|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
23.8.2012 15:09:30   
ROXY_
MISKULA, še kr čakam ja...se ne dam...user posted image user posted image
znakov na pretek, od čudnega okusa v ustih, do noro bolečih prsi, vročine, povišane BT že 18. dan,blablablabla..
lahko, da spet psiha dela svojeuser posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.8.2012 15:53:43   
niinii
Ma ROXY_ ti si nosečka. 100%.

Moja user posted image se je danes pokazala v vsej svoji lepoti. user posted image

Ahja...

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 652
23.8.2012 16:30:28   
miskula
jaz sem tut 100% da si ti nosečka ROXY
Dobra si da ne nardiš testa, zdaj sem pa že jaz mal neučakana zate user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 653
23.8.2012 16:31:52   
miskula
moja user posted image  je pritekla , tako da začnem jutri s enekcijami, ker imam IUI v septembru user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 654
23.8.2012 17:44:31   
Night
ROXY, zakaj že ne delaš ti testa?

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 655
23.8.2012 18:50:01   
ta*mala
Jaz pa še vedno ne vem kaj naj si mislim... user posted image oz krvavitev ful čudna - še nikoli do sedaj ni bila takšna... od svetlo roza, preko rjavega in enkrat malo bolj rdečkasto do sedaj spet malo rjavega izcedka... nikoli prej še nisem imela nikakršnega rjavega izcedka ne pred ne med ne po user posted image ... zdaj pa skor mavrica, matr... je v tem primeru smiselno ponoviti test ( je bil negativen kao 1. dan izostanka m, se pravi v torek zjutraj) in kdaj?

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 656
23.8.2012 20:08:46   
Anonimen
Na 3 dni priporočajo ponavljanje, torej jutri?

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
23.8.2012 20:41:24   
črtica1
ojla

sem se malo umaknila od tukaj da ne razmišlam samo o user posted image .
Sva pa trenutno tudi pred veliko dilemo, namreč meni je potekla pogodba in sem ostala brez službe(me je prej opozarjala ampak ni bilo tako da mi res ne bo,ker se širimo potrebovali so pet novih, ampak ne vem kaj ji je) dragi jo ima ampak vseeno ne veva kaj naj..če računam tudi moja porodniška ne bi bila ne vem kakšna, mislim pa da je vseeno več kot otroški dodatek, je bila mogoče katera v podobni situaciji? je otroški dodatek vse kar dobiš?
hvala..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.8.2012 20:54:25   
ROXY_
PUNCEEE JS SEM PRAVKAR NALULALA VELIK DEBEL user posted image ...

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.8.2012 21:03:40   
Izabelina
user posted image user posted image user posted image

vsem nosečkam veliko čestitk in veselja ob vseh (prijetnih in neprijetnih) nosečniških znakih... za ostale pa močno navijam!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 660
23.8.2012 21:17:23   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: katka_

Na 3 dni priporočajo ponavljanje, torej jutri?

jutri ne bo slo-nimam zalog :)

Sicer pa me bolj kot to kdaj ponoviti test zanima ce je imela katera kaksno podobno izkusnjo...

rjavega izcedka je samo se toliko da se vidi na wc papirju...

je pa bila moja tamala pred casom v podobni situaciji - bila noseca, testi so bili pa negativni...

roxy - cestitke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
23.8.2012 21:19:30   
miskula
ROXY čestitkeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 662
23.8.2012 21:38:18   
črtica1
Roxy ni bilo dvomov o user posted image , čestitke!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 663
24.8.2012 5:22:27   
niinii
ROXY_ čestitke!!!!!!! Ful sem vesela zate. Uživaj in čim bolj mirno nosečnost :)

(odgovor članu črtica1)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   [Brisano sporočilo]
24.8.2012 7:24:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niinii)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
24.8.2012 7:49:53   
ROXY_
Dobro jutro, sej ne vem , a so ble to sanje včeraj user posted image user posted image ...PRESREČNA res, da nam je ratalo...user posted image

Hvala punce za spodbudo in da ste upale z mano.Ostajam med navijačicami in vas polivam z roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.8.2012 7:52:56   
Radenska_
ROXY_ čestitke!

Koliko krogov sta se trudila?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.8.2012 7:56:18   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: ROXY_

Dobro jutro, sej ne vem , a so ble to sanje včeraj user posted image user posted image ...PRESREČNA res, da nam je ratalo...user posted image

Hvala punce za spodbudo in da ste upale z mano.Ostajam med navijačicami in vas polivam z roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAA! VEDELA SEM!! user posted image Včeraj zvečer sem se spomnila nate in bila prepričana, da ti bo vesolje podarilo user posted image ČESTITAM!!! user posted image

Torej si aprilčica?user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.8.2012 8:22:14   
Anonimen
ROXY_, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
24.8.2012 8:25:56   
ROXY_
Hvala, hvala, hvala vsem...

user posted image user posted image
Radenska če skupaj seštejem--17.krogovuser posted image , vmes SS, upam da bo tokrat vse ok.
Tippi sem te ubogala in pač nalulala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
24.8.2012 9:08:12   
*anushka*
ROXY_ čestitkeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa malo z zamudo (dopust) čestitke tudi vsem ostalim nosečkam!!!! user posted image Mislim, da je statistika tega meseca zelooo lepa!

Mene že počasi živčki dajejo, kaj se bo pokazalo naslednji teden. user posted image user posted image Znakov (razen bolečih prsi) NI, kar pa je mogoče dober znak (ponavadi sem imela predM izcedke že kak teden pred pričakovano M).

No punce, dejmo avgust zaključit v ROZA barvi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 671
24.8.2012 9:16:29   
Martyna83
Roxy cestiiiiiitke user posted image user posted image user posted image

Moja user posted image je danes pritekla tocno kot se nikoli v bistvu en dan prej,..tako da se selim v september

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
24.8.2012 9:18:32   
NajaaM
ROXY CESTIIITAAMM, kok sem vesela zate!!! Sedaj nama pa ne bo treba naskednji mesec skupaj lulat hahahaha...SRECNO do konca in zelim ti zdravega in veselega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
24.8.2012 10:43:12   
gorenjkica
Bravo, ROXY_, sem vesela zate! Zdaj pa srečno naprej!

Jaz čakam, da se mi ulije. Imam podoben problem kot ti, ta*mala, neki temni rdečkastorjavi flekci na wc papirju, to pa je vse. Ponavadi je pretok kar konkreten že od samega začetka, tole pa ni nič. Sušne razmere so v kmetijstvu, pa pri meni tudi očitno...v glavnem upam, da čimprej priteče tako kot je treba in da gremo dalje.

Vse ostale avgustovke pa da se mi ne boste slučajno selile v september. Kar zdaj nalulajte pluske.user posted image za srečo!

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 674
24.8.2012 11:18:47   
Night
ROXY, čestitke tudi z moje strani! Srečno in varno nosečnost ti želim. A so bili tvoji znaki ta mesec kaj drugačni od običajnih? Mene vsak mesec dajejo nekakšne slabosti, špikanje, pa potem ni nič. A je kakšna razlika potem, ko gre res za nosečnost?

(odgovor članu gorenjkica)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?