|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust - September IVF/ICSI 2012
24.9.2012 11:20:06   
BB09
Dan
najinih sanj je konec, moja tečka se je prikazala, sicer imam trenutno samo izcedek, samo je sveža kri  in krče imam kar  konkretne, tako da user posted image  sem žalostna, celo moj je ostal brez besed, sem videla da ga je malo prizadelo, ja no ampak, očitno nama tudi tokrat ni bilo usojeno, saj se bova pobrala in šla optimistično naprej, verjetno bova šla šele marca ker sem imela zdaj 2 postopka v razmaku 3 mesecev, ko bova prebolela, pa se bova mogoče odločila že za januar. Za zdaj pa bom posvetila hujšanju, moram dati par kilogramov dol, predvsem pa se bova posvetila nama in uživala življenej,
no zdaj sem pa zamorila na ta oblačen ponedeljek user posted image ,
Še vedno držim pesti za vse ostale, curly upam boš vsaj ti nalulala +
oreh kakšno dieto se držiš?

< Sporočilo je popravil BB09 -- 24.9.2012 11:21:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.9.2012 11:22:53   
BB09
smartika žal mi je user posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 377
24.9.2012 11:31:28   
oreh
BB09 zelo mi je žal, da ni uspelo!
Drugega res ne preostane kot, da ta čas namenimo sebi in vezi. Je pa to neprecenljiv vložek časa in denarja.
V spominu te imam sicer kot vitkouser posted image , vtipkaj PCO in dieta z nizkim glikemičnim indeksom, pa so punce (predvsem kitty) že veliko pisale o tem.

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.9.2012 11:39:07   
BB09
oreh nisem vitka, sem nekaj srednjega, vendar sem po dveh  zaporednih postopkih dobila kar 5 kg gor tako da bi bilo dobro, da bi vsaj to do naslednjega postopka dala dol, mi je tudi Reš že to svetoval, sicer pa kaj mi ostane drugega, z nečem se moram zdaj ukvarjat, hvala bom pogledala

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.9.2012 11:43:34   
Anonimen
L.p.
Naj povem da je bil danes konzilij v LJ,za vse tiste ki čakate na pošto,vam bo ta informacija prav prišla.
Jaz sem pa v postopku z zamrznjenčkom.Imam pa inekcije,da bo šlo vse hitreje.Danes sem bila na UZ pa je jajčece zraslo na 16 mm.Ne vem pa zakaj je zdravnica rekla 16-(minus).Mogoče katera ve kaj to pomeni,nisem nič spraševala,me pa zanima kaj to pomeni.Ju3 ponovni UZ,potem pa verjetno že stop inekcijo,vsaj tako mi je bilo rečeno.Ja pa še neki:kako je mogoče da sem imela v soboto endometri 9mm,danes pa je rekla 8mm???user posted image Je pa še malo premalo debel,upam da se do ju3 bolje odebeli.
Vsem ki ni uspelo tokrat,ne obupajte prehitro,tiste ki ste srečne user posted image izkrene čestitke,pa srečno do konca,vse ki pa čakate dolgih 14 dni,naj vam mine hitro in da bi zagledala user posted image .
Bom pa še nekaj časa anonimna,pa brez zamere,ko bo pa kaj bolj pozitivnega in da bo ta postopek uspešen,se vam pa odkrijemuser posted image .
Čaw,čaw

(odgovor članu BB09)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
24.9.2012 11:47:58   
miskula
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BB09 in oreh
pozitivno glejta naprej punci
jaz sem se tudi odločila, če ne rata sedaj malo počakam in hujšam ker tele inekcije ti res daj +kg user posted image

zate curly pa držim pesti user posted image user posted image  kdaj lulaš? user posted image

jaz imam jutri 2UZ. Prvega sem imela v soboto, pridelala dva folikla pa veliko manjših, tako da vidmo kaj bo jutri user posted image
Pridno jem jajčka in pijem pivo user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.9.2012 12:38:11   
curly
Zelooooo žaL mi je zate BB09! user posted image user posted image user posted image Pošiljam ti močne objemčke user posted image user posted image user posted image in veliko pozitivne energije, da se boš čim prej pobrala!
user posted image za odločitev o hujšanju, če ne drugega, se bomo lahko vsaj spodbujale, namreč tudi jaz imam namen shujšati - čim več, minimum je 5 kg, maksimuma pa ni, ker itak mi je že 5 kg fuuuuuul! user posted image

Moja zgodbica se tudi počasi končuje. Sicer sem to že sumila 3 dan po IUI, ker sem takrat že dobila krvav (svetlo rdeč) izcedek. Ta izcedek se še vedno pojavlja, zdaj je bolj rjavkast in enkrat je, drugič ga ni, ko grem na WC user posted image user posted image , danes sem 10 dni po IUI in sem iz radovednosti lulala in nalulala eno samo črtico - no surprise there! Razpoloženje mi zelo niha, enkrat imam solze v očeh, drugič sem polna pozitivizma, ampak vem, da ko pride tečka me bo čisto potrlo. Vem pa tudi to, da se bom pobrala! user posted image

Miskula, bravo za folikle, naj bo to zate zmagovalen postopek!

Oreh, a piješ kaj pivo, ali si tudi tega zdaj črtala, ko si na dieti? A se že kaj pozna? Si že izgubila kakšen kg?

A katera ve, kdaj zaseda konzilij v MB? Sicer vem, da še pošte ne smem pričakovati, ker sem bila v petek vpisana na čakalno listo, ampak vseeno. Tiste, ki ste iz MB, kako dolgo ste čakale na pošto?

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 382
24.9.2012 19:26:40   
Princes11a
BB09 žal mi je. user posted image  Ampak sem sigurna, da bo naslednjič uspelo. V trtje gre rado.
Jaz sem pa pridno upoštevala nasvet o pivu in jajčkih, pa so me danes pričakale boljše novice...so na eni strani že 15, 16 veliki folikli. Mi je pa res čudno, ker tisto "špikanje" je enako intenzivno, kot včeraj. Pa še rekla mi je, da imam kar dobro bero (veliko foliklov), včeraj je pa samo nekaj odkimavala. No danes sem dobila še Cetrotide, u sredo bomo pa vidli ali bo že stopka.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.9.2012 7:17:38   
cebela2
Dobro jutro punce
nevem če se me še spomnite, na začetku sem še neki pisala, ampak ker sem se odločila da ta mesec negrem v postopek sem se mal odmaknila.. . no časa nisem imela
No naj vam sporočim da sem po 2letih truda zagledala user posted image in to čisto spontano. . še zdej sploh nemorem verjet. Sem imela ta mesec toliko skrbi z vsem drugim, da se je obrestvovalo. . sicer nevem kako bom v službi to povedala ker sem šele 2dni na novem delovnem mestu user posted image

. . psiha je ful, sploh si ne predstavljamo koliko.
user posted image user posted image user posted image za vse ki vam ni uspelo v tem postopku user posted image za naprej

(odgovor članu Princes11a)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.9.2012 7:26:16   
curly
Cestitam!!!user posted image user posted image

(odgovor članu cebela2)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.9.2012 10:06:40   
oreh
Čebelauser posted image user posted image user posted image , take zgodbe rabimo.

BB, prav imaš, s hujšanjem se ženske lahko veliko zamotimo, posvetimo sebi, pa še šport nam lahko postane bližji. Kako se ti zdi ta dieta? sem glih brala, da ženske v povprečju hujšamo 17 let.

no, no, curly, kako bi pa potem foliklčki rastli, jajc pa nimam ne vem kako radauser posted image
Se je ne držim tako zelo strogo, a gledam kaj dam v usta malo bolj, kot običajno. Se pa že to pozna na kaki kilci, da ne jem nobenega kruha (razen onega stisnjega, ki diši po plesni, bljek, a jebi ga, je pa zdrav), bele moke, sladkarij...

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 386
25.9.2012 12:29:44   
BB09
čebela čestitke user posted image  user posted image  user posted image

oreh dieta je o.k. mislim, da ne bo problema, malo bolj bom pazila kaj dam v usta malo več športanja pa mislim,da bodo šle tudi kilce dol mam čas do januarja/ februarja če sem potrpela špike in punkcijo je to najmanj kar lahko naredim zase user posted image   samo bom morala še kakšen trebušnjak naredit ker mam kar lep trebuščekuser posted image  

oreh super če je že šla kakšna kilca dol tako naprej
curly kdaj boš šla ti v naslednji postopek

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 387
25.9.2012 13:34:10   
curly
Tudi jaz začnem z dieto oz. bom pazila, kaj jem, ko se M vredu vlije in ko se bom boljše počutila. Trenutno mi je hrana fajn tolažba. user posted image Dugače sem se pa odločila, da začnem hodit na Zumbo vsaj 1x na teden od začetka, kasneje 2x, 3x... in bom poskusila celo zimo delat oz. vsaj do naslednjega postopka. user posted image Kdaj grem še sama ne vem, predvidevam, da v začetku novega leta... Bomo videli, kdaj dobim pošto. Bom pa malo opozorila nase in poslala kakšen mail, da me ne spregledajo. user posted image

oreh, a misliš na ržen kruh? Tega sem se jaz že preobjedla, ko sem se poskušala držati te diete, ampak mi je ful pomagalo, trebuh se je takoj zmanjšal. Jaz zase vem, da preveč pojem (naenkrat), včasih se mi zdi, da nikoli nisem sita in najhuje je, ko sem ful lačna in ko greva kam na kosilo in ne znam nehat pravi čas! Grozna sem. Odločila sem se, da se bom držala tudi nepitja kave, ker ni tako hudo, kot sem mislila. Tu pa tam si jo bom pač privoščila, ko kofetkam s kolegicami je OBVEZNA! Tudi pri alkoholu bomo ostali omejeni pol dcl vina ali malo pivo/ dan je maksimum, kar pa ne pomeni, da vsak dan pijem, ampak če dobiva obisk je ponavadi literca na mizi ali pa kakšno pivo in izgleda precej čudno, če curly nič ne pije. user posted image

Punce izkoristite lep dan, pri nas je sonček in je super lušno! user posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 388
25.9.2012 22:23:38   
Princes11a
Čebela čestitke še od mene. Želim ti čimlepšo nosečnost.
Dajmo punce, še kakšen plusek naredit ta mesec.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 389
26.9.2012 8:04:50   
Anonimen
Pozdravljene!

Upam da ni nič narobe če vdiram v vašo temo in da mi boste v rahlo pomoč.

Čeprav imam doma že dva čudovita sončka, se z možem že dlje časa trudiva ponovno zanosit. AMpak ne gre in gre.
Marca so mi diagnosticirali endometriozo in bila sem tudi na laporo kjer so mi odstranli ciste. Maja sem zanosilia ampak je bila izvenmaternična nosečnost imela sem SS, jajcevod obdržala.
Vsi so rekli da je najboljše da čimprej probam zanositi ampak žal pač ne gre, sedaj sem spet imela povišan CA125 ampak na UZ ni blo videt nič, tako da sem dobila napotnico za ambulanto za neplodnost oz. reprodukcijo v MB.
Ker pojma nimam kako vse to poteka, na kaj se moram pripraviti,..... mi bo vsak nasvet dobrodošel, tako da se z tem vprašanjem obračam na vas. Kako zadeva poteka, moram biti na kaj pozorna?

hVala že v naprej, pa čimveč user posted image user posted image vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 390
26.9.2012 8:29:05   
smartika
Čebela čestitke za +, privoščim vsem iz srca, ki se že tako dolgo trudite; tudi sama komaj čakam december, da štartam z novim postopkom....

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
26.9.2012 13:04:54   
Tejchy25
Hei! Da se še js mal pofločkam :)
No, js mam dons osmi dan od ET-ja. Včeraj popoldne se mi je pojavil rahel rjav izcedek (tako da se komaj vidi da je rjav- vidi se na dnevnem vložku, na wc papirju skoraj ne). No, in vleče se še vedno, prej sem bila na WCju in še vedno je tu.
Ne vem kaj naj si mislim, upam, da ne napoveduje user posted image  user posted image
No, kakorkoli, dokler ne bo krvi, sem optimistuser posted image . Čeprav izcedki nikol ne pomenijo nič dobrega. Razmišljam pa o testku jutri... ne vem, a bi a nebi :) Pomoje kar bom, če se slučajno ne vlije že do takrat :)

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 392
26.9.2012 13:32:08   
Fargesia
Tejchy, jaz sem mela krvav izcedek 8.dan in sem bila prepričana, da je konec. 9.dan je bilo še malo, 10.dan sem naredila test in je bil pozitiven. Zdaj je ta mali bauc star 2 leti in 2 meseca. :)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.9.2012 13:44:45   
Tejchy25
O hvala Fargesia! user posted image
Upam, da bo tko kot pri tebiuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 394
26.9.2012 15:17:37   
BB09
tejchy25 upam da te ne bom zamorila ampak jaz sem tudi ta postopek dobila rjav izcedek na 9 dan po ET in 10 dan sem že krvavel, tako da dokler ni sveže krvi je še upanje, držim pesti da te pričaka + na testu,

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 395
26.9.2012 17:22:18   
Ally78
no, pa še moja izkušnja: jaz sem začela močno krvaveti (še bolj kot pri M) na 14. dan in to je trajalo 3 dni. Danes sta ti dve pikici stari 1 leto user posted image Tako da izcedek ni vedno nekaj slabega.

Srečno!

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 396
26.9.2012 17:51:29   
Tejchy25
Hei!
Glede izcedka je isto kot je blo, al ga je pa celo kanj kot dopoldne...
Jutri pade testek, pa bom vidla, kaj bo :)
Sporočim :)

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.9.2012 19:54:52   
Princes11a
Tejchy držim pestke, da bo izcedek izginil in se pokazal en lep plusek.

Jaz sem bila pa danes spet na UZ in spet niso kaj dosti zrastli, pa še sluznica je tanjša, kot prejšnjič. Zadnjič mi je sicer rekla dr, da itak ni važno, kako dolg je moj cikel (je namreč malo krajši), ker oni to itak s hormoni uravnavajo, samo meni se zdi, da ni lih fajn, če se sluznica tanjša?
Glede na mojo dolžino cikla pa bi ovulacijo že mogla imeti. Me je danes prav sestra vprašala, če je to res, kar piše v kartonu glede cikla al je bla pomota. A mislite, da mi bojo sploh naredili punkcijo potem ta cikel (ker imam na eni strani kar 20 foliklov).

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 398
27.9.2012 8:26:45   
Tejchy25
Hei!
Evo, moja zgodba se počasi razpleta oziroma končuje.
Danes je bil na testu en velik minus. Potem se mi je pa še pojavil sedaj pa že krvav izcedek, kar najbrž pomeni user posted image ...

Sem že pisala za nov termin pri moji ginekologinji, da mi da novo napotnico in grem čimprej ponovno v postopek. Žal nimam nobenega zamrznjenčka (od 18ih celic se je ena sama oplodila- in še ta me zapušča)...

Kaj čem, treba dat glavo pokonci in upat, da bo naslednjič bolje...

Neposredna povezava do sporočila: 399
27.9.2012 13:08:29   
miskula
končno sem se lahko povezala :)

čestitke čebela za user posted image user posted image
Tejchi zate pa en user posted image   naj bo naslednjič uspešnejše

Jaz pa ..... končno dobim danes stopko user posted image
Foliklčki so pridno rasli...danes se je pojavil še tretji user posted image  ... to se pravi več možnosti. Vsoboto pa IUI Tko da davijjajmo ....user posted image

Kako je pa s tabo curly?

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?