curly
|
Zelooooo žaL mi je zate BB09! Pošiljam ti močne objemčke in veliko pozitivne energije, da se boš čim prej pobrala! za odločitev o hujšanju, če ne drugega, se bomo lahko vsaj spodbujale, namreč tudi jaz imam namen shujšati - čim več, minimum je 5 kg, maksimuma pa ni, ker itak mi je že 5 kg fuuuuuul! Moja zgodbica se tudi počasi končuje. Sicer sem to že sumila 3 dan po IUI, ker sem takrat že dobila krvav (svetlo rdeč) izcedek. Ta izcedek se še vedno pojavlja, zdaj je bolj rjavkast in enkrat je, drugič ga ni, ko grem na WC , danes sem 10 dni po IUI in sem iz radovednosti lulala in nalulala eno samo črtico - no surprise there! Razpoloženje mi zelo niha, enkrat imam solze v očeh, drugič sem polna pozitivizma, ampak vem, da ko pride tečka me bo čisto potrlo. Vem pa tudi to, da se bom pobrala! Miskula, bravo za folikle, naj bo to zate zmagovalen postopek! Oreh, a piješ kaj pivo, ali si tudi tega zdaj črtala, ko si na dieti? A se že kaj pozna? Si že izgubila kakšen kg? A katera ve, kdaj zaseda konzilij v MB? Sicer vem, da še pošte ne smem pričakovati, ker sem bila v petek vpisana na čakalno listo, ampak vseeno. Tiste, ki ste iz MB, kako dolgo ste čakale na pošto?
|