NajaaM
|
LitTleSun, srecno danes vazno, da se nekaj dogaja, mene po 2 letih se niso nikamor napotil, tudi spermiograma za mojega mi niso omenil. Night, po tem kar pravis, mislim, da je ovulacija definitivno bila. Je pa zanimiva ena stvar, kar se mene tice...predno sva z mojim zacela delat na otroku, so me jajcniki vedno boleli, sluz sem tudi imela, ko sva zacela delat, je pa zacela delat tudi moja psiha in je vse to prenehal, ginekologinji ni bilo nic jasno, ker pred tem je na pregledih vse dobro izgledal, potem pa kar ne vec in sedaj, ko jem klomifen, imam zopet te znake in BT se mi koncno povisa (pred tem je bila skoraj vodoravna crta). Tako, da, ce se le da, cim manj razmisljaj o tem (saj vem, da je to najlazje reci, narediti je pa to tezko) je pa tako, ce imas redne odnose na ene dva dni, itak nima veze, ce tocno ves kdaj je ovulacija bila, ker je itak ne mores zgresiti ...pa se to, za vsak slucaj, ko se BT zacne dvigovat je ovulacija ze mimo, merjenje BT je dobro zaradi tega, da po ene parih mesecih vidis na kateri dan si jo imela in kdaj jo pricakovati. srecno
|