|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Avgusta
21.8.2012 20:29:52   
curly
Monestra, ful hvala ti za tole. To sem potrebovala zdaj.
Iskrene čestitke za za drugo user posted image , bravo punca!

Mamica, izgleda, da ne nekatere deluje tako, na druge drugače. Meni je pomagal in sem RES vesela, ker ne znam opisat, kako mučno je to, če dva meseca čakaš M in vmes že 10X misliš, da si nosečka... Ah, glavno, da je zdaj tako kot je. Za tebe pa upam, da se ti ciklus čim prej uredi in da boš čim prej spet user posted image !

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 626
21.8.2012 20:57:14   
aviva83
da vas na hitro pozdravim user posted image vidim da ste pridne user posted image kje ste pa ostale kandidatke za današnje lulanje user posted image ? mi pa še čakamo, da vidimo ali smo bili dovolj pridni.... še 5 dni.... lohka rečem da je kar čudno.... znakcev nobenih, razen malo bolečih (.)(.). ponavadi me pred user posted image tako špika v jajčnikih...kar hude bolečine so.... zdaj pa nič user posted image user posted image edino obilen , ampak res obilen izcedek se mi je pojavil..... na začetku je bil prozoren, zdaj pa že kar na belo barvo vleče.... user posted image user posted image user posted image je katera imela podobno izkušnjo pred user posted image ???

vsem ki pričakujete user posted image pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bodite v cvetju user posted image

aja.... včeraj sem postala ponosna tetka naši punčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 627
21.8.2012 22:08:16   
minca_n
Pozdravljene,

jaz se nisem nič javila, ker sem bila do danes brez interneta... Moja user posted image je prišla že 11tega, tak da gremo v drugi krog. Naslednje user posted image ne pričakujem okrog 8. septembra. V soboto gremo na morje tak da se boma bolj sprostila in potem mogoče bo ;)
Vse nosečkam čestitam, z ostalimi soborkami pa se vidimo v septembru user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 628
22.8.2012 7:34:04   
curly
Dobro jutro.
Cestitam tetika, upam da necakinja hitro dobi druzbo. user posted image
Jaz pa nestrpno cakam, da vse "polulanke" javite lepe novicke!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 629
22.8.2012 7:42:40   
ROXY_
JUTRO, kako lepe novočke, kar dve novi user posted image !!! ČESTITAAAAAM in srečno do konca!!!!
Misklula in curly sem enak "pacient" kar se tiče tipanja (.)(.) user posted image user posted image

Sicer pa miskula, kaj si nalulala? Hitro javi....smo nestrpne..
MincaM user posted image user posted image
Js vas bom še malo pustila v negotovosti, še nisem delala testa...neki sem skozlana cela, včeri sem presedela na wc- driska, danes mi bo raztrgalo glavouser posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 630
22.8.2012 7:48:59   
miskula
samo na hitri, nič ni - tole je pokazalo če ne bo do petka user posted image  ga neredim ponovno sam mislm da ne bo potrebno, ker bolečina v (.)(.) že pojenja user posted image
mah septembra bo treba na iui

drugač pa ROXY mene tut glava boli za popizdt

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 631
22.8.2012 8:17:54   
witch
sarcy user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim

monstera seveda se te še spomnimo user posted image Vesela sem za vas user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim in zdravega user posted image Ob takih zgodbah dobim spet motivacije za naprej user posted image

Vse, ki vas je obiskala pa user posted image user posted image user posted image in pogumno naprej. Enkrat bo tudi nam uspelo user posted image

Pri meni se je tudi nekaj začelo dogajati. In mislim da bo v parih dneh tetka pritekla.

Za vse, ki še lulate pa user posted image user posted image user posted image da boste vse roza

< Sporočilo je popravil witch -- 22.8.2012 8:18:16 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 632
22.8.2012 11:07:01   
LittleSun
witch kako si se odločila? Greš v petek na branje ali ne?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 633
22.8.2012 14:12:17   
monsy
Moja user posted image je tud pritekla.... par dni prezgodaj,... user posted image

Čestitke vsem novim user posted image , kar tako naprej....

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 634
22.8.2012 15:01:17   
ROXY_
MONSY user posted image user posted image user posted image
miskula,
počakaj še do konca tedna, dokler se M ne ulije je še vedno upanje!!!user posted image user posted image user posted image
aviva83 čestitam ponosni tetki user posted image user posted image
drgač glede izcedka,  sama sem ga imela  v prvi nosečnosti na tone, res na tone...ne spomnim pa se , če se je pojavil že v zgodnji nosečnosti..mislim, da sem nekje prebrala, da je to na splošno obetaven znakec user posted image
Punce moje user posted image še ni, nimam pa jajc po domače rečen testa delat...vem, da spremenit nič ne morem, ampak spet gledat tisto belino...počakala bom do petka, če jo do takrat še ne bo, bom lulala konec tedna.Danes je 30.ciklusa, zadnje leto je M prišla ponavadi  med 28-32 dnem...bom vidla, ne vem....

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
22.8.2012 15:37:24   
niinii
Ojla bejbe!

Mene že znaki dajejo, sam ne vem, kaj naj bi pomenili. Danes je 30 dan ciklusa. Glede na to, da je prejšnji mesec prišla 34 dan. Bomo vidli. Držim pesti za nove pluske :)

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 636
22.8.2012 15:48:29   
ta*mala
Jaz pa ne vem kaj naj si mislim... v nedeljo popoldne je bila sicer krvavitev ki je za m kak dan ali dva prezgodaj in tudi premalo mocna glere na prej...to je trajalo do vceraj zvecer in najprej je bilo svetlo, svetleje kot pri m vceraj pa ze bolj rjavo kot rdece...test pa vceraj ko naj bi prisla m negativen... kaj mislite da je narobe? M ni, trebuh me pa se vedno holi kot da je....

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 637
22.8.2012 17:53:49   
Monstera
Ja navijam vsak mesec za vse vas! Še posebej za tebe witch, Katte je že uspelo, tudi tebi bo!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.8.2012 20:11:47   
aviva83
ROXY_ hvala za čestitke user posted image ta mala je že itak postala prava zvezda naše družine.... njena mamica pa vsem v ponos user posted image
me pa zanima kako si računate dolžino ciklusa tiste ki imate neredne user posted image ? Upoštevate le dolžino zadnjega ciklusa, ali skupek vseh ciklusov?
Glede na to, da sem brez kakšnih konkretnih znakcov razen bolečih (.)(.) in ogromno povečane sluzi...nisem čisto sigurna kdaj delati testek.... me pa že kar matra user posted image user posted image predlog??
pozdravček vsem....

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 639
23.8.2012 7:22:42   
ROXY_
Jutro, aviva83 težko karkoli svetujem, ker imam cikluse med 28-32 dni...
Lulaj pa boš videla, mogoče te že preseneti user posted image user posted image ..
niinii kako kaj? Do konca tedna zdrživa kaj?user posted image user posted image

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 640
23.8.2012 7:48:18   
oreh
Juuuuhuuuhuuu! Ljubim svojo menstro, vsaj 1x v življenju, no ja, pa par let nazaj sem jo bla tudi tu pa tam veselauser posted image . Vglavnem, danes je prišla v vsej svoji lepoti, 4 dni prej in še odločila se je, da me ne bo zafrkavala ta cikel s takimi in drugačnimi izcedki. Tako, da lahko jutri šibam po špike!user posted image

LS močno, močno držim pesti, da bi recimo dobila klomifen, naprej pa itak poznaš Kattino zgodbo.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 641
23.8.2012 8:05:18   
LittleSun
oreh stiskam pestke za tebeuser posted image in hvala za spodbudo...tudi jaz si želim, da dobim klomifen user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 642
23.8.2012 8:53:06   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: Monstera

Ja navijam vsak mesec za vse vas! Še posebej za tebe witch, Katte je že uspelo, tudi tebi bo!

Monstera hvalaaa user posted image user posted image tebi pa vse dobro do konca user posted image

oreh user posted image user posted image da ne zamuja. Zdaj pa pogumno naprej.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 643
23.8.2012 9:09:07   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

oreh stiskam pestke za tebeuser posted image in hvala za spodbudo...tudi jaz si želim, da dobim klomifen user posted image user posted image user posted image  

Kaj te veš, mogoče pa boste na koncu ugotovili, da je sperma problem?!

Babike moje, navijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! user posted image user posted image user posted image user posted image . Oreh, čestitke za napredovanje user posted image . Naj bo maksimalno uspešno.

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 23.8.2012 9:10:06 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 644
23.8.2012 9:24:28   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Kaj te veš, mogoče pa boste na koncu ugotovili, da je sperma problem?!

uf bolšje da neuser posted image user posted image moj dragi ima ego nabit do nebes in če ga kaj zdrma se to ponavadi ne končna dobro. Sicer pa je treba na vsako stvar gledat pozitivno, morda bi začel bolj zdravo živet, se kdaj odpovedal cigareti ali pivu in kakemu koščku meseka user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
23.8.2012 9:28:20   
oreh
No, no LS, ne ga maltretirat, še jaz se težko odpovem pivu, pa nisem dec!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 646
23.8.2012 9:47:21   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

No, no LS, ne ga maltretirat, še jaz se težko odpovem pivu, pa nisem dec!

sej pravim kakemu, ne vsemu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.8.2012 11:14:30   
Anonimen

PRIČAKUJEMO user posted image ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.8.
brioš (1. krog) user posted image
Tippi user posted image

2.8.
anonimna (1. krog)

3.8.
tana01 (2. krog) user posted image

5.8.
aviva83 (2. krog) user posted image
S* (8. krog) user posted image
*anushka* (12. krog) user posted image
Night (3. krog) user posted image

8.8.
oska (1. krog po SS user posted image user posted image ) user posted image
Lanaia90 (1. krog) user posted image
pižmovka
pluseki user posted image

10.8.
tanja26 (1. krog po SS user posted image user posted image )user posted image
Shana86 (6. krog) user posted image

11.8.
MajaJulija user posted image
tammyv user posted image

12.8.
anonimna user posted image user posted image
Wolfina (42. krog user posted image user posted image ) user posted image

13.8.
Nova Anonimna user posted image user posted image
minca_n (1. krog) user posted image

14.8.
črtica1 user posted image user posted image

15.8.
LittleSun user posted image

16.8.
mamica deklicam (6. krog) user posted image
PrincipesaD (1. krog) user posted image

19.8.
lillith82 (8. krog) user posted image

20.8.
Žabica86 (9. krog) user posted image
pramsky (2. krog) user posted image
NajaaM (20. krog, 2. krog s Klomifenom in Ultrogestanom user posted image ) user posted image
ta*mala (1. krog)

21.8.
ROXY_
srečki user posted image
miskula
sarcy21 user posted image
monstera (3. krog) user posted image

23.8.
gorenjkica (4. krog)
oreh user posted image

24.8.
niinii (7.krog)

25.8.
Anonimna user posted image
Martyna83 (1. krog)

26.8.
aviva83 (3. krog)

27.8.
curly (navijamo, da 3. IUI ne bo potreben user posted image )
monsy (1. krog po laparo/histero user posted image ) user posted image

29.8.
*viva* (1. krog).

30.8.
*anushka* (13. krog)

31.8.
minkaP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 45

user posted image NOSEČKE: 7

user posted image NAVIJAČICE:user posted image
LittleSun, mamica deklicam, katka_, niinii, Tippi, MajaJulija, sončenk, brioš, Teya D., Katte, tiana, Wolfina, HeLenčica, witch, minkaP, Ejla, rozi55, srečki, Shana86, tana01, Radenska_, Monstera

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
23.8.2012 11:46:51   
NajaaM
Dejmo punce, kje so pluski oz. user posted image user posted image navijam!!! Buser posted image user posted image user posted image user posted image

Ob nerednih menstruacijah, je najbolje (za delanje testa) vzeti-racunati najdaljsi cikel, ki si ga imela nuser posted image ali 4 dni prej, ce pa ves kdaj si imela ovulacija, potem pa 16 dni po O in bo zihr 100% pokazalo na cem si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.8.2012 13:28:29   
miskula
hojla, moje user posted image  še ni tako da čakam kaj bo ?
Mislim pa, da bo kmalu tukaj, saj so vsi moji nosečniški znaki izpuhteli user posted image
Kako si ti ROXY, še čakaš....dobra si user posted image  kej znakcov user posted image

Dajmo punc navijam za user posted image  user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu NajaaM)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?