Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 15:09:30
|
|
|
|
ROXY_
|
MISKULA, še kr čakam ja...se ne dam... znakov na pretek, od čudnega okusa v ustih, do noro bolečih prsi, vročine, povišane BT že 18. dan,blablablabla.. lahko, da spet psiha dela svoje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 15:53:43
|
|
|
|
niinii
|
Ma ROXY_ ti si nosečka. 100%. Moja se je danes pokazala v vsej svoji lepoti. Ahja...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 16:30:28
|
|
|
|
miskula
|
jaz sem tut 100% da si ti nosečka ROXY Dobra si da ne nardiš testa, zdaj sem pa že jaz mal neučakana zate
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 16:31:52
|
|
|
|
miskula
|
moja je pritekla , tako da začnem jutri s enekcijami, ker imam IUI v septembru
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 17:44:31
|
|
|
|
Night
|
ROXY, zakaj že ne delaš ti testa?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 18:50:01
|
|
|
|
ta*mala
|
Jaz pa še vedno ne vem kaj naj si mislim... oz krvavitev ful čudna - še nikoli do sedaj ni bila takšna... od svetlo roza, preko rjavega in enkrat malo bolj rdečkasto do sedaj spet malo rjavega izcedka... nikoli prej še nisem imela nikakršnega rjavega izcedka ne pred ne med ne po ... zdaj pa skor mavrica, matr... je v tem primeru smiselno ponoviti test ( je bil negativen kao 1. dan izostanka m, se pravi v torek zjutraj) in kdaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 20:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Na 3 dni priporočajo ponavljanje, torej jutri?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 20:41:24
|
|
|
|
črtica1
|
ojla sem se malo umaknila od tukaj da ne razmišlam samo o . Sva pa trenutno tudi pred veliko dilemo, namreč meni je potekla pogodba in sem ostala brez službe(me je prej opozarjala ampak ni bilo tako da mi res ne bo,ker se širimo potrebovali so pet novih, ampak ne vem kaj ji je) dragi jo ima ampak vseeno ne veva kaj naj..če računam tudi moja porodniška ne bi bila ne vem kakšna, mislim pa da je vseeno več kot otroški dodatek, je bila mogoče katera v podobni situaciji? je otroški dodatek vse kar dobiš? hvala..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 20:54:25
|
|
|
|
ROXY_
|
PUNCEEE JS SEM PRAVKAR NALULALA VELIK DEBEL ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 21:03:40
|
|
|
|
Izabelina
|
vsem nosečkam veliko čestitk in veselja ob vseh (prijetnih in neprijetnih) nosečniških znakih... za ostale pa močno navijam!!!
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 21:17:23
|
|
|
|
ta*mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka_ Na 3 dni priporočajo ponavljanje, torej jutri? jutri ne bo slo-nimam zalog :) Sicer pa me bolj kot to kdaj ponoviti test zanima ce je imela katera kaksno podobno izkusnjo... rjavega izcedka je samo se toliko da se vidi na wc papirju... je pa bila moja tamala pred casom v podobni situaciji - bila noseca, testi so bili pa negativni... roxy - cestitke!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 21:19:30
|
|
|
|
miskula
|
ROXY čestitkeeeeeeeeeee
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 23.8.2012 21:38:18
|
|
|
|
črtica1
|
Roxy ni bilo dvomov o , čestitke!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 5:22:27
|
|
|
|
niinii
|
ROXY_ čestitke!!!!!!! Ful sem vesela zate. Uživaj in čim bolj mirno nosečnost :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2012 7:24:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 7:49:53
|
|
|
|
ROXY_
|
Dobro jutro, sej ne vem , a so ble to sanje včeraj ...PRESREČNA res, da nam je ratalo... Hvala punce za spodbudo in da ste upale z mano.Ostajam med navijačicami in vas polivam z roza.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 7:52:56
|
|
|
|
Radenska_
|
ROXY_ čestitke! Koliko krogov sta se trudila?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 7:56:18
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROXY_ Dobro jutro, sej ne vem , a so ble to sanje včeraj ...PRESREČNA res, da nam je ratalo... Hvala punce za spodbudo in da ste upale z mano.Ostajam med navijačicami in vas polivam z roza. AAAAAAAAAAAAAAAAAA! VEDELA SEM!! Včeraj zvečer sem se spomnila nate in bila prepričana, da ti bo vesolje podarilo ČESTITAM!!! Torej si aprilčica?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 8:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ROXY_, čestitke!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 8:25:56
|
|
|
|
ROXY_
|
Hvala, hvala, hvala vsem... Radenska če skupaj seštejem--17.krogov , vmes SS, upam da bo tokrat vse ok. Tippi sem te ubogala in pač nalulala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 9:08:12
|
|
|
|
*anushka*
|
ROXY_ čestitkeeeee!!!!! Pa malo z zamudo (dopust) čestitke tudi vsem ostalim nosečkam!!!! Mislim, da je statistika tega meseca zelooo lepa! Mene že počasi živčki dajejo, kaj se bo pokazalo naslednji teden. Znakov (razen bolečih prsi) NI, kar pa je mogoče dober znak (ponavadi sem imela predM izcedke že kak teden pred pričakovano M). No punce, dejmo avgust zaključit v ROZA barvi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 9:16:29
|
|
|
|
Martyna83
|
Roxy cestiiiiiitke Moja je danes pritekla tocno kot se nikoli v bistvu en dan prej,..tako da se selim v september
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 9:18:32
|
|
|
|
NajaaM
|
ROXY CESTIIITAAMM, kok sem vesela zate!!! Sedaj nama pa ne bo treba naskednji mesec skupaj lulat hahahaha...SRECNO do konca in zelim ti zdravega in veselega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 10:43:12
|
|
|
|
gorenjkica
|
Bravo, ROXY_, sem vesela zate! Zdaj pa srečno naprej! Jaz čakam, da se mi ulije. Imam podoben problem kot ti, ta*mala, neki temni rdečkastorjavi flekci na wc papirju, to pa je vse. Ponavadi je pretok kar konkreten že od samega začetka, tole pa ni nič. Sušne razmere so v kmetijstvu, pa pri meni tudi očitno...v glavnem upam, da čimprej priteče tako kot je treba in da gremo dalje. Vse ostale avgustovke pa da se mi ne boste slučajno selile v september. Kar zdaj nalulajte pluske. za srečo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo Avgusta 24.8.2012 11:18:47
|
|
|
|
Night
|
ROXY, čestitke tudi z moje strani! Srečno in varno nosečnost ti želim. A so bili tvoji znaki ta mesec kaj drugačni od običajnih? Mene vsak mesec dajejo nekakšne slabosti, špikanje, pa potem ni nič. A je kakšna razlika potem, ko gre res za nosečnost?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?