLGEM času bo hiška pospravljena ;)

Kako ste?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
5.10.2012 10:28:53   
Tippi
Pilates - fajn zadeva...jo priporočam vsaki. Delajo mišice v rokah, nogah, riti. Tko da tista, k je pred zanositvijo migala in zdaj veliko sedi, počiva....ji res ne bo škodilo.

Super res! Komaj čakam torek! Pa nove nogavičke bom imela, a ti tud? user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
5.10.2012 10:30:05   
Tippi
Pikicastonoga to z nosom sem jaz komaj preživela ampak sem. če bi se še dolgo nadaljevalo, bi se pozanimala v lekarni, kako je z uporabo operila v nosečnosti? To ziher pomaga! Se je za pozanimat, če to smeš zdaj ko si noseča.

Naj ti hitro mine petek in čim lažji vikend!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
5.10.2012 10:33:09   
Tippi
Kako ste?

Jaz ok. Sem že pozajtrkovala, pa kremšnito sem ravnokar zmazala, šlik šlak user posted image Zdej bo pa počasi cajt za eno rundico šiptarjevega kostanjčka, ki mi je ostal še od včeraj, potem pa mam prištimano že kajzrco in tunino pašteto (same zdrave stvari) user posted image

Vikend bo pa pri nas deloven. Po svoje se veselim, ker se tako stvari z adaptacijo in urejanjem hitro premikajo, po drugi strani sem pa že zdaj žalostna, ker vem, da je od mene bolj malo pomoči user posted image Bom že našla za štrihat kakšne stare poličke. jih potem spreminjam v nove kose pohištva, pa rišem gor, pa tko. prov uživam v tem user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.10.2012 10:37:13   
Tippi
Aja, glede savnanja. Sem prebrala veliko na to temo, ker se rada savnam pozimi, ampak mnenja so si deljena. jaz sem se potem odločila, da ne bom izivala, zato letos savnanje odpade.

Ti pa priporočam v lekarni inhalator (mal več stane, ampak ga imaš "za večno" in kakšne evkaliptusove kapljice in se tako "pariš". Blagodejno vpliva ne sam na nos, ampak tud na glavobol. preverjeno! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 5.10.2012 10:38:33 >

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.10.2012 11:26:00   
PikicaStonoga

Pikicastonoga to z nosom sem jaz komaj preživela ampak sem. če bi se še dolgo nadaljevalo, bi se pozanimala v lekarni, kako je z uporabo operila v nosečnosti? To ziher pomaga! Se je za pozanimat, če to smeš zdaj ko si noseča.

Naj ti hitro mine petek in čim lažji vikend!

Ah zdravnica je rekla NIČ niti operila in sem reks brala, piše , da ne ... fiziološko in počivat, ko je fsonček pa ven na sonček, tud če sem na bolniški, sam jaz ne grem ven, nikol ne veš, kjer se kak zloben jezik najde ...bom danes striktno inhalrala, se potrudila s fiziološko in ni vrag, da mi rata!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
5.10.2012 11:28:40   
PikicaStonoga

Aja, glede savnanja. Sem prebrala veliko na to temo, ker se rada savnam pozimi, ampak mnenja so si deljena. jaz sem se potem odločila, da ne bom izivala, zato letos savnanje odpade.

Ti pa priporočam v lekarni inhalator (mal več stane, ampak ga imaš "za večno" in kakšne evkaliptusove kapljice in se tako "pariš". Blagodejno vpliva ne sam na nos, ampak tud na glavobol. preverjeno! user posted image

thanks za ideje ... imam doma dva inhalatorja, unga k je tud za otroke, samo imam masko tud za odrasle, pa se da not samo fiziološka, pa unga k je posodica, pa se nasloniš z gobčkom not in mam ene fajn kaplce zraven, sej se prejšnji teden 2x inhalirala, samo z danšnjim dnem začnem vse to počet orakrat na dan, REDNO ;) toplo oblačit, počivat in sem prepričana v uspeh ... jaz sem preveč delovna in letečain premalo počivat, zato pa je tko k je :(
jaz bi pa tok šla v savno ... samo sej vem, jaz tud kr čakam in verjetno res ne bom šla to zimo ....škoda :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.10.2012 11:29:14   
PikicaStonoga
Nč, če že diham komej, si grem vsaj novo barvo na glavo gor dat, da bom lepa, če že zdrava nisem;) haha

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.10.2012 17:16:39   
katniss
Vas je blo spet zabavno brat user posted image

Takole, tudi jaz pijem jogurt (ok bolj kislo mleko) z lanenimi semeni. Bomo videli, kako deluje!
Sem pa se vedno cisto nesrecna, ker glivice se kar vztrajajo... Grrrr. Sem danes kupla gel v lekarni, pise, da je cisto varn za nosecnost.
Ponavadi mi je zelo pomagal pred nosecnostjo, bomo zdaj videli.
Je pa res, da morem malo prehranjevanje spremenit. Bo kr tezka, ker mi res same sladkarije (in packarije) disijouser posted image

Okoli mene so vsi prehlajeni... mene se ni doletelo in tudi upam da me ne bo. Kako je kaj s tem pri vas?
Socustvujem z vsemi, ki ne morete dihati. Ta nosecniski simptom se zdi se posebej nadlezn!

Fajn vecer vam zelim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.10.2012 18:37:26   
Anonimen
Jaz pa napihnjena kot user posted image zdaj pijem Donat, upam da mi pomaga da bom šla lahko na vc, tole je že groznouser posted image eh pa te user posted image radosti...

(odgovor članu katniss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.10.2012 18:55:30   
tijati
pozdravljene,
dolgo se nisem oglasila imela sem že pregled pri svoji g. in danes NS, pri dr. Trampuž in morem rečti da se zelo posveti....in da je hvala bogu vse ok......................ampak sem vprašala spol- 12 t sem in je rekel da se slabo vidi lahko pa reče da bi bla še ena punčka........................ne me narobe razumeti ampak sem že cel dan malo slabe volje.............imam prekrasno 4 letnico ampak sem si potihem želela fantkauser posted image in tudi vsi itak bo zdej pa fant....morem prespati to danes.........samo da je dete zdravo!
pregled sem imela pa v 9 t pri svoji g in imam en datum roka (17.4) pri prejšni nosečnosti sem imela dva roka...
počutje pa je utrujenost zelo, ta teden skos nekaj slabo v želodcu..........
ALI ŠE JESTE FOLNO- ELEVIT (joj te tablete so tok konjske user posted image komaj sem pogoltnila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.10.2012 20:02:31   
kuverta
tijati: na NS tudi meni rekli, da bo puncka, vendar 80%...v 12.tednu je se prezgodaj za 100%napoved....

Folno sem nehala po 12.tednu, elevit je tezek za zelodec, lahko ti je tudi od tega slabo. Zdaj ko sem prehlajena sem vzela elevit, ga nadrobim, ker ce celga pogoltnem mi je slabo

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.10.2012 21:04:54   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: tijati

pozdravljene,
dolgo se nisem oglasila imela sem že pregled pri svoji g. in danes NS, pri dr. Trampuž in morem rečti da se zelo posveti....in da je hvala bogu vse ok......................ampak sem vprašala spol- 12 t sem in je rekel da se slabo vidi lahko pa reče da bi bla še ena punčka........................ne me narobe razumeti ampak sem že cel dan malo slabe volje.............imam prekrasno 4 letnico ampak sem si potihem želela fantkauser posted image in tudi vsi itak bo zdej pa fant....morem prespati to danes.........samo da je dete zdravo!
pregled sem imela pa v 9 t pri svoji g in imam en datum roka (17.4) pri prejšni nosečnosti sem imela dva roka...
počutje pa je utrujenost zelo, ta teden skos nekaj slabo v želodcu..........
ALI ŠE JESTE FOLNO- ELEVIT (joj te tablete so tok konjske user posted image komaj sem pogoltnila

jaz te razumem! :( jaz tud imam doma štiriletnico, in po pravici? si ne znam predstavljat, da bi zdaj bil fantek ... si ga sicer želim, sam spet po pravici, bolj zarad drugih, k so ljudje tolk napaljeni, da je vsja en fant ... ah jaz bom vesela, če bo punčka, si pa mislim, da bom poslušala ... celo nosčenost, sej ni vaćno kaj bo, sma da bo zdrav fant ... ah NE se sekirat ... itak me nimamo vpliva na to, moški naredi, kar naredi! ;) in res, samo da bo dete zdravo, pa na ljudje govorijo kar čjo ...moj moćke k sreči se pridružuje mojemu mnenju, čeprva je moški si samo želi, da bi se karkoli rodilo, zdravo, komot pravi, ima doma še eno princesko :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu tijati)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
5.10.2012 21:14:01   
Mincaa
Ojla!

Tijati, ne se tko zgodej sekirat zaradi spola - tko zgodej je res tombola, pa še poj....saj veš lahko se kaj skrije al pa kaj pokaže malo drugače...jaz nisem verjela dokler nisem v živo videla user posted image in tudi zdaj bo tako. Imam pa srečo, da mi je vseeno...no mojemu ni, samo vem da al bo fant al pupa bomo vsi zaljubljeni prvi trenutek, ko se bomo zagledali user posted image in verjamem da bo pri vas tudi tako.

Katniss - kje imaš glivice??? Jaz imam stalno ena vnetja - imam precej stresnih situacij v zadnjem času in bumf tak izcedek da raj ne govorim, ampak preverjeno deluje tampon namočen v jogurt - zamenjaj nekajkrat dnevno - meni pomaga že v isti dan.

PikicaStonoga, jaz prisegam na slano vodo v vseh oblikah - v nos, jo grgram in se tudi namakam v njej - ja krasna ne prevroča 15min kopel naredi čudež - pa še nekaj kapljic 31 in bo sigurno bolje.

Lahko noč in uživajte vikend!

(odgovor članu kuverta)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
6.10.2012 8:50:52   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Mincaa

PikicaStonoga, jaz prisegam na slano vodo v vseh oblikah - v nos, jo grgram in se tudi namakam v njej - ja krasna ne prevroča 15min kopel naredi čudež - pa še nekaj kapljic 31 in bo sigurno bolje.

Lahko noč in uživajte vikend!

thanks minca a veš da si imem te dni namen pripraviti solno kopel, imam sol že v kopalnici ;) grgrala pa nisem še slane vode, hvala za idejo ... joj slana voda v nos ... no spet nisem včeraj tega prakticirala :( me je groza ...

m pa ni jasno, kako sem čez dans olidna, čim se pa zvečer v posto vležem, pa dihat ne morem čez nos in sam z usti hlastma za zrakom ... ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mincaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.10.2012 10:20:50   
*Lila
Punce pozdravljeni!

Kako ste? Jaz sem še vedno malo v šoku od včerajšnje nuhalne.. Povišano tveganje za kromosomske napake in napotitev na biopsijo horionskih resnic user posted image V torek sem že naročena, ker se to baje izvaja do 13. tedna. Potem pa tri tedne čakanje na rezultate. Včeraj sva bila oba z mojim čisto paf. Vendar nama je dr. Strahova lepo razložila vse in sedaj se tolažim, da bom vsaj sigurno vedela kako in kaj. Upanje, da bo vse v redu ostaja, tako da me to nekako drži pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.10.2012 10:32:16   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: *Lila

Punce pozdravljeni!

Kako ste? Jaz sem še vedno malo v šoku od včerajšnje nuhalne.. Povišano tveganje za kromosomske napake in napotitev na biopsijo horionskih resnic user posted image V torek sem že naročena, ker se to baje izvaja do 13. tedna. Potem pa tri tedne čakanje na rezultate. Včeraj sva bila oba z mojim čisto paf. Vendar nama je dr. Strahova lepo razložila vse in sedaj se tolažim, da bom vsaj sigurno vedela kako in kaj. Upanje, da bo vse v redu ostaja, tako da me to nekako drži pokonci.

Lila* a je 2x preverila?????? A veš, kako je zandjič ena rzalagala grozno izkušnjo s Strahovo? Zdej že jaz dvomim, da je meni prav izmerila ...
Boš tudi pri njej imela biosijo? Je to na lastne stroške?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.10.2012 11:06:33   
Pulha
Lila, če te kaj potolaži, poglej na tem forumu...vse so imele slab rezultat pri nuhalni, pa se je potem pri drugih raziskavah pokazalo, da je vse OK!
http://med.over.net/forum5/read.php?11,506685
Kot sem slišala, je NS velikokrat lažno pozitiven. Verjamem pa, da je čakanje treh tednov (pre)dooolgo. Držimo pesti, da bo vse tako kot mora biti!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.10.2012 11:31:25   
*Lila
Ma je preverila dvakrat ja. Biopsijo bom imela v Ljubljanski porodnišnici, mi pa pripada zastonj, ker imam večje tveganje kot 1:300. Pulha sem tudi jaz brala izkušnje po forumih in samo upam, da bom tudi jaz med tistimi, ki bomo dobile dober izvid. Bi kar zavrtela naprej en mesecuser posted image

(odgovor članu Pulha)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.