Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Nika, kakšne predstavitve učiteljic? A to misliš za OPB? Ja, vseh učiteljic - razredničarke in popoldanske učiteljice ter tistih iz OPB-ja. Pri nas se učiteljice vsako leto menjajo. Zanimivo. Pri naših je prva tri leta ista učiteljica, za OPB pa druga. Ampak je tudi zelo fajna, jo poznam še iz "mojih" časov :). IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Pri nas je število otrok enako kot v 1. razredu (24 otrok), saj je razred ostal nespremenjen. Alja, nisem vedela, da je potrebno imeti veliko "izbiro" pri prijatejih. Meni bi bilo zelo všeč, če bi bilo otrok manj, ker se učitelji lahko vsakemu bolj posvetijo, delo je nedvomno prijetnejše z manjšo skupino kot z veliko. Zdaj, ko se razredi združujejo zaradi normativov, je pravi luksus, če je otrok zgolj 12! Podpis pod Niko, s to razliko da jih je ostalo 25. In bi tudi bila zeloooo vesela, če bi jih bilo manj, kljub temu, da jih zelo hvalijo, da so delaven razred, homogen ipd. Ampak učiteljica se vseeno lažje posveti manj otrokom, kot takemu številu. In ja če jih je samo 12 je to praktično "nadstandard". Dps1, ulomki . Mi imamo RS v torek, tako da bom več izvedela takrat. Sva z Malo miss preleteli dz in knjige, pa me ni nič podobnega zbodlo v oči. Res pa nisem gledala stran za stranjo, ampak bom sigurno jutri, ker me res zanima. Koliko sem videla, je računanje do 100, merske enote, denar, tako na hitro. Je pa omenila, da bodo vzeli male tiskane črke in pisane. Velike tiskane so že lani. V šoli so dobili berilo in knjigo za SPO. Ur imajo 21, v ponedeljek 5 ostale dneve 4. Bubi - sem sedaj šla gledati koliko imajo česa in imajo enako kot vaši 7 ur slj, 4 ure mat, 3 ure spo, 3 špv, 2 uri gv in 2 uri lv. Jah očitno so mnenja, da ne znajo slovensko , hecam se, da se ne bo kdo na to obesil. Sicer pa torbo nosijo vsak dan domov, v njej pa imajo po urniku. Kar mi odgovarja, da lahko sproti pregledujeva. Sicer pa je šele začetek, navdušenje nepopisno, še bolj pa da so z sošolci spet skupaj. Imajo že tudi naloge. Bi rekla, da se je začela kar prava šola. Drugo leto bo pa še bolj zanimivo, ko bodo ocene .
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 7.9.2012 20:52:38 >
|