curly
|
Jaz pijem pivo, ker mi je v obeh postopkih pomagalo. V prvem je v 3h dneh folikel zrasel iz 11mm na 21mm, zdravnik je bil čisto šokiran. Anonimna , čestitam. Lepo si to napisala. smartika, vem, da je ful butasto, ker sem tudi jaz že čakalo po 60 dni na M (zaradi PCO). Po moje lahko vseeno pokličeš in poveš, kako je na stvari, da ne bo mislil, da si odstopila od postopka. On bo najbolj vedel, kaj in kako, a ne? Jaz grem pa jutri na eno praznovanje k sorodnikom od mojega. Ful mi je butasto, ker ponavadi ful žuramo, kar pomeni tudi veliko pitja in petja, ampak jaz ne bi rada "zasrala" svojih "pridelkov", zato tudi ne mislim veliko pit. Eno pivo, največ dva. V bistvu me sploh ne vleče, ker me je strah, da bi potem kdo mislil, da sem noseča in bi se spet začeli pogovarjat. Namreč pred dvema letoma sem ZADNJA izvedela, da sem NOSEČA. Pa nisem bila in to me je takrat fuuuul prizadelo, še več pritiska sem čutila. Ne vem, kaj naj naredim. Skoraj vsi vedo, da imava težave, ampak ne vedo, da sva že imela 2 IUI-ja, ker se mi o tem ni za pogovarjat... "Tašča" ve, da se pikam, ker mi je zrihtala alkoholne blazinice, ker je medicinska sestra in tudi ona bi me čudno gledala, če bi zdaj tam na veliko pila.. Aja, sem pozabila omenit, da se na teh zabavah ponavadi prav SILI pit - težko razložim drugače...
|