|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
4.10.2012 11:21:32   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Rozica983

Sej reessss .... ga boš zvečer jedla user posted image user posted image hihi

Rožica bom pazila noooo user posted image Še to sem te pozabila vprašat. Kaj boš imela obuto? men se zdi, da sem zasledila, da smo komot v nogavičkah?

(odgovor članu Rozica983)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
4.10.2012 11:22:21   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: skorpijonka3

Hej! Hočem se vam pridružit še na FB-ju. Včeraj sem poslala chatarinchy na ZS sporočilo. Kako gre potem to naprej?

Mogoče se trenutno ne more oglasit, ampak te bo zagotovo dodala, takoj ko bo utegnila. user posted image

Jaz sem se pa izpisala iz te skupine. mam neko svojo kaprico user posted image

(odgovor članu skorpijonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
4.10.2012 11:51:39   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Hm no ko smo ravno pri kostanju jaz ga vsak dan vsaj 2 kg naberem kostanj v gozdu je že sem ga komaj čakala da bo hehe

kje sipa ti doma, da vemo kam prit nabirat? :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
4.10.2012 11:55:26   
PikicaStonoga
AJa, ena je napisala, da ne more pećt kostanja, ker je doma v bloku ... jaz sem pa ravno včeraj brala članek, da se lahko kostanj peče tudi vpečici!!!! 25-35 min na 200 stopniha, pa prej ga je treba narezat tko kot tistga k ga pečeš zunaj ... ;) bomo sprobali ane ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
4.10.2012 11:57:32   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

AJa, ena je napisala, da ne more pećt kostanja, ker je doma v bloku ... jaz sem pa ravno včeraj brala članek, da se lahko kostanj peče tudi vpečici!!!! 25-35 min na 200 stopniha, pa prej ga je treba narezat tko kot tistga k ga pečeš zunaj ... ;) bomo sprobali ane ;)

Jaz ga vedno pečem v pečici! user posted image Odličen je ana. poskusi! Meni osebno boljši kot v ponvi! zdej v službi ga pa kuham. Tud bo dober za prvo silo user posted image

In navalila sem na mandarine in kakije! NOOOOOROOOOOO kako jaz to obožujem user posted image U bistvu obožujem vse vrste sadja. naktarine so mi bile letos top, ampak zdaj vidim, da tud z mandarinami bo šlo skoz user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 4.10.2012 11:58:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 1555
4.10.2012 12:13:14   
Tippi
Bemti se ta kostanj dolg kuha user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
4.10.2012 12:23:20   
doberdan
Bomo sporočile! Bi šla zraven?

Če bi živela blizu, bi res šla, ampak Bežigrad mi je res najdlje ... Sem pa našla tudi pilates v Trnovem, 5 minut stran, tako da se bom prijavila, ko vidve sporočita, da je fajn. :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
4.10.2012 12:30:15   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz ga vedno pečem v pečici! user posted image Odličen je ana. poskusi! Meni osebno boljši kot v ponvi! zdej v službi ga pa kuham. Tud bo dober za prvo silo user posted image

In navalila sem na mandarine in kakije! NOOOOOROOOOOO kako jaz to obožujem user posted image U bistvu obožujem vse vrste sadja. naktarine so mi bile letos top, ampak zdaj vidim, da tud z mandarinami bo šlo skoz user posted image

A ti to resno?
Šla si kupit kostanj in zdja ga v službi kuhaš??? :) FACA! :)))

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
4.10.2012 12:32:08   
Tippi
Ja, čist resno! Kuhan in ga že mljaskam! user posted image Danes sem sama v pisarni, in imam to možnost, tako da, zakaj pa ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1559
4.10.2012 12:33:16   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: doberdan

Bomo sporočile! Bi šla zraven?

Če bi živela blizu, bi res šla, ampak Bežigrad mi je res najdlje ... Sem pa našla tudi pilates v Trnovem, 5 minut stran, tako da se bom prijavila, ko vidve sporočita, da je fajn. :)

Joooj pa sej to ni tolk daleč. škoda, da ne greš zraven user posted image
jaz mam po moje še dlje kot ti iz trnovega. jaz štartam danes v jaršah in moram na dva avtobusa, no, če ne bom šla s kolesom. nisem se še odločila.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 4.10.2012 12:34:41 >

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
4.10.2012 12:35:12   
*Lila
Imam že plan jutri v Ljubljani iti na kostanj, ker danes ga verjetno ne bom jedla. Oooo a mandarine so žee? Kaj vse zamujam, ko sem na bolniški user posted image Tudi jaz sem že delala kostanj v pečici in je res dober, tako da poskusite user posted image Meni se pa lepo vrača apetit in mi ne smrdi več hrana kot mi je (razen zenf in kruh) user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
4.10.2012 12:36:30   
trixxy
Jaz sem zdele jedla pico in kraljevo solato. Njamiiiii. Ve packe pa kr s kostanjem strašite okoli user posted image . Tudi jaz ga bom kmalu, bom takoj sporočila user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
4.10.2012 12:37:27   
*Lila
haha prav kostanj manija je trenutno user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
4.10.2012 12:40:35   
Tippi
Res je dober lila in trixxy (da še jaz malo dražim, zdaj lahko) user posted image

Meni se tudi apetit vrača. in jooooj pice mi fuuuul dišijo. Sam to moram res pazit, da ne bo pol prevelika guza user posted image

Mandarince še niso čist taprave, ampak pr mojemu šiptarju,ko mi res izbera tud pol ure, ko jih zjutraj naročim, pa jih pridem ob 12 iskat, so odlične. mal še kisle, ampak meni to itak sede.

Lila tale zenf pa kruh ti ne gre iz glave user posted image Ampak tkole je. Mogoče bi res morala to kombinacijo poskusit? kaj praviš user posted image

(odgovor članu *Lila)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
4.10.2012 12:42:04   
doberdan
Joooj pa sej to ni tolk daleč. škoda, da ne greš zraven jaz mam po moje še dlje kot ti iz trnovega. jaz štartam danes v jaršah in moram na dva avtobusa, no, če ne bom šla s kolesom. nisem se še odločila.

Joj, ne me preveč prepričevat, da si ne premislim. :) Tuki imam pred nosom, res, 2 minutki s kolesom, peš 7, če bo dež itd. Samo zaradi vaju bi prišla, ampak ta prevoz mi sploh ne diši ... Razen če se vse prestavimo kam v center. A sta že plačali?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
4.10.2012 12:44:35   
Tippi
nisva še plačali. hm. a pa imaš že kaj ogledano v centru? meni je načeloma vseeno, ampak bi res rada čim prej začela, ker sem se že zdaj res polenila. prej sem bila ful aktivna, zdaj pa komaj kam pridem brez da ne sopiham. user posted image

A deeeej no. pridi no. pa sej ne gre samo za pilates. tud za druženje. ne dvomim, da ne bo fajn user posted image

(odgovor članu doberdan)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.10.2012 12:48:52   
trixxy
Še mene boste premamile s tem pilatesom. Sam ta teden itak ne bo šlo, ker sem bolna, potem pa tud ne vem. Mi je pa tud Bežigrad čist mimo. Jaz bi naraje videla, da bi imela direkt pred ritjo to zadevo user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.10.2012 12:55:29   
doberdan
http://www.sd-metulj.si/lokacije.php

To imam ogledano, lokacij je veliko. Jaz bi šla v Trnovo ali center. Druženje bi bilo super, če bi se lahko uskladile! Ampak saj vem, da ima vsaka svoje urnike in plane, tako da ... no, če bi katera šla, let me know.

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.10.2012 12:55:36   
Tippi
Pred ritjo bi tud jst, pa ne gre user posted image

Kaj pa če se vidve zmenita z doberdan nekje v centru, midve ostaneva za bežigradom (kwa je pa z bežigradom narobe user posted image ) in se potem četrtke dobimo v mestu na kakavu user posted image

(odgovor članu trixxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.10.2012 12:59:06   
Tippi
uuuu fina stran. tist del mamica in malček telovadba. to si moram zapomnit!
je pa mal cenejš kot tukaj za bežigradom. ampak ne vem. zdej jaz ne bi niti spreminjala. mogoče je res fino, da si vidve same potem organizirata, če vama je seveda do tega. pa se potem po pilatesu kdaj dobimo user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.10.2012 13:12:53   
PikicaStonoga
Jaz pa dans že perem zimske kape in šale in rada bi pospravla celo bajto! MIslte, da bom imela dovolj energije?
Joj pa na bruhanje mi gre, ko si brizgam fiziološko v nos bljak user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.10.2012 13:14:37   
PikicaStonoga
Pa mogla sem se odpovedat kokakoli, ker pravi moja štiriletnica, da doječek ne sme kokakole!!!
Itak sem jo ful redko, sej peste, lušti ;)
Sem ji že nekaj časa nazaj oreko slik vse poazala, kako dojenček je in pije, da vse kar jaz jem in pijem pride preko popkovnice do dojenčka ... no zdej pa imam, ko me čekira! ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.10.2012 13:51:13   
skorpijonka3
Hvala tippi!
Hahaha, jaaa mandarine v kombinaciji s kostanjem user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.10.2012 14:24:23   
izalina
Hej hej,

joj delate lušte s tem kostanjem. Mi imamo enkrat ta mesec kostanjev piknik v vrtcu user posted image . Jaz sem pa danes imela čajanko....so smešni ti mali, ko pijejo čaj, jejo piškotke in klepetajo. Da dol padeš kaj se to vse zmenijo user posted image .
Mene od hčerke vzgojiteljica skoraj vsak teden vpraša kaj se kaj pri nas dogaja, da ji hčerka nekaj ful razlaga, ona jo pa ravno vsega ne razume....včeraj ji je razložila, da je šla njena teta z letalom na otoke user posted image . So se prejšnji teden pogovarjali o prometu in jim je baje vse razložila, kdo je šel kam (dedi, teta, jaz, ati,...).

Jaz sem pa danes jedla za kosilo sirove torteline in solato s koruzo user posted image ....nič posebnega. Zenf in kruh....mi ne diši. Ajvar in kruh mi je pa bolj sprejrmenljivo...ima to moj zelo rad.

Kaj že morfologija bo????Juhu. Jaz imam naslednji pregled 25.10. in takrat bom v 17.tednu....to se pravi da bo naslenji pregled potem že morfologija in smo na polovici....noro. JAh potem pa samo še Novo leto in je že marec/april user posted image

Moram it....adijo. Jutri mi ne bo zneslo se javit ker začnem s predavanji. Po eni strani se ful veselim, ker ko bom opravila še to izobraževanje, imam res ogromno možnosti za službo. Do sedaj sem jih imela malo....tole je bolj srečno naključje.

(odgovor članu skorpijonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.10.2012 14:36:32   
SrčicaSonček

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Jaz pa uvedla nov zajtrk. Jogurt z lanenimi semeni, banana, mali košček kruha z zenfom user posted image in dva deci donata user posted image

No pa sem probala kruh z zenfom :D Zraven pa navaden jogurt.....mmmmmmmm.....je bilo dobro user posted image
Naslednja stvar, ki jo moram probati: kruh in ajvar user posted image haha

Tiste, ki se vam lušta kostanj. Če zraven še spijete malo mošta, boste odprte, ne pa zaprte user posted image

Meni pa se že kaki mesec lušta kuhano vino user posted image Čeprav v nosečnosti še nisem nič spila, sem rekla, da enega ali dva pa bom spila v božičnem času user posted image In zdaj si kuham božične čaje, jem božične kekse, razmišljam o kakem losijonu, ki diši po cimetu...... kaj vse nosečnici ne pade na misel user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.